inkwizytorstarszy 11.07.12, 01:31 Jak widać, polska katolicka "dziennikarka" chce się dostać na ołtarze. Polskie. Ale żeby ze strachu przed wywaleniem z roboty, wygadywać takie głupoty ? Nawiedzona ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janzpola Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 01:52 taki głos jak prymasa Belgii jest niemożliwy na wiosnę 2014 r.członkowie Episkopatu(link) wybiorą swojego nowego przewodniczącego następca musi wykazać się wobec wyborców podobnymi cechami jak obecny przewodniczący abp Józef Michalik i głosy Jego Ekscelencji/Eminencji nadal będą w tonie miedzianego czoła Józefa Michalika trzeba odczekać do wiosny 2014 to się wyszaleje,a później uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig Kasiu, czy ty masz problem ze zrozumieniem tekstu? 11.07.12, 09:37 Cytujesz powyrywane z kontekstu fragmenty wywiadu, każdy opatrujesz durnym komentarzem i uszczypliwościami, żeby tylko błysnąć przed swoją gawiedzią i szefami. Wywiad z prymasem Belgii jest bardzo ciekawy i pokazuje, że Polska jest zagrożona tym, co jest w Belgii, jeżeli pójdzie drogą belgijskiego episkopatu. KK w Belgii był zdegenerowany, nie bez powodu papież powołał tam kilku biskupów, którzy zaczynają naprawiać to, co ich poprzednicy zepsuli. Odpowiedz Link Zgłoś
janzpola Re: Kasiu, czy ty masz problem ze zrozumieniem te 11.07.12, 09:51 jazmig napisał: KK w Belgii był zdegenerowany, nie bez powodu papież powołał tam kilku biskupów którzy zaczynają naprawiać to, co ich poprzednicy zepsuli. -----------------------------------------(m.podkreślenia)------------------ tych zdegenerowanych biskupów powołał Jan Paweł II a tych co zaczynają naprawiać to, co ich poprzednicy zepsuli Benedykt XVI Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalba Re: Kasiu, czy ty masz problem ze zrozumieniem te 11.07.12, 10:15 Polska jest zagrożona, z pewnością. Grozi jej banda katoli, którzy wszystkim chcą wciskać do głó swój światopogląd i zmuszać do życia według katolskich reguł. Wara! Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 Jak widzisz króluja tutaj posty obraźliwe 11.07.12, 10:56 Taka kultura.. Nie czytali, nie znają tematu a obrażąć umieją i cieszą się plusująć gdy kolejny pajac wyleje z siebie kolejną porcję żółci. Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
amen-666 Re: Kasiu, czy ty masz problem ze zrozumieniem te 11.07.12, 11:12 > Wywiad z prymasem Belgii jest bardzo ciekawy i pokazuje, że Polska jest zagrożo > na tym, co jest w Belgii, jeżeli pójdzie drogą belgijskiego episkopatu ZAGROŻONA???? Ksiądz, który chce, aby Kościół szerzył dobro zamiast nienawiści, stanowi według Ciebie ZAGROŻENIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Kasiu, czy ty masz problem ze zrozumieniem te 11.07.12, 11:31 amen-666 napisał: > > > Wywiad z prymasem Belgii jest bardzo ciekawy i pokazuje, że Polska jest z > agrożo > > na tym, co jest w Belgii, jeżeli pójdzie drogą belgijskiego episkopatu > > ZAGROŻONA???? > Ksiądz, który chce, aby Kościół szerzył dobro zamiast nienawiści, stanowi wedłu > g Ciebie ZAGROŻENIE??? Chodzi chyba o zagrożenie tego ZŁA, jakie sieje znaczna znaczna część purpurowych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Kasiu, czy ty masz problem ze zrozumieniem te 15.07.12, 16:58 jazmig napisał: > KK w Belgii był zdegenerowany, nie bez powodu papież powołał tam kilku biskupów > , którzy zaczynają naprawiać to, co ich poprzednicy zepsuli. No popatrz janek z Wadowic pederastę paetza wysłał na emeryturę a benek na salony go przywrócił , jak to jest usuwaniem zgniłych owoców w tej sekcie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 03:52 Wyslac do Belgii Rydzyka, Biskupa Ryczana, czy innego Budzika i od razu sie poprawi, i do tych belgijskich kosciolow to nie bedzie chodzil nikt. I o to chodzi, zeby polski kosciol pomagal innym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kirdan1 Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 08:05 No to skąd w takim razie - już tak na poważnie - kryzys Kościoła w Belgii? No skąd, skoro mają tak fajnego prymasa, otwartych biskupów, postępową hierarchię? Czy może nie dlatego, że tamtejszy Kościół tak bardzo starał się być fajniusi i milusi dla wszystkich, że tak naprawdę wszyscy mają go w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiade Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 08:26 "Kryzys" Kościoła w Belgii jest jedyni wyrazem powszechengo "kryzysa" katolików w Europie, do których nierozłącznie należą katolicy Polscy. Może nawet w Polsce kryzys ten jest o wiele głębszy, biorąc pod uwagę antykryzysową propagandę. Pośród katolików przede wszystkim polskich, zapanowała, głęboko już zakorzeniona w środowiskach europejskich, "schizma" wobec prób odnowy Kościoła i tzw. noej ewangelizacji. Wywiad z belgijskim purpuratem dokładnie schizmę tę ujawnia. Polskie duchowieństwo i ich medialni pracobiorcy bie zdają już sobie sprawy z faktu, żed stali się głeboką raną w Mistycznym Ciele Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalba Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 10:16 silesiade napisał: > , żed stali się głeboką raną w Mistycznym Ciele Chrystusa. Cipa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
amen-666 Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 11:21 Nie wiem, co miałeś na myśli z tą "cipą", ale faktem jest, że kobiece narządy płciowe od lat stanowią jeden z głównych przedmiotów zainteresowania polskiego kościoła katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
janzpola Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 08:27 @kirdan belgijska policja zrobiła rewizję (link) policja tylko szukała dowodów przestępstwa i od tego czasu w Belgii już mają spokój a ile ciekawych dowodów o finansach czy chronionych pedofilach mają nasi biskupi w różnych grobach i relikwiach a tam już policja nie wiedzie biskupi mogą nawoływać do pogromów szkoda Polski Odpowiedz Link Zgłoś
buttercuo Re: Prymas i pani misjonarka 15.07.12, 11:25 Witam Moglbym napisac ze przyczyna niezrozumienia sytuacji w Belgii jest pomylenie przyczyny ze skutkiem. To nie "postepowi biskupi" sprawowali wladze w belgijskim kosciele ale ich konserwatywni koledzy ( mianowani przez JPII). Juz w 1998 ilosc uczestniczacych we mszach swietych wynosil 11%. To konserwatywny Roger Vangeluwe -wyznaczony przez wiadoma osobe w 1985 roku na biskupa Brugii przyczynił sie w wiekszym stopniu do dalszego spadku tej liczby niz jakis wyimaginowany liberalny biskup. Episkopat belgijski wyciaga z poprzednich lat inne wnioski niz - co widac np w Panskiej wypowiedzi -wyciagneliby ich polscy odpowiednicy. I dla mnie jest to zrodlo nadzieji na przyszlosc - dla Pana zagrozenia. Mozna by przyjac ze to niezrozumienie sytuacji - gdyby to byl Panski pierwszy post na tym forum. Panski imiennik dbal o bezpieczenstwo tych co wracali do blogoslawionych krain - nie mamil ich opowiesciami , nie wymyslał "faktów" - proponuje zmienic nick na Maeglin - itak bedzie nobilitujace. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wtcz5 Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 08:53 nie bedzie nam pluł w twarz jakichś prymas Belgii , brawo "Gość Niedzielny" , brawo dziennikarka która przesłuchała na tę okoliczność tego abp Andre Leonarda czy jak mu tam -- laickie.pl/telefon-zaufania-dla-ksiezy-ateistow-polskie-stowarzyszenie-racjonalistow/ Odpowiedz Link Zgłoś
vibhisana Mój Prymas, nie moja misjonarka! 11.07.12, 09:08 Tyle na temat! Już dziś gotów jestem przeprowadzic sie do diecezji Prymasa, bo mierżi mnie widok naszych jedynie słusznych, świętych i tłustych gąb! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_borakiewicz Re: A kiedy ostatnio byłeś na mszy? 11.07.12, 12:30 W niedziele... tyle ze nie w Polsce. W Polsce Msza zmienila przymiotnik - ze Swietej stala sie Polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Możesz mi powiedzieć po co ? 11.07.12, 13:06 Możesz mi powiedzieć po co ? By dać na tacę za kiepski polityczny spektakl ? Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 09:55 Do sytuacji podobnej jak w Kościele belgijskim prowadzą przede wszystkim polscy biskupi. Prymas Leonard ma rację wskazując jako przyczyny kryzysu uwikłanie Kościoła belgijskiego w sprawy całkowicie świeckie. W Polsce mamy sytuację analogiczną. I będą analogiczne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
swistakonline Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 10:15 KK w Polsce czuc trupem, a biskupom wydaje się że kadzidłem Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 10:25 No, no i dlatego tak świetnie się rozwija w Belgii Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 10:31 inkwizytorstarszy napisał: > Jak widać, polska katolicka "dziennikarka" chce się dostać na ołtarze. Polskie. > Ale żeby ze strachu przed wywaleniem z roboty, wygadywać takie głupoty ? Nawied > zona ? - A może to ty jesteś nawiedzony? Czytałeś tekst, czy tak z marszu? A głupota nie boli, bo gdyby bolała to by się ją leczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 Bardzo ciekawy wywiad 11.07.12, 10:51 Czytałem w GN i dla pismaków z GW powinien być przykładem jak dziennikarz powinien przeprowadzać wywiad nie unikając trudnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_pierworodny Re: Bardzo ciekawy wywiad 11.07.12, 11:59 Chcesz trudnego pytania? Proszę bardzo: jesteś głupi od urodzenia, czy od niedawna? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Nasz episkopat ciężko pracuje nad wyludnieniem 11.07.12, 13:08 Nasz episkopat ciężko pracuje nad wyludnieniem kościołów... Ja chyba przeniosę się do protestantów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Bardzo ciekawy wywiad 15.07.12, 17:03 pater66 napisał: > Czytałem w GN i dla pismaków z GW powinien być przykładem jak dziennikarz powin > ien przeprowadzać wywiad nie unikając trudnych pytań. Heh :)) trudne pytania ?? przecież nie ma ich poza tymi na które się pan klecha zgodził . Odpowiedz Link Zgłoś
eulogete Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 12:16 szkoda, że p. Wiśniewska nie zauważyła tego zdania Prymasa: "Uważam, że świeccy zbyt mocno chcą decydować o wewnętrznym kształcie Kościoła" Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 12:46 eulogete napisała: > szkoda, że p. Wiśniewska nie zauważyła tego zdania Prymasa: > "Uważam, że świeccy zbyt mocno chcą decydować o wewnętrznym kształcie Kościoła" ...też tego "zdania Prymasa" nie zauważyłam, ani nie znalazłam po wtórnym przeczytaniu tekstu. Skąd je tu wkleiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
eulogete Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 14:18 z komentowanego wywiadu. Chyba nie dziwi cię to, że p. Wiśniewska wybrała z niego to, co pasuje jej do tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 15:21 eulogete napisała: > z komentowanego wywiadu. > Chyba nie dziwi cię to, że p. Wiśniewska wybrała z niego to, co pasuje jej do t > ezy. ...a ty dokleiłaś swoją własną wersję, która tobie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 13:55 eulogete napisała: > szkoda, że p. Wiśniewska nie zauważyła tego zdania Prymasa: > "Uważam, że świeccy zbyt mocno chcą decydować o wewnętrznym kształcie Kościoła" -------------- Idę o zakład, że przestaną jak tylko kościół przestanie włazić im z butami do łóżek i zaglądać do majtek, oraz portfeli. Prymas oczywiście nie brał tego pod uwagę i dlatego tylko się skompromitował. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 21:19 eulogete napisała: > szkoda, że p. Wiśniewska nie zauważyła tego zdania Prymasa: > "Uważam, że świeccy zbyt mocno chcą decydować o wewnętrznym kształcie Kościoła" No a kto to bydło w sukienkach utrzymuje finansowo ?? Kiedyś jeszcze w pierwszych wiekach kapłanów wybierał lud a nie sami we własnym sosie , tak się nauczyli ze nie na rączkę im kontrola świeckich . Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Normalny, rozumny człowiek. Zazdroszczę Belgom. 11.07.12, 14:53 A my musimy słuchać i oglądać takich Głodziów, Michalików, Ryczanów,Rydzyków, czy Paetzów. Polski Krk stawia właśnie w Gdańsku pomnik zawodowemu katolikowi, prałatowi antysemicie, bufonowi i pedofilowi. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek normalny, rozumny człowiek... wyciąga wnioski 11.07.12, 15:55 pablobodek napisał: A my musimy słuchać i oglądać takich Głodziów, Michalików, Ryczanów,Rydzyków, czy Paetzów. no właśnie, zamiast czytać GW, gzie znajdziesz recenzje ICH nauki, czytaj konserwatywny katolicki "Gość Niedzielny", tam znajdziesz m.in. rozmowę ze światłym prymasem Belgii, zauważysz, że katolicyzm nie jest taki, jakim go zdecydowano ujawnić podczas kolegium redakcyjnego w jedynie słusznej redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Normalny, rozumny człowiek wyciąga wnioski i p 11.07.12, 17:35 Normalny, rozumny człowiek wyciąga wnioski i przestaje chodzić do polskiego kościoła... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek albo 11.07.12, 17:53 pis_busters napisała:Normalny, rozumny człowiek wyciąga wnioski i przestaje chodzić do polskiego kościoła... albo nie przestaje - bo jest rozumny i wyciąga wnioski ... Odpowiedz Link Zgłoś
janzpola Re: albo 11.07.12, 18:26 trajkotek napisał: chodzić do polskiego kościoła... albo nie przestaje - bo jest rozumny i wyciąga wnioski ... ------------------------------------------------------(m.podkreślenia)--------------------- Trajkotek Ty masz tak jak ja ja jestem prawie na każdej imprezie w kościele a najlepiej lubię koncerty muzyki organowej trzeba chodzić do kościoła muzyka łagodzi obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: albo 11.07.12, 20:30 trajkotek napisał: > pis_busters napisała:Normalny, rozumny człowiek wyciąga wnioski i prz > estaje chodzić do polskiego kościoła... > albo nie przestaje - bo jest rozumny i wyciąga wnioski ... W każdym razie rozumny z pewnością nie byłby trollem internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek aaalbooo, o ... 12.07.12, 15:17 antropoid napisał: W każdym razie rozumny z pewnością nie byłby trollem internetowym. co masz na myśli używając pojęcia troll? czy zawsze, kiedy nie wiesz, co napisać wyjeżdżasz z trollem? Łowca trolli (lektor pl IVO) __________________________________ Naraziłem się Orlińskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: aaalbooo, o ... 12.07.12, 16:17 trajkotek napisał: > co masz na myśli używając pojęcia troll? Na myśli mam wtedy trolla. > czy zawsze, kiedy nie wiesz, co napisać wyjeżdżasz z trollem? No właśnie wiem co mam napisać, a wyjeżdżam z trollem wtedy, kiedy mam do czynienia z trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: albo 11.07.12, 21:12 trajkotek napisał: > pis_busters napisała:Normalny, rozumny człowiek wyciąga wnioski i prz > estaje chodzić do polskiego kościoła... > albo nie przestaje - bo jest rozumny i wyciąga wnioski ... Wyciąga wnioski i sra w gacie ze strachu ze go wielebny nie pochowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mortimer21 Re: Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 15:27 Z pytań pani redaktor z GN przebija chorobliwa megalomania i niewiarygodne nadęcie sporej części polskich katolików. W reszcie Europy dotarło już do nich, że nikt im łaski nie będzie robił. W Polsce wciąż im się wydaje, że należą się im specjalne względy i uprzywilejowana pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
intelig365 Usunięto moje komentarze. niewygodne dla gw?? 11.07.12, 15:37 Było 48 komentarzy, zostały na chwilę obecną tylko 33. Tak wygląda demokracja według GW? Czy prawidłowa jest tylko jedna wizja świata? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Wiśniewska demaskuje 11.07.12, 15:47 Gość Niedzielny posłał misjonarkę do biskupa-heretyka ... poszła, próbowała go nawrócić, nie udało się, klęska! I nie dowiedzielibyśmy się o tym wcale a wcale, gdyby nie śledcza Wiśniewska ... "Heretycka" myśl prymasa Belgii nie dotarłaby do nas, bo chytrze GN tak ją opublikował, byśmy jej nie zauważyli ... a może opublikował przez pomyłkę? Niechaj Wiśniewska wyjaśni, czy nie było jakiej dyrektywy z Torunia o zakazie publikowania TAKICH HERETYCKICH treści? A może to tylko chora wyobraźnia każe dziennikarce "Gazety" w dialogu dziennikarki "Gościa" z biskupem widzieć herezję i krucjatę tak, jak nam proponuje KW? _________________________________________ O wartościach z Katarzyną W. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Chora wyobraźnia redaktora "Gościa Niedzielneg 11.07.12, 17:39 Chora wyobraźnia redaktora "Gościa Niedzielnego" podpowiedziała mu, że Polska została jedyną ostoją katolicyzmu w Europie... Byle podrzędna "dziennikarka" jest w stanie nauczyć "prawdziwej" wiary belgijskiego biskupa. Dzięki Wisniewskiej śmieje się dziś cała Polska z "odważnej" dziennikarki i durnego redaktora naczelnego "Gościa Niedzielnego"... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek chora wyobraźnia 11.07.12, 18:02 ... właściwie, kiedy czyta się toto w GN, to widać, że niczego go nie nauczyła, tylko skonfrontowała jego poglądy ze stereotypami polskimi, wyszło ciekawie i inspirująca, a Wiśniewska wpadła w histerię! Histeria poruszyła wyobraźnię, wyobraźnia przelała frustrację na "papier" ... ________________________________ chora wyobraźnia Odpowiedz Link Zgłoś
koniepobetonie Re: Chora wyobraźnia redaktora "Gościa Niedzielne 11.07.12, 20:51 Z tego komentarza widać jaki jest poziom dziennikarzy w Gościu Niedzielnym. Oszołomy, oszołomy i mohery. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek chór redaktorów 12.07.12, 15:28 to twój wybór, twoja decyzja, albo wnioskować o poziomie dziennikarzy GN na podstawie tego, co o nich pisze paniWiśniewska lub na podstawie "tegokomentarza" albo poświęcić cenny czas, dotrzeć do omawianego artykułu i przekonać się ... wspomnienie: kiedyś, gdy byłem młody i piękny, czytałem GW i wiedziałem już wszystko, ale w miarę upływy lat, ot, tak dla zabicia czasu zacząłem czytać więcej różnych, dla draki, np. kiedyś w Gazecie ukazał się prześmiewczy tekst nt. tego, co napisał Warzecha, no durny ten Warzecha, że aż miło, to, aby mieć więcej radochy przeczytałem i ... __________________________________ Trzeba kłamać! Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Dlaczego moje inteligentne komentarze są usuwane?? 11.07.12, 16:28 .. ha ha... pierd*&^ny ePiSkopat w natarciu.. ha ha.. Nic wam to nie da.. bo: Jesteście trupy, Pod pozornym ładem, Wszystko w was gnije.. I cuchnie rozkładem... fuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Dlaczego moje inteligentne komentarze są usuw 11.07.12, 16:52 Kto usuwa te komentarze? Pytam, bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Kto usuwa?Hołota z ePiSkopatu,ta wszawica opanowła 11.07.12, 18:03 .. Gazetę Wyborczą.. i w zamian za cuchnące srebrniki ePiSkopatu, trollują i usuwają wybrane posty.. Wystarczy że kilku tchórzliwych wymoczków, kliknie na czerwony kosz przy twoim wpisie.. i jest on automatycznie usuwany.. Jeżeli usuwa moderator, jest to wyjaśnione że został złamany regulamin i ślad po wpisie zostaje na forum.. Szubrawcy przechodzą specjalne szkolenia w trollowaniu i dezorganizacji forum, a ich mocodawcy płacą im za umieszczanie wrednych postów.. GW jest to w zasadzie na rękę bo, pokazuje jaki kołtun jest hodowany przez klerykalną sitwę.. co w sumie, przekłada się na głosy w wyborach i Kaczyński może sobie dalej uprawiać różne masturbacje smoleńskie.. i co w sumie zapewnia stabilizację układu POPiS.. Czyli ohyda.. Mnie to w zasadzie powinno zwisać i powiewać, bowiem od wielu lat mieszkam za granicą.. ale tę "chorobę na Polskę" ciężko się leczy.. szczególnie jak patrzy się na kolejną zdradę Narodu, przez obłudną hierarchię purpurowych zbrodniarzy... fuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek widziałem 11.07.12, 18:07 widziałem na własne oczy, to Kaczyński przebrany za Michnika siedzi i usuwa, i chichocze przy tym wesoło: chi, chi, chi ... !!! _____________________________________ Stop teoriom spiskowym Odpowiedz Link Zgłoś
janzpola Re: Dlaczego moje inteligentne komentarze są usuw 11.07.12, 18:29 duch święty albo inna trójca święta któryś z nich Odpowiedz Link Zgłoś
intelig365 Re: Dlaczego moje inteligentne komentarze są usuw 11.07.12, 17:50 Biedny, schorowany fan Gazety Wybiórczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar a oto przykład:inteli365 to stary troll z nowym.. 11.07.12, 18:06 .. nickiem.. wystarczy prześledzić jego wPiSy... Taka nieinteligentna, ponura kanalia.. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek to stary troll 11.07.12, 18:14 antobojar napisał: (...)Taka nieinteligentna, ponura kanalia.. ______________________________________________________ "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE? NIE, W ETYCE!" "Relativity applies to physics? no, to ethics!" /?antobojar/ Odpowiedz Link Zgłoś
intelig365 Re: a oto przykład:inteli365 to stary troll z now 11.07.12, 18:27 Wiesz wchodząc tu na forum myślałem że może czytelnicy wyborczej to ludzie na poziomie, z którymi chętnie podyskutuje na różne światopoglądowe tematy. Ale widzę że to zwykłe pospolite chamy które buntują się bo mamusia kazała wam na religię chodzić. Nic ciekawego do powiedzenia nie macie, taka prawda, wasz poziom intelektualny jest po prostu opłakany. Z drugiej strony czytając wasze posty robi mi się wesoło , a głupszym od siebie mogę tylko współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Dyskusja światopoglądowa?N.t. teologii dogmatu..?? 11.07.12, 19:09 .. ha ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
intelig365 Re: Dyskusja światopoglądowa?N.t. teologii dogmat 11.07.12, 19:37 Pozwól że zostawię twoje "argumenty" bez komentarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: a oto przykład:inteli365 to stary troll z now 11.07.12, 20:33 intelig365 napisał(a): > Wiesz wchodząc tu na forum myślałem że może czytelnicy wyborczej to ludzie na p > oziomie, z którymi chętnie podyskutuje na różne światopoglądowe tematy. Ale wid > zę że to zwykłe pospolite chamy... I nawet nie zauważyłeś nieboraku, że tym uogólnieniem sam się do chamów zliczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: a oto przykład:inteli365 to stary troll z now 11.07.12, 21:25 intelig365 napisał(a): > Wiesz wchodząc tu na forum myślałem że może czytelnicy wyborczej to ludzie na p > oziomie, z którymi chętnie podyskutuje na różne światopoglądowe tematy. No i okazało się ze na kolana przed twoim intelektem nie popadali ? > Ale wid zę że to zwykłe pospolite chamy które buntują się bo mamusia kazała wam na reli > gię chodzić. No popatrz a ty pitałes na jednej nóżce na religie :)) Zamiast obiadem żyłeś hostią i głębokim bachem z kadzidła :)) Nic ciekawego do powiedzenia nie macie, taka prawda, wasz poziom i > ntelektualny jest po prostu opłakany. Ta , to może stań ze mną w te tematy ja tam lubię, ba wprost kocham deptać waszą pseudo wiedzę np. w zakresie teologi waszej sekty :)) Z drugiej strony czytając wasze posty rob > i mi się wesoło , a głupszym od siebie mogę tylko współczuć. Głupawo sie uśmiechasz bo nic ci innego nie postało !! Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: a oto przykład:inteli365 to stary troll z now 11.07.12, 21:54 intelig365 napisał(a): > Wiesz wchodząc tu na forum myślałem że może czytelnicy wyborczej to ludzie na p > oziomie, z którymi chętnie podyskutuje na różne światopoglądowe tematy. Ale wid > zę że to zwykłe pospolite chamy które buntują się bo mamusia kazała wam na reli > gię chodzić. Nic ciekawego do powiedzenia nie macie, taka prawda, wasz poziom i > ntelektualny jest po prostu opłakany. Z drugiej strony czytając wasze posty rob > i mi się wesoło , a głupszym od siebie mogę tylko współczuć. Proponuję ci czytać "Nasz Dziennik". Tam znajdziesz ludzi na twoim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Dlaczego moje inteligentne komentarze są usuw 11.07.12, 21:46 Dopóki tu się wklejasz, jesteś jego częścią. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Dlaczego moje inteligentne komentarze są usuw 11.07.12, 21:48 intelig365 napisał(a): > Biedny, schorowany fan Gazety Wybiórczej :) Dopóki się tu wsklejasz, jesteś jego częścią. Odpowiedz Link Zgłoś
mundi8 Prymas i pani misjonarka 11.07.12, 18:15 "Na to Głowa Kościoła Zdegenerowanego:" -wygląda mi to na ironię! Co do ironii to:"Pisał Nietzsche: „Przyzwyczajenie do ironii, równie jak do sarkazmu, psuje charakter, stopniowo nadaje mu cechy wyższości, radującej się z cudzej krzywdy: w końcu człowiek staje się jak pies kąśliwy, który oprócz kąsania wyuczył się i śmiać jeszcze”. Odpowiedz Link Zgłoś
koniepobetonie Bardzo ciekawy komentarz... 11.07.12, 20:48 Widać jaka jest różnica między kościołem polskim i belgijskim po przejściach. Belgijski prymas ostrzega, żeby nie powielać ich błędów. Kościół ma szerzyć dobro a nie wojować !!! Ale nasze oszołomy i mohery z Episkopatu swoje... Odpowiedz Link Zgłoś