bogda35 Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 08:59 Cmentarz był zawsze dla ludzi kazdej kultury miejscem świętym, otoczonym szacunkiem .Od małego dziecka bylismy uczeni jak należy sie tam zachowywac , szacunku dla pamięci zmarłych,w Dzien Zaduszny zapalenia świeczki na bezimiennych grobach, takze grobach poległych żołnierzy ,nawet wrogich- miejscem pamięci narodowej i zadumy. W głowie sie nie mieści takie jak PIS zachowanie NA CMENTARZU !!! co na to księża podejmujący PIS owskich polityków ? naprawde nie widza do czego takie zdziczenie prowadzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kkrzyz [...] 02.08.12, 09:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
india2010 Dlaczego ten cholerny Maciarewicz co roku odstawia 02.08.12, 09:20 tę szopkę ze spóżnianiem się? Odpowiedz Link Zgłoś
tommyline Re: Dlaczego ten cholerny Maciarewicz co roku ods 02.08.12, 11:15 On się nie spóźnia, on ma "Wejście". Odpowiedz Link Zgłoś
martena-zk Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 09:44 Buczenie na grobach to jest wyraz Najwyższej Pogardy dla tych którzy tam spoczywają. Między tymi grobami jest symboliczny grób LK a także leżą szczątki osób z katastrofy smoleńskiej. Czyżby poplecznicy JK zapomnieli o tym i gardzą również nimi???? To tylko świadczy o ludziach którzy to robią. Pan Maciarewicz, ikona buczących świetnie wykonuje zadanie osób, którym zależy na zamieszaniu w Polsce. NA GROBACH NIE MA POLITYKI BO WSZYSCY SĄ RÓWNI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 09:58 Zwyczajowemu już buczeniu i gwizdom towarzyszyła owacja części tłumu dla jego idola - Antoniego Macierewicza. Oczywiscie, bo oni czcza przywodce i tworce Powstania Warszawskiego, Antoniego Macierewicza i matke Powstanie Jadwige Kaczynska, trzeba po prostu znac historie, a nie pokazywac im zdrajcow narodu, czyli jakichs weteranow niewiadomo czego, czy obecny rzad, ktory jak wiadomo osobiscie zestrzelil samolot nad Smolenskiem przy pomocy sztucznej mgly i satanizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
biorytmix Może następnym razem polecą zgniłe jaja ? 02.08.12, 10:08 Skoro delikatne formy protestu uważa się za niewskazane potrzebny jest zwykły protest, czyż nie ? Jaśnie wielmożnej władzy luksusów się zachciewa - klakierów, potakiewiczów i służalców z każdej strony. Krytyka zabroniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Może następnym razem polecą zgniłe jaja ? 02.08.12, 10:19 biorytmix napisał: > Skoro delikatne formy protestu uważa się za niewskazane potrzebny jest zwykły p > rotest, czyż nie ? Jaśnie wielmożnej władzy luksusów się zachciewa - klakierów, > potakiewiczów i służalców z każdej strony. Krytyka zabroniona. A te jaja to rozumiem też nad grobami powstańców polecą? Odpowiedz Link Zgłoś
krasula_z_wielkim Re: Może następnym razem polecą zgniłe jaja ? 02.08.12, 11:26 Temu jajo temu Filemon. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Chamstwo pozostanie chamstwem. 02.08.12, 10:40 Jak już wyżej wspomniałem (trochę cenzura GW to zniekształciła) najwiekszą tragedią wyznawcó naszej "prawicy" jest ich kompletna głupota i/lub skrajny cynizm. Oni potrafią głęboko wierzyć w największe głupoty (lub skutecznie symulować taką wiarę) Kompletnie do nich nie dociera jakolwiek argumentacja - np. ta, że Lech Kaczyński prócz drobnego epizodu "popchnięcia" sprawy budowy Muzeum Powstania Warszawskiego (które było planowane już od dawna, jeszcze za czasów komuny) nic z tymże Powstaniem nie miał wspólnego. Kompletnie nie dociera, że władzę a i owszem należy ganić, tyle, że są miejsca i pory stosowne do tego ale i takie w których tego typu zachowania są całkowicie wykluczone dla myślacego człowieka. Oczywiście są też formy takiej krytyki mniej lub bardziej stosowne. Np rechot w czasie miedzynarodowego spotkania z czyjejś umiejętności mówienia po angielsku wypada tylko bardzo małemu dziecku lub osobie z problemami umysłowymi. Tak, tylko takim osobom - jak to robi profesor mianowany przez Naród do wypełniania roli prezydenta Polski to naprawdę szkoda słów .... i w dodatku do samej śmierci jak i w wielu innych sprawach nie pojał jak bardzo zachował się niestosownie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislokaks Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 10:08 No przecież żyjemy w Państwie prawa (?), a paragraf "Zakłócanie porządku publicznego" dotyczy według policji jedynie imprez między 22:00 a 6:00 ?????? Przecież to podpada pod paragraf jak nic, a jak nie to wprowadzić poprawki do ustawy o uroczystościach Państwowych i wzmocnić bat na tych idiotów..... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 10:09 Jakbym kiedyś był w Warszawie podczas Jarkowej miesiączki to pójdę sobie pobuczeć na Krakowskim, co mi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub_i_zyd Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:40 Pójdziesz chłopie małorony bogobojny i przystojny pójdziesz zaraz po żniwach bo w dobrobyt i luksusy opływasz pójdziesz na kolejne wybory zamiast na nieszpory :) Odpowiedz Link Zgłoś
tata_mateusz Ręce odpadają...jak widzę.. 02.08.12, 10:17 ... a raczej chce zobaczyć materiał video z fragmentem obchodów a gazeta.pl otagowuje go reklamami. Rozumiem, że na pamięci o powstańcach też zarabiacie i to w imię idei pieprzeniu o patriotyzmie... Jedni wierzą w prawdziwych Polaków inni w ufo a jeszcze inni w boga-pieniądza. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemark112 Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 10:20 Prezes nie chce wladzy.Nie ma zdrowia i ludzi.Skupia wokół siebie paranoików i dewiantów.Oni robią wszystkonaby zohydzić PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_fielmon Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:03 a poza tym wszyscy w domu zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Smutne. Najlepsi ludzie kiedyś ginęli... 02.08.12, 10:27 żeby gmin mógł sobie teraz dowolnie buczeć. Ciszej nad tymi mogiłami. Gmin nie zrozumiał. Kościół też milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub_i_zyd Re: Smutne. Najlepsi ludzie kiedyś ginęli... 02.08.12, 11:41 o to własnie chodzi o mozliwosc buczenia Odpowiedz Link Zgłoś
lomiankowska Nie wpuszczono powstańców, to ludzie buczeli! 11.08.12, 11:08 www.youtube.com/watch?v=Pu6gAsUWmhA Obejrzyjcie, te urzędniki to pewnie też z nadania partyjnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hen-live Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 10:36 jk1962 napisał: > Zasługą PIS będzie sprowadzenie pamięci o powstaniu do poziomu szamba w jakim P > IS tkwi. Może dzięki temu te powalające tragiczną bezsensownością zdarzenie sta > nie się ponurą przestrogą a nie wzorem do naśladowania. Po prostu pokazac przy wyborach tym chamom gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 10:40 Na sztandarach PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ, na ustach moralizatorski PATRIOTYZM, NARÓD, "walka" o lekcje historii i patriotyzmu w szkołach... słyszymy to ciągle.. Ale to w wykonaniu PiS-u i jego "czcicieli" - RM i "kiboli PATRIOTÓW" - to tylko puste frazesy. Dla nich potrzebne one są dla uzyskania władzy .. bo wiadomo ONI SĄ JEDYNYMI PATRIOTAMI, PRAWYMI POLAKAMI (reszta to hołota...) Tylko oni spowodują, że Polska będzie "znowu szanowana"..... Tylko, że ich czyny mówią zupełnie coś innego, obnażają ich obłudę i zakłamanie. To nie oni za nas, ale MY ZA NICH musimy się wstydzić! Dla nich nie ma nic świętego. Ani cmentarze pełne prawdziwych bohaterów walczących za WOLNOŚĆ, którą ONI DZIŚ MAJĄ, ani dobro Polski i całego Narodu... Dlaczego im na to pozwalamy???!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 10.08.12, 08:57 3henryk ta holota nigdy nie bedzie lezala na cmentarzach zasluzonych, chyba, ze przez przypadek (wymuszony) i wskutek wlasnej lekkomyslnosci i ryzykanctwa a takze pychy, trafi na Wawel i sprofanuje go. Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Banda idiotów. 02.08.12, 10:46 Zgraja niewychowanych, egoistycznych szczeniaków. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
puch_puch wy naprawde mnie rozumiecie o co chodzi? 02.08.12, 10:56 jestesmy maniupulowani i oszukiwani na kazdym kroku ta brachawka tutaj tez jest zamierzona i w czesci rezyserowana :) ludzie! czytelnicy! nie wierzcie w to co tu widzicie to tylko papierowy teatrzyk prawda jest gdzie indziej :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_fielmon Re: wy naprawde mnie rozumiecie o co chodzi? 02.08.12, 11:05 Nie kłam. W tvn mówią tylko prawdę i całą prawę. Podobnie jest w GW - to uczciwie i obiektywne media nie to co inne stronnicze. Nie obrzydzaj ludziom prawdy oczywistej nie tedy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: wy naprawde mnie rozumiecie o co chodzi? 02.08.12, 11:13 OK, zakładanie nowych nicków już opanowałeś. Umiesz coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
slade1972 Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:02 Proszę Szanownego Pana o nie wykręcanie kota ogonem! Wybuczano Ryżego Ryju! Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:06 slade1972 napisał(a): > Proszę Szanownego Pana o nie wykręcanie kota ogonem! > Wybuczano Ryżego Ryju! Czy to znaczy, że przyznajesz mi prawo do wybuczenia np. Macierewicza, jeśli akurat za nim nie przepadam? Albo miesięcznego pochodu Prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
krasula_z_wielkim Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:15 Ja daję Cipo znaczy Ci to prawo nadaje je uroczyście w gazetowej asyście siedząc w wychodku marnym Odpowiedz Link Zgłoś
slade1972 Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 09.08.12, 11:51 Czytaj ze zrozumieniem! Został wybuczany Ryży Ryju - a nie uczczono rocznicę Powstania buczeniem! Jak sugeruje artykuł! Mój tekst jest polemiką z tytułem artykułu, który miesza fakty! To nie oznacza, że jestem zwolennikiem buczenia pod kogoś adresem! Co mi sugerujesz! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_fielmon Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:09 Ryżego Ryju nikto nie wybuczowywuje. Bo naród jest mądry i sie edukuje. Wyszkszałceniu młodzi nie wybuczywuja, bo swego każdego uwielbijowują. Ni mów taka brzudka prawdą o rzondzoncych, bo choinek na święta nie bęndzie juz rwoncych taka oto kratka dla starego dizadka co w kanale krył a potem wnuczek jego po studiach z głosu wył. Wuje potemk kombatanta wyje cała jego parka wyją dziadkowie wyją potomkowie że polska wolna była i jest tylko w ich głowie Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:14 Kłamiesz. Włąsnie widzę w telewizji jak Scibor-Rylski prosi o zrozumienie, uszanowanie i tłumaczy że tu nie miejsce. Już po złożeniu wieńców. A to bydło krzyczy "Precz z komuną". Do generała!!! Jakim bucem trzeba być i ile zwoi mózgowych mieć w łepetynie żeby zrobić cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 10.08.12, 09:03 slade1972 jak smiesz tak prymitywnie porownywac wlasna nicosc z pomordowanymi Warszawiakami - staruszkami, dziecmi, inwalidami wojennymi (jak moj ojciec), chorymi psychicznie, wspaniala warszawska mlodzieza, Kamilem Baczynskim i jego mlodziutka zona - takich prymitywnych kiboli czy niedouczonych pisowcow stawiasz na jednym poziomie z poswieconymi na smierc z powodu nadmiernego egoizmu i zadzy chwaly niejakiego Montera z prowincji, z Wilenszczyzny? Na powstanie zgody rzadu na uchodzctwie nie bylo. Ten Chrusciel z Litwy jak nasi dzisiejsi tez z Litwy (pozniejsza "Polska) o tym zadecydowali. Wspaniala mlodziez zostala rzucona na szaniec. Po co to bylo? Aby dzis kibole buczeli po pijaku i wysmiewali, ponizali takich ludzi jak wspanialy Scibor-Rylski? To tacy wlasnie zgineli, dzis mamy szambo zamiast elity a i tak psowcom ta "elyta" sie nie podoba. Chcieliby byc jak Scibor-Rylski ale za wysokie progi na chamskie nogi a wlasciwie tluste nozki. Odpowiedz Link Zgłoś
jqu Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:03 A gdzież ojcowski głos Wielebnego Episkopatu, depozytariusza wzorca moralności i jej Strażnika? Bo jakoś nie słyszałem. Słów brak na oddanie zakłamania tego obrzydliwego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski ???!!!! 02.08.12, 11:09 "minuta czczącego buczenia" brzmski 01.08.12, 20:20!!! kurska, przekłamana fraza, szybuje niby... wrona, bezpióra, z obrzydłym krakaniem, które, nie wiem jak nasilone, nie zmienia przecież faktu, że wyż wzmiankowane buczenie hańbi składającego kwiaty charyzmatycznego donalda t.; i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
krasula_z_wielkim Re: ???!!!! 02.08.12, 11:23 Donalda to nasz duma narodowa, kto tego nie rozumi niech się w dziurkę schowa. Donalda pełna poświęcenia, napiera do przodu w celu polski wyzwolenia z pod gazowej niewoli tysiąca polaków niedoli. Komu tego mało niech schowa się w kakao może tam do niego dotrze że łotrzyka łotrzyk toprze brzmski napisała: > "minuta czczącego buczenia" > > brzmski 01.08.12, 20:20!!! > kurska, przekłamana fraza, szybuje niby... wrona, bezpióra, z obrzydłym krakani > em, które, nie wiem jak nasilone, nie zmienia przecież faktu, że wyż wzmiankowa > ne buczenie hańbi składającego kwiaty charyzmatycznego donalda t.; i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:10 Pisowska hołota nie rozumie jednej rzeczy, że dali moralne prawo do akcji odwetowej. Teraz można iść na Powązki 10 kwietnia, stanąć koło pomnika Kaczyńskiego i robić bydło. Jak będzie Jarosław się modlił to można buczeć, drzeć się "Jeszcze jeden", "Spieprzaj dziadu do piachu", "Zimny Lech" i cokolwiek komu do łba wpadnie. Cóż, akcja rodzi reakcję. Nie szanują poległych powstańców, generała Scibor-Rylskiego, inni mogą sobie robić jaja z ich żałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
krasula_z_wielkim Re: Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:19 Mozna mozna odwety to siła wendety zamiast pasje uprawiac będa sie na cmentarzach spawac :D Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 11:21 Nie moge zrozumiec jak dlugo jeszcze wladze beda tolerowac zachowanie tych glupoli,ktorzy zaklocaja obchody rocznicy powstania..... Nie jestem zwolennikiem entuzjazmu wokol tej smutnej rocznicy kolejnej poskiej kleski poniesionej na wlasne zyczenie,ale uszanuje bohaterstwo niewinnych mlodych ludzi,ktorzy w swojej naiwnosci poszli na smierc w nierownej walce...... Ci "inni" sa poprostu niekulturalni i napewno nie podziele ich zdania,bo miesznie polityki zapyzialych lobuzow do tej szlachetnej rocznicy to swiadome lamanie tabu..... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Pisbydła kultury nie nauczysz... 02.08.12, 12:32 Pisbydła kultury nie nauczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Udział liderów Platformy to kpina i obraza 02.08.12, 11:22 Nie chodzę na żadne uroczystości rocznicowe właśnie ze względu na uczestnictwo w nich polityków, tj liderów Platformy, którzy poprzez swoją działalność są całkowitym zaprzeczeniem idei, motywacji, poświęcenia żołnierzy i działaczy walczących o niepodległość Polski. Udział polityków Platformy jest wręcz obrazą ich pamięci. Zaznaczam, że nie jestem żadnym pisowcem, PiS uważam za bandę głupawych nieudaczników, a władze PiS za sitwę, pilnującą swojej władzy. Nie jestem tez żadnym ziobrystą ani monarchistą spod znaku Bartyzela itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub_i_zyd Belzebuby, Lucyfery, Staliny i Hitlery 02.08.12, 11:36 a pod niy lud zgładzony z honoru i wiary ogołocony Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Udział liderów Platformy to kpina i obraza 10.08.12, 09:11 roztoka i coz z tego, ze "nie jestes pisowcem" jak mowisz - i tak sa Ci bliscy duchowo. W PO sa ludzie rozni, to jest partia zroznicowana, czesto z mkoniecznosci, dlatego jedyna do rzadzenia Polska dzis. Jest reprezentatywna. A TY swoim "polskim" narzekaniem kraju nie zbudujesz. Dobrymi checiami jest polskie pieklo wybrukowane. Platforma obywatelska nie jest - po prostu platforma gdzie spotykaja sie rozni ludzie aby wspolnie cos zmienic, na tyle na ile tacy jak Ty im pozwola, a wiec czesto niewiele. Ale i tak posuwaja kraj do przodu, Ty jego rozwoj wstrzymujesz. Ja do zadnej partii nie naleze bo nie moge, ale zalezy mi na rozwoju mojej Ojczyzny a Polakow dobrze nie oceniam, choc sa wyjatki jak zwykle. Jaki potencjal, mentalnosc - taki i rozwoj. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 STO LAT ..... dla Lecha Kaczyńskiego w 2008 r 02.08.12, 11:22 . Kolejna PROFANACJA Powązek przez multipleksowo-moherową tłuszczę .... W 2008 roku po pogrzebie prof. Geremka _____ na Powązkach_____ odśpiewano gromkie STO LAT ówczesnemu prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu ...... wszyscy wiemy jak te swoiste "życzenia" zostały spełnione . Wraz z adresatem tych życzeń zostało unicestwione 95 istnień ..... Opatrzność nie wybiera tylko pokazuje jaką cenę ponosi się za bezczeszczenie takich miejsc .... Oby teraz ta swoista "klątwa" nie dotknęła tych, którzy są inspiratorami haniebnego zachowania "prawdziwych patriotów " spod znaku PiSlamsko - Radiomaryjnej formacji... Losu nie należy kusić.... . Odpowiedz Link Zgłoś
krasula_z_wielkim Re: STO LAT ..... dla Lecha Kaczyńskiego w 2008 r 02.08.12, 11:30 Kto innemu śmierć wróży, jest malutki, jest nieduży. Kto cudzą śmiercią się napawa ten jest truceń i kupawa. kto cudzą śmiercią szafuje ten jest hultaj i tanie buty kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dream_catch Kiedy my się tego bydła pis-owskiego 02.08.12, 12:08 wreszcie pozbędziemy? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nicki.santoro Buahahahahahaha 02.08.12, 12:27 tak się pozbywacie (język jak z mafijnych filmów) już 5 rok i pozbyć się nie możecie. Niektórzy nawet spróbowali zabawić się w mafijnych cyngli jak niejaki Cyba. A ja myślę, że w 2013 to ludzie pozbędą się was i to będzie takie kryterium uliczne, że nie będziecie nadążali ze zmianą pampersów. Kto sieje wiatr ten zbiera burze. Odpowiedz Link Zgłoś
dream_catch Re: Buahahahahahaha 02.08.12, 12:39 Na razie to ludzie 6 razy pozbyli się karła żoliborskiego i 63 letniego prawiczka, pysiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nicki.santoro Re: Buahahahahahaha 02.08.12, 12:44 Wiem opłacony cynglu, że płacą ci za pisanie tych pierdół, ale skończyła się już pożyczona kasa, na której mogliście do Euro 2012 dojechać i gospodarka już zamiera. Teraz będziecie mieli taki zjazd, że historia. Panta rei. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Buahahahahahaha 02.08.12, 13:36 nicki.santoro napisał(a): > skończyła się już pożyczona kasa, na której mogliście do Euro 2012 dojechać > i gospodarka już zamiera. Zamierać zaczęła już za stukniętego karła (choć nie musiał zmagać się z kryzysem), tylko głupi nie chcą o tym pamiętać i wołają mu "zbawco" :) Odpowiedz Link Zgłoś
aspiryn30 Re: Buahahahahahaha 02.08.12, 16:30 Będzie już tej zabawy drodzy pacjenci, zaraz podadzą lekarstwa, a potem kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Buahahahahahaha 02.08.12, 13:36 nicki.santoro napisał(a): > A ja myślę, że w 2013 to ludzie pozbędą się was i to będzie takie kryterium uli > czne, że nie będziecie nadążali ze zmianą pampersów. A co, będzie ósme z rzędu moralne zwycięstwo PiSs w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
przemeczek_71 a ja pierdzenia 02.08.12, 12:16 a tak przy okazji jak sie masy przecietnych ludzi (90% pracujacych )wjebalo w gowniane zycie za minimalna place to jaka ta grupa ludzi ma miec swiadomosc .. dodam tylko ze im mlodsze stada szczurow do wyscigu (chodz umowmy sie, ze to nie jest wyscig a jedynie gnusne grzebanie we wlasnym gownie) dolaczaja tym swiadomosc zbilza sie do zera to jest prawda barany owce ...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar97 Znów uczcili Powstanie minutą buczenia 02.08.12, 12:17 Bandytyzm polityczny i knajactwo "Prawdziwych Polaków" wspieranych przez hierarchów KK i PiS pokazały mi wczoraj jaki powinien być prawdziwy Polak-Patriota hołdujący jedynym wartościom. Zwracam się do Was wszystkich: jeśli taki patriotyzm mi oferujecie oraz wartości, które mam wyznawać i takie obchody rocznic narodowych - TO OD DZIŚ SRAM NA WASZ PATRIOTYZM, WARTOŚCI I WASZE ROCZNICE. Z FASZYSTAMI I FASZYZMEM NIE CHCĘ MIEĆ NIC WSPÓLNEGO. TO JEST MÓJ K R Z Y K na rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś