antobojar 06.03.12, 20:34 Ten lulz, kto się lulz ostatni.. ha ha.. świat mlodego pokolenia potrafi pokazać solidarność.. tak jak bylo z Wikileaks i jest z Occupy Movement... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antobojar A FBI i CIA to partacze, jakby Święczkowski nimi.. 06.03.12, 20:38 .. dowodził.. Z Bazyliszkiem Kamińskim i Ka Czo Doopem na tylnym siedzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
wetzawet FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 06.03.12, 21:49 Ja kiedyś dwa razy shakowałem budkę telefoniczną. Raz przyklejając taśmą klejącą nitkę do monety i powolutku ją wsuwałem aż zaskoczyło (tak delikatnie tyknęło). I powtarzałem czynność aż w budce nabiła się żądana kwota. Drugi raz przykładając do słuchawki tonedialer, który sobie bipał a aparat wybierał numer. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 06.03.12, 22:24 i z czego sie ciesza? mitologii nie czytali? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poparzony Re: FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 13:44 POlicjanci w ogóle coś czytają? Najwyżej filmy oglądają, ale ten o hydrze był dla nich za trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychs4 Amerykańce nie znają mitologi greckiej... 06.03.12, 23:26 Hydra – w mitologii greckiej potwór, wielogłowy wąż wodny, spłodzony przez Tyfona i Echidnę. Hydra podobna była do psa, lecz miała 8 lub 9 wężowych łbów. Jeden ze łbów hydry był nieśmiertelny. Według innych wersji, hydra miała nawet 50 lub 100 głów. Na miejscu odciętej odrastały dwie lub trzy nowe głowy. Hydra była bardzo jadowita, a nawet zapach jej śladów miał powodować śmierć. Potwór, który norę miał u źródła rzeki Amymone, pustoszył okolice Lerny, która leżała w okolicach Argos. FBI to nie Herakles. Środkowy palec imperialistom! Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Re: Amerykańce nie znają mitologi greckiej... 07.03.12, 00:39 zgadza sie po nich przyjda inni, to bedzie walka z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
b.ojciec FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 01:15 No i wbija im się do głów, że Anonymus nie mają organizacji, a tu furt organizacje i organizacje i "prominentni członkowie" . No w ogóle artykuł jak z komuny. Wcisk aż miło. Aż się poczułem jak w tamtych, dobrych czasach. (A wiem o czym mówię, bo żyłem w tamtych czasach. Autor najwyraźniej nie, bo by mu przez pióro użyte sformułowania przejść nie chciały.) Cóż za ohydne bagno zostało odsłonięte. Przecie to jakieś zdegenerowane typy. Aż dziwne, że nie czaili się za rogiem z pałami do bejsbola. I jeszcze "samozwańczy mściciele" (no, kocham komunę po prostu, jakie piękne sformułowania). Gdyby ich Wikileaks poprosiło, to Autor szanowny napisałby "spisek". Gazeto Wyborcza ! Tak się stoczyć na dno. Wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
japolak FBI: Obcięliśmy 07.03.12, 03:56 No to będzie egzekucja bez sądu - z zamianą na etat w FBI... W TV właśnie słuchałem "ekspertów" próbujących usprawiedliwić iż USA przyznało sobie prawo zabijania na całym świecie, bez sądu podejrzanych o terroryzm. Także terrorystów z laptopami... Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 06:00 Och ! Jakże ta FBI jest śmieszna. Wystarczylo się zwrócić do Macierewicza i pisowskiego Sejmowego Zespołu do zbadania Katastrofy Smoleńskiej, by ci specjaliści w ciągu jednego dnia "załatwili" hakerów ! Nie z nami te numery Brunner - powiedziałby szpenio Macierewicz ! Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 06:18 laczego nie sa karalne obiecanki bez pokrycia, serwowane przez politykow! Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 06:27 antobojar napisał: > [b]Ten lulz, kto się lulz ostatni. ha ha.. świat mlodego pokolenia potrafi pokazać solidarność.. tak jak bylo z Wikileaks i jest z Occupy Movement... Bełkot, ach ten bełkot. *Względność ma zastosowanie w etyce, nie w fizyce*. V. Dynger von Sinn. PS. Czas wszelkich "bojarów" już minął. Moda na "anty-". Pozdro fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo Brawo ! 07.03.12, 06:43 Sabu wpadł już zeszłego lata, ale poszedł na współpracę z FBI, żeby uniknąć surowej kary. Donosił na kolegów przez wiele miesięcy -------------------- zawsze to samo> odwazni w kupie i anonimowo,naprawde sa malymi,tchorzliwymi gnojkami;ilez razy juz to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
money.pl occupy movement juz nie istnieje 07.03.12, 06:48 a "solidarnosc" mlodych to bzdura,,,to tylko chwilowy,slomiany zapal,dopoki ktos nie rzuci nastepnego hasla. Odpowiedz Link Zgłoś
net-widz FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 08:25 Chyba obcięli jak mówią - FACEBOOK zdechł. Ha, ha ha i jeszcze raz ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 08:51 FBI zapomniało o najstarszej zasadzie mrowiska. Nie kładzie się tam kija, bo choć kilka mrówek zginie, to pozostałe ciebie zjedzą. Czekam na odpowiedź hakerów... Odpowiedz Link Zgłoś
precz_z_kibolami FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 10:24 Ja jestem ciekaw, jakie kary im za to grożą i na jakiej podstawie. Jakim prawem FBI zatrzymuje kogoś w Europie? Cała Europa powinna dążyć do osłabienia idiotycznych przywilejów amerykańskiego prawa, w krajach UE. Odpowiedz Link Zgłoś
serwolatka5 FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 13:01 Pamiętajcie nie robimy interesów intelektualnych z angielskojęzycznymi sprzedajnymi kur-ami. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: FBI: Obcięliśmy głowę hakerskiej hydrze 07.03.12, 15:39 "Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny" Odpowiedz Link Zgłoś