Dodaj do ulubionych

Izba Poniżej Pasa

• na_grobli Re: Izba Poniżej Pasa 13.11.11, 08:05
      Nie jestem homo-fobem tzn. nie mam lęków przed homoseksualistami, , znam kilku, fajni w sumie ludzie, nie boję się ich - bo niby dlaczego mam się bać?. Dla nich też nie jestem groźny bo wolę kobiety.
      Ale mój problem jest inny - kiedy widzę dwu całujących się facetów mam odruch wymiotny, po prostu rzygać mi się chce. Przechodziłem kiedyś obok tzw. parady i zwymiotowałem, niestety. Nie wiem co mam z tym zrobić, aviomarin łykać czy co?
      Znajoma psycholog powiedziała mi, że ta moja reakcja to wdrukowana w organizm ludzki obrona przed wyginięciem gatunku ludzkiego. Ale ona lubi się mądrzyć.
      Jak zapanować nad odruchem?
      Poradźcie coś.
    • zbig1113 Re: to ty idioto i inne lewaki jesteście kołtunam 13.11.11, 08:21
      Największym zgorszeniem jest to, że różne kato-kołtuny uważają za stosowne zaglądanie komuś do łóżka. Zajrzyjcie waszym pastuchom w czarnych sukienkach..
    • zbig1113 Re: Izba Poniżej Pasa 13.11.11, 08:27
      A "prawdziwi Polacy" zaprosili przedstawicieli bandyckiej międzynarodówki z Bałkanów, o czym jakoś nie pamiętają
    • stary.1 Izba Poniżej Pasa 13.11.11, 08:46
      Warto zobaczyć, jak serdecznie bawił się nowy wicemarszałek Grabarczyk, omal się nie udusił. Ot, posłowie naszej "przewodniej" bawili się jak w podrzędnej knajpie przy piwie. Ten obrazek i wrzaski posłanki Pitery u Moniki Olejnik powinno się w celach edukacyjnych pokazywać przy każdej nadarzającej okazji. Pozdrawiam
    • bolekzaja Izba Poniżej Pasa 13.11.11, 09:01
      Gdyby tak po kolei kazdego z tych posłów i posłanek postawić przed lustro prawdy ich poczynań seksualnych - to jedno wiem i to na pewno - włosy stawały by mi dęba .
      Żyję w środ ludzi a wielu z nich to po prostu bydlęta -w kazdej formie ich działalność - czy to na niwie domowym czy poza nim - wielolicowy i ten cholernie wyidealizowany rys wiary w katolicyzm - sr... się chce
    • sphinxpinastri 230 13.11.11, 09:34
      Czemu się miotasz, faceciku z wyborczej, wybrałeś Tuska, to teraz sobie spokojnie patrz, jak rechocze, a razem z nim twój pupilek Sikorski, tak samo rechocze, jak ci z pisu. Jedna i ta sama - tu musiałbym użyć b. brzydkiego słowa. Spokojnie, chciałeś, to masz.
    • fleshless Polska jest, niestety, krajem pełnym buraków, 13.11.11, 10:52
      co widać codziennie na ulicy, w sklepie, na drodze,
      o polityce w tiwi nie wspominając,

to kogo te buraki mają wybierać?
      dziwicie się?

no wybierają buraków, którzy poprzebierani w garnitury, dorwawszy się do koryta, popachnią się parfumem i udają wielkich panów,

ale słoma z butów wychodzi, czy tego chcą czy nie,

inna sprawa, że to nie dla każdego jest powód do wstydu,

bo żeby człowiek się tej słomy wstydził, to jeszcze matka go tak musi wychować,
      a jak tego nie zrobi, to się można oburzać...
    • conrad11 Komentarz Poniżej Pasa 13.11.11, 11:03
      Gdy logikę zastępuje ideologia człowiek naraża się na śmieszność. Red. Pacewicz próbuje uczynić z reakcji sali sejmowej pałkę w ideologicznym sporze.
      Śmiech posłów był naturalny i uzasadniony, bo Biedroń popełnił freudowska pomyłkę. Zamiast "cios poniżej pasa" powiedział "chwyt poniżej pasa", co ma jednoznaczny wydźwięk seksualny. Było to tym bardziej groteskowe, że cała działalność publiczna mówcy kręci się właśnie wokół seksualności
      • deus-cosma-deus "stwierdzenia ponżej pasa"-to powiedział Biedroń! 13.11.11, 13:13
        Zatem zanim zaczniesz się mądrzyć i powoływać na dziadka Freuda obejrzyj relacje chocby na youtube. "Stwierdzenia poniżej pasa" w żaden sposób zdrowym na umysle ludziom nie powinny się kojarzyć z seksualnością czyjąkolwiek. Widać hetero-posłom się kojarzą-a to ponoć tylko homoseksualiści o seksie myślą 24h na dobę!
        • openfi Re: "stwierdzenia ponżej pasa"-to powiedział Bied 13.11.11, 14:26
          jakie znowu "stwierdzenie poniżej pasa", komentujesz post gdzie autor mówi, że użyto "chwyt poniżej pasa",
          stwierdzenie a chwytanie poniżej pasa to jednak różnica!

• deus-cosma-deus Re: "stwierdzenia ponżej pasa"-to powiedział Bied 13.11.11, 15:46
            "stwierdzenia poniżej pasa"-to powiedział Biedroń, ale czy to"stwierdzenia" czy "chwyty poniżej pasa" wywołały bezzasadne skojarzenia seksualne u wielu heteroseksualnych prawicowych posłów. Zarzucanie Biedroniowi, że użył tego zwrotu w jakimkolwiek kontekście seksualnym to nonsens. To prawicowi posłowie wystawili sobie świadectwo poprzez żenujący rechot nie zaś Biedroń używając takich a nie innych słów.
    • sanmartino chamstwo proszę Pana 13.11.11, 11:46
      No widać, żeSejm Najjaśnienjszej RP to w dużej mierze zbiorowsko prostaków i chamów. Tu nie chodzi o tolerancję lub jej brak, ale o zwykłe chamstwo. I to by było na tyle.
      • openfi prawy do lewego 13.11.11, 14:23
        chciałeś powiedzieć, że jednym słowem Sejm to środowisko nie lewaków :)
        I miałeś rację!
    • openfi ale przytytulił...:) 13.11.11, 14:03
      wprost perełka jak na możliwości wyborczej :)
      widzę że cienkie te teksty i manifesty, zauważyłem że środowisko "pisarzy" z czerskiej jeszcze uważa że kształtuje autorytety i bedzie wyznaczało kurs akceptacji dla homo :)
      homo należy tolerować (jednak słowo tolerancja znaczy znosić) ale niekoniecznie należy akceptować.

śmiech reakcja czysto ludzka, o ile pamiętam to Tusk się śmiał ze Schetyna po całości :) I tym razem, chociaż nie jestem zwolennikiem PO, musze przyznac że zachowali się właściwie czyli spontanicznie wyrazili swoją reakcję.
      a pan autor niech nie dusi emocji bo to szkodzi :)

• openfi parada analu w przygotowaniu...:) 13.11.11, 14:12
        skoro manifestują swoja seksualność co niektóre grupy to proponuję marsz zwolenników miłości analnej. To taka orientacja bardziej od tyłu :)
        Uważam za dyskryminację, że majtki są tylko z jedną dziurką, może "krytyczne środowiska" wystosują apel by producenci majtek mieli w ofercie także te z dwiema dziurkami, inaczej jest przejaw nietolerancji wobec miłośników miłości analnej.
        Majtki Dwudziurkowe!
        • deus-cosma-deus parada głupoty na forum 13.11.11, 15:56
          Miłośników miłości analnej znajdziesz również i to wielu wśród heteroseksualistów,to po pierwsze. Biedroń walczy o równouprawnienie mniejszości seksualnych. Jesli chcesz jemu zarzucać propagowanie homoseksualizmu to musisz być w tym konsekwentny, gdy heteroseksualiści propagują swój heteroseksualizm poprzez chwalenie się swymi żonami, mężami i dziećmi. Dlaczego heteroseksualista może postawić na biurku w pracy zdjęcie żony i dzieci i nikt mu z tego powodu nie czyni zarzutu, a gdy tylko homoseksualista postawi zdjęcie swego partnera zarzuca się mu że propaguje homoseksualizm? O to walczy Biedroń-o równe traktowanie.
          • openfi homo anomalie 13.11.11, 16:09
            biedroń chyba wiecej niż zdjęciem manifestuje, to dzieki homoseksualizmowi wszedł do Sejmu.
            poza tym homoseksualizm jest anomalią i zawsze taka będzie, jeśli przestanie być anomalia nie będzie ludzkości :)
            ludzie są wychowani czy to sie komus podoba czy nie na tradycji, a ich zachowania to prostu dalsza część epopei ludzkiej - dopóki jest ludzkość dopóty homoseksualizm bedzie anomalią. stąd reakcja śmiechu - reakcja spontaniczna podkreślam!

nikt nie zabrania seksu analnego, oralnego czy homoseksualnego, ale czym innym jest manfestwoać seksualizm, a jeszcze czym innym gdy dwaj homoseksualiści chcą wychowywać dziecko i uważają, że maja z tym nieuzasadnione problemy :)

• tadeusz.4 Re: homo anomalie 13.11.11, 16:51
              > biedroń chyba wiecej niż zdjęciem manifestuje, to dzieki homoseksualizmowi wsze
              > dł do Sejmu.

I tak manifestuje mniej, niż niejaki agent "Tomek", który wszedł do sejmu wyłącznie dlatego, że pracował na państwowym etacie jako męska prostytutka. Inne osiągnięcia tego pana nie są znane (i już nie będą - to przecież emeryt), więc Biedroń przy nim to tytan intelektu i geniusz interdyscyplinarności...
            • deus-cosma-deus Re: homo anomalie 13.11.11, 17:09
              Dzięki walce o równe traktowanie jako szef kampanii przeciw homofobii wszedł do sejmu a nie dzięki homoseksualizmowi. Homoseksualizm był jest i będzie i to wbrew heteroseksualnemu wychowaniu. To hetero wzorce a nie homo są wpajane od dziecka, a pomimo tego homoseksualiści są i będą. Guzik wiesz o tym zjawisku skoro wydaje ci się że homo dzieci nie maja i ich nie wychowują.Mają i wychowują i dalej będą wychowywać. Nikt matce tylko dlatego, że jest lesbijką i wychowuje dziecko ze swoją partnerką dziecka nawet w tym kraju nie odbierze, czy ci się to podoba czy nie... :) Oczywiście można bredzić o anomaliach i zboczeniach i nie uznawać oczywistych faktów ale to ich nie zmieni. Homo nie tylko są w tym kraju homo także wychowują dzieci w tym kraju. Napisałam wcze3śniej skoro zabraniasz homo "manifestowania" seksualności to zabroń również hetero "manifestowania" seksualności. Niech nie pokazują się publicznie z własnymi żonami, mężami i dziećmi.Niech trzymają je w domu i nie mówią o nich i się nimi przez znajomymi nie chwalą.
              • tadeusz.4 Re: homo anomalie 13.11.11, 17:20
                Widocznie część piszących tutaj sądzi, że heteroseksualiści swoje dzieci znajdują w kapuście albo podrzuca im je bocian - i nie ma to nic wspólnego z tym brzydkim seksem, penetracją pochwy, ruchami frykcyjnymi penisa, ejakulacją i uczuciem orgazmu (nb. 4332 osoby zagłosowały na pewnego żigolaka właśnie z powodu wykonywania przezeń wyżej opisanych czynności - tyle że onże prostututek w efekcie tych działań nie począł dzieciny, bowiem postępował wbrew nauce Matki Naszej, Kościoła Świętego, i zabezpieczał siebie i parnerki przed powstaniem nowego życia)...
                Pozdrawiam serdecznie Panią, deus-cosma-deus
                • deus-cosma-deus 10/10 13.11.11, 17:36
                  pozdrawiam :)
              • openfi Re: homo anomalie 13.11.11, 18:04
                czy ktos zabrania manifestować homo swoją seksualność, niech robią co chcą :) ale wcale nie znaczy że musi to byc akceptowane. niech będzie tolerowane (czyli że trzeba to znieść).
                dla mnie demonstracja homoseksualistów jest równie śmieszna jaj demonstracja zwolenników miłości analnej, też trzeba taką tolerować.
                to że kobieta, która rozstała się z facetem lub zapłodniła się invitro, znalazła swoja leasbijską miłość pewnie sie zdarza, ale to mniej niż promil :) różne cuda się na świecie dzieją.
                a homo niech robią co chcą, zresztą tak będzie :) ale na przywileje nie mają co oczekiwać, nikt nie zabrania żeby jeden homoseksualista z drugim się kochał.
    • notozobaczymy Wiele hałasu o nic 13.11.11, 20:25
      Biedroń sam się śmiał, podgrzewał atmosferę, a do mediów poleciał, jak zobaczył, że Płuski i Pacewicze to łykną...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka