Dodaj do ulubionych

Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, ar...

12.09.12, 11:16
A gdzie zajęcia z matematyki wyższej z elementami "przestrzeni Banacha"? A gdzie wytrzymałość materiałów? Tak można by mnożyć to co polskim idiotom imponuje - nie kapuje o co chodzi ale jak to pięknie brzmi. Dziecko które nie potrafi porządnie czytać i interpretować teksty zajmuje się inżynierią. Słyszałem o wielu kretynizmach i idiotyzmach ale ten przebija wszystkie i to zdecydowanie. To prawda "polaczki" to najdurniejsza nacja w Europie - przypuszczam że i w świecie. Chwalcie się tymi idiotyzmami dalej bo to najlepsze powody do wyśmiewania polaczków. Tak trzymać.
Obserwuj wątek
    • marac Re: Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, 12.09.12, 12:28
      Chyba nie za fajnie Ci jest na tym zmywaku, skoro taki poziom frustracji sobie wyhodowałeś.
    • kotek.filemon Re: Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, 12.09.12, 12:32
      Ponieważ nie jestem już młodzieżą (chyba że wg. definicji ZSMP), to pozwolę sobie użyć określenia "za moich czasów". Otóż za moich czasów kurs gotowania zupełnie gratis to dzieci miały w domu pomagając przygotowywać posiłki.
    • magdeto dwójka małych córek 12.09.12, 13:03
      gratuluje radaktorowi, polszczyzna trudna jest i basta.
    • gonzor Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, ar... 12.09.12, 13:11
      Kurs gotowania to miałem w domu, jako pierwszy przychodziłem i obierałem ziemniaki, sobota to było wspólne pieczenie ciasta. Po południu ogródek - podlewanie, zbieranie owoców. Latem malowanie różnych elementów, sam zainteresowałem się elektroniką i modelarstwem. Dużo czasu spędzałem na świeżym powietrzu z dzieciakami z innych domów, wracało się jak było ciemno. Raz, dwa razy w tygodniu zajęcia dodatkowe - kółko plastyczne, w innym roku kurs języka, kolejny to basen, później kółko chemiczne, kółko techniczne. To wszystko było w mojej podstawówce, oprócz basenu i plastyki. Chórek chłopięcy w weekend. Relatywnie małe miasto 50tys. Sam na to wszystko chodziłem, nikt mnie nie woził. Oprócz języka to nikt mnie nie namawiał na zajęcia.
      Obecnie rodzicom odbija, sam mojego chłopaka nie mam zamiaru tak krzywdzić.
    • jukka2003 Inwestycja - czy ze zwrotem? 12.09.12, 13:18
      Kiedys dawno temu jak nie bylo systemu ubezpieczen spolecznych ludzie posiadali dzieci jako inwestycje na czas starosci. W tej chwili posiadania dzieci nie jest chyba uzasadnione z ekonomicznego pktu widzenia (patrz statystyki demograficzne) - pod warunkiem ze system emerytalny jest wydolny. U nas - nie jest, wiec ludzie to co maja inwestuja w domy i dzieci. To chyba nie jest takie znowu glupie.
    • white_lake Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, ar... 12.09.12, 13:28
      polecam nadambitnym rodzicom

merlin.pl/Pod-presja-Dajmy-dzieciom-swiety-spokoj_Carl-Honore/browse/product/1,876533.html
    • nmt Angielski Teddy Eddie 19.09.12, 13:55
      Moim zdaniem konieczne są dzieciom zajęcia z sportowe, muzyczne i językowe - tego nasz system edukacji po prostu nie oferuje.
      A jak angielski dla dzieci, to polecam program Teddy Eddie. W Katowicach jest prowadzony przez szkołę Triangle www.facebook.com/SzkolaTriangle

• michalsz Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, ar... 19.09.12, 20:25
      Cudze chwalicie (Poznań, Gdańsk) a swojego nie znacie - Pan Korek (Sosnowiec) :D
      • tata2012 Re: Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, 19.09.12, 22:01
        Na Uniwersytecie Rozwoju w Chorzowie jest 12 kierunków dla dzieci -do nietypowych można zaliczyć bio-laboratorium ale autor chwali te Warszawie i Poznaniu:(.A na Śląsku ciekawych szkół jest dużo.
    • marek1987k Jakie zajęcia wybrać dziecku? Kurs robotyki, ar... 10.09.13, 08:23
      We Wrocławiu zajęcia z robotyki nie są aż tak drogie, przynajmniej nie te- które wybrałem - roboty dla dzieci.pl. Kosztują ok 400 zł za semestr, także polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka