Dodaj do ulubionych

Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe...

10.09.12, 09:59
Świeży powiew czy trupi zaduch ???
Obserwuj wątek
    • robokopo Wzruszająca laureczka... 10.09.12, 10:02
      Wzruszająca laureczka... Wystawiona przez córunię... Jakżeż to wiarygodne...

Niech lepiej powie, ile wzięła za katastrofę i dlaczego, jak była powódź, to powodzianom dała tylko broszkę?
      • 6burakow Re: Wzruszająca laureczka... 10.09.12, 11:52
        robokopo napisał:

> Niech lepiej powie, ile wzięła za katastrofę...

Kaczynska powinna dostac nie tylko rekompensate za LK ale tez 20% wszystkich innycht! Nalezy sie bo jej ojciec spowodowal katastrofe.
        • mer-llink Marta Kaczynska jako Nszo-Czi..... 10.09.12, 13:13
          Pardon, pomyliłem się: Nszo-Czi to znaczyło Piekny Dzień, a nie Świeży Powiew.

Ale ksywka p. KAczynśkiej MArty - "Świeży Powiew" - podoba mi sie co najmniej na równi.
          Howgh!

Oczywiscie, wszystko co WIelkie , to zrobili KAczynscy ze sławnego Rodu Kaczynskich:
          Kaczynscy wynależli prąd.
          Kczynscy sformułowali prawo E = mckwadrat.
          Kaczynscy odkryli Amerykę.
          KAczynscy zdobyli Nobla za odkrycie radu i polonu.
          Kaczynscy pierwsi rozbili atom.
          Kacynscy napisali "WInnetou".
          • nerwus0 Re: Marta Kaczynska jako Nszo-Czi..... 10.09.12, 13:23
            A zasady dynamiki?
            Jego niskość Swirosław-Zbafca określił przecież
            prawo akcji i reakcji słowy: niemożliwe, by brzoza urwała skrzydło.
          • rozwado Re: Marta Kaczynska jako reklama plynu do ust 10.09.12, 15:27
          • 0721x Re: Marta Kaczynska jako Nszo-Czi..... 10.09.12, 16:07
            świeży powiew pisuaru ... hmmm
      • rozwado Re: Wzruszająca laureczka... 10.09.12, 15:25
        Jesli ktos mi sie kojarzy z AG, to pan doobieniecki.
      • virgil33 Re: Wzruszająca laureczka... 10.09.12, 18:58
        U nich chyba występuje jakaś wada genetyczna. Inaczej tego nie da się wyjaśnić.
    • robokopo "Co się dzieje z naszym krajem..." 10.09.12, 10:03
      "Co się dzieje z naszym krajem..." Tobie, obłudnico, dzieje się całkiem dobrze!
    • kotek.filemon Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 10:07
      A w ramach tej pamięci to kiedy ostatnio nawiedziła sarkofag z różowego marmuru w sionce u Dziadka? Bo wróbelki ćwierkają, że to rzadki widok...
    • wojtek-gdansk Stary smród. 10.09.12, 10:09
      Każda by chciała być „świeżym powiewem” niczym zefirek, Marta Kaczyńska też. Tyle, że gdy tylko Pani Marta otworzy usta to zajeżdża z nich znanym smrodem PiSowsko-smoleńskim.
    • sdn Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 10:11
      Świeży powiew...smoleński?
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 10:15
      studioopinii.pl/artykul/7849-krzysztof-lozinski-falszywe-zyciorysy
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 12:46
          Dobrze że nie niszczy się legendy Bolka jako przywódcy Solidarności.
          • andrzej1.61 Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 13:26
            Niech będzie legenda BOLKA.
            Co z legendą rodzinki patriotów którzy w czasach największego ucisku ruchów niepodległościowych dostali główne role w filmie i mieszkanie w dzielnicy dla prominentnych działaczy SB i PZPR. Co z legendą braciszków który w ramach prawa uwłaszczył się na majątku EKSPRESU WIECZORNEGO doprowadzając poczytny dziennik do bankructwa nikt tych wypocin Lech i Jarosława Kaczyńskich nie chciał słuchać.
    • antropoid Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 10:28
      ''Świeży powiew''... :)
      Chyba z ust stryjka. Błeee...
    • maja.wd40 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 10:28
      Ja się zastanawiam, na jakiej podstawie przywołana internautka oceniła znakomite predyspozycje p. Marty Kaczyńskiej do pełnienia funkcji prezydenta. Na podstawie licznych dokonań na niwie ..., dużego doświadczenia-np. w dyplomacji ,ogromnej wiedzy w dziedzinie..., zaangażowania w działalność społeczną ? Nie mam bladego pojęcia , jakież to kryteria może internautka brać pod uwagę i jakie cechy mogą predysponowac p. Kaczyńską do pełnienia tak ważnej funkcji.
      • maja.wd40 Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 10:39
        Dalej się zastanawiam i myślę , że może lotność języka... Ale język, jak jest za szybki, to często niestety wyprzedza rozum,bo każdy jakiś rozum przecież posiada. A jak ktoś go posiada wystarczająco dużo, to on- ten rozum nakazuje mu milczeć w wielu sytuacjach...
        • pannamarianna777 Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 19:41
          Każdy posiada mózg. Rozum to już niekoniecznie,he!
      • antropoid Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 10:45
        maja.wd40 napisał(a):

> Ja się zastanawiam, na jakiej podstawie przywołana internautka oceniła znakomite
        > predyspozycje p. Marty Kaczyńskiej do pełnienia funkcji prezydenta.

Pewnie na tej samej "podstawie", na której 2 lata temu 47% głosujących pozytywnie oceniło prezydenckie predyspozycje jej toksycznego stryjka, dla którego godzien miana Polaków jest wyłącznie jego twardy (jak bukowe łby) elektorat.
    • cyklista Wuju, chwalą nas - wy mnie a ja was. 10.09.12, 10:29
      L. Kaczyński był najgorszym prezydentem RP, i nic tego nie zmieni. Ale żeby wystawić kacze truchło spod boku Marszałka, trzeba o tym mówić i powtarzać, powtarzać, powtarzać.
    • ziemek69 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 10:36
      Świerzy powiew spod kaczego kupra- dobre!
    • ziemek69 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 10:38
      A ciekawe kto usuwa z Solidarności Lecha Wałęsę.
      Chyba Pani Marcie się Leszki pomyliły?!
    • antropoid Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 10:39
      "Działania polityków Platformy bądź ich sympatyków, mające na celu pomniejszenie bądź wręcz orwellowskie wymazanie mojego Ojca z dziejów Solidarności, są świadectwem tego, jak fałszuje się dziś historię"

A takie wypowiedzi Martusi są doskonałym świadectwem na to, jak łatwo jest insynuować i bez wstydu puszczać w obieg brednie, wymyślane dla własnej korzyści politycznej. To także dowód na to, że nauki stryjka - mistrza w tej dziedzinie nie idą w las...

"Zdaniem córki prezydenckiej pary także "rozpadająca się Stocznia Gdańska to obraz tego, co się dzieje z naszym krajem"...

Stocznia rozpada się od końca komuny, tatuś i stryjek Martusi jakoś nie kwapili się do ratowania (choć "godfahter" Teddy pieniążki zbierał)...

"Solidarność to był wielki ruch społeczny."

A dziś to poletko uzurpatorów (służących innemu uzurpatorowi - stryjkowi Martusi) i dla upasionych "działaczy" trampolina do politycznych karier w PiS.
    • zdybka Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 11:14
      Z obrzydzeniem patrze na Marte Kaczynska !
      Tyle co ona lub kompletnie jej rodzina ugrywa na smierci rodzicow ,
      spotykam sie pierwszy raz .
      Lecha i jego gaske balbinke powinnismy jak najszybciej oficjalnie do
      odpowiedniej dla nich karty historii Polski naniesc .
    • opaland Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 11:16
      Szanowna pani Marto,
      na szczęście nie mam przyjemności znać pani, a pani poglądy polityczne są mi obce, niemniej jednak pragnę panią ostrzec. Przed osobą, która pisze pani przemówienia (bo nie wierzę, że takie bzdury może wymyślać pani osobiście). Ich konstrukcja, słownictwo i argumentacja zbyt mocno przypominają nazistowską propagandę. Tamte teksty pisał Hitlerowi Goebbels, i wie pani jak skończył. Proszę uważać.
      Pozdrawiam
    • jo_laska_nebeska Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 11:24
      Lech - wielki prezydent, człowiek, przywódca Solidarności no bo to on ją stworzył, Jaruś - zbaw nas!, Marta - świeży powiew, idealna kandydatka na prezydenta - bo mogłaby kontynuować politykę tatusia - jest przecież spadkobierczynią jego wielkich dokonań ..... Co za rodzina!! Wszyscy na prochach???? W jakim oni świecie żyją? W każdym bądź razie daleko od Polski i od XXI wieku. Oni tworzą wirtualny świat gdzie Jaruś i Martusia rządzą..... To trzeba leczyć, a jak się już nie da, to zwyczajnie odizolować od zdrowego społeczeństwa, bo stanowią zagrożenie. Kto wie, co w ich głowach jeszcze się "wylęgnie".....
      • nerwus0 Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 12:44
        Wiesz czemu "laska nebeska"? Bo dżinsy farbują.
      • jwasz1952 Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 12:48
        Ja to nazywam nekrofilią.Tak każdy kończy ,kto na trupach buduje tożsamość polityczną.
        "Ląduj dziadu we mgle, po trupach do celu"-ciekawe za co byli odpowiedzialni Zwierzchnik sił Zbrojnych i Gen Błasik.
    • paulhandyman truchło ! 10.09.12, 11:29
      na wymioty mi sie zbiera, gdy widzę tę panią.... podczas rozprawy rozwodowej z pierwszym mężem wyciągnęła wyniki badań DNA, żeby zszokowanemu facetowi, powiedzieć, że dziecko, o któym myślał przez kilka lat, że jest jego, NIE JEST NIM W ISTOCIE....
      Facet musiał pewnie dochodzić do siebie przez kilka miesięcy.... Ciekawe co powiedziała córce ??? Widzisz, ten pan co wychowywał Cię tyle lat to nie jest twój tatuś ... koorwa !
      Brzydzę się skurwesyństwem !!!!
      • zdybka Re: truchło ! 10.09.12, 11:47
        Cala ta rodzinka jest wybrakowana .
        Znajdziesz jakas podobizne Marty z jej rodzicami ?
        Ja jakos nie potrafie sie doszukac .Czyzby byla odoptowana ? Lub mamusi
        sie noga powinela ?
        Jedno jest pewne ! Wychowali ja na godna pozalowania puszczalska .
        • 6.smiech Re: truchło ! 10.09.12, 12:33
          zdybka napisała:

> Cala ta rodzinka jest wybrakowana .
          > Znajdziesz jakas podobizne Marty z jej rodzicami ?
          > Ja jakos nie potrafie sie doszukac .Czyzby byla odoptowana ? Lub mamusi sie noga
          powinela ? Jedno jest pewne ! Wychowali ja na godna pozalowania puszczalska .

Ze podobienstwa nie mozesz znalesc to moze nie takie dziowne. Moze gdy Rajmund kablowal na AK to mamuska sie nudzila i bawila z ktoryms ze znajomych oficerow KGB.
          Poza tym to pewno rodzinna tradycja aby dzieci nie przypominaly rodzicow. W jej wypadku
          to te jej biedne dzieci maja rodzica n.n. a za ojczyma chuligana.
          • zdybka Re: truchło ! 10.09.12, 12:43
            6.smiech napisał:

> to te jej biedne dzieci maja rodzica n.n. a za ojczyma chuligana

Ta i sto tysiecy wujkow ! To tak po katolicku ......
    • sawal221 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 11:34
      Czas jedno ze zjawisk postrzeganych jakon skandal wszechświata ,ma też swoje zalety.On bezwzględny drań już zaczął odliczać historię prezydenta wszech -czasów jako nieporozumienie i błąd.Przykro tylko ,że w tak okrutny sposób zakończony.I dlatego może warto nad tą tragiczną postacią ,zasłonić kurtynę milczenia .,jeżeli na to pozwoli rodzina.
    • eleo771 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 11:35
      Jestem oburzona wypowiedziami Marty Kaczynskiej.To nieobliczalna kobieta,ktora moze wyrzadzic wiele krzywdy przyzwoitym ludziom.Ona jest bardzo podobna z charakteru do swojego wuja Jaroslawa,dlatego tak sie nienawidza.Korzysta z zycia pelnymi garsciami,dzieki ludziom ,ktorzy kiedys pomagali jej niezaradnemu ojcu ma teraz wszystko.A teraz tych ludzi najlepiej by zniszczyla,tak jak probowal to zrobic jej ojciez z Januszem Kaczmarkiem i milonerem Krauze.To ludzie Hieny,ktorzy korzystaja z litosci,dobrego serca,wspolczucia innych ludzi a potem ich pozeraja. Potworni ludzie,ludzie GADY.Widac to po ruchach ich jezyka.Tylko ten typ ludzi w identyczny sposob oblizuje jezykiem usta.Szybko,krotko jak GAD !!! Boze chron nas od tego typu ludzi
      • rockawy Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 12:08
        No coz mezus do polityki sie nie zalapal a taki byl plan wiec zeby cos ugrac /kasa i wplywy,zycie latami na krzywy ryj za spoleczne pieniadze bo odszkodowania sie koncza a przyzwyczajenia robia swoje/ ten koczkodan bierze sie za polityke .
        "Dama" w stylu damy albo nie damy /tatus pierwszej corki nie wiadomo kto?/ wziela sie do polityki.
        " Szczurzy pyszczek " po mamie" myszce" mysli o karierze bo to ostatni moment by zalapac sie na trumienna kariere.
    • 6.smiech Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 11:51
      Gdy sierotka cichodajka otwiera dziobek to tak jaby wialo smrodem z kostnicy.
    • leming.nr1 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako .. 10.09.12, 12:04
      ''świeży powiew'', nawet jak puszczę bąka pod postacią tego wywiadu.
    • nerwus0 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 12:05
      Kuźwa, dynastia Kaczyńskich atakuje. Jeszcze tylko mamuśki brakuje.
      Dupieniecki jest skończony ale i jego Jarek prędzej czy później
      dołączy go do sfory. Tfu, trupiarze.
    • prababka44 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 12:08
      ***"Mam nadzieję ,że w przyszłości będzie Pani pierwszym w Polsce prezydentem - kobietą! Ma Pani wszelkie predyspozycje, liczę więc, że tak się stanie".***

Że też kliknęłam w artykuł...
      Teraz mnie będzie straszyć taka wizja.

• 6.smiech Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 12:35
      Z kim by ta rodzinka nie miala kontaktu to spada na nich nieszczescie. Mysle tu o AKowcach
      i Rajmundzie, nieudaczniku i Zbafcy i zalodze TUtki, dzieciach sierotki cichodajki, Lepperze,
      Blidzie i wielu wielu innych.
    • nerwus0 Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''świe... 10.09.12, 12:42
      ży powiew". A co? Zmieniła Deo?
      • zdybka Re: Marta Kaczyńska: jestem postrzegana jako ''św 10.09.12, 12:47
        Kierujac sie jej stryjem ,ktory takze mydlo ma za swojego wroga ,
        mozna sie domyslec ,ze byla u dentysty .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka