Dodaj do ulubionych

Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu

13.03.12, 13:23
trybunał stanu... wskazującego na prostackie zacietrzewienie
Obserwuj wątek
    • robert6_666666 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:45
      Ziobro moze stanac przed Trybunalem Stanu... a co mu tam... ludzkie panicho :-) :-) :-)
    • 6.smiech Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:49
      Nie strasz, nie strasz Z.Zero bo anuz sie zesr.sz. I tak scierwo w ostatniej chwili schowa sie
      za imunitecik i da dyla do Brukseli pod kiecke patti koti.
    • 6.smiech Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:50
      brzmski napisała:

> trybunał stanu... wskazującego na prostackie zacietrzewienie

i twoja glupote.
    • ador43 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:57
      Traktowali Polske jak swoj folwark a Polakow jak parobkow pod batem.Powinni byc skazani na kare bezwzglednego wiezienia aby nastepne ekipy pamietaly o tym i przestrzegaly prawa.
      • anna22290 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:36
        powinni ale to nie w Polsce mafja prokuratorska nie skaze swoich morderstwa dla nich to drobiazgi tamci umarli a z Kaczynskiego i Ziobry beda mogli miecjeszcze prokuratorzy konkretny porzytek SPRAWIEDLIOWOSC PO POLSKU
    • bezspokoju Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:00
      I staniesz zasrańcu. Czekam tylko, gdy zaczniesz drzeć mordę, że ucisza się opozycję. Za chwilę będziesz majaczył o prawach, sprawiedliwości i Twoim dążeniu do tejże sprawiedliwości. To, co nawywijałeś mając władzę oceni (mam taką nadzieję) Trybunał Konstytucyjny, a Ty pewnie będziesz powoływał na świadków Święczkowskiego, Janicką i resztę swoich przydupasów. Jestem też ciekaw, czy Twoim świadkiem będzie Kaczyński, a Ty jego (taka obopólna adoracja i chronienie własnej dupy) ? Może być ciekawie.
    • obraza.uczuc.religijnych Zawsze może pan pójść w niepoczytalność 13.03.12, 14:06
      panie ministrze...
    • marek_mroz Jak polityk przyznaje się do winy! 13.03.12, 14:23
      Szczególne jest to, że Ziobro w jednym zdaniu mówi o karze i swojej uczciwości. Zdaje się że Trybunał Stanu dopiero będzie go sądził i rozstrzygał czy jest winny czy nie. A tymczasem sam siebie piętnuje, sugerując tą winę.
      Ach, przyznajcie, tak uczciwych polityków to my już dawno nie widzieliśmy :))))
    • kolejorz63 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:32
      Mam nadzieję wesoły Zbysiu, że staniesz.
    • anna22290 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:33
      no ci dwaj to faktycznie dzielnie WALCZYLI na smierc i zycie OFIARY KACZYNSKICH to prawie 100 LUDZI JAK NA JEDNA WALECZNA RODZINKE TO NIE MALO i to tak zwyciesko walczyli ze zadna z tych osob nie przezyla DZIELNY KACZYNSKI ;ZIOBRO MNIEJ WALECZNY MNIEJ MA NA SUMIENIU ale trzeba poklepac po ramieniu bo tez sie staral
    • jozwa51 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:40
      precz z kaczyzmem .niech zyje koziolek matolek.
    • rikol12 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:40
      Wszkole podsluchiwał i nagrywał.Ten typ tak ma.Lech Kaczyński był przeciw niemu za niecne czyny.Zagrosz empatii ,ciepła ,przyzwoitości.Zdeprawowany cynik.Prezes to widziął i ze względu na pamięć o bracie odsunął delfina -co ja mówię-śmierdzącego śledzia od stołu.
    • vibhisana Ziobro: może ale nie da rady... 13.03.12, 14:44
      stanąć do walki politycznej z TUSkiem. Jest za cienki w uszach. W sprawie łamania niezależnosci prokuratury wypowiada sie nader politycznie, co moze wskazywac, ze jednak ma za uszami. Generalnie to "cienki Bolek". Jarek by go pouczył, ale zerwał się z łańcucha :)
    • czes.tor Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:49
      "panie Ziobro jest pan Zerem" - jak powiedzial klasyk
    • nerwus0 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 17:52
      "Zbigniew Ziobro i Jarosław Kaczyński, tylko dlatego, że w swoim czasie uczciwie walczyli z korupcją w Polsce, zabiegali o to, by polskie państwo było państwem uczciwym, przejrzystym -"
      Nie cygań Zerro, każdy wie jak było. Gwoździe, haki itp.
    • jurek4491 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 18:29
      Za Barbarę Blidę już dawno powinien gnić w pierdlu, ciupa należy mu się również za całokształt jego działalności.
    • siekiera-live Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 18:55
      czerwone zera małpy za spartoloną akcję w Magdalence gdzie powinni być ? Na szafocie.
    • nerwus0 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 18:57
      Nie tylko możesz, Zerro. Będziesz musiał.
      • zdybka Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:56
        nerwus0 napisał:

Nie tylko możesz, Zerro. Będziesz musiał.

I jak myslisz , bedzie to tez "Wina Tuska ? "
    • cmazui Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:05
      Ziobro, biorac pod uwage jedynie sondaze, to jestes blisko 0 ( zera).
    • henryk_49 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:51
      Panie Zbigniewie, nie tylko powinniście , ale musicie stanąć przed TS, bo nic wam nie udowodnią i zostaniecie oczyszczeni. Za to skończy się ten chocholi taniec, na którym się zasadza III-cia RP , że "my nie ruszamy waszych, wy nie ruszacie naszych". Wtedy wygramy wybory i postawimy przed Trybunałem Stanu prawdziwych sprawców katastrof i ruiny gospodarki , może nawet uwolnimy się z pod kurateli " człowieków honoru"
      • nerwus0 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:55
        Biedny cymbale. Stary a głupi.
      • 6.smiech Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 20:18
        glupawy hieniu, z pisszamba nikt nikogo juz nie jest w stanie oczyscic. To smrod do konca
        zasranego zycia. Wlaz do szczurzej nory, bo to twoja pora.
        • henryk_49 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 14.03.12, 14:42
          Tak, nikt nikogo z PiS-u nie oczyści, bo też i nie ma z czego, dopóty , dopóki człowieki honoru , na orzekających kwity posiadają.
          • nerwus0 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 14.03.12, 14:54
            Hienuś, ty masz rzeczywiście coś z główką. Kwity, honory - szkoła Kaczora
            i Zerra.
    • zak1953 Każdemu wolno gadać ... 13.03.12, 20:37
      a to przecież robili Kaczyński z Ziobrą. Podpisy pod dokumentami prokuratorskimi składali konkretni prokuratorzy lub ludzie służb. Ci dwaj tylko ich motywowali! A za to w państwie prawie, a takim chce być Polska, nie idzie się siedzieć. No, chyba że pękną prokuratorzy i oskarżą swoich protektorów. Dopóki nie pociągnie się prokuratorów do odpowiedzialności, nie ma co liczyć na postawienie prezesa i jego byłego sympatyka przed trybunałem. Jest jeszcze jedna możliwość, ale to wariant rumuński - wku...eni ludzie się zrewoltują i wystrzelają "elity polityczne". Tylko, że wtedy spektrum będzie większe.
    • zdybka Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 21:14
      A gdzie sie podzial przyglupawy usmiech Zbynia ?
    • mariuszelwood Ziobro=Trybunał Stanu 13.03.12, 22:04
      Wreszcie.
      Tusk skończył z "polityka łagodności".
      Cezar też prowadził taką politykę i jak skończył - wiadomo.
      ------------------------------------------------
      Ceterum censeo PiS esse delendam.
    • grzespelc Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 23:08
      Skoro ostatnio skazano Siemiątkowskiego za bezprawne zatrzymanie Modrzejewskiego, to takie samo prawo musi być dla Ziobry i za bezprawne zatrzymanie Blidy, Kaczmarka i innych powinien dostać odpowiednio surowszą karę.
      • zak1953 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 23:24
        niestety, nie widzę takiej możliwości. Siemiątek był szefem służb, czyli bezpośrednim przełożonym. W przypadku pani Blidy, to może oznaczać odstrzelenie Święczkowskiego. Pytanie, czy ten grubas pęknie i wskaże bezpośrednich mocodawców? Prezes jest kolekcjonerem - miał zwyczaj zbierać haki na współpracowników i podwładnych. Zbynio, jako student także zasłynął z nagrywania otoczenia, więc może trzyma coś, czego ci na dole się boją?
    • tymon99 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 14.03.12, 00:15
      ale czy jego zgoda ma w tym wypadku jakiekolwiek znaczenie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka