walkaklas Szymon Majewski, Wojewódzki to geniusze 18.09.12, 10:53 może tylko troszeczkę im pochodzenie pomaga ale to tak troszeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Bo płacili mu najmniej ze wszystkich celebrytów 18.09.12, 10:54 sknerze jednej :D Odpowiedz Link Zgłoś
dream_catch Majewski był po prostu dramatycznie mało śmieszny 18.09.12, 10:57 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Majewski był po prostu dramatycznie mało śmie 18.09.12, 13:40 Majewski był zawsze beznadziejny. Gagi w jego programach były jak z początków niemych filmów. Prymitywne i głupie. Może kogoś smieszy kiedy ktoś spada z krzesła ale dalej będzie to prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Szymon Majewski: Dla mnie każda władza jest śmi... 18.09.12, 11:36 Panie Majewski! Swojego czasu czekałem z niecierpliwością na Pański występ,i było to do pewnego czasu, do czasu kiedy Pański program się opatrzył.Niech Pana nie dziwi to, że popyt może trwać wiecznie, i nie zwalać winę na TVN czy inne przypadki ale trzeba ruszyć głową i postarać się o to aby rozruszać ludzi a nie siąść do jednej łódki i płynąć ją ad mortem defecatam! Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 pomarańcze z Hajfy mu zaszkodziły 18.09.12, 11:40 i sparodiowanie Szewacha Weisa, który chciał wymienić "świeżutkie" pomarańcze z samej Hajfy na polskie rozpadające się kamienice. Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Szymon Majewski: Dla mnie każda władza jest śmi... 18.09.12, 14:50 abonuje TVN i ogladalam ten program co stwierdzam ze byl o wiele lepszy od Kuba Wojewodzki Show bo ten podstarzaly cwiek udajacy nastolatka mial programy nie majace zadnego sensu Majewski przynajmniej trzymal sie wszystko razem i mozna bylo wyciagac wnioski powodzenia Szymonowi obojetnie co bedzi erobil w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
grba Borżomi... 18.09.12, 16:18 Całe lata miliony Rosjan leczyły kaca gruzińską wodą mineralną Borżomi, której marka kojarzyła się z ulgą, zdrowiem, świeżością, aż doszło do konfliktu Gruzji z Rosją... a wtedy okazało się, że Borżomi truje... Odpowiedz Link Zgłoś
miazmaty pudelek.pl 18.09.12, 17:17 Jestem bardzo rozczarowany. Zdarzyła się dobra okazja, żeby z Majewskim porozmawiac ciekawie, a zważywszy na okoliczności - nawet poważnie. Tymczasem doopa. Ani jednego ważnego pytania. O piórkach w powyższej doopie to ja moge sobie poczytać na pudelku. Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown w całym programie dobre były tylko 2 momenty... 18.09.12, 18:35 ...a mianowicie, na początku, gdy Szymon opowiadał dowcip, a drugi, gdy po serii szybkich pytań wraz ze zwycięską rodziną machał do kamery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Ostatnie "żarty" Majewskiego - żenada 19.09.12, 01:38 Panie Majewski, ostatnie Pana programy były już nie śmieszne ale żenujące. Od prawie dwóch lat nie było co oglądać nie mówiąc o uśmiechu. Zapędził się Pan w kozi róg udając Ąmskiego, a pańskie wygłupy pasowały do kilkusekundowych reklam niż do satyrycznego programu dla dorosłych. Dobrze się stało, że zdjęto tą żenadę z anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Szymon Majewski: Dla mnie każda władza jest śmi... 24.09.12, 17:32 A może zdeprawowana!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek każda władza śmieszy ... 24.09.12, 20:05 mnie śmieszą wielcy sfrustrowani ... ________________________________ Paragraf 22? Odpowiedz Link Zgłoś