trajkotek 01.04.12, 22:07 Nasze społeczeństwo będzie bandą kretynów kształconych na "Kac Wawa". Bo do tego to zmierza. Wyhodowaliście takich ludzi, wy, "Gazeta Wyborcza". To jest katastrofa. - kto to powiedział??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art.usa.live "Wyjazd integracyjny", "1920. Bitwa Warszawska Historia? 01.04.12, 23:22 Czy tylko Polski kit z okien? Historia Polska to jak zęby zaskrońca. Myślę że żyd powinien być pierwszy który przeciw barbarzyńskiej legendzie o kolektywnej winie powstanie. (Viktor Gollancz, Angielsko-żydowski humanista i socjalista) Odpowiedz Link Zgłoś
karul.nowy art.usa.live 02.04.12, 04:29 a teraz powiedz, wlasnymi slowy, co cie boli - in fifty words or less. Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Re: art.usa.live 03.04.12, 10:30 karul.nowy napisał: > a teraz powiedz, wlasnymi slowy, co cie boli Nie zachęcaj go, pliiiz... Odpowiedz Link Zgłoś
marek1846 Pazura powinien dostać honorowego, za całkształt. 02.04.12, 07:50 Ale nawet to nie powstrzyma go od dalszej aktywności. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Pazura powinien dostać honorowego, za całkszt 02.04.12, 09:04 Pazura i Lubaszenko, dwa asy intelektualnego humoru. Chłopaki się bardzo lubią, mają podobne zainteresowania i identyczne poczucie humoru. Dobrze, że tak wielu rodaków ich rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Re: Pazura 02.04.12, 14:06 33qq napisał: > Pazura i Lubaszenko, dwa asy intelektualnego humoru. Pazura jest rewelacyjny kiedy nie usiłuje być śmieszny. Np. u Koterskiego czy w Psach. Odpowiedz Link Zgłoś
afromoskwicz Najgorszy film to "Pianista" 02.04.12, 10:23 To po prostu zwykłe barachło - po angielsku w getcie w Warszawie. Niech sobie takie barachła oglądają w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
calidris "Wyjazd integracyjny", "1920. Bitwa Warszawska"... 02.04.12, 13:10 "On (polski plakat filmowy) pojawił od kilku lat"? Gratulacje za piętnowanie śmieszności, nieudaczności i błędów (jak również za umiejętną edycję materiałów filmowych) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemark112 "Wyjazd integracyjny", "1920. Bitwa Warszawska"... 02.04.12, 15:55 No i gra i buczy.Przecież aby było dobro ,powinno być dla porównania zło.Problem tylko w tym o czym traktują filmy.Bo klęska bitwy na tle zwycięstwa w 1920 roku każe używać zdrowych szarych komórek a nie komercji i nośności tematu.,przed pierwszym klapsem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w "Wyjazd integracyjny", "1920. Bitwa Warszawska"... 02.04.12, 16:35 Dobrze, że są takie nagrody. Trzeba napiętnować złe filmy by powstawały dobre. PS Ja niestety widziałem łykend ale nie w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back "Wyjazd integracyjny", "1920. Bitwa Warszawska"... 02.04.12, 17:41 A gdzie w tym rankingu Kac Wawa? Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Kac Wawa zgarnie wszystko za rok? :) 03.04.12, 10:29 nazikomunista_back napisał: > A gdzie w tym rankingu Kac Wawa? Nie ma go, bo ten ranking dotyczy roku 2011. "Kac Wawa" zgarnie pełną pulę za rok 2012, coś tak jak Adam Sandler tegoroczne Maliny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuskowo "Wyjazd integracyjny", "1920. Bitwa Warszawska"... 03.04.12, 08:32 Był taki czas, że zacisnąwszy zęby do "bulu" usiłowałem obejrzeć kilka odcinków polskich seriali telewizyjnych. Ponieważ mam zamontowane wewnętrzne poczucie litości, to pominę ich tytuły. Chociaż? Po kilkukrotnych próbach zawziąłem się i docisnąłem ranczo do odcinka bodaj 10-tego. Przy innych wymiąkałem po 2-ch, po 3-ch. A ilości i "jakości" towarzyszącego spreamu i innych reklam nie wspomnę. Jestem przekonany, że ostatnim dobrym polskim serialem był "Tolek Banan". O czym z pozdrowieniem i życzeniami powrotu do zdrowia psychicznego, moralnego i poczucia przyzwoitości. Wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 "Wyjazd integracyjny", "1920. Bitwa Warszawska"... 03.04.12, 08:43 Kto stoi za"talentem"pani Urbańskiej?Otrzymuje nagrody za żenujące występy filmowe a ciągle ją widzę w TVP w równie żenujących widowiskach.A taka TVP to podobno szczyt artyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś