Dodaj do ulubionych

Klucze wracają do domu

09.11.11, 10:39
Wara od naszej Ojczyzny i majątków. Ani centa dla żydów i innych roszczeniowców!!
Obserwuj wątek
    • maciekz70 Re: Klucze wracają do domu 09.11.11, 11:14
      Co za kretyn
      • indywidualismus Re: Klucze wracają do domu 09.11.11, 11:39
        Mam nadzieję, że oceniasz swego przedmówcę a nie bohatera artykułu! Warto dokładnie adresować swe uwagi i ważyć słowa przy pisaniu na forum (to przytyk do innego wątku), bo inni cie widzą i też oceniają. A tak w ogóle, to miałem napisać, że pewnie zaraz zlecą się bezrozumne hieny plujące jadem na Niemców i oczywiście Żydów, rzecz jasna bez związku z bardzo pozytywnym artykułem, ale cóż, spóźniłem się!
      • soeren-fra-dk Re: Klucze wracają do domu 09.11.11, 11:41
        maciekz70 napisał:

> Co za kretyn

Może coś go boli.

Søren
        • maciekz70 Re: Klucze wracają do domu 09.11.11, 11:52
          Tak.Bolą mnie takie ścierwojady jak trupyirobaki .
    • dar61 Klucze wracają do Wolnego Miasta 09.11.11, 11:42
      Trupy przeszłości i przyszłości za bardzo śmierdzą, o {Trupyirobaki}.

Ale spór o otwartość problemu roszczeń wobec ziem obszaru Wolnego Miasta Gdańska - niebędącego mieniem poniemieckim przecież - jest nadal dla niektórych prawników otwarty..
    • neskim Co za temat !!! 09.11.11, 12:35
      Mam nadzieję, że "Gazeta" wróci do niego w odpowiedniej formie i stosownym rozmiarze (pomimo, że mam oczy otwarte - zwłaszcza na Niemców, uszy też, a słuch świetny - nie wiedziałem np. że część pasażerów się uratowała). Wpisuję tego Pana na osobistą listę Niemców, których darzę sympatią. Jest ona wprawdzie dosyć krotka (liczy dwie osoby), ale na jej czele figuruje pani Merkel ("Tante Merkel"). Gdybym kiedyś wpadł na karkołomny pomysł sporządzenia listy sympatycznych... polityków na świecie - to pani Kanclerz zajmowałaby też miejsce na jej czele ex aequo z Obamą.
      PS. Jeśli ktoś nie czyta zajawek, to na podstawie tytułu mógłby ten tekst przeoczyć...
      • mona_3 Re: Co za temat !!! 09.11.11, 17:29
        @neskim
        Zachęcam cię do poznawania historii Gdańska bo widzę, że NIC o niej nie wiesz. Dlaczego wypowiadasz się o sprawach, o których nie masz pojęcia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka