6.smiech 29.12.11, 12:46 A to niefart dla pisdzielcow i ePISkopatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makoshika Miała być fajna przykrywka dla Komisji Majątkowej? 29.12.11, 12:51 I nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly Palikot-umorzenie,Arłukowicz-wała koncernom,Jacuś 29.12.11, 12:56 ..Kurski: Kaczyńscy to zdrajcy narodu i Polski... Jak oni będą tańczyć w Sylwestra... z TAK PEŁNYMI GACIAMI...??? "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Palikot-umorzenie,Arłukowicz-wała koncernom,J 29.12.11, 14:31 Tak myślisz? Chyba oddam zaproszenie na Sylwka. Pies drapał te 10 kafli. Ale "tańczącego z gó....mi" we mnie nie zobaczycie. Zaznaczam: powiedzmy, że delikatnie mówiąc, nie jestem sympatykiem panów spod znaku kaczki. Nie musicie mnie poprawiać. Obie opcje mogą byś poprawne: z pod i spod. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Śledztwo ws. Palikota umorzone 29.12.11, 13:00 Wszystko wskazuje na to że te CBŚ-y miały dowody mocne,dobrze udokumentowane i twarde jak ptak Ziobry w stanie spoczynku, czyli kaszana. Odpowiedz Link Zgłoś
entymolog CBA nie odróżnia, kiedy dochodzi do naruszenia 29.12.11, 13:34 prawa? Widać dalej tam funkcjonują agenci "Tomkowie". Czas najwyższy wcielić tą służbę do policji i nie finansować nadal hucpy. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Śledztwo ws. Palikota umorzone 29.12.11, 14:20 Cześć. Czyli jak tu dojeb...ć niewygodnemu? Nie wyszło pisdzielcom. Ostatnie podrygi pisuaru. Doigrali się. Papcio Palikot jest słynnym gwoździem Zerra. Ukrytym układem, którego tak dzielnie szukał dziadyga Yaro. Eureka, rzekła kaczka i zeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalota A co z hojnymi emerytami i studentami 29.12.11, 14:24 co to bidnego Palikocinę dofinansowywali? Jak ten przekręt się skończył? Też umorzyli? A tu można poczytać o "mundrościach" Palikociny. Wart. kompromitacje.blogspot.com/2011/04/janusz-palikot-o-filozofii-i-sztuce.html Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: A co z hojnymi emerytami i studentami 29.12.11, 14:36 Ależ ty jestś mundry. Bidulo. Staw się u swego psychiatry. Przekręt mózgu wcześnie rozpoznany być może gwarantuje wyleczenie. Wierzę, ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalota Nie płakusiaj dzieciąteczko 29.12.11, 14:46 że twoją świętą Palikocinę, zawsze przekręcicę, obrażają. Poczytaj se Kotlińskiego czy innego Piotrowskiego to się ukoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: A co z hojnymi emerytami i studentami 29.12.11, 14:46 tomaszkalota napisał: > co to bidnego Palikocinę dofinansowywali? Jak ten przekręt się skończył? Też um > orzyli? A tu można poczytać o "mundrościach" Palikociny. Wart. Szkoda ze tyle czekales z wizyta u psychiatry bo teraz leczenie bedzie wiecej kosztowalo. Psychotropy nie beda refundowane. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: A co z hojnymi emerytami i studentami 29.12.11, 14:57 Nie martw się. Idiotów leczą? leczą za darmo. Parę elektrowstrząsów i odechce się takiemu brednie wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalota Dziękuję za informacje z pierwszej ręki 29.12.11, 15:33 Pewnie często musisz korzystać z porady psychiatry skoro tak dobrze się orientujesz w kosztach. Ale nie pisz tutaj po zażyciu psychotropów. Zrób sobie wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Dziękuję za informacje z pierwszej ręki 29.12.11, 15:41 W przeciwieństwie do ciebie, i 6.śmiech i ja umiemy korzystać z internetu. Ty się gubisz już przy maszynce do gotowania jajek. Zawsze wychodzą ci na twardo. A wolne mam już od kilku lat. Nie muszę już pracować na durniów twego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalota To aż takie miałeś objawy, że dali ci rentę? 29.12.11, 16:40 To niezły psychol z ciebie! Ale z tym gotowaniem jajek to jakiś kolejny odpał. Weź leki! Te jaja co ja robię nie mają nic wspólnego z gotowaniem. Ja robię se jaja z Palikociny i jego psychicznych wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: To aż takie miałeś objawy, że dali ci rentę? 29.12.11, 16:47 Oj bidoku. To u was na wsi sklepowa nie sprowadziła maszynki do gotowania jajek. Masz już zeszyt u pani sklepowej wypełniony? Daj mi adres, poślę ci taką maszynkę. Czy ja pisałem o rencie? Jeżeli już to o emeryturze, cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Tomuś !!!! 29.12.11, 14:53 Bądź łaskaw poinformować nas, kiedy ostatnio drób zezwolił ci całować sie w pionowy uśmiech? Jestem niebywale, oczywista oczywistość, zainteresowany wrażeniami. Ale żebyś, bidny, się nie pomylił to mówiłem o wrażeniach nie o wrażaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalota Oj jak zabolało miłośników Palikociniy 29.12.11, 15:35 Pienią się pięknie, kombinują jakby tu dogryźć. Sama radość! Zróbcie hau hau moje pieski! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Oj jak zabolało miłośników Palikociniy 29.12.11, 15:42 Jesteś nie tyle biedny co żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Oj jak zabolało miłośników Palikociniy 29.12.11, 15:50 Twoje zniekształcanie nazwisk jest na poziomie przedszkolnym, równocześnie będąc kompletnym brakiem szacunku dla jakiegokolwiek człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalota Za to ty do każdego zwracasz się z szacunkiem 29.12.11, 16:35 Uczę się manier od ciebie, to o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Za to ty do każdego zwracasz się z szacunkiem 29.12.11, 16:42 Ojeziu, ale mi dopiekłeś. A że sam zacząłeś to tego już nie pamiętasz? Skleroza nie boli, przeważnie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Tomuś !!!! żałosny jesteś 29.12.11, 17:00 Pofolguj sobie. Przywal mi dokładnie, tak jak to robisz w waszej knajpce przykościelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Za to ty do każdego zwracasz się z szacunkiem 29.12.11, 21:07 tomaszkalota , wez cos na wtrzymanie tej straczki umyslowej ktora teraz wylewsz na tym forum, bo az uszy bola. Lyknij sobie lugola albo zjez z ze 100 kg. cukru ktorego ci jarek napewno zapewnil po swjej pierwszej, i ostatniej wizycie w biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś
gosteck123 i po co 30.12.11, 00:12 Po co dyskutować z palikociątkami. Ich się ignoruje, a jeszcze lepiej obchodzi jak psią kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Oj jak zabolało miłośników Palikociniy 29.12.11, 21:43 tomaszkalota napisał: > Pienią się pięknie, kombinują jakby tu dogryźć. Sama radość! > > Zróbcie hau hau moje pieski! Popieprzylo cie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Śledztwo ws. Palikota umorzone 29.12.11, 15:48 nie ma dowodow twardych i miekkich chociaz jest prawda i gowno prawda,jezeli ktos chcial uwalic palikota to teraz powinien beknac, Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon ..Palikita chroni sam as wywiadu "Spidi" 29.12.11, 19:02 Dukaczewski , wiec moga mu naskoczyc . Budzi to nieklamany entuzjazm roznych bezpieczniackich szumowin zaangazowanych w ten projekt . Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar rudydon i kalota, to czołowa hołota.. i wściekają 29.12.11, 23:23 .. się.. po prostu.. bo nic z tego co się dzieje wokół nich, nie potrafią zrozumieć.. Dlatego muszą (bo się uduszą) wyrazić siebie tak, jak potrafią.. Czyli obelgami, w duchu wyuczonej przed laty dialektyki marksistowskiej.. Nawet seminaria dla trolli, prowadzone przez ePiSkopat nie pomagają.. I są w tym uparci.. Niestety dla nas, ich obecność, to jak papier toaletowy w bułgarskiej toalecie... "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś