Dodaj do ulubionych

Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk?

31.01.12, 07:12
PiSowskie kanalie wpadły w euforię radości wszystkiemu winni są BOR-owcy,gdyby brzozę obłożyli poduszkami a mgłę rozpędzili miotłami to do katastrofy by nie doszło.
Obserwuj wątek
    • imagistyk Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 07:44
      Abstrahując od ewentualnych uchybień BOR-u : gdyby nawet cały BOR położył się na Okęciu przed samolotem, to i tak braciszkowie kazaliby lecieć. Odpowiedzialność za katastrofę i śmierć 96 osób ponoszą obydwaj braciszkowie. JK do końca życia będzie mieć tego świadomość. Być może kiedyś zbierze się na odwagę i przeprosi rodziny ofiar za swoje czyny.
      • artjomka Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 07:51
        imagistyk napisał:

. Odpowiedzialno
        > ść za katastrofę i śmierć 96 osób ponoszą obydwaj braciszkowie. JK do końca życ
        > ia będzie mieć tego świadomość. Być może kiedyś zbierze się na odwagę i przepro
        > si rodziny ofiar za swoje czyny.

Ale Ty jestes optymista! Przepraszac? - to takie niepolskie. Jak juz, to lepiej obrazac (zakamuflowana opce, pania kanclerz z Berlina, itd.).
        To typowe dla zgrzytliwego kundla gryzacego po lydkach, ale uciekajacego pod lozko, gdy ktos tupnie!
        Pozdro!
        • zomozadwa Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 08:15
          jomka,
          ty nie jesteś akurat najwłaściwszą osobą
          do stwierdzania co jest polskie albo i nie polskie
          może prędzej co jest coszer, a co nie coszer.

a małego rycerza, borowiki
          powinni zawinąć w ten słynny pancerny koc
          i schować do walizki...
          oczywiście
          w Warszawie, w Warszawie. ;-)
          • lechujarek_wolski Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 11:31
            Dlaczego to wszystko i wszyscy dookoła są winni śmierci tego wybitnego męża stanu? Putin, Tusk, sztuczna mgła, magnesy, BOR-owiki, piloci, Klich, bomba helowa, podpiłowane skrzydło, brzozy w lesie. Podobno na kilka minut przed lądowaniem rozmawiał z bratem przez telefon ... czemu on mu nie doradził, żeby lecieli na inne lotnisko skoro nic nie widać za oknami? Może o niego należało zacząć ten chocholi taniec?
            • koloratura1 To Ty nie wiesz?! ;) 31.01.12, 13:32
              lechujarek_wolski napisała:

> Dlaczego to wszystko i wszyscy dookoła są winni śmierci tego wybitnego męża stanu?
              > Putin, Tusk, sztuczna mgła, magnesy, BOR-owiki, piloci, Klich, bomba helowa,
              > podpiłowane skrzydło, brzozy w lesie.

Brzozy - nie!
              Żadnych brzóz nie było! W ogóle. ;) - Tako rzecze Macierewicz.

• jurber1 Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 08:19
      Ciekaw jestem któremu z zastępców Seremeta podlegało śledztwo prokuratorskie które wykryło "uchybienia" - czy to któryś z dwóch których chciał Lech Kaczyński (grupa Ziobry, która zacierała ślady po śmierci Blidy) ? Jak wiadomo, dzięki zgodzie na nich Seremet został wybrany przez Leszka (bo ten drugi odmówił tego niekonstytucyjnego handlu !).
    • lechujarek_wolski Sztuczna mgła, magnesy do aluminium, bomba helowa 31.01.12, 09:11
      Jeśli ktokolwiek na świecie przywiązuje uwagę do tego cyrku, to z pewnością musi mieć niezły ubaw :)
    • rum11 Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 11:08
      Należy mieć nadzieję,że prokuratura w końcu wykaże się odwagą i niezależnością od polityków i zacznie robić to co jest jej obowiązkiem tzn.ścigać przestępców.Miejmy też nadzieję,że postawi pracownikom BOR-u i to na czele z generałem Janickim zarzuty za celowe i skandaliczne nie dopełnienie obowiązków służbowych w związku z nie przygotowaniem wizyty śp. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego w Katyniu co zaskutkowało Jego śmiercią i wszystkich towarzyszącym Mu osób w wyniku tragedii w Smoleńsku,która zaistniała w bardzo niejasnych okolicznościach i której wyjaśnienie sprowadza się od samego początku do teraz na potwornum mataczeniu i ukrywaniu prawdy o niej.To wstyd i hańba dla rzadzących naszym krajem,ludzie ci nie mają moralnego prawa reprezentowania naszego kraju.
      • koloratura1 Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? - Koniecznie! ;) 31.01.12, 13:41
        rum11 napisał:

> Miejmy też nadzieję,że postawi pracownikom BOR-u i to na czele z generałem Janickim
        > zarzuty za celowe i skandaliczne nie dopełnienie obowiązków służbowych w z
        > wiązku z nie przygotowaniem wizyty śp. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego w Katyniu
        > co zaskutkowało Jego śmiercią i wszystkich towarzyszącym Mu osób

Bo gdyby - wredne typy - ustawiły się na tej oślej łączce pod Smoleńskiem i złapały dołującą Tutkę w ramiona ... ;)
      • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 13:46
        Nie za dużo rumu? Dobrze się czujesz?
      • zuzkazuzka111 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 01.02.12, 09:02
        > To wstyd i hańba dla rzadzących naszym krajem,ludzie ci
        > nie mają moralnego prawa reprezentowania naszego kraju.

To wstyd dla tych co wybrali taki motłoch do rządzenia Polską.
    • 6.smiech Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 11:54
      Czy i rzadzie niektorzy tez zaczynaja miec nierowno pod sufitem ze dalej wyciskaja ta
      smolenska cytryne ? Winni sa znni: niedacznik, blizniak Ka Czo Dup i grono klakierow z generalkiem po malpach na czele.
      • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 13:20
        Cześć, zrobiłem to oczym mówiliście. Muszę to jeszcze przetestować.
        Dam znać co i jak.
        • koloratura1 Jezusmaria! Co zrobiłeś?! 31.01.12, 13:47
          nerwus0 napisał:

> Cześć, zrobiłem to oczym mówiliście. Muszę to jeszcze przetestować.
          > Dam znać co i jak.

Sorry, może nie jestem na bieżąco...
          • nerwus0 Re: Jezusmaria! Co zrobiłeś?! 31.01.12, 14:18
            Taki prywatny kontakt pomiędzy nami, przyjaciółmi z forum.
            • koloratura1 Re: Jezusmaria! Co zrobiłeś?! 01.02.12, 06:57
              nerwus0 napisał:

> Taki prywatny kontakt pomiędzy nami, przyjaciółmi z forum.

Rozumiem.
              Bardzo trafne!
              • nerwus0 Re: @koloratura1 01.02.12, 07:32
                Nie mieszkamy w Polsce. Jednak niedaleko od siebie.
                Doszliśmy do wniosku, że za wielu cymbałw nie wie
                co gada. Postanowiliśmy, między wierszami, pogadać
                bez wtrącalskich. Zresztą sama wiesz jak bywa na wątkach.
                Jeżeli masz ochotę, to zostaniesz zaproszona do naszego
                ukrytego wątku. Ja jestem adminem, więc decyduję kto
                może u nas być. Pozdrowienia. J.
        • 6.smiech Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 14:33
          nerwus0 napisał:

> Cześć, zrobiłem to oczym mówiliście. Muszę to jeszcze przetestować.
          > Dam znać co i jak.

Fajnie! Dziekuje.
          • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 14:46
            Wysłałem ci linka do tej strony. Nie wiem czy doszedł. Jak nie to spróbuję inaczej.
            • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 14:47
              Może przyjść w Outlook, nie wiem. Zobaczysz.
            • 6.smiech Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 20:32
              nerwus0 napisał:

> Wysłałem ci linka do tej strony. Nie wiem czy doszedł. Jak nie to spróbuję inac
              > zej.

Doszedl i dziekuje. To jednak chyba nie rozwiazuje sprawy naszej prywatnej korespondenci ?
              • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 21:18
                Ależ, na tą stronkę mogą tylko wejść zaproszone osoby, A jesteś tam tylko ty i zdybka i ja jako zarządzający stroną. O to chyba chodziło? My teksty widzimy, reszta nie da rady wejść bez mojej zgody.
                Teksty będą niewidoczne dla innych. Napisałem tam, że proszę o odpowiedź.
                Wpisz w ten wątek swój post i sprwdzimy czy działa.
                • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 21:24
                  Tytuł wątku: " Chyba jesteśmy sami". Kliknij na to i będziesz miał na liście wątków.
                  Będziesz mógł tak samo dopisywać jak na GW. Ale tylko ty, zdybka i ja będziemy mogli przeczytać.
                  Pzdr.
                  • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 31.01.12, 21:36
                    A jeżeli już będziesz chciał całkiem prywatnie, to tam podasz zdyce swój e-mail i wtedy nawet
                    admin czyli ja nie będzie miał dostępu do waszej korespondencji.
                    Nikt, poza mną nie będzie miał twojego adresu.
                    Każdą próbę wejścia obcego w tę stronę ja kontroluję.
                    • zomozadwa Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 01.02.12, 08:32
                      nerwus0 napisał:
                      > A jeżeli już będziesz chciał całkiem prywatnie, to tam podasz zdyce swój e-mail
                      > i wtedy nawet
                      > admin czyli ja nie będzie miał dostępu do waszej korespondencji.
                      > Nikt, poza mną nie będzie miał twojego adresu.
                      > Każdą próbę wejścia obcego w tę stronę ja kontroluję.

hehehehe, optymista! :-D
                      • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 01.02.12, 11:04
                        Takiś mocny. Uważaj byś się nie obudził z Trojanem. Hacker z bożej łaski.
                        Ciekawe w jaki sposób znajdziesz kod dostępu.
                        • 6.smiech Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 01.02.12, 11:24
                          nerwus0 napisał:

Troche ponad godz. temu wpisalem w comments do vidio to co podales. I co dalej ?
                          • nerwus0 Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 01.02.12, 11:52
                            Zgłoszę się później. Teraz muszę lecić do lekarza , mam termin.OK.
                        • zomozadwa Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 01.02.12, 18:19
                          hehehehe,
                          nie dość, że naiwny (ale ciekawski) optymista,
                          to jeszcze internetowy
                          napinacz. :-D

nerwus0 napisał:

> Takiś mocny. Uważaj byś się nie obudził z Trojanem. Hacker z bożej łaski.
                          > Ciekawe w jaki sposób znajdziesz kod dostępu.
                  • 6.smiech Re: Będą zarzuty dla BOR za Smoleńsk? 01.02.12, 09:54
                    Nerwusku, zrobilem przed chwila jak radzisz. Nie wiem tylko czy o to chodzi i czy
                    jest tak jak piszesz. W kazdym razie moj wpis juz tam jest, ale co dalej i jak ?
    • zuzkazuzka111 Pewnie wozak wróci do zawodu... 01.02.12, 09:00
      Ciekawe, czy zdegradują Janickiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka