ubiquitousghost88 15.05.12, 15:03 Wiedziałem, że Pejsbook zajrzy nam, prędzej czy później, do kieszeni. Apetyt "im" zawsze rósł w miarę jedzenia... Zuckerberg, zuckerberg... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekguma1 Re: Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płaci 15.05.12, 15:34 ubiquitousghost88 napisał: > Wiedziałem, że Pejsbook zajrzy nam, prędzej czy później, do kieszeni. > Apetyt "im" zawsze rósł w miarę jedzenia... > Zuckerberg, zuckerberg... Nam? Wszystkim nie, tylko tym frajerbookowym jelonkom, którym to już zagląda wszędzie i zbiera o nich wszystkie informację, gdzie tylko się da. Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płacili... 15.05.12, 15:45 Ja do dzisiaj nie wiem do czego ma byc ten pejsbook czy jak to sie tam zwie. Emila wyslac nie mozna albo dryndnac? O co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płacili... 15.05.12, 16:23 Znakomity pomysł, więcej takich wspaniałych inicjatyw, to może więcej znajomych przeniesie się na G+ Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płaci 15.05.12, 16:34 Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami "Na tyle daleko?" 15.05.12, 16:32 testowaniu sprzyja lokalizacja Nowej Zelandii - leżące na Pacyfiku wyspy są na tyle daleko od reszty świata, że kontrowersyjne pomysły mogą tam Facebookowi ujść na sucho. W epoce internetu nigdzie nie jest dość daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Ja proponuję finansowanie z budżetu 15.05.12, 16:33 W USA nie przejdzie, ale w Polsce Facebook mógłby spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płacili... 15.05.12, 17:55 I o czym jest właściwie ten artykuł? Co w tym dziwnego, że firma wprowadza nową usługę? Akurat ta firma to forsy ma jak powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płacili... 15.05.12, 18:18 Facebook to wbrew pozorom nie jest cos za darmo-nie ma darmowego lunchu. Te platne uslugi beda ale przede wszystkim do firm-dla leszczy bedzie dalej "z darma" he he he Odpowiedz Link Zgłoś
aquaqu Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płacili... 15.05.12, 18:22 Kwestia czasu kiedy to facebookowe gó... zacznie śmierdzieć, ostatnimi czasy przechodza juz sami siebie już nie wiedzą co wymyślić, jak zwrócić na siebie uwage.Wszedzie pełno facebooka, nadejdzie w końcu moment kiedy to loty będzie trzeba obniżyć, przeładowane i przereklamowane gó... zacznie śmierdzieć. Tak jest ze wszystkimi "firmami" w internecie które nie umieja docenić tego co mają, tego co osiagneli i nie umią docenić pieniędzy, winamp padł , padnie i gg które już do gg podobne nie jest, padnie i facebook. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Re: Facebook szuka pieniędzy. Chce, żebyśmy płaci 15.05.12, 18:26 Może i padnie, ale ile kasy do tej pory wyjęli to ich. Niedługo IPO, a po tym to już pana Zuckerberga los FB będzie obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
makaron1234 Facbook - Buractwo dla buractwa 15.05.12, 19:08 Coz burakow ci u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś