m1r4640 01.08.12, 07:15 Polbank to bank z kraju bankruta, nie ma sie czemu dziwic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
professional_scoffer Boimy się franka i telefonu z banku. Jak się br... 01.08.12, 08:31 Jakie wnioski? Banki szukają po prostu możliwości, aby wcisnąć znowu nikomu niepotrzebne ubezpieczenia, zapewne jeszcze dołożą kartę i konto oszczędnościowe. Skoro wycena jest tajna i każda strona umowy może ją sobie sporządzić to co w przypadku gdy klient sobie dane mieszkanie wyceni na 800 tys. zł ,a bank na 600 tys. zł? Absurdem jest, że bank będzie sobie tak od czapy rzucał kwotę do zapłacania. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Boimy się franka 01.08.12, 08:55 Cóż, w normalnym kraju byłoby zapewne tak, że bank ma ch*j do powiedzenia w temacie terminowo spłacanego kredytu. W normalnym kraju, nie w bantustanie... Odpowiedz Link Zgłoś
agaipawel2 Re: Boimy się franka 01.08.12, 09:01 Dla myślących przed a nie po - www.spokoj.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ankuzmor Pani z Polbanku oczywiście kłamie... 01.08.12, 09:40 Wziąłem kredyt w lutym 2007 r. Oczywiście wycena była sporządzona, więc babka z Polbanku kłamie w żywe oczy, mówiąc, że wyceny mieszkań nie były wtedy wykonywane. Najgorszy możliwy bank - mówię to z perspektywy 5-letnich przygód z tym badziewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Boimy się franka i telefonu z banku. Jak się br... 01.08.12, 15:48 Nie dotyczy mnie ta sytuacja, ale wg mnie pierwsze czego nalezy zazadac od banku, to przeslanie wyjasnienia i sposobow rozwiazania problemu na pismie. W bezposredniej rozmowie z zaskoczenia, bez mozliwosci "przetrawienia" jej, latwo o blad. Odpowiedz Link Zgłoś