Dodaj do ulubionych

Tylko cudu brakuje

11.05.12, 10:08
To ja dostarczę Oderowi ten dowód na cud.

Jak dotąd nigdzie nie znalazłem opisu pejczyka papieskiego o którym Oder wspominał w swojej książce o JP2

To jest jakiś cud, że jako polak nie mogę się dowiedzieć jak wyglądał pejczyk, którymi swoje plecki lubił wieczorami smagać JP2 i przez to nie mogę kupić podobnego modelu by doznawać świętości

Jako Polacy nie możemy pozwolić by tradycja pejczyka papieskiego została zapomniana - wręcz skandalem jest, że jeszcze nie został ogłoszony żaden konkurs jak Lolek nazywał swój pejczyk

I to jest właśnie prawdziwy cud, że tak pomijany jest wkład naszego Karola w nowoczesną myśl masochistyczną

Obserwuj wątek
    • boykotka Tylko cudu brakuje 11.05.12, 10:18
      Do kanonizacji potrzebny jest jeden cud, który wydarzył się po beatyfikacji, czyli po 1 maja 2011 r.

Z pewnością tym cudem będzie jak się w ogóle Światowy Dzień Młodzieży odbędzie
      • rwakulszowa Są dwie alternatywy 11.05.12, 15:46
        Byłby cud gdyby Tomaszewskiemu cofneły sie zmiany w mózgu wywołane alkoholizmem.
        Drugi cud byłby gdyby JK i AM uznali ze katastrofa smoleńska to wina telefonu od Jarosława który kazał ladowac ! Natychmiast !

boykotka napisała:

> Do kanonizacji potrzebny jest jeden cud, który wydarzył się po beatyfikacji,
        > czyli po 1 maja 2011 r.

>
        > Z pewnością tym cudem będzie jak się w ogóle Światowy Dzień Młodzieży odbędzie
    • fagusp Tylko cudu brakuje 11.05.12, 10:28
      Czego to już nie wymyślano, żeby przekonać lud PiSowski że tylko knowania sprzysiężenia wiadomych sił powodują, że Naród nie głosuje powszechnie Na Polskęzbawa: wrogie media, błędy w kampanii, sabotaż odszczepieńców czy fałszowanie wyborów. Każda ściema jest dobra jeżeli prowadzi do jiejsca przy publicznym korycie.
    • tymon99 Tylko cudu brakuje 11.05.12, 12:05
      co to takiego, te 'skrzynki meblowe posłów'?
    • bezspokoju Tylko cudu brakuje 11.05.12, 12:39
      Z całą pewnością cudem jest BEZKARNOŚĆ Rydzyka-Przekręta, cudem nad cudami jest nowe gniazdko Paetza, a cudem cudów najwyższych była KOMISJA MAJĄTKOWA - tam to dopiero cuda się działy.
    • blust Mam cud! 11.05.12, 15:44
      Dla mnie cudem jest ze Dziwisz do tej pory nie siedzi w wiezieniu za ochrone pedofila Maciela Degollado w najblizszym otoczeniu JP2 za wielkie lapowy. Sa dowody a gosciu chodzi po ulicy. Moze nawet JP2 wiedzial kim byl Degollado? Ale nie wyszlo to na jaw - cud!

ncronline.org/news/accountability/money-paved-way-maciels-influence-vatican
      www.krytykapolityczna.pl/TomaszPiatek/Dziwiszpodsad/menuid-215.html
    • rockawy Re: Tylko cudu brakuje 12.05.12, 04:25
      Dla mnie cudem bedzie jak Premier Tusk i Rzad wstanie z kleczek i zagoni nygusow KK zerujacych na polskim spoleczenstwie do uczciwej pracy i przestanie nas spoleczenstwo ZMUSZAC do utrzymywania tych opaslych nierobow wystrojonych potocznie zwanych swietymi krowami lub biskupami
      WYSTARCZY .Niech swiete krowy sie rozliczja ze swojej dzialalnosci jak kazdy ucziwy polak a jak brakuje im na panienki,dzieci,kurestwo,hazart,samochody i td. to do extra do roboty isc a nie lapy po cudze wyciagac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka