Dodaj do ulubionych

Boimy się franka

01.08.12, 07:15
Polbank to bank z kraju bankruta, nie ma sie czemu dziwic!
Obserwuj wątek
    • professional_scoffer Boimy się franka i telefonu z banku. Jak się br... 01.08.12, 08:31
      Jakie wnioski?

Banki szukają po prostu możliwości, aby wcisnąć znowu nikomu niepotrzebne ubezpieczenia, zapewne jeszcze dołożą kartę i konto oszczędnościowe.

Skoro wycena jest tajna i każda strona umowy może ją sobie sporządzić to co w przypadku gdy klient sobie dane mieszkanie wyceni na 800 tys. zł ,a bank na 600 tys. zł?

Absurdem jest, że bank będzie sobie tak od czapy rzucał kwotę do zapłacania.
    • kotek.filemon Re: Boimy się franka 01.08.12, 08:55
      Cóż, w normalnym kraju byłoby zapewne tak, że bank ma ch*j do powiedzenia w temacie terminowo spłacanego kredytu. W normalnym kraju, nie w bantustanie...
    • agaipawel2 Re: Boimy się franka 01.08.12, 09:01
      Dla myślących przed a nie po - www.spokoj.com.pl
    • ankuzmor Pani z Polbanku oczywiście kłamie... 01.08.12, 09:40
      Wziąłem kredyt w lutym 2007 r. Oczywiście wycena była sporządzona, więc babka z Polbanku kłamie w żywe oczy, mówiąc, że wyceny mieszkań nie były wtedy wykonywane.
      Najgorszy możliwy bank - mówię to z perspektywy 5-letnich przygód z tym badziewiem.
    • cul-de-sac Boimy się franka i telefonu z banku. Jak się br... 01.08.12, 15:48
      Nie dotyczy mnie ta sytuacja, ale wg mnie pierwsze czego nalezy zazadac od banku, to przeslanie wyjasnienia i sposobow rozwiazania problemu na pismie. W bezposredniej rozmowie z zaskoczenia, bez mozliwosci "przetrawienia" jej, latwo o blad.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka