Dodaj do ulubionych

Palikot publicznie zapalił skręta. Policja: Będ...

27.05.12, 10:27
Nie "dajcie jointa dla Janusza", tylko "dajcie buszka dla Januszka!". Hasło znane już z zeszłego roku...
W każdym razie bardzo mi się podobało coś, co mówił Siou: owszem, Palikot wykorzystuje politycznie Wolne Konopie - ale to działa i w drugą stronę, nagle Wolne Konopie przestały być na marginesie marginesu! Bardzo mi się podoba takie ujęcie sprawy, bo odzwierciedla coś bardzo mi bliskiego: od dawna jestem przekonana, że "wszystko jest polityką", nie jest możliwe odwrócenie się od niej. W swoich najprostszych codziennych wyborach uprawiamy politykę. Na naszą szkodę działa nie ktoś, kto wzywa do zaangażowania, tylko ktoś, kto wmawia nam, że dana sprawa jest "niepolityczna". Ale konopie są bardzo polityczne, stosowanie lub niestosowanie takich lub innych używek jest polityką umysłową.
Obserwuj wątek
    • realgniot Palikot publicznie zapalił skręta. Policja: Będ... 27.05.12, 10:31
      Represje polityczne dla 29 osób, za inny sposób bycia. Grożenie więzieniem, bicie i terror psychiczny.
      Czy tak bardzo różnimy się od Białorusi?
      Solidarność walczyła i ze zmianą systemu i gó... wywalczyła, bo jest taki sam syf jak za PRL.
    • kpawlowski Nar-ko-mani WY-PIER-DALAĆ!!!!!! 27.05.12, 11:08
      Narkotyk to narkotyk, niezależnie czy miękki czy twardy! Od czegoś się zaczyna, później brnie się dalej!!!!
      Stanowcze NIE dla narkotyków!!!!!!!!!!!!!!!
      • realgniot Re: Nar-ko-mani 27.05.12, 12:29
        Bełkot to bełkot.
        Zaczynając od alkoholu i papierosów, które są twardymi bardzo niebezpiecznymi narkotykami, a kończąc na tym, i kawa też jest narkotykiem i uzależnia jak kokaina.
    • b230 Palikot publicznie zapalił skręta. Policja: Będ... 27.05.12, 11:11
      3 tys osób?!?!?!? www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VeJ4di_Dqik#!
    • uln jak chorągiew na wietrze 27.05.12, 11:49
      Jak powieje wiatr z prawa to wstąpi do zakonu kapucynów bosych i stanie się świętojebliwy.
    • posterunkowy to jest żenujące 27.05.12, 14:53
      krasnoludken.blogspot.com/2012/05/walczmy-o-pieniadze-dla-budzetu.html
    • inrzynier_mamon Marihuana jest najczęściej stosowanym narkotykiem. 27.05.12, 15:40
      A ja bym się spierał, że wóda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka