6.smiech 02.12.11, 14:10 Domagam sie natychmiast otwarcia wiekszej ilosci szpitali psychiatrycznych i zgloszenia sprawy do WHO bo Polske nawiedzila oszolomiona pisdzielska pandemia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boykotka No to głosujmy :) 02.12.11, 14:34 Rzekłeś: "kara śmierci" Nie miejmy litości. Nie będzie nam Niemiec dyktował wartości. Co on wie o polskiej katolickiej wierze? Jarku, Ty wiesz lepiej! Choć On jest papieżem Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: No to głosujmy :) Ci chcą do władzy, punkty im ujmij. 03.12.11, 00:01 boykotka napisała: > Rzekłeś: "kara śmierci" Nie miejmy litości. Nie będzie nam Niemiec dyktował > wartości. Co on wie o polskiej katolickiej wierze? Jarku, Ty wiesz lepiej! Choć > On jest papieżem śmiecia zabili. Jaja wycieli i powiesili. W dzwonnicy gdzie wiatr dmucha, gdzie żadna machorka, księdza nie rucha. Kto to był ten wielki, co mniał jaja wielkie jak dwie butelki. Czy może ojciec to jaki, któremu naduł wiszą kłaki? Czy może z Pisu był to propagandzista, Ten wielki Jaruś Polski gwardzista?. Czy tchórz może, dobrym futrem podszyty, Chłop pomylony bez żadnej kobity? Mówić otym nikomu nie wolno, bo przyjdą do ciebie, drogą tą dolną, żonę ci zgwałcą dzieci zabiorą, wredni PISowcy z Jarkiem zadziorą. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: No to głosujmy :) 03.12.11, 09:43 boykotka napisała: > Rzekłeś: "kara śmierci" Nie miejmy litości. Nie będzie nam Niemiec dyktował > wartości. Co on wie o polskiej katolickiej wierze? Jarku, Ty wiesz lepiej! Choć > On jest papieżem Schował się za płotem z leciwych sztachetek, wołając ja pan zamku ,dajcie mi kobietę Niech ona będzie duża ,tyłek ma jak dzieżę ,żeby mogła służyć za obronną wieżę. Gdy zaś przyjdą Niemce albo nawet ruski ,w celu mej obrony zgotuje im kluski. Gdy się zajmą jadłem mając wzgląd na dzieżę ja za jej plecami poklepię pacierze. Jak to nie pomoże ,szybko się ogolę , a jak wrogi przysną, po prostu spie... . Bom ja patriota ostoja narodu ,choć nie poprowadzę nawet samochodu . W sumie jestem dupa, albo nawet ciota, czasem mi się zdarzy że wydymam kota. W ogromnej zaś większości gdy mam taką wolę, to swoim wyborcą głupoty pie.... Odpowiedz Link Zgłoś
stach-poraj Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 15:26 Pisze Anonimowy Tfurca z Blogfu Bobika: W tym miejscu szczególnym, gdzieśmy się zebrali, nad losem Ojczyzny będziemy płakali. Bo ona nieszczęsna stale w zagrożeniu, dzięki Tuska z Ruskiem i Niemcem sprzymierzeniu. Wciąż na jej sukience jakaś nowa plama, jak nie zmowa lub układ, to wiadomych sił zamach. I wiadomo czyja to ohydna robota, że Ojczyznę kalają transwestyty od Palikota. Takom się Ojczyznom szczycić nie możemy, póki sił przeciw temu maszerować będziemy. Bez pamięci o Smoleńsku i Szarych Szeregach, by my jako suwerenne państwo odpadli w przedbiegach. Gdyby nie Pan Prezes, który naród strzeże, nie ostalibymy się w naszych ojców wierze. Patrz Romanie na nas z góry narodowym okiem, żeby tym peowcom wszystkim rządzenie wyszło bokiem. Nie powiedzie się zgubienia Ojczyzny plan świński, póki będzie go demaskował PiS i nasz kochany premier Kaczyński. Polska, Polski, Polską, kłamstwo, ideały, wartości, bum-cyk-cyk, to nasz program cały. Prałacie, zebrani, oraz ty, młodzieży, o Jezus Maryja, bij, kto w Boga wierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadzpe_do_fil Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 17:17 Ja tez mam wierszyk na temat Jarka Kaczynskiego. Otoz i on (wierszyk): Wlazl Jarek na plotek po zerdzi, najadl sie on proszkow i pi..dzi (glupoty). Odpowiedz Link Zgłoś
india2010 Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 17:20 Ten ostatni jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 20:07 Tylko kretyni piszą takie wierszydła. Chwila, a będą wymyślać hymny i peany na cześć idioty. Co za pojeb... kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńs 02.12.11, 20:56 @nerwus0 Oj nerwus, nerwus, nie czujesz bluesa ! A takie mam dobre zdanie o Tobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńs 02.12.11, 21:15 Miałem na myśli kretynów, którzy zmuszają dzieci do wygadywania ich częstochowskich rymów. No i widzisz, i mnie się rymło. Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńs 02.12.11, 23:37 Dzieciaki na spotkaniu z Małym Napoleonem rymują lepiej niż ich koledzy z Korei Północnej Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 20:52 Teraz uczniowie,a jak zmądrzeją to PiS zwróci się do przedszkolaków i będzie jak za komuny gnom wiecznie żywy tak jak jego tatuś Rajmund. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only_kazik1001 Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 21:56 przypętało się jakieś grypsko i żaden lekarzyna nie pomóg, olaboga! 4 antybiotyki i nic ale lektyra wierszy o Jarosąłwie wielkim spowodowałą nagłe oderwanie kaszlu i ulgę! polecam wszystkim kaszlającym, tylko uwaga na ekran , chrońcie przed flegmoną! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 22:19 Mohery Jarusiowi za stare ? Najlepsza byla przyglupawa mina Jarkowa ,to warto zapamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Dzieci pod okiem rodzica PISowca piszą o Kaczce złośliwej, jak o Hitle 02.12.11, 22:43 pisały dzieci Hitlerowców. Powojnie do takich pism wysokich, nikt się nie przyznawał. Z PISowymi pismakami będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stach-poraj Ambitna Polonistka 02.12.11, 22:49 Ambitna Polonbistka pisze na Blogu Bobika: Prezesie Kaczyński, Panie Prezydencie, przy tym Narodowym witamy Cię Święcie, wszystkie polskie dzieci tutaj się zebrały, żeby głosić chwały, choć rozumek mały. Panie Jarosławie, Prawdziwy Premierze, żaden Tusk nam Ciebie nigdy nie zabierze. Tyżeś nam opoką, Ciebie się trzymamy, gdy Polska Ojczyzna wciąż odnosi rany. Ty miecz w dłonie weżniesz i piźniesz po Tusku, żeby zaraz zaczął modlić się po rusku! Zaraz go wyślemy do Merkel Andżeli, żeby go do końca szwabscy diabli wzieli. My zaś z Krzyża znakiem, Ty na naszym czele, na Krakowskiem staniem w kaździutką niedzielę, serca nam zabiją, bo to misja święta: wywalić z pałacu Niby-Prezydenta. A kiedy oczyścim z brudu Państwo Nasze, Ciebie obwołamy Prezesem-Mesjaszem. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka321 osobliwa fobia związana z Jarosławem Kaczyńskim 02.12.11, 22:49 Gazeta zdaje się cierpieć na nieuzasadnione lęki, których nie przejawiała nawet kiedy do 2. tury wyborów prezydenckich wszedł Tymiński albo kiedy Samoobrona rosła w siłę. Skoro PiS przegrywa od paru lat wybory, wyborcza powinna się cieszyć i pisać wiersze pochwalne ku czci premiera Tuska a nie zajmować się kopaniem leżącej opozycji (chyba nie taka jest rola odważnych mediów i 4. władzy). Wizyty aktualnych i byłych prezydentów, premierów, ministrów, parlamentarzystów europejskich przy odsłanianiu pomników czy w szkołach są czymś najnormalniejszym w świecie i zazwyczaj się takiego dostojnego gościa przyjmuje z honorami. Nie wiem, czemu w wypadku Jarosława Kaczyńskiego miałoby być inaczej. Lech Wałęsa, Leszek Balcerowicz itd. też jeżdżą po kraju z odczytami albo na odsłanianie tablic pamiątkowych, chociaż podczas swoich rządów mieli zażartych przeciwników, tylko teraz są 'tymi dobrymi' i nikt nie wzywa do publikowania wierszyków typu "dostał klucze do miasta/ cieszy się mąż i niewiasta/ zwizytował woodstocki/ swym przenikliwym okiem." Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: osobliwa fobia związana z Jarosławem Kaczyńsk 02.12.11, 23:17 Przecież tu nie chodzi o jakieś durne tablice czy pomniki. Tu chodzi o bałwochwalcze uwielbienie prezia w postaci wierszyka wygłoszonego przez małe dziecko, tym bardziej, że Kaczyński nie jest ani premierem ani prezydentem, czyli uczy się dzieci kłamstwa. Porównywanie Lecha czy Jara Kaczyńskiego np. do Marszałka Piłsudskiego jest totalnym przegięciem pały. Poczytaj sobie ten wierszyk jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Tytuły... :) 02.12.11, 23:47 Heh... prezydentem faktycznie nie był ale jego klon/brat był, więc sobie uzurpuje tzn. nie będzie przecież innych poprawiał nie? :) Technicznie to premierem był i może się tak tytułować (tytuł premiera jest dożywotnio podobnie jak prezydenta). No tylko tu jest mały szkopuł, że będąc premierem mu się rząd rozpadł. To tak jakbym ja sobie do CV wpisał jakieś stanowisko, na którym byłem 3 miesiące (nie mam takiego w życiorysie) - trochę budzi to wątpliwości podobnież jak dwuletnie premierowanie - tzn. był jako premier do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Tytuły... :) 03.12.11, 00:00 Premierem może i był. Pożal się Boże premierem. Ale cięgłe nazywanie tak tego osobnika jest wazeliniarstwem do n-tej potęgi. Rozumiem, w czasie wywiadu prasowego jako forma grzecznościowa, ale na uroczystościach różnego rodzaju, to już idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Re: Tytuły... :) 03.12.11, 00:09 > Premierem może i był. Pożal się Boże premierem. Nie kopmy leżącego. :) > Ale cięgłe nazywanie tak tego osobnika jest wazeliniarstwem > do n-tej potęgi. Rozumiem, w czasie wywiadu prasowego > jako forma grzecznościowa, ale na uroczystościach > różnego rodzaju, to już idiotyzm. W ogóle tytularstwo to jest komiczne i żałosne... tytułami podniecają się moim zdaniem ludzie z kompleksami. Przypominam sobie ze studiów anglistę, który się oburzał jak się do niego zwracało z pominięciem "pan magister" (hehehhehh). Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Tytuły... :) 03.12.11, 00:15 No i sam widzisz, różne są zboczenia. Też miałem takiego. Za powiedzenie do niego panie Asystencie, miałeś pewną poprawkę z kolokwium. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tytuły... :) 03.12.11, 00:34 nerwus0 Różnie bywa. Ćwiczenia z matematyki miałem z niewiele starszym od nas asystentem, który na samym początku powiedział że nie chciałby "magistrowania". Mówiliśmy mu "panie Franku" a on nam "panie Kaziu, Rysiu itp., a późnie to już w ogóle po imieniu. Nazywał się Franciszek Potulski; później był posłem SLD z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
ju-li1 Re: Tytuły... :) 03.12.11, 10:10 erte2 napisał: >Ćwiczenia z matematyki miałem A to jesteś mi podwójnie sympatyczny, bo ja matematyczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tytuły... :) 04.12.11, 14:16 ju-li1 To jesteś koleżanką mojej siostry; ja jestem prosty inzynier. Tym niemniej dziękuję za wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tytuły... :) 03.12.11, 00:28 kosmosiki Przypominam sobie (jakoś tak zaraz na początku - chyba 2. rok PG) wykłady z obrabiarek. Na samym początku pan wykładowca oznajmił nam: "Nazywam się profesor doktor habilitowany Romuald (tu padło nazwisko) i tak proszę się do mnie zwracać". A skądinąd niegłupi gość i dobry wykładowca. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Tytuły... :) 03.12.11, 00:49 Ja, z kolei, wiem o pewnym panu, któremu na grobie napisano: Tu leży mgr inż. XXXXXX YYYYYY. Coś muszę dodać. Otóż ten pan nie grzeszył abstynencją. Zdarzało się go widywać często na mieście, leżącego i smacznie chrapiącego pod ławką w stanie raczej wskazującym. Przejdź koło takiego nagrobka z należnym szacunkiem. Na dobranoc żart. Przy otwartej trumnie. - Pani Krysiu, ładnie nieboszczyk wygląda. - Pewnie, już trzeci dzień nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Tytuły... :) 03.12.11, 08:32 Hehe. Już bardzo sporo lat temu byłem na pogrzebie pewnej dostojnej matrony na warszawskiej Wólce Węglowej, czyli dzisiejszym Komunalnym Cmentarzu Północnym. To był wtedy nowy cmentarz, dzrew jeszcze nie było żadnych, tu i ówdzie stały koparki, którymi groby kopano, ogólnie teren wyglądał jak po masowej egzekucji. Idziemy za konduktem, i mijamy alejkę wojskowych. Patrzę, nagrobek, zdjęcie gościa w mundurze na porcelanie, i napis: "Pułkownik magister inzynier dyplomowany Jan Kowalski w stanie spoczynku". Bardziej w stanie spoczynku to on już nie mógł być, trepy to miały fantazję. ;-) PS. Imie i nazwisko autentyczne jest, to dodawało uroku napisowi na nagrobku. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Re: Tytuły... :) 03.12.11, 01:07 > "Nazywam się profesor doktor habilitowany Romuald (tu padło > nazwisko) i tak proszę się do mnie zwracać". Ty no to trochę więcej niż magister. :) Żeby mieć doktora z obrabiarek (chyba jednak nie z tego miał) to trzeba być niezła personą. A magistra ma każdy. Z resztą obydwie te persony (i magister i doktor) są z lat minionych. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Tytuły... :) 03.12.11, 01:22 Sam wiesz. Dziwactwa naszych nauczycieli to never ending story. W sumie, mamy co wspominać. To bywa fajne. Najważniejsze, że tak właściwie po latach, nikt nie ma do tych ludzi pretensji. Po prostu, tacy byli. Pozdrawiam, lecę w obowiazki. Spać trzeba. To na dobry humo,r jeszcze jeden dowcip. Przychodzi koleżanka do koleżanki i zauważa, że i koleżanka i jej mąż mają oddzielne pokoje, w których śpią. Pyta: - A seks, to jak wy macie? - Kiedy on chce, to woła. - A ty? - Ja wchodzę do jego pokoju i pytam: Wołałeś mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tytuły... :) 04.12.11, 14:28 kosmosiki Trzeba oddać sprawiedliwość: chłop niegłupi był, wykłady prowadził jasno i przejrzyście, podręczniki pisał, nawet w "Małym Poradniku Mechanika" (takie podręczne vademecum każdego inżyniera mechanika) jest napisany przez niego rozdział. A ja osobiście magistra nie mam, ino żem prosty inżynier; po perturbacjach roku '68. musiałem przerwać studia dzienne (może trafniej: przerwano mi) i kończyłem je później wieczorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Emilka się tak nie spinaj... 02.12.11, 23:42 ...bo Ci pierdząca żyłka pęknie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 23:34 kiedy wreszcie ta dziadyga zamilknie -dosc nam zepsul nerwow swoja nienawiscia i jadem . Odpowiedz Link Zgłoś
fajny30lat Niech zyje prezes naszego klubu-to spiewalem ja.. 02.12.11, 23:51 ...Jarzabek: www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 Najpierw nie moglem uwierzyc moim oczom, pozniej zaczalem sie smiac. Mysle, ze rodzice zrobili z Jarka jaja. Nauczyli dzieci jakis wierszykow: ''Czasem aż oczy bolą jak się przemęcza, dla naszej ziemi ojczystej, prezes partii patriotycznej. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni go niszczą pełni nienawiści. To nie ludzie, to ziobryści. To mówiłem ja poseł Mateusz. Płaszczak drugiej klasy'' Wypisz i wymaluj scena z Misia, kiedy jeden z pracownikow chwali prezesa: ''Niech nam zyje prezes naszego klubu. To spiewalem ja Jarzabek'' www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 Ludzie to sa zarty. Dziwie sie KAczynskiemu,ze sie nie domyslil. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Niech zyje prezes naszego klubu-to spiewalem 03.12.11, 00:06 Tyle, że to nie jest wcale śmieszne jak w Misiu. To bardziej przypomina Koreę Płn. i Kim-Ir-Sena albo Rumunię za czasów słoneczka Karpat. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Niech zyje prezes naszego klubu-to spiewalem 03.12.11, 08:45 Myśmy w Polsce też mieli swoje tradycje. Pamiętam, jak kiedyś, za komuny jeszcze, przeglądałem roczniki przedwojennego "Światowida", i akurat trafiłem na ten rok, kiedy Marszałek zimą wypoczywał na Maderze. Pół numeru było poświęcone imieninom czy urodzinom Piłsudskiego, w tym duży artykuł o tym, jak to trzeba było zaangażować jakiś okręt marynarki wojennej, żeby dostarczyć na Maderę ileś tam ton kartek pocztowych z życzeniami od polskich dzieci dla Marszałka, bo normalną pocztą w tamtych czasach nie wiadomo kiedy by doszły. Oczywiście tekst artykułu był taki, że dzieci, ma się rozumieć, pisały te wszystkie kartki z potrzeby serca, i z takim wyprzedzeniem, że zupełnie przypadkiem okręt z tymi wszystkimi życzeniami zdążył dobić do portu w Funchal akurat w dzień imienin. Taki przypadek ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Niech zyje prezes naszego klubu-to spiewalem 04.12.11, 14:42 asperamanka Z tym Piłsudskim masz rację; takie były czasy. Ale tym bardziej dziś wypisywanie takich idiotyzmów - po doświadczeniach stalinizmu, po Kim-Ir- Senie, po fotkach Bieruta z owieczką czy dziećmi na rękach jest co najmniej groteskowe; a po drugie - nawet jeśli czołobitne adresy do Piłsudskiego dzisiaj śmieszą - to Dziadek był kimś, Dziadkowi pokolenie międzywojenne zawdzięczało niepodległość, to był rzeczywiście Wielki Człowiek. Konfrontacja zaś tych dwóch postaci jeszcze bardziej podkreśla nicość i żadność jarosława kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mindowe Re: Niech zyje prezes naszego klubu-to spiewalem 04.12.11, 17:58 Zgadzam się co do Piłsudskiego,jednak nie przemawia do mnie brak szacunku do bądż co bądż byłego premiera Rzeczpospolitej,a już użycie małych liter w określeniu jego godności jest niegrzeczne i świadczy o poziomie kultury piszącego. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Niech zyje prezes naszego klubu-to spiewalem 05.12.11, 01:36 mindowe W nocy z 14. na 15. grudnia 1981. roku siedziałem w radiowęźle fabryki żurawi budowlanych w Szczecinie, tuż obok Stoczni, i na zmianę czytałem nasze komunikaty i trasmitowałem to co działo się w Stoczni. Były to przemówienia Ustasiaka, Milczanowskiego (kierowali strajkiem w stoczni, dostali za to po kilka lat więzienia) oraz apele do wojska i milicji stojących pod bramami w czołgach i uzbrojonych po zęby. Tak gdzieś koło pólnocy cała ta banda sforsowała bramę, wdarła się do stoczni i tak się to skończyło. Cały MKS ze stoczni wylądował w pierdlu, nas olali (byliśmy za mali), ja wywinąłem się tylko dyscyplinarnym zwolnieniem z pracy. Do czego zmierzam ? Ano do tego, że jeśli ten gnom, tchórz i lojalny obywatel PRL-u ( bo nigdy nie uwierzę że jego lojalka została sfałszowana) - jarosław kaczyński - przeprosi mnie i wielu innych za to "my jesteśmy tam gdzie wtedy, oni tam gdzie stało ZOMO" - to może się zastanowię nad użyciem dużych liter. Dziś piszę jego nazwisko tak jak piszę i żałuję że w alfabecie nie ma jeszcze mniejszych liter. Odpowiedz Link Zgłoś
mindowe Re: Niech zyje prezes naszego klubu-to spiewalem 05.12.11, 06:38 W piątek 19 marca 1982 roku siedziałem przy biurku przesłuchującego mnie sb-ka na Podwalu we Wrocławiu.Za mną stał mundurowy.Sb-ek(facet w moim wieku)przypominał mi,że mam żonę,dzieci w wieku szkolnym,a leżąca przede mną bibuła może sprawić,że długo ich nie ujrzę,a kto wie,czy w ogóle.Wśród sterty kartek leżała lojalka.Wystarczyło złożyć na niej oświadczenie i podpisać się pod treścią,która deptała moją godność...Przesłuchujący mnie dłuższy czas trzymał przed sobą zapisaną kartkę papieru...Wreszcie odwrócił ją i powiedział-Pański kolega już złożył oświadczenie.Na dole kartki poznałem podpis mojego wieloletniego przyjaciela.Więc złamał się ,pomyślałem.Nie,to niemożliwe.....Byłem przesłuchiwany w tym dniu na przemian z nim.Trzy razy po ok.pół godziny.Po trzecim przesłuchaniu..wypuścili mnie do domu,kolegę zatrzymali.Pokazywali mu przez okno jak wychodzę "na wolność".Podpisz i ty,przekonywali go.....Chyba wiem najlepiej czy podpisałem..-Jemu również pokazywali karteczkę z moim charakterystycznym podpisem.Też nie uwierzył w to co widzi....Obydwoje wtedy nie daliśmy się nabrać. -Oni mieli metody.Dlatego nie jestem do końca przekonany o słuszności zarzutów wobec J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
hannes_k O ile mi wiadomo z najbliższej rodziny to Jarek.. 06.12.11, 09:34 O ile mi wiadomo z najbliższej rodziny to Jarek miał wtedy tylko kota.... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_stark Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 02.12.11, 23:55 -To,że broni POLSKI?... To nie żadna wina!!! Dla "Was" szubienica-Bękarty Stalina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńs 03.12.11, 00:10 Jaro broni tylko własnej doopy. Niczego więcej poza nią nie widzi. Patriotyzm, Polska to tylko sposób na otwarcie drogi do dyktatury. Słusznie mówił Kurski "ciemny naród wszystko kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Matka Bliźniaków na świat rzuciła Przed bogiem się bała ich nie zabiła 03.12.11, 00:24 Jeden z rozkazem, brata swego zabił. Niby Kaim co w futrach się zjawił. Chciał władze nie dzielić z swym bratem, zabił go lisem, niby dziedzic batem. Dziennie do kościoła lata, bo boli go serce za zamordowanego brata. Co plecie nikt go nie rozumnie, słowa mordercy, zakleszczone w rozumnie. Do władzy się pcha, rozpętać chce wojny, ten karzeł Polak, w honorze nie hojny. Armie morderców za siebie zbiera, lud się jego boi niech go cholera.. Polskę chce wydrzeć z narodów braci, by naród rzucić, niby Jugosławię Karaczi. W krwi utopić, naród wieczny ten Polski, Morderca przeklęty, ten Polak ten Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Potrzebowałem tylko parę minuty. W Potrzebie wezmę se czas 03.12.11, 00:35 W krainie, gdzie dużo dobrego, tam i bardzo dużo złego. PIS organizacją przestępczą, kto ich popiera, popiera morderców. Za morderców i za solidarność z nimi "Taka sama Kara" Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol wierszyk 03.12.11, 00:38 Kiedy Cię Prezesie opuszczą kibole Pozostaną z Tobą propisowscy trolle... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: wierszyk 03.12.11, 00:51 h-mol napisał: > Kiedy Cię Prezesie opuszczą kibole > Pozostaną z Tobą propisowscy trolle... Szanowny kolego. Gdzie knota trolle, zwane kibole, to narodu truta, te biedy dłuta. Tylko chory w dziada wierzy, któremu na życiu już nie zależy. Przyszłość i miłość Polaka, to nie strach tchórza z za krzaka. Polak chce i wolność swą kocha. bo Polak to nie człowiek jak jego socha. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 03.12.11, 00:58 Jaro, wariat, marzy mu się szariat. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re:Czytelnicy piszą, Admin wyjmuje krytykę Kaczki? 03.12.11, 01:25 nerwus0 napisał: > Jaro, wariat, > marzy mu się szariat. Wariat na wolności lata, i już nie pierwsze lata. Głupole w narodzie myślą że, z wariatem samotnym każdy chce. Miłość jego to jest strasznie wielka, niby z wodą napełniona butelka. Ani nie pachnie i niczym nie smakuje, truteń okrutny, co nogi swe kuje. Syn Lucyfera co mordę zadziera. Polskę pcha w przepaść Toruńska niewiera. Prawdą jest tylko miłość twa, niby boża Kara. Czas w ojczystej Polsce staje, niby skazówki zegara. Nie patrz w ciemność propagandy i oszustwa, Synowie przeklną cię, za grzechy obustwa. Nie patrz na drogę faszystów czy nazisty, Jesteś Polakiem to człowiek czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
mindowe Re: Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńs 03.12.11, 13:51 To w swoim,czy przodków imieniu tak wyżywasz się na przeciwniku bolszewickiego plugastwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 03.12.11, 02:05 Powariowali już w tej Polsce wszyscy żeby największego psychopatę, pośmiewisko jak i zakałę Polski jak i Polaków tak lansować i pisać o nim wiersze? _______________________________________________________________ Tajemnicza śmierć Generała Sikorskiego. Kto przetłumaczy na język polski reportaż z Arte? <https://www.youtube.com/results?search_query=churchills+verrat+an+polen&aq=f> Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Czytelnicy piszą wiersze; Nie-tak pyta jak każda kobita 04.12.11, 01:49 nie-tak napisała: > Powariowali już w tej Polsce wszyscy żeby największego psychopatę, pośmiewisko > jak i zakałę Polski jak i Polaków tak lansować i pisać o nim wiersze? > > _______________________________________________________________ > Tajemnicza śmierć Generała Sikorskiego. > Kto przetłumaczy na język polski reportaż z Arte? > <www.youtube.com/results?search_query=churchills+verrat+an+polen&aq= > f> Odwołać tego nie idzie. Churchilla zdrada nad Polskim........ Jak ci pomóc proszę? Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Polska wojny z Niemcami nie chciała, Anglia Polskę buntowała. 04.12.11, 02:01 nie-tak napisała: Masz na myśli słowa Hitlera po agresji na Polskę? ; Nigdy Polska wojny z Niemcami nie chciała, Anglia Polskę buntowała i prowokowała. I w czasach ciężkich zostawiła samą- > Powariowali już w tej Polsce wszyscy żeby największego psychopatę, pośmiewisko > jak i zakałę Polski jak i Polaków tak lansować i pisać o nim wiersze? > > _______________________________________________________________ > Tajemnicza śmierć Generała Sikorskiego. > Kto przetłumaczy na język polski reportaż z Arte? > <www.youtube.com/results?search_query=churchills+verrat+an+polen&aq= > f> Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 03.12.11, 02:07 Pisza- glupio pisza Wyborczej paziki Tuska zgraja nedzna ,slugusy Michniki Czepiaja sie wszystkiego -jak pijany plota Taka to wyrosla POspolita ciota -miernota Jak juz w kondominium zabraknie im chleba Do niemca na kolanach po jalmuzne trzeba Wtedy moze -jeden z drugim po namysle palnie Miales bracie Polske masz jak scierka -latarnie Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Re: Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńs 03.12.11, 06:18 A więc wszystkie PiSiaki mają talenta pisarskie?Chroń swą twórczość - czeka cię literacka nagroda Nobla albo twój talent dostrzeże ktoś z bandy Jarka i zostaniesz Przydupnym Piewcą Prezesa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńskim 03.12.11, 06:14 Szanowni Państwo!Jarek też mnie drażni ale Wasza akcja też jest nieco niesmaczna.Ciszej nad tą trumną. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek jestem czytelnikiem GW i idiotą 03.12.11, 06:40 nie spodziewałem się, że jest NAS tak wielu dziś moja partia nazywa się "Gazeta Wyborcza", nie mam innej partii wiersz o jarosławie k. co lepsze? - pytam jarosława - denaturat czy kawa? a on głową kiwa i byle czym zbywa: przekonaj się sama lub spytaj Adama ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .//wisia s.// Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: jestem czytelnikiem GW i idiotą; Wiemy o'tym. 03.12.11, 09:13 Kto już z PISu jest mądry. trajkotek napisał: > nie spodziewałem się, że jest NAS tak wielu A jak myślisz ilu już zmarło? > > dziś moja p > artia nazywa się "Gazeta Wyborcza", nie mam innej partii > > wiersz o jarosławie k. > co lepsze? - pytam jarosława - denaturat czy kawa? > a on głową kiwa i byle czym zbywa: > przekonaj się sama lub spytaj Adama ... Podejrzałam go, ja do kawy denaturat dolewał? Dlatego jakoś po kawie, już dziwnie śpiewał. > . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . > . .//wisia s.// Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: jestem czytelnikiem GW i idiotą; Wiemy o'tym. 03.12.11, 23:00 art.usa napisał: A jak myślisz ilu już zmarło? Cyba, chyba kolego, Sprzątnął tylko jednego ... ______________________________________________________________________ W POLSCE TEŻ MOŻNA WYCIĄĆ W PIEŃ TYCH GADÓW, WSZYSTKICH, BEZ WYJĄTKU Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: jestem czytelnikiem GW i idiotą; Wiemy o'tym. 04.12.11, 00:17 Trajkotek. Aleś strzelił rymidłem. To, na dole już gdzieś było. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Dobrze że się sam przyznałeś. Inni wiedzą to o 05.12.11, 20:11 Dobrze że się sam przyznałeś. Inni wiedzą to od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
chaha Re: Czytelnicy piszą wiersze o Jarosławie Kaczyńs 03.12.11, 07:53 niesmaczne. tj, fabrykacje "wyborowej". Odpowiedz Link Zgłoś
marberlin zawsze pomoze o kazdej porze,moj Boze 03.12.11, 08:34 Nad wszystim czuwa przezes naszego klubu krzywdy on nie da zrobic nikomu zawsze pomoze o kazdej porze,moj Boze Odpowiedz Link Zgłoś