Dodaj do ulubionych

dream musse MAYBELLINE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:27
czy ktos uzywa tego? jak mu sie z tym zyje? ciekawa jestem, czy aplikacja jest szybka, czy np nie ma klopotu z tym, ze zaraz po nalozeniu jest cudnie, a po chwili, kiedy stopi sie ze skora okazuje sie, ze mamy na twarzy placki z grubsza i ciensza warstwa kosmetyku.
pytam, bo nie jestem zbyt biegla w sztuce nakladania podkladow, pudrow i innych masci barwiacych lico. od pewnego czasu wykrecam sie uzywaniem wylacznie pudru prasowanego. ale zainetersowam mnie dream musse, bo ma cudna konsystencje.
czekam na opinie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: annan_ Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:28
      zla nazwa, powinna byc dream matte mousse :) jaki to czlowiek nie obyty
      • Gość: vertigo78 Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:18
        moim zdaniem przereklamowany produkt. Rzeczywiscie nowatorskie podejscie -
        musse. Ja kupilam ale nie bylam zadowolona.2/3 mi zostalo i sobie lezy nie
        uzywane. Niby dobrze sie naklada (inne nakladaja sie lepiej) ale po jakims
        czasie zle wyglada.
    • Gość: luca3105 Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:22
      Używam od 3 - 4 miesięcy. Jak dla mnie - rewelacja. Super się nakłada - (nie
      mylić z wyciąganiem ze słoiczka - koszmar, tylko długie paznokcie lub
      szpatułka) nie zostawia żadnych plam ani smug, jak dla mnie matuje extra (cera
      mieszana; nakładam palcami (ah, ta konsystencja!). Polecam!
    • Gość: kala Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.icpnet.pl 21.06.05, 13:28
      moim zdaniem kiespki, może dla cer tłustych byłby OK.
      Ja mam normalna, ale nie jakoś supe sucha i porażka. Lezy praiwe pełny.
      Wyglada dobrze przez 20 minut od nałożenia, później zaczyna wysuszac, nagle moje
      male pory robia sie super widoczne. Jak dla mnie porażka. Matuje aż za bardzo.
    • Gość: Agutek Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.icpnet.pl 21.06.05, 13:33
      Dla mnie rewelacja. Rzuciłam dla niego podkłady z wyzszej półki cenowej, ale
      nie kryje zbyt mocno.
      • Gość: annan_ Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:43
        ehh... chyba jednak zostane przy swoim sprawdzonym sposobie... tylko bede pilnowac, by nie byc zbyt blada i puder prasowany starczy.
        • Gość: Madzik Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:58
          Jak dla mnie- rewelacja :)
    • Gość: kasia Re: dream musse MAYBELLINE IP: 195.117.137.* 21.06.05, 16:37
      jak dla mnie to beznadzieja. po jakimś czasie brzydko wyglada na twarzy
    • kobieta881 Re: dream musse MAYBELLINE 21.06.05, 17:01
      zadna rewelacja
    • bluean Re: dream musse MAYBELLINE 21.06.05, 19:17
      Po pierwszym użyciu rozczarowałam się bo po nałożeniu na twarz nie wydawał mi
      się już taki lekki jak w słoiczku i było widać taki łuszczący się naskórek
      mimo,że cerę mam mieszaną.Matuje też średnio ale już się z nim powoli
      oswajam.Jak sobie pomyślę o innym koszmarnym podkładzie z tej firmy: fresh
      matte,którego nie było można rozprowadzić bo się "rolował" i miałam po nim
      pryszcze to ten musse przy nim wypada całkiem nie najgorzej.
      • e88 fresh matte 21.06.05, 22:00
        no przepraszam fresh matte dla mnie jest bardzo fajny, zero pryszczy i NIC się
        nie roluje. nakładam gąbeczką i wygląda długo super. nawet jak mi sie buzia
        przetłuści koszmarnie, tak że jak się dotknie to czuć jakby zaraz miało ściekać
        z buzi, to nie świeci się tak bardzo jak świeciłaby się bez fluidu
        • bluean Re: fresh matte 22.06.05, 11:43
          Wiele osób na forum już krytykowało fresh matte ale są tacy którym pasuje.Może
          to kwestia oczekiwań od produktu.
          • Gość: annan_ hola, chodzilo o dream mousse! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:18
            panie wprowadzaja zamet, bo nie pytalam o fresh matte ale o inny produkt. niemiej, dziekuje za opinie, weze je pod uwage przy nastepnych zakupach
    • landrynka8 Re: dream musse MAYBELLINE 21.06.05, 19:22
      nie jest zły. W sumie za tą cenę i tak dobry.
    • Gość: donna211 Re: dream musse MAYBELLINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:37
      Ja użwywam od około 3 miesięcy. Jest na pewno wydajny, przejechać opuszkiem
      palca po "musie" i rozetrzeć delikatnie na twarzy. To fakt nie jest bardzo
      kryjący, ale na lato idealny. Tym lepszy na lato, że mają dosyć ciemne
      odcienie. Ja używam najjaśniejszego. Co do matowienia, to zależy od rodzaju
      cery, ja mam mocno tłustą i niestety żaden kosmetyk na świecie nie jest w
      stanie na kilka godzin spowodować, żeby moja cera się nie świeciła. Ale ogólnie
      ocena pozytywna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka