edek60-2 Gajowy się broni 07.08.12, 07:38 Bardzo dobre ujęcie prezydentury Pana Komorowskiego.Jest bardzo dobrym prezydentem.Mimo tej nieszczęsnej "opozycji"pro pisowskiej.Kundelki szczekają,karawana idzie dalej.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Gajowy się broni 07.08.12, 08:12 Siabadubada! Redaktor leży plackiem i pieje hymn. Ma za co: prezydent ograniczył mu wolność (np. zgromadzeń), jego dzieciom i wnukom zabrał dwa lata emerytury, więc o tyle dłużej będą musiały tyrać; wspiera wszystkich kolesi PO i PSL. Dalej, więc, redaktorku, dalej, leż plackiem i buty mu liż. Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Re: Gajowy się broni 07.08.12, 15:56 Lizać po tobie? Nic już nie zostało do wylizania, ty mu wylizałeś i nawet onucki zeżarłeś, ot, taki z ciebie moher. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Gajowy się broni 08.08.12, 10:22 mignik napisał: > Lizać po tobie? Nic już nie zostało do wylizania, ty mu wylizałeś i nawet onuck > i zeżarłeś, ot, taki z ciebie moher. Nerwus moher???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oligiusz Prezydent beznadziejny... przykro to pisac, ale 07.08.12, 08:39 nawet pan Kwasniewski byl lepszy... Nie wiem czy jest sie z czego cieszyc, ze mamy niewychowanego prezydenta popelniajacego jedna gafe za druga... Próbującego zaistniec na scenie przez neutralne i nierealne propozycje dla wszystkich... Prezydent ma byc przecietniakiem? Autorowi artykułu sie cos pomylilo i nie wie w jakim swiecie zyje... pewno dalej mysli, ze Rosjanie sa przyjazni a rosyjskie wojsko w Polsce za komuny placilo nam za swoje bazy, wspomagalo rozwoj gospodarczy Polski i wysylalo zywnosc do Polski... No ale teraz mamy w Polsce czas politycznych dyletantow uzywajacych wikipedi - wlasne przemyslenia pana Prezydenta prowadza zazwyczaj do tragicznych wypowiedzi... no , ale jak maja nie prowadzic? Czlowiek ktory nie wie o czym mowi prawie zawsze popelni blad... Nie wiem czy pan Jaroslaw Kaczynski bylby dobrym prezydentem, ale niewatpliwie Lech Kaczynski byl BARDZO DOBRYM prezydentem i na takiego czlowieka bedziemy niestety dlugo czekac... Na razie mamy premiera Tuska, ktory biorac pod uwage jego przeszlosc nie jest najgorszy, niestety to wcale nie znaczy, ze jest dobry... Latwo uzyc takiego niedouczonego/slabego czlowieka jak obecny prezydent/premier i niestety oni daja sie latwo wykorzystywac... Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Gajowy się broni 07.08.12, 09:15 Zgadzam się z Kurskim. Prezydent Komorowski nie skłóca Polaków, dąży do zgody pomimo wojny z nim prowadzonej przez drugą stronę, nie stawia siebie samego na piedestale jak Lech Kaczyński - bo wie, że jest tylko człowiekiem. No i ma poczucie humoru, które dla mnie rekompensuje jego gafy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Gajowy się broni 08.08.12, 06:56 killarney5 napisała: > Zgadzam się z Kurskim. Prezydent Komorowski nie skłóca Polaków, Też się zgadzam. On ich co najwyżej "skłuca"... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kurski o prezydenturze Komorowskiego: Gajowy 07.08.12, 09:19 Dwa lata temu w drugiej turze wrzuciłem celowo dwa skreślenia, ale mimo wszystko cieszę się. Nie, nie dlatego, że Bul jest Prezydentem RP - dlatego, że Prezes Polskezbaw nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Piękna laurka! 07.08.12, 09:35 Może zgłosimy tekst pana Kurskiego do tegorocznej edycji nagrody Nike w kategorii "panegiryk"? A tak na marginesie, czyżby "Wyborcza" ostatecznie stawiała krzyżyk na wypalającym się Tusku i namaszczała nowego lidera "konserwatywnych liberałów" (masło maślane)? S. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nowa kategoria... 07.08.12, 10:29 sammler napisał: > Może zgłosimy tekst pana Kurskiego do tegorocznej edycji nagrody Nike w kategorii > "panegiryk"? A ile dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Nowa kategoria... 08.08.12, 05:56 Jest konkurencyjna propozycja: "Dwa lata prezydętury": Komunikat Ministerstwa Prawdy nr 174: Dwa lata prezydętury Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nowa kategoria... 08.08.12, 06:30 landaverde napisał: > Jest konkurencyjna propozycja: "Dwa lata prezydętury": > (...) Na Forum pisać każdy może: jeden lepiej, drugi gorzej... A trzeci - całkiem głupio. Tylko czemu podczepiasz się do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Nowa kategoria... 08.08.12, 06:38 koloratura1 napisała: > A trzeci - całkiem głupio. No coś ty! Aktualne trendy ortograficzne, wyznaczane przez 'prezydęta' uważasz za głupie? > Tylko czemu podczepiasz się do mnie? Skądże, nie pochlebiaj sobie, pod temat "panegiryku". Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nowa kategoria... 08.08.12, 10:15 landaverde napisał: > koloratura1 napisała: > > A trzeci - całkiem głupio. > > No coś ty! Aktualne trendy ortograficzne, wyznaczane przez 'prezydęta' uważasz > za głupie? Kto tu głupi, ten głupi... > > Tylko czemu podczepiasz się do mnie? > > Skądże, nie pochlebiaj sobie, pod temat "panegiryku". O drzewkach słyszałeś? P.S.: Chyba nie po raz pierwszy daję Ci dobrą radę: Odczep się ode mnie! (Moje posty naprawdę nie są na Twoim poziomie.) Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Nowa kategoria... 09.08.12, 04:52 koloratura1 napisała: > Kto tu głupi, ten głupi... W rzeczy samej, ale nie bądź taka skromna, nie raz wykazałaś, że Komorowskiemu z pewnością dorównujesz... > O drzewkach słyszałeś? Owszem, i dlatego właśnie, dla porządku, dodałem wpis pod twoim. > (Moje posty naprawdę nie są na Twoim poziomie.) Całkowicie się z tą opiną zgadzam. Nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jest nadzieja? 09.08.12, 09:53 landaverde napisał: > > (Moje posty naprawdę nie są na Twoim poziomie.) > > Całkowicie się z tą opiną zgadzam. Nie są. To może się, wreszcie, odczepisz? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde To zależy od ciebie 10.08.12, 03:36 Grzeczność wymaga, by kobiecie odpowiedzieć - wystarczy więc, że się zamkniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maria18 Re: Kurski o prezydenturze Komorowskiego: Gajowy 07.08.12, 09:44 P Kurski , czyżby pan zapomniał się, mówi pan o naszym prezydencie , a gdzie szacunek -zgubił go pan pędząc i łamiąc prawo po drogach. Wstyd, pachnie pan PiSem , takie zgrzybienie wychodzi z pana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: Kurski o prezydenturze Komorowskiego: Gajowy 07.08.12, 10:27 Idioto, masz na myśli Jacka Kurskiego, tego co kupił leśniczówką za 20 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Kurski o prezydenturze Komorowskiego: Gajowy 07.08.12, 22:20 maria18 napisała: > P Kurski , czyżby pan zapomniał się, mówi pan o naszym prezydencie , a gdzie sz > acunek -zgubił go pan pędząc i łamiąc prawo po drogach. Wstyd, pachnie pan PiS > em , takie zgrzybienie wychodzi z pana!!! Może postaraj się czytać ze zrozumieniem. Nie tylko teksty, ale i dane osobowe autorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wujojano Z gajowym lepiej uważać! 07.08.12, 10:03 Jest taka humorystyczna opowiastka w formie dziennika partyzanta: jednego dnia my pogoniliśmy Niemców, drugiego oni nas, trzeciego znowu my ich itd. Po paru takich relacjach pojawia się wpis, że gajowy się wkurzył i pogonił jednych i drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz63 Gajowy się broni 07.08.12, 10:09 Oprócz Pana Aleksandra Kwaśniewskiego to w Polsce prezydentów nie było i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr Re: Gajowy się broni 07.08.12, 11:11 bez przesady. Kwaśniewski trzymał fason, ale jego wpadki były tak fatalne że w porównaniu te Komorowskiego to niewinne potknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr Re: i za takie teksty miałbym płacić? 07.08.12, 11:09 I tak nie płacisz więc o co ten raban. Dla spokoju sumienia wyślij kolejny datek Rydzykowi Odpowiedz Link Zgłoś
degust Re: i za takie teksty miałbym płacić? 07.08.12, 16:32 po pierwsze napisałem "miałbym" a nie że płacę po drugie skąd wiesz czy nie kupiłem papierowego wydania GW z tym tekstem po trr zecie strona gazeta.pl jest częścią systemu piano który ma kosztować 20 złotych więc w przyszłości za takie teksty pewnie trzeba będzie płacić... "Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu to i referatu mało - jak powiedział Sofronow" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: i za takie teksty miałbym płacić? 08.08.12, 10:27 degust napisał: > nie doczekanie wasze! Ależ kto Ci będzie kazał, nawet gdy wprowadzą opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
a.lojewska Gajowy się broni 07.08.12, 11:45 gwoli kompletu-tutaj również są ważkie oceny prezydenta RP- tego akurat. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12266424,Kurski__Komorowski_nie_jest_Komoruskim___Gajowy__jest.html?order=najstarsze&obxx=12266424&v=1&pId=18566889&send-a=1#opinion18566889 Odpowiedz Link Zgłoś
domix Gajowy się broni 07.08.12, 11:54 Tak, tak... jaki Prezydenta taki obrońca... www.youtube.com/watch?v=1NxuiOedWzE Odpowiedz Link Zgłoś
rikol12 Gajowy się broni 07.08.12, 12:14 Oplacane przeż pisiaków miernoty -tylko tak potrafią zarabiać-plują na wszystko co dobre ,normalne i logiczne.Dla ich pracodawcy marzy się, aby w kraju nastapiła całkowita klęska i zapaść .Bo tylko wtedy sięgnie po władzę.A przecię to wódz prawdziwych patriotów i katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Gajowy wcale nie musi się "bronić"... 08.08.12, 10:39 ...Jego broni 70-procentowe poparcie. rikol12 napisała: > Oplacane przeż pisiaków miernoty -tylko tak potrafią zarabiać-plują na wszystko > co dobre ,normalne i logiczne.Dla ich pracodawcy marzy się, aby w kraju nastapiła > całkowita klęska i zapaść .Bo tylko wtedy sięgnie po władzę.A przecię to wódz prawdziwych > patriotów i katolików. Których to PPP-K (Prawdziwych Patriotów, Polaków-Katolików) w tym kraju - na szczęście - raptem dwadzieścia parę procent. A i to - z tendencją malejącą (biologia)... Odpowiedz Link Zgłoś
hate-war Re: Gajowy wcale nie musi się "bronić"... 08.08.12, 14:03 w przeciwieństwie do "prezydęta tysiąclecia",którego u schyłku nawet nie cały jego obóz popierał Odpowiedz Link Zgłoś
awm10 Gajowy się broni 07.08.12, 13:05 Mam podobne odczucia, prezydent nie jest ideałem (bo takich nie ma), ale nieźle sobie radzi. Wskaźniki poparcia to potwierdzają, a różne buczenia bez treści (też tu na forum) to raczej wyraz zawodu, że ich wymarzony kandydat już nie ma szans. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek o, ma teczko pszenajświentsza ... 07.08.12, 14:04 "Wybór Bronisława Komorowskiego zatrzasnął Jarosławowi Kaczyńskiemu drzwi do Pałacu Prezydenckiego. Uchronił Polskę przed katastrofą i kompromitacją." TO BYŁABY ONA JESZCZE WIĘKSZA??? _______________________________ Dowcip o Jarosławie Kaczyńskim Stop teoriom spiskowym Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: o, ma teczko pszenajświentsza ... 08.08.12, 10:41 trajkotek napisał: > "Wybór Bronisława Komorowskiego zatrzasnął Jarosławowi Kaczyńskiemu drzwi do > Pałacu Prezydenckiego. Uchronił Polskę przed katastrofą i kompromitacją." > > TO BYŁABY ONA > JESZCZE WIĘKSZA??? Znacznie większa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejnasprawa Gajowy się broni 07.08.12, 14:30 Ludzie! Czy wy jesteście naprawdę tacy durni, czy tylko udajecie? Zacznijcie w końcu myśleć! Nie ma opcji politycznych, przekonań, idei, wierzeń itp. Jest tylko i wyłącznie walka o to, by w żołądku było ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
nex_us Gajowy się broni 07.08.12, 16:51 Bronek jest daleki od ideału ale ma to szczęście że go zawsze będą porównywać z poprzednikiem. Lech Kaczyński był fatalnym prezydentem więc siłą rzeczy Komorowski będzie oceniany pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: Borat z Belwederu 08.08.12, 05:02 Jak na kogoś kto skończył historię i przez wiele lat wykładał w seminarium, to Komorowski zrobił zawrotna karierę :) Odpowiedz Link Zgłoś