0721x 10.08.12, 18:14 komentowanie działań tej partyjki powinno od dawna być domeną prokuratury ale to przekracza barierę jej kompetencji zresztą jak większość spraw ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyq Re: PSL w supertajnej Agencji 10.08.12, 19:20 Za rządu ludowego Tuska nic się w tej materii nie zmieni. Z taka patologią da radę tylko Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: PSL w supertajnej Agencji 10.08.12, 21:16 sceptyq napisał: > Z taka patologią da r > adę tylko Ziobro. Ziobro = 0 0 prawa 0 sprawiedliwości 0 profesjonalizmu 0 obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Festiwal Państwa prawa jak w Hitchcocku 10.08.12, 19:22 Zaczął się niewinnie , w miarę czasu zaczyna przyspieszać . Ileż Nas jeszcze czeka ? Ciekawe czy doczekam końca ? Już myślałem że mnie nic nie zdziwi a tu fru : www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,12290887,Urzedniczka_PSL__odprawa_ok__30_tys__zl__4_dni_bezrobocia.html?v=1&pId=18624494&logged=1&loggedIn=true&send-a=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mignik PSL w supertajnej Agencji 10.08.12, 19:33 Tusk z narodem, naród z Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 PSL w supertajnej Agencji 10.08.12, 21:03 konfitury ala PSL a reszta dla pospolstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
artanek58 PSL w supertajnej Agencji 10.08.12, 22:38 Wychodzi na to że własciwie PSL to zwykła mafia w Polsce.Jednym słowem mamy swoją osmiornice a Pawlak to szef nad szefami tej mafi.Ludzie w jakim my kraju żyjemy ?Gdzie sie nie spojrzy to mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
paraprawo PSL w supertajnej Agencji 10.08.12, 23:24 nie ma znaczenia nazwa Agencji. Każda z nich to wentyl dla uwłaszczania się nowej nowmenklatury. Czasem robią to kosztem Państwa a czasem na bezczelnego kosztem ludzi, obywateli. Tak jak na przykład moim . W roku 1995 Agencja Nieruchomości Rolnych zabrała mi majątek pod pretekstem braku zapłaty czynszu dzierżawnego a środki na ten czynsz po prostu przeksięgowała na inne cele niewymagalne i dokonała sobie samdzielnego potrącenia bez mojego udziału ale moimi pienędzmi. W ten sposob pozbawiła mnie dzierżaw a 3000 hektarów zasiewów oddała w bezpłatne (bez czyszowe) użytkowanie koledze ówczesnego ministra Jacka Janiszewskiego - Zenonowi Faryzejowi, który już w 2002 roku został aresztowany za malwesrsacje i 13 mln zł długu wobec Agencji. Do dziś dnia nie mogę dojść przed sądami rozliczenia zabranego mi majątku ale sądy nie znajć w ogóle samego rozliczenia uznały, że jestem jeszcze winien Agencji 400.000 z odsetkami, których naliczono mi dwa miliony i obecnie prowadzą przeciwko mnie egzekucję na 5 milionów złotych. Ja mam oczywiście ważne wierzytelności do potrącenia wzajemnego, bo to Agencja cały czas mnie wisi ogromną forse ale jej pelnomocni i dyrektor oddziału twierdzi, że nie uznaje żadnych moich wierzyctelności i co? I g....o Zapraszam na moją stronę, która jest non profit i zawiera tylko własne moje dokumenty z procesów przeciwko Agencji oraz trochę opowiadań na inne tematy.Nie służy reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy PSL w supertajnej Agencji 11.08.12, 00:27 Hallo!!! Premierze Tusk !!! Pobudka .Wez sie czlowiek za robote i rozpie....ol to towarzystwo z PSL ale i o swoich nie zapomnij. Pierwszego na zbity ryj wylej tego robokopa Pawlaka . Na jego gebe kretyna nie mozna juz patrzec. Szlak ,badz normalnym i uczciwym czlowiekiem za jakiego Cie do tej pory uwazalem i dla Polski zrob COS bo bedziesz winny naszej zguby i kompromitacji a ja Ci tego nie daruje do konca mych dni. Ogarnij sie chlopie jak masz jaja . Odpowiedz Link Zgłoś