Dodaj do ulubionych

W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ...

02.05.13, 10:46
Przegrywają do 1000 pln?
Na giełdzie samochodowej byłem świadkiem jak człowiek przegrał całą kasę jaką dostał za ciągnik rolniczy który sprzedał godzinę wcześniej.
Obserwuj wątek
    • dzaga41 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 11:36
      Głupich nie sieją ,sami rosną.Dotąd będą złodzieje zagarniać pieniądze dokąd głupcy grać będą.
    • piotras3 mieszają tak szybko ? 02.05.13, 12:55
      byli by głupcami, gdyby mieszali tak szybko, żeby nikt nie wiedział gdzie jest karta wygrywajaca ,
      rzucają tak, żeby grający był PRZEKONANY, że to TA karta wygrywa :D i przegrywają ...
    • baba67 Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 13:53
      W trzy karty nie da wygrac nie dlatego ze prowadzacy sa zreczni tylko dlatego ze zrecznie kantuja.Polega to na tym ze kiedy wybierasz kubek w zadnym z trzech nie ma kulki-pojawia sie ona dopiero przy odwracaniu w ktoryms z dwoch poostalych kubkow.
      Co jasno i wyraznie nie zostalo w tym artykule opisane.
      Wbijcie sobie Real Hustle na YT, jezyk nie ma znaczenia, tam gosciu takie rzeczy z kartami i zetonami robi ze Wam szczeki z dziure w podlodze wybija.
      • brajanu Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 16:30
        własnie miałem tez napisac o tym programie. dosyć dobrze wytłumaczyli tam najpopularniejsze oszustwa. a nawet jesli pod kubeczkiem wytypowanym przez grajacego byłaby kulka czy zeton, to oszuści, podstawieni ludzie stojący dookoła potrafią tak zmanipulować, że człowiek i tak wskaże ten przegrywający kubeczek.
    • lw73 da się wygrać tylko..... 02.05.13, 14:16
      W trzy karty da się wygrać tylko trzeba byś lepszym od nich i tyle:)
      • lapufkasz Re: da się wygrać tylko..... 02.05.13, 14:28
        lw73 napisał:

> W trzy karty da się wygrać tylko trzeba byś lepszym od nich i tyle:)

Jedz i walcz.
        Naiwny jak dzidziuś, znałem chłopków co po giełdach czyścili frajerów .Nie było takiego przypadku żeby ktoś wygrał .Jak to mówią hazardziści - wygrać możesz przegrać musisz
      • baba67 Re: da się wygrać tylko..... 02.05.13, 16:02
        No wlasnie nie.Gdyby tak bylo wygrywalaby jedna trzecia graczy wskazujaca kubeczek na pale,a tak nie jest.
    • paseo alez da sie ,bez trudu 02.05.13, 14:17
      pod warunkiem,ze się przyjdzie z własnymi bandziorami
    • pomaranczowoczarny Policja nie jest bez winy udaje,że nie ma takich 02.05.13, 14:19
      Uratowałem kiedyś kase jednej dziewczynie kasę mówiąc jej na ucho by uciekała i mało nie dostałem od pozostalych kolesi zlinczowany .
      Policja gdyby chciała co chwile by dawała mandaty i rozpędziła ich ale oni mają to w dupie .
      • janusss Re: Policja nie jest bez winy udaje,że nie ma tak 02.05.13, 17:23
        Policja jak za komuny tak i dzisiaj ma swoja dzialke !
    • fidelxxx W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:22
      Grać z góralami w karty to jak dać księdzu pieniądze na przechowanie.
      • martazmijka Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 17:51
        Jakimi Góralami?? Czytałeś skąd przyjeżdżają?
    • soner3 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:24
      "Zatrzymanie tych osób na gorącym uczynku jest niezwykle trudne"

Co jest w tym niezwykle trudnego? Prosze o wyjaśnienie

Sam kiedys , tuz przed zjednoczeniem Niemiec, przegralem w to 100 marek w Berlinie.
      Pojechalem mlody naiwny w wielki swiat kupic wideo. Swiat okazal sie brutalny ale nauka zaprocentowala . 100 marek wtedy to wiecej niz pol dobrej pensji bylo wiec zabolala. A magnetowid i tak przywiozlem , nieznanej firmy a sluzyl wiele lat
    • marki60 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:26
      da sie wygrac metoda -paka na pake-ale twoja paka musi byc silniejsza
    • marcio1234 Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 14:27
      Na ulicy gangi naciągają na 3 karty, na stację paliw najeżdża uzbrojona banda i ją okupuje przez kilka dni, policja nic nie widzi, policja nic nie może. Polska to nawet nie Chiny albo Meksyk Europy. Polska to Trzeci Świat. Bo takie sceny można tylko zaobserwować w biedniejszych krajach Afryki
    • trombozuh Niektórzy ludzie płacą na ZUS. Uwaga - w tę grę 02.05.13, 14:30
      nie da się wygrać. ZUS zawsze da ci mniej, niż najpierw ci zabierze.
    • zalobanarodowa W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:35
      "Na zachętę pozwalają wygrać po 100, 200 zł"

Dlatego ja wygrywam te 100, 200 zł i dziękuję.
      • anyjaps Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 14:45
        zalobanarodowa napisała:

> "Na zachętę pozwalają wygrać po 100, 200 zł"
        >
        > Dlatego ja wygrywam te 100, 200 zł i dziękuję.

Naprawde? Jesteś bohaterem, swiat na takich jak ty czeka ale los bywa okrutny dla mitomanow .
        Szybciej parasol otworzysz w dupie niz wygrasz w to 100zl , bajkopisarzu
    • tokontoniejestwolne W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 14:41
      www.youtube.com/watch?v=RtY6VWlzdWA
    • ksks3 Da się, ale.... 02.05.13, 14:44
      Jeżeli cwaniaczki wyczują gościa przy kasie, dadzą wygrać dwa razy z rzędu. Wtedy brać kasę i spływać !
      Można również "pograć" z cwaniakami o ile znasz się na rzeczy , bo dzisiejsi "specjaliści" trzech kart to nie są mistrzowie z przed pół wieku. Ci co jeszcze pamiętają mistrzów to wiedzą że wtedy zdarzali się tacy co potrafili wygrać z cwaniakiem a honor cwaniaka nie uwzględniał wycofania się z gry zbyt szybko a tym bardziej wystawienia gracza oprychom w celu odebrania wygranej. Dziś ryzykować bym nie radził bo honor cwaniaka to już przeszłość !
      • anyjaps Re: Da się, ale.... 02.05.13, 14:54
        ksks3 napisał:

> Jeżeli cwaniaczki wyczują gościa przy kasie, dadzą wygrać dwa razy z rzędu. Wte
        > dy brać kasę i spływać !
        > Można również "pograć" z cwaniakami o ile znasz się na rzeczy , bo dzisiejsi "
        > specjaliści" trzech kart to nie są mistrzowie z przed pół wieku. Ci co jeszcze
        > pamiętają mistrzów to wiedzą że wtedy zdarzali się tacy co potrafili wygrać z
        > cwaniakiem a honor cwaniaka nie uwzględniał wycofania się z gry zbyt szybko a
        > tym bardziej wystawienia gracza oprychom w celu odebrania wygranej. Dziś ryzyko
        > wać bym nie radził bo honor cwaniaka to już przeszłość !

Kolejny internetowy znaFca gier w 3 karty.
        Zeby w 3 karty wygrac przynajmniej 100zl trzeba byc "organizatorem" .
        Nikt wiecej nie wygra nawet 5 zl . I mowi wam to ktos kto wie o czym pisze .
        A jak ktos wygral to znaczy ze gral z kiepskimi amatorami , niebywaly fart .
        Zasada jest prosta - jak jelen trafia to sie robi zamieszanie i stara przemienic krte/pudelko.Gdy to sie nie udaje to sie robi panike pt "psy" , zawijaja sprzet i gra anulowana . Nie ma wygranych nie ma przegranych. Chociaz w to nie przegrac to tak jak wygrac .
        • ksks3 Re: Da się, ale.... 02.05.13, 16:44
          piszesz o tym co jest i pewnie masz rację, ale ja pisałem o tym jak było.
          Inne czasy, inne "trzy karty"
    • dyfly Brawa dla tych panow 02.05.13, 15:00
      Barany sa od tego zeby je strzyc. Nigdy nie było mi zal oszukanych frajerow.
    • talbor73 W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 15:00
      Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może...naiwniaków nigdy nie zabraknie
      • von_rosen Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 15:19
        Ludzie, ludzie, ja zwariowałem, pieniądze rozdaje...

Czy ludzie nic się nie nauczyli chociażby z "Jak rozpętałem..." ?

:-)

• kostuchaforreds głupich nie sieja!. 02.05.13, 15:27
      trzeba byc idiota zeby probowac cos wygrac u benklarzy, pamietam ich z lat jeszcze 80 z dawnego Rózyca (bazaru) i giełdy w Słomczynie, kosili niesamowita kase na frajerstwie ktore tam przegrywało miliony uwaczesnych starych złotówek sprzed denominacji...widac znow wrociła ta oszukancza profesja. Ojczym mojego kumpla a tamtych lat był jednym z szefów benkla na Słomczynskiej giełdzie i zawsze mi mówił : Trzymaj sie od prob wygrania jakiejs kasy z nimi z daleka. jak ci sie nawet uda to cie okradna i tyle.
    • queserasera Jak 50, jak sto lat temu: 02.05.13, 15:45
      władza to w Warszawie, to Moskwie, to we Wiedniu i wciąż ci sami idioci - POLACY: mieszanina hołoty po swołoczy z czworaków, po żydach i Tatarach!
    • jedwabnymajdanek jak za duzo bedziecie wygrywać to przyjdzie kilka 02.05.13, 16:13
      karkow i powiedza oddawaj pieniadze i wypie...j
    • nessuno W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:19
      Benklarze, to zwykłe popierdółki. Prawdziwymi złodziejami w "żondzie" nikt się nie zainteresuje?
    • stefanpajonk W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:22
      Pamiętam jak raz kiedyś byłem na tygodniowej wycieczce szkolnej i byliśmy między innymi na ul. Krupówki w Zakopanem. To co zapamiętałem to że jako dzieci 11 może 12 letnie każdy chciał nas oszukać, zrobienie zdjęcia z owieczką ? - 20zł., jakieś byle jakie ołówki po 7 zł, często wyjmowali nam jakieś gorsze albo uszkodzone licząc że dzieci się nie poznają. Jedynie co zapamiętałem z tej podróży to niesmak.
    • nessuno W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:24
      "Niech nas nie skusi to, że półlitrowa butelka na bazarze jest o połowę tańsza od oryginalnej, kupionej w sklepie. Jak chcemy się bawić, to bezpiecznie."

Oczywiście, należy być czujnym i nie kupować w nieznanych źródłach. I nie każda tania gorzała musi być nafaszerowana świństwem. Mozna kupić prawdziwą i tanią, a tego już minister nie zniesie." Nie kradnij, rząd nie znosi konkurencji" mawia stare i prawdziwe przysłowie :)
    • mr_gm W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrogi ... 02.05.13, 16:24
      Rozwiązanie jest proste - podejść i obciąć obie ręce rozdającemu i tak trzeba podchodzić do tego typu problemów.
    • od-or Re: W ''trzy karty'' nie da się wygrać. Przestrog 02.05.13, 16:53
      też widziałem na giełdzie samochodowej i to starszego faceta przegrał w trzy naparstki sprzedany samochód i po chwili zemdlał ,głupich nie sieją .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka