Dodaj do ulubionych

Mętlik smoleński

• lebrostesab Mętlik smoleński 08.04.12, 02:36
      Polska miala swiatowego tenora, ktory nazywal sie Jan Kiepura, jego zona amerykanka Marta Eggerth tez byla swiatowa spiewaczka.
      Bardzo czesto wystepowali razem, ale oni nigdy nie latali tym samym samolotem,bo mysl, ze mogliby zginac w wypdku i zostawic swoje dzieci
      calkowitymi sierotami byla dla nich nie do zaakceptowania, Kiepurowie mysleli o tym, polski Prezydent nie.
      Samolotem Air Forces One leci, albo amerykanski Prezydent, albo jego zastepca, nigdy razem.
      Ten kto w Polsce wydal rozkaz, czy polecenie, czy rozporzadzenie aby zapakowac elite kraju do "chybotliwego" samolotu i w panujacych warunkach lecic
      do Smolenska jest odpowiedzialny za ta strszna tragedie. Reszta tzn. ze ktos cos powiedzial w kokpicie, ze brzoza, ze widocznosc, ze rosjanie,
      ktorzy uczciwie odradzali ladowania, to tylko sprawy techniczne.Tego kogos nalezy ustalic i jesli sie okaze, ze to byl prezydent Kaczynski,
      to zanim sie go pochowalo na Wawelu, zanim sie bedzie stawialo jego pomniki,nazywalo ulice, place, szkoly, zanim sie zastapi pomnik wielkiego pisarza
      krasnalem, i zanim sie go ozloci trzeba ewentualnie zdrapac z nigo bloto.
      Bloto winy za poniesiona katastrofe.
    • lebrostesab Mętlik smoleński 08.04.12, 04:48
      18 % Polakow wierzy, ze katastrofa w Smolensku, to rezultat zamachu.
      Temu nie nalezy sie dziwic, bo to sa ci sami ludzie, ktorzy wierza, ze bog siedziel na gorze
      Synaj, i przy pomocy dluta i mlotka wykuwal 10 przykazan.
      Ci sami ludzie wierza, ze Mojzesz rozkazal morzu, aby sie rozstapilo w celu przepuszczenia
      turystow z Izraela.
      Ci ludzie wierza, ze rozne jezyki swiata powstaly kiedy bog pomieszal je, aby budowlani
      wiezy Babel nie mogli sie ze soba porozumiec, i zaniechali budowy.
      18% lub wiecej wierzy, ze bog stworzyl swiat, i umiescil go w centrum wszechswiata.
      O stworzeniu mozana powiedziec pal licho, ale o centrum wszechswiata, to juz przed
      kilkuset laty dowodzil niejaki Mikolaj Kopernik.
      Jesli sie czemus dziwic, to ze to tylko 18 %
      Czy to dowod na nisubordynacje w PIS ?
      Pan Kaczynski powinien przecwiczyc szeregi !!

• pis_busters Od głodu ognia wojny i Kaczyńskich zachowaj nas Pa 08.04.12, 08:30
      Od głodu ognia wojny i Kaczyńskich zachowaj nas Panie...
    • jur56 Mętlik smoleński 08.04.12, 10:41
      Jaki mętlik , to tylko Matrix , PR stworzony przez media i środowisko PIS-u w które wierzy tylko to środowisko . Dla zdecydowanej większości społeczeństwa katastrofa to sprawa przebrzmiała ,historia i tylko tyle .
    • stivi47 Mętlik smoleński 08.04.12, 14:21
      Dla tych wariackich polskich PiS-dzielcow tego Pegerowskiego Prezesa Kaczodupa Krzyze sa nie symbolem Chrzescian a Mlotem do walenia polakow po LEBACH przed Palacem Prezydenckim to sa POLSKIE KATOLIKI tego KACZEDUPA PEGEROWSKIEGO a POLSKI Kosciol tych jobow jeszcze popiera bo sami sa jak ten KACZODUP wariat PEGEROWIEC
    • hate-war Re: Tragedia smoleńska przeradza sie w farse 09.04.12, 07:39
      skończ już z tym spamem bo powoli zaczyna to drażnić
      • youngcontrarian Drogi Rodaku, niepotrzebnie sie irytujesz... 09.04.12, 15:35

hate-war napisał:
        skończ już z tym spamem bo powoli zaczyna to drażnić

Pozwol, ze ja bede decydowac o swoich poczynaniach na tym forum. Ja Tobie niczego nie narzucam. Poza tym nie jestem przyzwyczajony do formy dialogu proponowanej przez Ciebie.

Podaje tylko linki do moich ROZNYCH tekstow zwiazanych tematycznie z artykulami w GW.
        Wcale nie mam zamiaru kogokolwiek draznic. Pragne tylko sklonic swoich czytelnikow do refleksji.

Nie widze zadnego problemu....nick mam zawsze ten sam...zawsze mozesz go zignorowac a nawet oznaczyc jako "nieprzyjaciel". Moje posty nie beda sie wowczas pojawiac na Twoim monitorze gdy wejdziesz na Forum GW.

Pozdrawiam i mimo wszystko zapraszam na portale EIOBA i Interia 360
    • husarz007 Sondaż "Gazety": W zamach smoleński wierzy 18 p... 09.04.12, 11:32
      Nigdy sie nie juz nie dowiemy, jakie bylyby wyniki sondazu Trybuny Ludu, gdyby taki byla zrobila na temat mordu w Katyniu. Jakie moglyby byc pytania? Moze na przyklad:
      Czy mordu w Katyniu dokonaly
      (a) Gestapo, (b) SS, (c) Wehrmaht, (d) Gestapo i Wehrmaht, (e) Gestapo i SS (f) SS i Wehrmaht, (e) Gestapo, SS i Wehrmaht? (f) inni?
    • mike.para Sondaż "Gazety": W zamach smoleński wierzy 18 p... 09.04.12, 12:25
      Na pytanie ile polaków wierzy w duchy... procent byłby zdecydowanie większy
    • nex_us Sondaż "Gazety": W zamach smoleński wierzy 18 p... 09.04.12, 12:46
      18% ciężkich idiotów.
    • totapis500 Sondaż "Gazety": W zamach smoleński wierzy 18 p... 09.04.12, 18:48

Wierzyć się nie chce że w Polsce jest 18% idiotów
    • maritt.g Sondaż "Gazety": W zamach smoleński wierzy 18 p... 09.04.12, 20:04
      83% wskazało na śmierć papieża? Gdzie ci ludzie mają mózgi?

Zapomnieli, że KAŻDY człowiek jest śmiertelny i musi kiedyś umrzeć. Ta śmierć niczego nie zmieniła. Odpowiedzi 83% Polaków każą mi się zastanowić, co oni mają w głowach.
    • trajkotek 18% w gestym lesie ... 10.04.12, 14:29

Wzdłuż tej drogi na Smoleńsk tak gęsty stoi las...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka