qulqa 13.03.12, 23:39 Byłoby dobrze .. gdyby nie ten poranny wywiad w TOK FM. A tak potwierdza się przysłowie, że milczenie jst złotem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youngcontrarian Pani Danucie Wałęsowej dedykuje 13.03.12, 23:51 troche satyry: www.eioba.pl/a/3obm/mowa-oskarzycielska-przeciwko-wrogom-narodu-i-wiary Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: Pani Danucie Wałęsowej dedykuje 14.03.12, 00:11 danka, pewnie miała migrene czyli po prostu łeb ją nap....lał. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Danuta Wałęsa z Nagrodą Radia TOK FM 14.03.12, 00:15 nie podali składu wysokiej komisji co przyznała nagrodę dla Danuty Wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Re: Danuta Wałęsa z Nagrodą Radia TOK FM 14.03.12, 01:17 skład Kapituły Nagrody (link) Odpowiedz Link Zgłoś
nasan Radio TOK FM - pacholki watykanu 14.03.12, 03:51 ktorym sie wydaje, ze sa lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
hate-war Re: Radio TOK FM - pacholki watykanu 14.03.12, 05:12 nagroda za to ,że ktoś napisał jej książkę za ,którą ona kasuje szmal? Odpowiedz Link Zgłoś
makaron1234 Kampania buraczana rozpoczeta. 14.03.12, 08:02 Jakie radio taka nagroda. Vivat Radio Burak FM. Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake że-na-da 14.03.12, 11:26 radio bardzo brzydko dało d... tą nagrodą choć zaproszenie rano było wyraźnym sygnałem, po tym wywiadzie nie sądziłam, że do tego dojdzie ale, jak się okazuje, w Polsce można nawet największe i najbardziej plugawe głupoty opowiadać bezkarnie, a potem dostaje się za to nagrody a naprawdę było nieźle, dopóki nie zaczęła bredzić o "mordowaniu dzieci", no sorry, ale czegoś takiego nie mogę zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Re: że-na-da 14.03.12, 12:13 jak głosował red.Cezary Łasiczka ? w niedzielę o 9 w tok.fm śniadanie na trawie (link) Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: że-na-da 14.03.12, 12:59 Smutne jest to, co pisze się i mówi po wydaniu tej książki. Pani Wałęsa mogła urodzić i wychować ośmioro dzieci, chyba również dzięki temu, że Jej mąż stał się tym, kim został. Z pewnością było Jej ciężko, jak każdej matce wielu dzieci, żonie ciężko pracującego, ich ojca. Od wielu lat jednak, nie miała, ogromnych problemów finansowych, powszechnych u każdej polskiej matki, żony "zwykłego" pracownika "budżetówki"... Jej wybitny mąż ryzykował, podejmował się niespotykanych zadań i miał obowiązki przekraczające wyobrażenie, przeciętnego człowieka. Dzięki temu, to Pani Wałęsa. była podejmowana przez Króla Szwecji i odbierała Nagrodę Nobla swojego , niezwykłego i znanego w całym świecie Męża, który przeszedł, nie tylko do historii Polski.. Witek Odpowiedz Link Zgłoś
mar1953 Danuta Wałęsa z Nagrodą Radia TOK FM 14.03.12, 19:27 Czegoś chyba nie zrozumiałam radio TOK FM w swoim uzasadnieniu do podawania osób ,instytucji,organizacji do nagrody za rok 2011 swoim wczorajszym wyborem zupełnie minęło się ze swoją ideą.Przeczytałam z przyjemnością książkę Pani Prezydentowej,odwagi autorce nie brak.Uważam ,że doskonale wiedziała że za wielkość męża trzeba będzie zapłacić,tak jak inne kobiety których mężowie piastują wysokie stanowiska w rządzie nie tylko zresztą w Polsce.Trudne czasy stanu wojennego,internowań doskonale pamiętam ,moj mąż też znalazł się na czarnej liście .Było ciężko nawet bardzo.To na szczęście minęło.Wywiaad w TOK FM dał mi pewienobraz poglądów Pani Prezydentowej ,szanuję je jak poglądy każdego człowieka.Jest wiele kobiet w Polsce które decydują się na aborcję ,aby żyć dla dzieci ktore już mają,mam tu na myśli kobiety niejednokrotnie młode które cierpią na nowotwory ,muszą wybierać leczenie lub śmierć.Czy za morderstwo można uznać chęć życia.Każdy z nas przychodząc na ten świat przychodzi z wyrokiem śmierci ,bez możliwości apelacji.jest czas narodzin i śmierci.Pantarei. Odpowiedz Link Zgłoś