Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje protest przed Sejmem?

28.03.12, 17:24
Rece opadaja.
Czy ktos w Polsce jeszcze pracuje?
Jak nie swieta (religijne oczywiscie), to strajki organizowane przez "Solidarnosc" pod wodza niejakiego-nijakiego Dudy. Popatrzcie na te "madre" twarze strajkujacych. Czego sie mozna spodziewac po czyms takim.
Dziwic sie, ze drogi nie sa budowane???? Alez skad. Na prace nie ma czasu, na strajk .... jak najbardziej. Kto ma pracowac, jak tysiace ludzi woli biwakowac z flacha w lapie na tzw. strajkowej zadymie.
Ludzie, opamietajcie sie.
Obserwuj wątek
    • jurber1 Ile kosztuje protest przed Sejmem? 28.03.12, 17:41
      Przed tygodniem przewodniczący Duda straszył Premiera tym "co będzie się działo...". Ja pamiętam, jak przed kilku laty "działacze" Solidarności (zaopatrzeni w przedmioty do rzucania w policję) przyjechali pod Sejm i tak wystraszyli posłów że ci uchwalili przywileje emerytalne, które w znacznym stopniu przyczyniły się do dzisiejszego zadłużenia skarbu Państwa. No to tak dalej panowie działacze ! Kiedyś takich wieszano w Warszawie jako Targowiczan...
    • sam-baa spoko, nadeszly czasy rewolucji 28.03.12, 17:44
      wkrotce zostanie rozpirzony caly ten mafijny porzundek zwany IIIRP.
      • jamnnik Re: spoko, nadeszly czasy rewolucji 28.03.12, 19:14
        sam-baa napisał:

> wkrotce zostanie rozpirzony caly ten mafijny porzundek zwany IIIRP.

a co? już czas na IVRP?
        IV Rozbiór Polski?
    • grzech_pierworodny Przebój !!! 28.03.12, 17:58
      A ja już mam skład do następnej edycji Tańca z Gwiazdami: Grycanki, defektyw Rutkowski, rodzice Madzi z Sosnowca, maciarewicz, kitesurfer który nożem zabijał rekiny, ksiądz Natanek, minister Mucha ... 350% oglądalności.
    • hanishl Wstyd podawać takie informacje. 28.03.12, 18:53
      Źródła finansowania Solidarności wiodą od fundacji które finansujemy My , po wielkie holdingi KGHM , Spółki węglowe czy paliwowe . Tydzień temu podano o sporze w Orlenie bo szefowi ZZ zabrano samochód służbowy ( próbowano zabrać ) . ZZ w Orlenie jest ich 17
      Niech mnie w doopę pocałują.
      • prezes_na_dopalaczach Re: Wstyd podawać takie informacje. 28.03.12, 22:38
        Stad wniosek, ze oprocz katolickiego kosciola, zwiazki zawodowe to rowniez dobry business. Tez nie pracuja, a wiedzie im sie dobrze.
        Co dalej??????

• technik888 Kompromitacja Zwiazkow Zawodowych 24.10.13, 21:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,720,147640014,147640014,Kompromitacja_Zwiazkow_Zawodowych_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka