scurvy.super 23.03.12, 12:47 Wierzejski będąc wówczas posłem miał PRAWNY obowiązek zawiadomienia organów ścigania o przestępstwie urzędniczym Kaczyńskiego nadto przypomniał sobie o tym po kliku latach Ręce opadają,jak można mu wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rocky-road Kolejna wyssana z palca wielka "afera" IV RP... 23.03.12, 18:38 na ktora zapewne nie znajda sie zadne dowody, o czym dowiemy sie za 2 lata, jak to bylo w przypadku wszystkich innych zbrodni kaczogrodu. A wszystko to calkowicie przypadkiem teraz, kiedy w ciele Gosiewskiego znaleziono zaszyte smieci i umorzono sprawe Blidy... Funkcjonariusze propagandy jakos musza przykryc te przykre wydarzenia, zanim dotra do opinii publicznej wiec szyja z czego sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Zeznania świadka też są dowodem,szykowano Białoruś 24.03.12, 17:33 rocky-road napisał: > na ktora zapewne nie znajda sie zadne dowody, o czym dowiemy sie za 2 lata, jak > to bylo w przypadku wszystkich innych zbrodni kaczogrodu. A wszystko to calkow > icie przypadkiem teraz, kiedy w ciele Gosiewskiego znaleziono zaszyte smieci i > umorzono sprawe Blidy... Funkcjonariusze propagandy jakos musza przykryc te prz > ykre wydarzenia, zanim dotra do opinii publicznej wiec szyja z czego sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Kaczyńskiemu jednak należy się trybunał stanu 23.03.12, 21:10 ..a tobie jakies wesole proszki. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Wierzejski: Lepper przy świadkach potwierdził, ... 23.03.12, 12:55 Ciekawsze by były losy matki tego dziecka. Co się z nią teraz dzieje, jaką ma pracę i status materialny. Przy okazji również można by podać losy tej pani od Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Wierzejski: Lepper przy świadkach potwierdził, ... 23.03.12, 12:55 Czyli Kaczafi ma jednak nastepna krew na rekach. Tym razem Leppera. Ciekawe kiedy skonczy sie jego kariera tanca na trupach i trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Wierzejski: Lepper przy świadkach potwierdził 23.03.12, 21:14 ..powiesil Leppera zeby sie nie wydalo , jebnal kod bachora a przy okazji kod Davici..ktory podarowal Rydzykowi reszte sobie dospiewaj lemingu puchaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 [...] 23.03.12, 12:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Co tu jest do wierzenia GW? 23.03.12, 13:36 Poszli do Wierzejskiego - ten przedstawił im swoją wersję wydarzeń. Co kłamią? Wierzejski im tego NIE powiedział? Czy Wierzejski kłamie? Jeżeli to on kłamie to co do jego kłamstw ma GW? Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Co tu jest do wierzenia GW? 23.03.12, 14:51 oczywiście, masz rację, tylko czy można wierzyć takiej kanalii: wyborcza.pl/1,75478,3614643.html wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,3347500.html Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Czyli uwierzyłeś GW? 23.03.12, 15:14 Jak negatywnie przedstawiała Wierzejskiego i z w związku z tym dzis nie wierzysz jego słowom? Ok Twój wybór. Ja tam wiem, że ludzie mogą byś świniami czy mieć zwihrowane poglądy na świat ale nigdy nie kłamać. Mogą też kłamać lub mówić prawdę w zależności od okoliczności. Nie spotkalem jeszcze kogoś kto by zawsze kłamał. Tylko jedno mnie interesuje - dlaczego skoro wierzysz GW, że Wierzejski to łobuz, z czego wyciągasz wniosek, że tym razem nie należy mu wierzyć, masz teraz "nie wierzyć" Gazecie? Znów masz jakiś odpał? Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Czyli uwierzyłeś GW? 23.03.12, 15:33 to nie chodzi o to czy ja uwierzyłem czy nie. To raczej GW ma problem z Wierzejskim: raz uważa go za drania a raz za wiarygodnego świadka. P.S.: co to znaczy "zwiHrowane" ? w jakim to języku ? Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Tylko świadkom Kaczafiego i Ziobry można wierzyć 24.03.12, 17:36 maaac napisał: > Jak negatywnie przedstawiała Wierzejskiego i z w związku z tym dzis nie wierzys > z jego słowom? > Ok Twój wybór. > Ja tam wiem, że ludzie mogą byś świniami czy mieć zwihrowane poglądy na świat a > le nigdy nie kłamać. Mogą też kłamać lub mówić prawdę w zależności od okoliczno > ści. Nie spotkalem jeszcze kogoś kto by zawsze kłamał. > > Tylko jedno mnie interesuje - dlaczego skoro wierzysz GW, że Wierzejski to łobu > z, z czego wyciągasz wniosek, że tym razem nie należy mu wierzyć, masz teraz "n > ie wierzyć" Gazecie? > > Znów masz jakiś odpał? Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Dlaczego tak szybko wyciszono 23.03.12, 14:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11401192,Tusk__Najtansze_dla_panstwa_bezdzietne_rodziny.html? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Dlaczego tak szybko wyciszono 23.03.12, 14:23 Ależ to jest prawda! Łącznie z tekstem, którego zapewnie nie zauważyłeś, że takie podejście ma "krótkie nogi" - bo dotyczy wyłącznie jednego pokolenia. Poza tym jakie "wyciszono"? Padło - mało kto się tym podniecił bo to truizm i sprawa znikła. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Wierzejski: Lepper przy świadkach potwierdził, ... 23.03.12, 14:18 Bródziński nie potwierdza, a Błyszczak nie zaprzecza. Jest coś na rzeczy, a "rzeczywistość skrzeczy". Odpowiedz Link Zgłoś
disoprivan Re: Wierzejski: Lepper przy świadkach potwierdził 23.03.12, 15:18 masz racje, kolego- jeden glupek szantazowal innego glupka a trzeci o tym wiedzial, nie powiedzial, bo prawo w niby-panstwie miedzy bugiem a odra jest tez na niby... milego niby-zycia w bolandii. Odpowiedz Link Zgłoś
czareczek2 Wierzę tylko "wyborczej"! :-))))))))))) 23.03.12, 15:47 Zajady mi się ze śmiechu robią Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Wierzejski: Lepper przy świadkach potwierdził 23.03.12, 17:03 scurvy.super napisał: > Wierzejski będąc wówczas posłem miał PRAWNY obowiązek zawiadomienia organów ści > gania o przestępstwie urzędniczym Kaczyńskiego Wtedy mogło mu się to nie opłacać... > Ręce opadają, jak można mu wierzyć. Wierzyć może i czasem można, ale traktować należy tylko jak każdą głodną władzy w Polsce kreaturę, która "zamawia piwo" wyciągniętym łapskiem, a jednocześnie wrzeszczy, jaki to z niego dobry Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
panbuchman Jestem gejem 23.03.12, 21:58 Dowiedziałem się o tym od posła Wierzejskiego, który stwierdził, że tylko homoseksualiści są przeciw Giertychowi. Odpowiedz Link Zgłoś
george1955 Wierzejski: Lepper przy świadkach potwierdził, ... 23.03.12, 20:17 a skad ten filip sie pojawil,komu zalezy na wskrzeszaniu trupow politycznych Odpowiedz Link Zgłoś