brzmski 13.03.12, 13:23 trybunał stanu... wskazującego na prostackie zacietrzewienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert6_666666 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:45 Ziobro moze stanac przed Trybunalem Stanu... a co mu tam... ludzkie panicho :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:49 Nie strasz, nie strasz Z.Zero bo anuz sie zesr.sz. I tak scierwo w ostatniej chwili schowa sie za imunitecik i da dyla do Brukseli pod kiecke patti koti. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:50 brzmski napisała: > trybunał stanu... wskazującego na prostackie zacietrzewienie i twoja glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
ador43 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 13:57 Traktowali Polske jak swoj folwark a Polakow jak parobkow pod batem.Powinni byc skazani na kare bezwzglednego wiezienia aby nastepne ekipy pamietaly o tym i przestrzegaly prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:36 powinni ale to nie w Polsce mafja prokuratorska nie skaze swoich morderstwa dla nich to drobiazgi tamci umarli a z Kaczynskiego i Ziobry beda mogli miecjeszcze prokuratorzy konkretny porzytek SPRAWIEDLIOWOSC PO POLSKU Odpowiedz Link Zgłoś
bezspokoju Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:00 I staniesz zasrańcu. Czekam tylko, gdy zaczniesz drzeć mordę, że ucisza się opozycję. Za chwilę będziesz majaczył o prawach, sprawiedliwości i Twoim dążeniu do tejże sprawiedliwości. To, co nawywijałeś mając władzę oceni (mam taką nadzieję) Trybunał Konstytucyjny, a Ty pewnie będziesz powoływał na świadków Święczkowskiego, Janicką i resztę swoich przydupasów. Jestem też ciekaw, czy Twoim świadkiem będzie Kaczyński, a Ty jego (taka obopólna adoracja i chronienie własnej dupy) ? Może być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Zawsze może pan pójść w niepoczytalność 13.03.12, 14:06 panie ministrze... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_mroz Jak polityk przyznaje się do winy! 13.03.12, 14:23 Szczególne jest to, że Ziobro w jednym zdaniu mówi o karze i swojej uczciwości. Zdaje się że Trybunał Stanu dopiero będzie go sądził i rozstrzygał czy jest winny czy nie. A tymczasem sam siebie piętnuje, sugerując tą winę. Ach, przyznajcie, tak uczciwych polityków to my już dawno nie widzieliśmy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz63 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:32 Mam nadzieję wesoły Zbysiu, że staniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:33 no ci dwaj to faktycznie dzielnie WALCZYLI na smierc i zycie OFIARY KACZYNSKICH to prawie 100 LUDZI JAK NA JEDNA WALECZNA RODZINKE TO NIE MALO i to tak zwyciesko walczyli ze zadna z tych osob nie przezyla DZIELNY KACZYNSKI ;ZIOBRO MNIEJ WALECZNY MNIEJ MA NA SUMIENIU ale trzeba poklepac po ramieniu bo tez sie staral Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa51 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:40 precz z kaczyzmem .niech zyje koziolek matolek. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol12 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:40 Wszkole podsluchiwał i nagrywał.Ten typ tak ma.Lech Kaczyński był przeciw niemu za niecne czyny.Zagrosz empatii ,ciepła ,przyzwoitości.Zdeprawowany cynik.Prezes to widziął i ze względu na pamięć o bracie odsunął delfina -co ja mówię-śmierdzącego śledzia od stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
vibhisana Ziobro: może ale nie da rady... 13.03.12, 14:44 stanąć do walki politycznej z TUSkiem. Jest za cienki w uszach. W sprawie łamania niezależnosci prokuratury wypowiada sie nader politycznie, co moze wskazywac, ze jednak ma za uszami. Generalnie to "cienki Bolek". Jarek by go pouczył, ale zerwał się z łańcucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
czes.tor Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 14:49 "panie Ziobro jest pan Zerem" - jak powiedzial klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 17:52 "Zbigniew Ziobro i Jarosław Kaczyński, tylko dlatego, że w swoim czasie uczciwie walczyli z korupcją w Polsce, zabiegali o to, by polskie państwo było państwem uczciwym, przejrzystym -" Nie cygań Zerro, każdy wie jak było. Gwoździe, haki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 18:29 Za Barbarę Blidę już dawno powinien gnić w pierdlu, ciupa należy mu się również za całokształt jego działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera-live Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 18:55 czerwone zera małpy za spartoloną akcję w Magdalence gdzie powinni być ? Na szafocie. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 18:57 Nie tylko możesz, Zerro. Będziesz musiał. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:56 nerwus0 napisał: Nie tylko możesz, Zerro. Będziesz musiał. I jak myslisz , bedzie to tez "Wina Tuska ? " Odpowiedz Link Zgłoś
cmazui Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:05 Ziobro, biorac pod uwage jedynie sondaze, to jestes blisko 0 ( zera). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:51 Panie Zbigniewie, nie tylko powinniście , ale musicie stanąć przed TS, bo nic wam nie udowodnią i zostaniecie oczyszczeni. Za to skończy się ten chocholi taniec, na którym się zasadza III-cia RP , że "my nie ruszamy waszych, wy nie ruszacie naszych". Wtedy wygramy wybory i postawimy przed Trybunałem Stanu prawdziwych sprawców katastrof i ruiny gospodarki , może nawet uwolnimy się z pod kurateli " człowieków honoru" Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 19:55 Biedny cymbale. Stary a głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 20:18 glupawy hieniu, z pisszamba nikt nikogo juz nie jest w stanie oczyscic. To smrod do konca zasranego zycia. Wlaz do szczurzej nory, bo to twoja pora. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 14.03.12, 14:42 Tak, nikt nikogo z PiS-u nie oczyści, bo też i nie ma z czego, dopóty , dopóki człowieki honoru , na orzekających kwity posiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 14.03.12, 14:54 Hienuś, ty masz rzeczywiście coś z główką. Kwity, honory - szkoła Kaczora i Zerra. Odpowiedz Link Zgłoś
zak1953 Każdemu wolno gadać ... 13.03.12, 20:37 a to przecież robili Kaczyński z Ziobrą. Podpisy pod dokumentami prokuratorskimi składali konkretni prokuratorzy lub ludzie służb. Ci dwaj tylko ich motywowali! A za to w państwie prawie, a takim chce być Polska, nie idzie się siedzieć. No, chyba że pękną prokuratorzy i oskarżą swoich protektorów. Dopóki nie pociągnie się prokuratorów do odpowiedzialności, nie ma co liczyć na postawienie prezesa i jego byłego sympatyka przed trybunałem. Jest jeszcze jedna możliwość, ale to wariant rumuński - wku...eni ludzie się zrewoltują i wystrzelają "elity polityczne". Tylko, że wtedy spektrum będzie większe. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 21:14 A gdzie sie podzial przyglupawy usmiech Zbynia ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Ziobro=Trybunał Stanu 13.03.12, 22:04 Wreszcie. Tusk skończył z "polityka łagodności". Cezar też prowadził taką politykę i jak skończył - wiadomo. ------------------------------------------------ Ceterum censeo PiS esse delendam. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 23:08 Skoro ostatnio skazano Siemiątkowskiego za bezprawne zatrzymanie Modrzejewskiego, to takie samo prawo musi być dla Ziobry i za bezprawne zatrzymanie Blidy, Kaczmarka i innych powinien dostać odpowiednio surowszą karę. Odpowiedz Link Zgłoś
zak1953 Re: Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 13.03.12, 23:24 niestety, nie widzę takiej możliwości. Siemiątek był szefem służb, czyli bezpośrednim przełożonym. W przypadku pani Blidy, to może oznaczać odstrzelenie Święczkowskiego. Pytanie, czy ten grubas pęknie i wskaże bezpośrednich mocodawców? Prezes jest kolekcjonerem - miał zwyczaj zbierać haki na współpracowników i podwładnych. Zbynio, jako student także zasłynął z nagrywania otoczenia, więc może trzyma coś, czego ci na dole się boją? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Ziobro: mogę stanąć przed Trybunałem Stanu 14.03.12, 00:15 ale czy jego zgoda ma w tym wypadku jakiekolwiek znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś