abstracto 22.11.11, 09:13 Chciałoby się powiedzieć, że "poseł" Biedroń to dno... Chwilę później nachodzi jednak człowieka refleksja, że w naszym parlamencie aż tak bardzo to on się nie wyróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
godsmackflock Wreszcie w sejmie jest partia moich interesów 22.11.11, 09:18 RPP reprezentuje mój punkt widzenia w 100%. Miód dla uszu - słyszeć takie wystąpienia :) godsmackflock Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: Wreszcie w sejmie jest partia moich interesów 22.11.11, 15:55 To prawda. Śmieszy natomiast i żenuje hipokryzja oraz przerażenie w oczach tumanów i starych dziadów z PO, PSL i PiS na dźwięk słowa 'depenalizacja' i 'marihuana' wypowiedzianych w jednym zdaniu. Zastanawiam się jedynie czy to tylko efekt głupoty i stetryczenia czy już korupcji i realizowania poleceń struktur mafijnych w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
godsmackflock Re: Wreszcie w sejmie jest partia moich interesów 22.11.11, 19:32 Stawiam na głupotę. A w zasadzie na ignorancję. A jak wiadomo, ignorancja plus arogancja to murowany sukces. Jak wiadomo, w niektórych dyskusjach ten ma rację, kto będzie głośniej krzyczeć. godsmackflock Odpowiedz Link Zgłoś
makoshika Gdyby to robił na cmentarzu i nie dał się namierzy 22.11.11, 12:29 CBA, to mógłby być posłem PO, a nawet szefem klubu, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Gdyby to robił na cmentarzu i nie dał się nam 22.11.11, 15:51 no właśnie, nareszcie partia, która nie zalicza światopoglądowej schizofrenii i od razu dym. Z tego co wiem RPP jest za legalizacją marihuany, wiec dlaczego mieliby nie palić? nie można mieć poglądów i jednocześnie je potępiać. Przecież dywagowanie o maryśce przez posłów, którzy nigdy nie zajarali (załóżmy na moment) to jak gadanie kleru o antykoncepcji i czystości (tu też jeszcze bardziej utopijnie załóżmy że im się nie przydarza). Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 09:25 Jeśli to ma być reprezentant homogenizowanych to nie najlepiej świadczy o nich samych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 09:29 Myślę o kilku słowach krytyki wobec posła Biedronia,myślę,że wypominanie jemu jego orientacji seksualnej i nałogów/nawyków?/ zepchnie mnie w zasięg ulubionego radia pana/?/Rydzyka ale nie zgadzam się na takiego Reprezentanta Narodu!!!Możecie o mnie myśleć co chcecie ale facet mnie wkurza.Sejm nie może być wystawą ludzkich ułomności tylko świątynią najlepszych z nas.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
he1ku Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 09:52 Bądz tak uprzejmy i pokaż mi choć jednego człowieka w tym sejmie godnego do reprezentowania Polaków. Wybrani to ci którzy trochę zasługiwali na uwage elektoratu , ale to przypadkowi i po troszke zbieranina z najgorszych kandydatów.Chętnych było wielu , ale czy zasługiwali do sejmu , gdzie intratne dochody i immunitet, przywileje i szacunek otoczenia. Same przywileje , ale za coś.okazuje się ,że tylko reprezentują całe zło naszego narodu. Prywata , fałsz i zakłamanie, lenistwo i brak kompetencji.Co dalej ? Jeszcze raz obleliśmy egzamin z wyborów powszechnych, dając się omotać kościołowi i szerzących populizm kandydatom na parlamentarzystów, a teraz bedziemy zbierać plony swojej indolencji. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 11:47 ułomność to wyłazi z Ciebie a jeśli chodzi o sejm to skoro już od kilkunastu lat żyje z niego takie dno jak Kaczyński i jego odmóżdżona banda i na dodatek to szanowne zgromadzenie zajmuje się głównie wymyślaniem wszelkich możliwych restrykcji walących w obywateli to o czym Ty mówisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 13:20 iwano19 napisał: " nie zgadzam się na takiego Reprezentanta Narodu!!!Możecie o mnie myśleć co chcecie ale facet mnie wkurza.Sejm nie może być wystawą ludzkich ułomności tylko świątynią najlepszych z nas.Amen." Bóg cię opuścił. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-trend Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 09:31 Naturalnie mógł dodać że pali w piecu. Do tego doszło że w polskim parlamencie zasiadają narkomany, ćpuny i wszelkiego rodzaju grupy prawie przestępcze. Czekam na pierwsze wskazówki kiedy, jakie i za ile można "prochy" w polskim sejmie nabyć. I to są przedstawiciele narodu!!!!!!!!! Palikot wybrał sobie właściwą drużynę - teraz widać o co im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk112 Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 09:37 twoja głupota aż wylewa się z twojego posta Odpowiedz Link Zgłoś
frida-a Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 11:25 Twój przedstawiciel to Pan Piesiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
ju-li1 Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 09:33 "Osoba, która chlubi się tym, że łamie prawo, nie może stać na czele komisji badającej, jak w naszym kraju są przestrzegane przepisy" A taka, która je łamie, ale sie tym nie chwali - może??? Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 11:04 ju-li1 napisała: > "Osoba, która chlubi się tym, że łamie prawo, nie może stać na czele komisji ba > dającej, jak w naszym kraju są przestrzegane przepisy" > > A taka, która je łamie, ale sie tym nie chwali - może??? > oczywiście, że tak..... trzeba siedzieć cicho a koledzy załatwią resztę, dobrym przykładem jest poseł PiS z Wrocławia Dawid Jackiewicz, który zabił człowieka a sąd nawet się nim nie zainteresował Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 18:06 Dzięki za przypomnienie Jackiewicza, mdli mnie jak go widzę, autentyczny zabójca reprezentantem narodu, w dodatku z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
volim Kto się nie chwali – może może? 22.11.11, 11:54 Tak, może. Każdemu z nas zdarza się łamać jakieś przepisy, ale zazwyczaj nie traktujemy tego jako powodu do dumy. Funkcja wiceprzewodniczącego Komisji Sprawiedliwości zobowiązuje. Można mu wybaczyć spontaniczny okrzyk podczas nocnego exposé Rozenka, ale durnowate uwagi o paleniu kadzidełek w wywiadzie dla ogólnopolskiej gazety już nie. Jako członek Komisji ma wiele możliwości przedstawienia swoich argumentów za legalizacją marihuany w rzeczowy sposób, infantylizm jest tu zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Precz z bigoteria! 22.11.11, 09:42 Zakaz palenia marihuany ma zrodlo w nienawisci Nixona do hippiesow demonstrujacych przeciw wojnie w Wietnamie. Nixon zakazal marihuany i LSD wbrew opinii komisji, ktora powolal. Patrzono za to przez palce na producentow papierosow, ktorzy wymordowali wielu Amerykanow, a potem dodatkowo Azjatow. Odpowiedz Link Zgłoś
india2010 Głupiec. 22.11.11, 09:45 Jego zachowanie z pewnością nie zwiększy tolelancji dla gejów i lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 O co tyle hałasu ? 22.11.11, 09:51 Przecież on wołał : "ja palę, ja palę, kota, kota, ja palę kota ". Odpowiedz Link Zgłoś
baj62 Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 09:52 iwano 19 - czyś ty przypadkiem nie pomylił świątyń? W sejmie i w senacie są ludzie- jeden przebira się w sukienkiem i wciąga makię. inni chleją wódę,jeszcze inni wypie...ją policjantów z roboty, bo odważyli się sprawdzić ich trzeżwość i można tak długo i barwnie.Przeglądałem w internecie co spowodowało że Biedroń w ten sposób zareagował.Prawo Newtona mówi każdej akcji towarzyszy reakcja- święta prawda,- dlatego wnosże że Robert został wmanipulowany atakiem któregoś pisiorka,żresztą sam się odezwał.Biedroń stracił czujność, widać w prasie i wrelacjach niektórych posłów że lubują się w do......niu Ruchowi palikota Myślą że odreagują wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw28 Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 10:35 chora panienka, jeszcze niejeden dowod dostarczy Odpowiedz Link Zgłoś
ccorey124 Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 10:39 Na TVN24 moja wypowiedz zbanowali. tak sie boja prawdy. A jest ona taka iz swiat przestepczy nigdy nie dopusci do legalizacji marichuany, kogo trzeba przekupi, kogo trzeba zastraszy. Wnioski pozostawiam Panstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Gratuluje wyborcom w Gdyni:).... 22.11.11, 10:43 Gratuluje wyborcom w Gdyni:). Daliście rodacy dupy Biedroniowi wybierając go do Sejmu, gdzie w sposób ostentacyjny krzyczy na posiedzeniu Komisji Sprawiedliwości, że łamie prawo. Ciekawe czym nas jeszcze zaskoczy wybraniec narodu Biedroń, bo póki co zwierzył się dziennikarzom, że podobają mu się niektorzy posłowie na Sejm, w domysle, że chetnie by ich przeleciał, epatuje w każdym wystąpieniu publicznym swoją orientacją sexualną i wspólnie i porozumieniu z pozostałymi "orłami" Palikota chce zdelegalizować religie, nie wiem tylko czy wszystkie, czy tylko katolicką. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Gratuluje wyborcom w Gdyni:).... 22.11.11, 11:09 henryk-sikora napisał: > Gratuluje wyborcom w Gdyni:). Daliście rodacy dupy Biedroniowi wybierając go do > Sejmu, gdzie w sposób ostentacyjny krzyczy na posiedzeniu Komisji Sprawiedliwo > ści, że łamie prawo. Ciekawe czym nas jeszcze zaskoczy wybraniec narodu Biedroń > , bo póki co zwierzył się dziennikarzom, że podobają mu się niektorzy posłowie > na Sejm, w domysle, że chetnie by ich przeleciał, epatuje w każdym wystąpieniu > publicznym swoją orientacją sexualną i wspólnie i porozumieniu z pozostałymi "o > rłami" Palikota chce zdelegalizować religie, nie wiem tylko czy wszystkie, czy > tylko katolicką. przecież nic tu nie było o orientacji seksualne ale to Ty o tym gadasz... masz chłopie obsesję... a może szafę pełną snickersów? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk112 Re: Gratuluje wyborcom w Gdyni:).... 22.11.11, 13:47 jamnnik napisał: > > przecież nic tu nie było o orientacji seksualne ale to Ty o tym gadasz... masz > chłopie obsesję... a może szafę pełną snickersów? pewnie sam jest gejem, tylko biedny wstydzi się przyznać i dlatego musi atakować. wypisz wymaluj jak jego idol Jarosław Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_wk Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 10:50 I niech mnie ktoś przekona, że ten pan nie jest idiotą... Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 10:57 abstracto napisał: > Chciałoby się powiedzieć, że "poseł" Biedroń to dno... Chwilę później nachodzi > jednak człowieka refleksja, że w naszym parlamencie aż tak bardzo to on się nie > wyróżnia. oj wyróżnia się.... i to bardzo wyraźnie.... bo jest po prostu szczery Odpowiedz Link Zgłoś
lesio_111 Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 11:21 Biedroń ma siano w głowie. Wstyd i hańba. W ten sposób nie przyczynia się do uznania praw związków homoseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
frida-a Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 11:40 lesio_111 napisał: > Biedroń ma siano w głowie. > > Wstyd i hańba. W ten sposób nie przyczynia się do uznania praw związków homosek > sualnych. Może jest naiwny ale bardzo sympatyczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek znowu stringi? 22.11.11, 11:50 znowu to chyba z powodu zbyt ciasnych ... Dlaczego judaizm odrzucił homoseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk112 Re: znowu stringi? 22.11.11, 13:48 trajkotek napisał: > znowu to chyba z powodu zbyt ciasnych ... > > Dlaczego judaizm odrzucił homoseksualizm? ty znowu ze swoją fiksacją analną?? weź znajdź sobie jakiegoś faceta, to się wyleczysz Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Ciotka idiotka 22.11.11, 12:02 Nic nie mam do jego gejostwa , ale na razie wychodzi z niego idiota. Jezeli geje maja go jako osobe ktora ma pokazac jakie to srodowisko jest otwarte i rozsadne to sorki wspolczuje glupiej ciotki .... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Robi wstyd normalnym gejom 22.11.11, 12:39 Znam dwóch, którzy odcinają się całkowicie od Kampanii przeciw homofobii głównie z powodu Biedronia, którego określają jako karierowicza, megalomana, mitomana i dorobkiewicza na utrzymaniu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wtyka82 Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na Sa... 22.11.11, 12:59 Jeżeli Pan Biedroń zażywa narkotyki w jakiejkolwiek postaci jest pluskwą którą należy zniszczyć !! To nie dopuszczalne aby polski sejm promował i dopuszczał do obiegu narkotyki aby polską młodzież niszczyć i napychać kieszenie przemysłu narkotykowego . Szanowna noblistka Szymborska i Wałęsa niech sami zażywają narkotyki i raczą nimi swoje dzieci i swoich bliskich ! Nawet Kościół w tej sprawie nabiera wody w swoje złoto ustne usta bo doskonale wie, że im więcej biedy w Polsce tym lepiej dla Kościoła łatwiej manipulować otępiałą od narkotyków młodzieżą !!! O SZKODLIWOŚCI NARKOTYKÓW BRAK PROMOCJI W SZKOLE W TELEWIZJI ale nie brak religii w szkołach telewizji lepiej ogłupiać niż uświadamiać !! Panowie posłowie należy tworzyć miejsca pracy w kraju chyba waszym kraju ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Serio nie można palić? Czy tylko "posiadać"? 22.11.11, 13:04 Serio nie można palić? Czy tylko "posiadać", czyli mieć przy sobie? Jeśli ktoś mnie poczęstuje, to przecież nie łamię prawa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wymie_sza Re: Serio nie można palić? Czy tylko "posiadać"? 22.11.11, 13:29 właśnie miałem napisać, że o ile wiem, prawo nie zabrania palenia, a handlu i posiadania. rozumiem z tego, że wniosek posła Jaworskiego jest bezzasadny i nie ma mowy o "chlubieniu się łamaniem prawa". Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras częstuj się częstuj 22.11.11, 14:20 Wypijesz alko ale po 12 godzinach jesteś czysty, poczęstuje ciebie ktoś i nagle po 3 miesiącach będziesz się pocił jak kontrola drogowa wpadnie na pomysł żeby sprawdzić na obecność thc. Tutaj nie ma żadnych regulacji ile można mieć w sobie kadzidełek .... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Biedroń na sali plenarnej krzyczał: ''Ja palę! ... 22.11.11, 13:46 Kurczę, każdego roku łamię prawo? Palę trawę. Liście w ogrodzie też. Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_agorenstein Biedroń to jednak pospolity idiota 22.11.11, 14:55 Rzeczywiście zaczyna się dopiero "poniżej pasa" Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Biedroń to jednak pospolity idiota 22.11.11, 15:29 aaron T coś o tym wiesz wszak jesteś idiotą niepospolitym Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_agorenstein Też palisz? Pijesz? Chyba za dużo, bo już bredzisz 22.11.11, 19:54 Zerwij z tymi nałogami. Odpowiedz Link Zgłoś
bezspokoju Re: Biedroń wyleci z Komisji Sprawiedliwości? Na 22.11.11, 15:47 Ja też palę, palił będę i sam zdecyduję kiedy przestać, a żaden zakłamany hipokryta autorytatywnie niczego nie będzie mi narzucał. Odpowiedz Link Zgłoś