lukilukk 02.05.13, 10:46 Przegrywają do 1000 pln? Na giełdzie samochodowej byłem świadkiem jak człowiek przegrał całą kasę jaką dostał za ciągnik rolniczy który sprzedał godzinę wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzaga41 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 11:36 Głupich nie sieją ,sami rosną.Dotąd będą złodzieje zagarniać pieniądze dokąd głupcy grać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotras3 mieszają tak szybko ? 02.05.13, 12:55 byli by głupcami, gdyby mieszali tak szybko, żeby nikt nie wiedział gdzie jest karta wygrywajaca , rzucają tak, żeby grający był PRZEKONANY, że to TA karta wygrywa :D i przegrywają ... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 13:53 W trzy karty nie da wygrac nie dlatego ze prowadzacy sa zreczni tylko dlatego ze zrecznie kantuja.Polega to na tym ze kiedy wybierasz kubek w zadnym z trzech nie ma kulki-pojawia sie ona dopiero przy odwracaniu w ktoryms z dwoch poostalych kubkow. Co jasno i wyraznie nie zostalo w tym artykule opisane. Wbijcie sobie Real Hustle na YT, jezyk nie ma znaczenia, tam gosciu takie rzeczy z kartami i zetonami robi ze Wam szczeki z dziure w podlodze wybija. Odpowiedz Link Zgłoś
brajanu Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 16:30 własnie miałem tez napisac o tym programie. dosyć dobrze wytłumaczyli tam najpopularniejsze oszustwa. a nawet jesli pod kubeczkiem wytypowanym przez grajacego byłaby kulka czy zeton, to oszuści, podstawieni ludzie stojący dookoła potrafią tak zmanipulować, że człowiek i tak wskaże ten przegrywający kubeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 da się wygrać tylko..... 02.05.13, 14:16 W trzy karty da się wygrać tylko trzeba byś lepszym od nich i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
lapufkasz Re: da się wygrać tylko..... 02.05.13, 14:28 lw73 napisał: > W trzy karty da się wygrać tylko trzeba byś lepszym od nich i tyle:) Jedz i walcz. Naiwny jak dzidziuś, znałem chłopków co po giełdach czyścili frajerów .Nie było takiego przypadku żeby ktoś wygrał .Jak to mówią hazardziści - wygrać możesz przegrać musisz Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: da się wygrać tylko..... 02.05.13, 16:02 No wlasnie nie.Gdyby tak bylo wygrywalaby jedna trzecia graczy wskazujaca kubeczek na pale,a tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo alez da sie ,bez trudu 02.05.13, 14:17 pod warunkiem,ze się przyjdzie z własnymi bandziorami Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczowoczarny Policja nie jest bez winy udaje,że nie ma takich 02.05.13, 14:19 Uratowałem kiedyś kase jednej dziewczynie kasę mówiąc jej na ucho by uciekała i mało nie dostałem od pozostalych kolesi zlinczowany . Policja gdyby chciała co chwile by dawała mandaty i rozpędziła ich ale oni mają to w dupie . Odpowiedz Link Zgłoś
janusss Re: Policja nie jest bez winy udaje,że nie ma tak 02.05.13, 17:23 Policja jak za komuny tak i dzisiaj ma swoja dzialke ! Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:22 Grać z góralami w karty to jak dać księdzu pieniądze na przechowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
martazmijka Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 17:51 Jakimi Góralami?? Czytałeś skąd przyjeżdżają? Odpowiedz Link Zgłoś
soner3 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:24 "Zatrzymanie tych osób na gorącym uczynku jest niezwykle trudne" Co jest w tym niezwykle trudnego? Prosze o wyjaśnienie Sam kiedys , tuz przed zjednoczeniem Niemiec, przegralem w to 100 marek w Berlinie. Pojechalem mlody naiwny w wielki swiat kupic wideo. Swiat okazal sie brutalny ale nauka zaprocentowala . 100 marek wtedy to wiecej niz pol dobrej pensji bylo wiec zabolala. A magnetowid i tak przywiozlem , nieznanej firmy a sluzyl wiele lat Odpowiedz Link Zgłoś
marki60 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:26 da sie wygrac metoda -paka na pake-ale twoja paka musi byc silniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
marcio1234 Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 14:27 Na ulicy gangi naciągają na 3 karty, na stację paliw najeżdża uzbrojona banda i ją okupuje przez kilka dni, policja nic nie widzi, policja nic nie może. Polska to nawet nie Chiny albo Meksyk Europy. Polska to Trzeci Świat. Bo takie sceny można tylko zaobserwować w biedniejszych krajach Afryki Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Niektórzy ludzie płacą na ZUS. Uwaga - w tę grę 02.05.13, 14:30 nie da się wygrać. ZUS zawsze da ci mniej, niż najpierw ci zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:35 "Na zachętę pozwalają wygrać po 100, 200 zł" Dlatego ja wygrywam te 100, 200 zł i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anyjaps Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 14:45 zalobanarodowa napisała: > "Na zachętę pozwalają wygrać po 100, 200 zł" > > Dlatego ja wygrywam te 100, 200 zł i dziękuję. Naprawde? Jesteś bohaterem, swiat na takich jak ty czeka ale los bywa okrutny dla mitomanow . Szybciej parasol otworzysz w dupie niz wygrasz w to 100zl , bajkopisarzu Odpowiedz Link Zgłoś
tokontoniejestwolne W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:41 www.youtube.com/watch?v=RtY6VWlzdWA Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Da się, ale.... 02.05.13, 14:44 Jeżeli cwaniaczki wyczują gościa przy kasie, dadzą wygrać dwa razy z rzędu. Wtedy brać kasę i spływać ! Można również "pograć" z cwaniakami o ile znasz się na rzeczy , bo dzisiejsi "specjaliści" trzech kart to nie są mistrzowie z przed pół wieku. Ci co jeszcze pamiętają mistrzów to wiedzą że wtedy zdarzali się tacy co potrafili wygrać z cwaniakiem a honor cwaniaka nie uwzględniał wycofania się z gry zbyt szybko a tym bardziej wystawienia gracza oprychom w celu odebrania wygranej. Dziś ryzykować bym nie radził bo honor cwaniaka to już przeszłość ! Odpowiedz Link Zgłoś
anyjaps Re: Da się, ale.... 02.05.13, 14:54 ksks3 napisał: > Jeżeli cwaniaczki wyczują gościa przy kasie, dadzą wygrać dwa razy z rzędu. Wte > dy brać kasę i spływać ! > Można również "pograć" z cwaniakami o ile znasz się na rzeczy , bo dzisiejsi " > specjaliści" trzech kart to nie są mistrzowie z przed pół wieku. Ci co jeszcze > pamiętają mistrzów to wiedzą że wtedy zdarzali się tacy co potrafili wygrać z > cwaniakiem a honor cwaniaka nie uwzględniał wycofania się z gry zbyt szybko a > tym bardziej wystawienia gracza oprychom w celu odebrania wygranej. Dziś ryzyko > wać bym nie radził bo honor cwaniaka to już przeszłość ! Kolejny internetowy znaFca gier w 3 karty. Zeby w 3 karty wygrac przynajmniej 100zl trzeba byc "organizatorem" . Nikt wiecej nie wygra nawet 5 zl . I mowi wam to ktos kto wie o czym pisze . A jak ktos wygral to znaczy ze gral z kiepskimi amatorami , niebywaly fart . Zasada jest prosta - jak jelen trafia to sie robi zamieszanie i stara przemienic krte/pudelko.Gdy to sie nie udaje to sie robi panike pt "psy" , zawijaja sprzet i gra anulowana . Nie ma wygranych nie ma przegranych. Chociaz w to nie przegrac to tak jak wygrac . Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Da się, ale.... 02.05.13, 16:44 piszesz o tym co jest i pewnie masz rację, ale ja pisałem o tym jak było. Inne czasy, inne "trzy karty" Odpowiedz Link Zgłoś
dyfly Brawa dla tych panow 02.05.13, 15:00 Barany sa od tego zeby je strzyc. Nigdy nie było mi zal oszukanych frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
talbor73 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 15:00 Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może...naiwniaków nigdy nie zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
von_rosen Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 15:19 Ludzie, ludzie, ja zwariowałem, pieniądze rozdaje... Czy ludzie nic się nie nauczyli chociażby z "Jak rozpętałem..." ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kostuchaforreds głupich nie sieja!. 02.05.13, 15:27 trzeba byc idiota zeby probowac cos wygrac u benklarzy, pamietam ich z lat jeszcze 80 z dawnego Rózyca (bazaru) i giełdy w Słomczynie, kosili niesamowita kase na frajerstwie ktore tam przegrywało miliony uwaczesnych starych złotówek sprzed denominacji...widac znow wrociła ta oszukancza profesja. Ojczym mojego kumpla a tamtych lat był jednym z szefów benkla na Słomczynskiej giełdzie i zawsze mi mówił : Trzymaj sie od prob wygrania jakiejs kasy z nimi z daleka. jak ci sie nawet uda to cie okradna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
queserasera Jak 50, jak sto lat temu: 02.05.13, 15:45 władza to w Warszawie, to Moskwie, to we Wiedniu i wciąż ci sami idioci - POLACY: mieszanina hołoty po swołoczy z czworaków, po żydach i Tatarach! Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek jak za duzo bedziecie wygrywać to przyjdzie kilka 02.05.13, 16:13 karkow i powiedza oddawaj pieniadze i wypie...j Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:19 Benklarze, to zwykłe popierdółki. Prawdziwymi złodziejami w "żondzie" nikt się nie zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanpajonk W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:22 Pamiętam jak raz kiedyś byłem na tygodniowej wycieczce szkolnej i byliśmy między innymi na ul. Krupówki w Zakopanem. To co zapamiętałem to że jako dzieci 11 może 12 letnie każdy chciał nas oszukać, zrobienie zdjęcia z owieczką ? - 20zł., jakieś byle jakie ołówki po 7 zł, często wyjmowali nam jakieś gorsze albo uszkodzone licząc że dzieci się nie poznają. Jedynie co zapamiętałem z tej podróży to niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:24 "Niech nas nie skusi to, że półlitrowa butelka na bazarze jest o połowę tańsza od oryginalnej, kupionej w sklepie. Jak chcemy się bawić, to bezpiecznie." Oczywiście, należy być czujnym i nie kupować w nieznanych źródłach. I nie każda tania gorzała musi być nafaszerowana świństwem. Mozna kupić prawdziwą i tanią, a tego już minister nie zniesie." Nie kradnij, rząd nie znosi konkurencji" mawia stare i prawdziwe przysłowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_gm W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:24 Rozwiązanie jest proste - podejść i obciąć obie ręce rozdającemu i tak trzeba podchodzić do tego typu problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
od-or Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 16:53 też widziałem na giełdzie samochodowej i to starszego faceta przegrał w trzy naparstki sprzedany samochód i po chwili zemdlał ,głupich nie sieją . Odpowiedz Link Zgłoś