trajkotek wybaczam 09.11.11, 17:27 wybaczam i proszę o wybaczenie .... Mity i fakty Jak przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 GTM broni prasowej celebrytki 09.11.11, 18:11 Prasowi celebryci GTM drą szaty z oburzenia. Typowe dla Kalego.(każde imię pasuje) Jak Kali opluć, to dobrze, jak opluć Kalego to źle. Mam nadzieję, że redaktorzy Grupy Trzymającej Władzę, zrozumieją, ze mają do czynienia z człowiekiem, z którym należy rozmawiać, poznać jego poglądy! Nie wolno podstawie jednego zdarzenia nurzać go w błocie prasowych insynuacji. Niech GTM uderzy się w piersi a dopiero potem staje w obronie prasowej celebrytki. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Na chama jedno lekarstwo 09.11.11, 18:10 Na odlew. Słuchałem dzisiaj Stokrotki w zetce z Grupińskim. Bardzo z atencją do Ruchu Palikota była. Bardzo dobrze została ta nagonka zastopowana. Odpowiedz Link Zgłoś
sphinxpinastri 204 09.11.11, 20:36 Jedno jest pewne: cyrk będzie non stop. Chleb - niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
baj62 Przepraszam i trochę rozgrzeszam 09.11.11, 22:12 Nie ma za co przepraszać, hiena się, prosiła , aż dostała co chciała. Zwróćcie uwagę jak dzisiaj się grzecznie zachwywała w stosunku do Biedronia.Czasem cios w zęby lepiej skutkuje niż łagodna perswazja.Miejmy nadzieję że nauka nie poszła w las.Co do Piotrowskiego, przecież najsławniejsi reporterzy na całym świecie robią wywiady z bandziorami, no i co ? no i nic! Odpowiedz Link Zgłoś
realizmforte Przepraszam i trochę rozgrzeszam 09.11.11, 22:13 Brawo Panie Palikot ! Brawo Panie Kotliński ! Cel uświęca środki i wilk i owca cała. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Przepraszam i trochę rozgrzeszam 09.11.11, 23:26 Palikot bez sensu przeprasza .Olejnik/Stokrotka jaka jest wszyscy widza/ farbe puscil Prezydent RP wiec to nie bak/ a jest wyjatkowo wredna suka . SB zna z rodzinnego domu i jej nie przeszkadza ale innych potrafi zgnoic z mniejszych,mniej podlych powodow.Mimo ,ze rznie glupa i udaje laske to stara baba/ zenujaco podrasowana/ wiec i tatulo /sb/ juz starenki ,stary ale nigdy/kasa,kasa,kasa/ sie nie odzegnywala ,ze tatko zalatwial to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry dzieci ubekow powini mordowac swoich rodzicow 10.11.11, 01:30 dzieci ubekow nie powinni ich rozgrzeszac ale mordowac, pozwolic im zyc to przyzwolenie na ubecje, a tak moze robic tylko ludzka padlina Odpowiedz Link Zgłoś
agaton-netia Przepraszam i trochę rozgrzeszam 10.11.11, 07:20 Jak Monika dowala swoim przeciwnikom to dobrze. Przeciwnikom, bo ona tak traktuje swoich rozmówców.Kiedy ktoś ją zaatakuje, to święte oburzenie .Oczekujemy, że Olejnik zaprzeczy, że była Stokrotką, i powie, że jej ojciec nie był pułkownikiem MSW w PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
fosgenik72 Przepraszam, opinia starego... 10.11.11, 07:34 Niestety ,mam wrażenie ,że powstała jakaś egzotyczna koalicja PO-PIS-SLD-ITI-Agora aby utopić młode polityczne kocię póki ślepe. Każde z nich ma swoje polityczne bądź osobiste powody aby RP zniknął z polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
mariatg8 Czy Redaktor przeprosił p. L. Rywina a społeczeńs- 10.11.11, 08:16 two za parszywe igrzyska ? Nie słychać było . Cyryl jak Cyryl , ale te metody .... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.1954 Olejnik słusznie sie należało 10.11.11, 09:05 Widać jest solidarność dziennikarska i środowisko będzie bronić każdych niecnych zachowań swoich kolegów i koleżanek po fachu. Olejnik uprawia agresywne dziennikarstwo, zaprasza rozmówcow "aby im dołożyć". Skacze z tematu na temat, wyciaga zdania z kontekstu w jedym celu - zniszczenie rozmówcy. Nie słyszałem kulturalnej rozmowy z udziałem pani Olejnik. Czy ktoś miał do niej o to pretensje. Nie. Jest gwiazdą dziennikarstwa w TVN. Poprawność schodzi na dalszy plan. liczy się oglądalność, a tą zapewnia agresja, zażenowanie, zwyczajne chamstwo. Potwierdza się stare hasło "kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie". Sam nie wiem o co tyle szumu, skoro wszystko mieści się właśnie w konwencji programów pani Olejnik. Tym razem dotknęło ją to bezpośrednio, niech poczuje jak smakuje własna formuła programu. Panie Palikot nie ma za co przepraszać, chyba że kalkulacja podpowiada, że trzeba być w TVN. Niech żyje cynizm, kwintesencja występku i inteligencji !!! Odpowiedz Link Zgłoś