piotr-840 Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 02:59 Przepraszam, po raz pierwszy jestem na tej stronie. Czy możecie mi powiedzieć co to są "kłamstwa Smoleńskie"? Kto zdefiniował to pojęcie? Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
stanos111 Re: Cyniol Michnik 21.11.12, 03:03 maskarade napisal :Zlosliwy ,wrogi zajadly cyniol Michnik . Delikatnie nie obrazaj Adasia , on wszystko dobrze robi i ocenia Polakow sprawiedliwie... On chcialby zmienic historie niepodleglosci Polski na taka jak on to widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
cracovpl Nie zmienia zdania 21.11.12, 04:15 Wedłóg moich źródeł informacji: Ci co mieli zmienić zdanie to już dawno się od niego odseparowali (np. p.Cymański). Ludzie którzy wciąż sympatyzują z Kaczyńskim są po prostu chorzy umysłowo tak jak ich przywódca nekrocelebryta. Jarosław Kaczyński jest winny śmierci Marka Rosiaka po której notabene zamilkł na moment, był to niestety krótki czas bez jego chorego pieniactwa. Kaczyński stoi też za katastrofą w smoleńsku gdzie przez jego brata zginęło wielu zasłużonych ludzi. Jarosław Kaczyński resztę życia powinien spędzić za kratami. Czy nadejdzie kiedyś czas w którym politycy zajmą się bolączkami Polaków? Przecież dla przeciętnego obywatela nie ma znaczenia czy Lech żyje czy gnije. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nie zmienia zdania 21.11.12, 07:20 cracovpl napisał: > Jarosław Kaczyński resztę życia powinien spędzić za kratami. Ee tam, wystarczy kitel z bardzo długimi rękawami, wiązanymi na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
cracovpl Re: Nie zmienia zdania 14.05.13, 14:34 koloratura1 napisała: > cracovpl napisał: > > > Jarosław Kaczyński resztę życia powinien spędzić za kratami. > > Ee tam, wystarczy kitel z bardzo długimi rękawami, wiązanymi na plecach. Taki kitel nosi na sobie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.off kaczynski ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzw 21.11.12, 04:27 . media które wymieniłeś obiektywnie przedstawiają pisowską nienawiść i zakłamanie to właśnie pisowska fabryka nienawiści i kłamstw doprowadziła do wielu tragedii m.in. w smolensku mam nadzieję że trafisz tam gdzie brunon Odpowiedz Link Zgłoś
askold Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 06:00 Za późno drogi Panie ! Moce, które Pan rozpętał nie zostaną zatrzymane słowami. To po pierwsze. Po drugie - w tym kraju nagromadziło zbyt wiele niesprawiedliwości i pogarrdy (za poczesną i Pana przyczyną) aby wszyscy nagle zaczęli śpiewać : kochajmy się bracia Polacy. Nie Kaczyński to inny. I tego również nie da się zamieść pod dywan słownymi deklaracjami. Powinien Pan poczytać fora własnej gazety - dowiedziałby się Pan moze jakich fanatyków Pan sobie przysposobił. Zresztą Pan i pańscy przyjaciele jesteście niesłychanie podobni do Kaczyńskiego (który notabene nie jest głównym problemem tego kraju) - wy musicie mieć wroga. Długo nie wytrzymacie. O ile w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
totyczyja Re: Diabeł ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzw 21.11.12, 06:02 leniuch102 napisał: > Od 2005 pańska prywatna fabryczka pogardy zatruwa Polskę na trzy zmiany. Na mia > rę swoich słabnących możliwości zasiał Pan tyle nienawiści ile się dało i zebra > ł pospołu z Urbanem i Walterem pierwsze plony. > Mam na myśli rzeźnię w biurze PiS w Łodzi. > Bo to był prawdziwy pierwszy zamach w Polsce po 89, nie dzisiejszy kabarecik. Gdzie ty widzisz pogardę i nienawiść? Bredzisz jak twój guru, powtarzasz durne słowa, nie mające żadnego uzasadnienia twoich tez. Ani pan Michnik, ani pan Walter nie sieją nienawiści. Trzeba mieć naprawdę złą wolę, żeby to zobaczyć i pisać tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Re: Diabeł ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzw 21.11.12, 07:36 Michnik jest mistrzem brudnej insynuacji. nie przeprasza nigdy. Przypomnę obrzydliwy tekst o tym, jak Kaczyński sfałszuje wybory w 2007. Ale czego spodziewać się po człowieku, który pada na twarz przed pieniędzmi (np. Gudzowatego) i gardzi własnymi pracownikami (tu zresztą ma rację, ale sam ich zatrudniał)? Poznać zresztą człowieka po jego zwolennikach. Fora Agory mają największe stężenie ubeków w internecie. Moherowe babcie są milion razy lepsze od syfu tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
totyczyja Re: Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie o 21.11.12, 06:04 kolo12344 napisał(a): > szechter przeproś za ojca i brata !!! A ty przeproś za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichwoda Widziałem, jak komuniści potrafili przestawić... 21.11.12, 06:18 "Widziałem, jak komuniści potrafili przestawić się na myślenie w kategoriach wolnej Polski" przestawic sie, to oni sie przestawili. Problem w tym ze sa takimi samymi szujami i zlodziejami jak byli poprzednio a katastrofa ze czesc spoleczenstwa dala sie im uwiesc i glosuja na nich zamiast wtracic za kratki.. Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 07:17 Myślę że na Kaczyńskiego olbrzymi wpływ wywarła młodość którą spędził w komunistycznej willi w której Lenin wisiał na poczesnym miejscu,jako kurdupel i syn zasłużonego komunisty noszącego do szkoły kanapki z szynką był nie tolerowany często bity i popychany.Efektem tego teraz gdy mu się udało zdobyć trochę władzy robi z siebie idiotę,a jego tatuś komunizmu nie wyrzekł się do śmierci bo pozwolił mu żyć w luksusie.Nawet ze swojej matki zrobił zaocznego uczestnika Powstania Warszawskiego aby wzbogacić historię żydowskiej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
ulike Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 07:35 Gazeto, Dlaczego nie piszecie o ustawie o GMO, którą przyjął rząd ? Jest ona skandaliczna i dokładnie przeciwna do rozwiązań w krajach UE typu Niemcy, Austria. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.courvoisier Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 07:40 kkkatastrofa! coraz mniej komórek mózgowych u Adasia. Zdecydowanie przegrywa z Urbanem. Ten to ma łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
kruczkr Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 07:41 Zmienią zdanie, jak będą mieli tak zapewniony byt materialny, jak pan. A tak to jest tylko takie gadanie bez ładu i składu. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Taa, przestawili się 21.11.12, 07:51 "Widziałem, jak komuniści potrafili przestawić się na myślenie w kategoriach wolnej Polski" No, przestawili się na bankowców, kantorowców i zasiadaczy w zarządach spółek. Wszystko dlatego, bo Adaś bał się dekomunizacji i zagwarantował im bezkarność. Skutki widać do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Oczywiście ,że mogą 21.11.12, 07:52 zmienić swoje sympatie . Także i zwolennicy Tuska to mogą zrobić . Odpowiedz Link Zgłoś
salgold Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 07:53 Ludzie, którzy sympatyzowali z michnikiem......................już dawno zmieniki zdanie nie czekali "na jutro"! Odpowiedz Link Zgłoś
7rybek Zgadzam się... 21.11.12, 07:57 Pan Michnik mówi to co myśli, mówi moim zdaniem prawdę, tak jak mówił prawdę za komuny. Jestem wdzięczny losowi, że są tacy ludzie jak Pan Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
salgold Re: Zgadzam się... 21.11.12, 08:04 Ja myślę że tow. szechter (Michnik) pisząc o komunistach ma na myśli żydokomunę, wszak tacy rzadzili Polska za komuny, a że im rządy nie wyszły,wymyślili ałęsę i niby to.obalili komunę.Dlatego bali się -nie chcieli- dekomunizacji bo...................mogłoby wyjść "szydło z wora".A ludziska ciesza się, że maja michnika.....ha......ha.........ha............. Odpowiedz Link Zgłoś
teacher Z Michnikiem zgadzam się w 100%. 21.11.12, 07:59 Z Michnikiem zgadzam się w 100%. Jeśli walka, to na słowa. Jeśli na słowa, to na argumenty. Jeśli na argumenty, to przy pomocy twierdzeń opartych na logice, a nie na emocjach. Ludzkie przekonania (na ogół oparte na zaszczepionych emocjach i przyzwyczajeniach) przezwycięża się przy pomocy racji, które przekonują. Człowiek myślący krytycznie pozwala się przekonać argumentom, których nie potrafi odrzucić. Nie obrażą się na nie. teacher Odpowiedz Link Zgłoś
czesio48 Antykomunista 21.11.12, 08:01 który szybko i najbardziej pokochał komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
7rybek Co do Giertycha to... 21.11.12, 08:01 Michnik może się mylić. Giertych to pozbawiony zasad cwaniak i cynik na równi z Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jezierskiadam Re: Co do Giertycha to... 21.11.12, 08:36 Promowanie Romana G. to koszmarny błąd polityczny B. Komorowskiego, A Michnika i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nataniasz Przyganiał kocioł garnkowi 21.11.12, 08:03 Gdyby zrobić analizę treści gazety i porównać to z tym co się działo w polityce czy gospodarce w tym czasie. Np. Pani X zainwestowała w nieruchomości a w gazecie materiał za materiałem że będzie tylko rosło i rosło i rosło Oj Panie Michnik Michnik nie wiem jakie będzie nowe pokolenie odpowiedzialne za ten kraj i jego losy ale jakimś pocieszeniem jest to że Pan jesteś juz stary. Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek45 szkoda ,że w naszym kraju 21.11.12, 08:05 jest tak mało mądrych ludzi jak Pan Michnik.... Odpowiedz Link Zgłoś
signal Kaczyński zagraża młodej polskiej demokracji 21.11.12, 08:08 od lat destabilizuje podburza inspiruje do nienawiści i pogardy głosi ksenofobiczne i nacjonalistyczne hasła Odpowiedz Link Zgłoś
nemomo Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie obr... 21.11.12, 08:11 Wieli szacunek panie Adamie i za ten wywiad i za całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Rozmowy Agnieszki Kublik. Adam Michnik: Nie o 21.11.12, 08:13 Tak mocno się przestawili i tak piękny system zbudowali że ktoś chce bandziorów na wiejskiej wysadzić w powietrze a połowa wpisów jest w tonie "szkoda ze mu się nie udało". A Szechter z komuszych zbrodniarzy zrobił ludzi honoru a ci mając spore możliwości uwłaszczyli się na tym co stanowiło jakąś wartość. Kilka milionów uciekło za chlebem z Polski, kilka -kilkanaście milionów pewnie wegetuje mając w d...e wszystkie pookrągłostołowe mafijki a ten dalej będzie uświadamiał które są dobre a które złe. ps Ciekaw jestem na co się "przestawił" jego braciszek i jak się mu żyje? Odpowiedz Link Zgłoś