Dodaj do ulubionych

Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo...

21.08.12, 21:53
Nie bardzo rozumiem intencji redaktora - dlaczego pół artykułu o śmierci twórcy JoeMonster zajmuje wywiad z twórcą Demotywatorów.pl ?

"Zmarł Papież, a my niedawno rozmawialiśmy w GW z głową kościoła prawosławnego..."

-------
NadObowiązkowyBlogObrazkowy
Obserwuj wątek
    • marceli_zg Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 21.08.12, 23:23
      Wojciech Orliński znawcą internetu?!?
      • swan_ganz Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 02:19
        Wojciech Orliński znawcą internetu?!?

no tak napisali... Oni tam na tej czerskiej znają sie na wszystkim.... Dlatego własnie bankrutują mimo pompowania w nich publicznej, podatniczej kasy...
        • dawaj.flaszkie Dobra stronka. Jak ktoś nie ma pomysłu na życie. 22.08.12, 09:58
          Nie znałem gościa. Na stronkę wszedłem, wyszedłem i prawdopodobnie już nie wejdę.
          • pogromca_mrowek 38 lat, młody koleś,na co zmarł? 22.08.12, 20:59
      • aqwertz Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 09:23
        > Wojciech Orliński znawcą internetu?!?

Zna cały internet? Poważnie?!
        • wd403 Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 19:12
          No pewnie że poważnie. Oj tam, żeby tylko internet: filmy, gry, muzyka, literatura, technologia, transport, komunikacja.. długo by wymieniać... :D

-------------------------
          Sporządź sprawozdanie i oblicz opłatę za korzystanie ze środowiska
    • przeznaczenie_eu Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 02:09
      Generalnie należy skończyć z odwiedzaniem joemonster.org, bo zgodnie z hasłem na ich stronie "...BO POWAGA ZABIJA POWOLI" lepiej być poważnym i długo żyć, a nie się śmiać i zostać zabitym młodo...
    • lowca_trolli_online Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&a 22.08.12, 02:12
      Moim zdaniem to chyba służby specjalne..
      -Grzegorz Miecugow, Szkło Kontaktowe, TVN24, 22.08.2012

Dzięki Paweł.. za wszystko...

Pokój Twojej Duszy
      [*]
    • alfa146 Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 02:41
      Dziwne że nikt nie pyta na co zmarł ten młody facet, widać wszyscy są nieśmiertelni.
      W tym wieku zdarzają się już zawały. Przyczyna? Fajki, brak ruchu, stress.
      • luki761 siedzenie 20 godzin na dobe przed kompem 22.08.12, 03:24

przez 20 lat

dziwne, że serce tak długo wytrzymało

...
    • stasiek-the-best Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 07:45
      stare przysłowie mówi, do trzech razy sztuka: policzy do nieskończoności i będzie lepszy od Chucka Norrisa
    • kashubka Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&a 22.08.12, 08:03
      ... bo np. jest tym drugim współtwórcą Joe Monstera, a w zasadzie chyba jego pomysłodawcą.
    • kashubka Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&a 22.08.12, 08:04
      ... bo np. jest tym drugim współtwórcą Joe Monstera, a w zasadzie chyba jego pomysłodawcą.

> Nie bardzo rozumiem intencji redaktora - dlaczego pół artykułu o śmierci twórcy
      > JoeMonster zajmuje wywiad z twórcą Demotywatorów.pl ?
      >
      > "Zmarł Papież, a my niedawno rozmawialiśmy w GW z głową kościoła prawosławnego.
      > .."
      >
      > -------
      > NadObowiązkowyBlogObrazkowy
    • ja_kszyhoo Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 08:11
      "Na stronie rządzą tak zwane memy, czyli zdjęcie z podpisem"

Że co?
      • jorn Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 09:07
        ja_kszyhoo napisał:

> "Na stronie rządzą tak zwane memy, czyli zdjęcie z podpisem"
        >
        > Że co?

Właśnie. Na szczęście ja jakoś tego rządzenia memów nie zauważyłem, bo inaczej JM dawno wyleciałby z moich zakładek w przeglądarce, a trzyma się mocno, tylko stronki z memami starannie omijam.
    • progus Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&a 22.08.12, 08:17
      Bo byli wspólnikami, być może też przyjaciółmi, a z Pawłem Kluczem już się nie da przeprowadzić wywiadu.
    • dario.foch Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 08:28
      "Na stronie rządzą tak zwane memy, czyli zdjęcie z podpisem, czasem fotomontaż."

Za takie dziennikarstwo chcecie brać kasę?
    • radeberger Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&a 22.08.12, 09:06
      Jeszcze tylko dodajmy, ze na tym "samonapedzajacym portalu" wytkniecie im kopiowania materialow z innych stron konczylo sie banem.

Poza tym JM nie jest dzis tym samym, czym byl lata temu. Lansky itp. juz niestety nie powroca (sam zmarl).
    • blacksmith4 Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 09:32
      Kolejny tekst o wszystkim... czyli o niczym. Czy to jakaś nowa szkoła dziennikarstwa? O czym jest ten artykuł? O śmierci Pawła? O sukcesie portalu JM? O humorze w internecie? O memach i demotywatorach? Jak idziecie na całość, można było wpleść tam jeszcze wątek Kory i Amber Gold.
    • yacop Zapewne pękł, ale nie wiem czy ze śmiechu. 22.08.12, 09:41
      10 lat temu joemonster coś sobą reprezentował, potem zamienił się w ksero rosyjskich stron, z których czerpał inspirację (żywcem kopiował).
    • zaradna.mama Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 09:43
      :-(
      • hanna_f Re: Nie żyje współtwórca JoeMonster.org: '&apo... 22.08.12, 10:09
        Niech spoczywa w pokoju.

Artykuł jednak kompletnie do bani, nie przemyślane, akapity połączone ze sobą w sposób nijaki. Tragedia.
    • pike_bishop (i) 22.08.12, 21:05
      RIP
    • niku2011 Funeral product placement 22.08.12, 23:07
      Zajebiście podoba mi się linkowanie produktów przy newsach pogrzebowych. Takt i klasa w jednym. W ramach gratulacji chętnie bym przyjebał kastetem marki " tooth destroyer" w redaktorski, marketingowo upośledzony, ryj. Gratulacje.
      Podaję wzór na przyszłość: zmarł Adam Michnik, długoletni redaktor gazety wyborczej. Często chodził w butach Crocs. Jak posuwał, to tylko z Durexem na wacku. a jak robił fotomontaż to w Adobe Photosop Deluxe Edution Madafuka 8.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka