Gość: Niemiec Smutno IP: *.b.pppool.de 31.01.05, 21:51 Panie Stasinski, W kamapaniach szczucia Panu niewygodnych ludzi osiagnal Pan teraz apogeum. Za nic ma Pan wypowiedzi L.Kieresa, ze lista byla jawna, ze jest wlasnoscia narodu a nie IPNu. Manipulacje, przeinaczenia kampanie nienawisci to jest to co cechuje ostatnio Pana publicystyke polityczna. Po prostu robi sie smutnio, ze gazeta ktora wychodzi w Polsce w takim duzym nakladzie, stosuje tak odrazajace metody.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Barbarzyństwo Wildsteina-Co za idioci? IP: *.dc.dc.cox.net 31.01.05, 21:56 Gdzie jest ta lista bo chciałbym wiedzieć czy jestem na niej? Ponieważ "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" więc ta lista może tylko trochę zaszkodzić tym co kapusiami byli i nikt tego jeszcze nie wiedział. A co kapuś chciałby dalej się ukrywać? Czas na publiczny rachunek sumienia! Jak ja jestem na tej liscie to bedę dumny, że komuna tak się myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: Barbarzyństwo Wildsteina-Co za idioci?..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:23 Wystarczyło raz rozmawiać z Sbekiem i też było się na liście ale kto się tym przejmuje oprócz opozycjonistów okrągłostołowych ? Zbawców Polski... A co kto robił to każdy wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Dlaczego W. wymazał swoje nazwisko z wykazu IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.05, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 31.01.05, 22:12 A ja mam juz po prostu dosyć tych cholernych teczek i już. Nie chcę o nich słuchać, nie ciekawi mnie kto był na liście. Chcę za to usłyszeć, jaki program gospodarczy tak naprawdę ma Platforma i PiS, bo niedługo będą rządzić. A jeszcze nie zapomniałam jak rządzili poprzednio - i to niestety było niewiele lepiej niż SLD. Krótko mówiąc - płacę podatki i żądam chleba zamiast igrzysk!!! Komisjami, teczkami, tropicielami, szpiclami i tym podobnymi koszmarami już wymiotuję. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.telkab.pl 31.01.05, 22:25 A JA JESTEM ZA !!!!!!!! OFIARY MUSZĄ BYĆ. TYCH ZŁYCH JEST MNIEJ, TYLKO NARAZIE GŁOŚNIEJ KRZYCZĄ ! PRAWDA ZAWSZE ZWYCIĘŻA - TYLKO SZKODA, ŻE W WIĘKSZOŚCI PO CZASIE. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Stasinski 31.01.05, 23:10 ty Wildsteinowi do piet nie dorastasz . Klamczuch jestes manipulatnt i tchorz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Barbarzyństwo Wildsteina 31.01.05, 23:11 całkowicie zgadzam się z panem stasinskim, wildstein zrobił to z premedytacją i świadomie a teraz cynicznie tłumaczy że "to dla kolegów" , z kogo on robi idiotów? z tychludzi którzy teraz juz w internecie zostali ogarnieci jakąś szaloną nienawiścia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:43 GDZIE U DIABŁA JEST TA LISTA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:15 KAZDY MA SWOJ CZAS ,ZEBY ZMADRZEC... A JEZELI UWAZA,ZE MOZNA BEZ KONCA KOGOS KRZYWDZIC (POLSKE I POLAKOW)... BARBARZYNSTWEM NIE JEST SZUKANIE PRAWDY... A JAK NAZWAC WASZA GAZETE I WASZE AUTORYTETY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS.. Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.twcny.rr.com 01.02.05, 01:47 Wieksze sa w Polsce tradycje zaleznosi niz niezaleznosci. Zrywanie sejmow za obce pieniadze, wzywanie obcych armii w obronie wlasnych interesow, kariery na obcych dworach, rozbiory, okupacje, wojny komunizmy. Zawsze wtych niejasnych sytuacjach trzeba bylo jakos zyc, zaglujac miedzy niezaleznoscia a serwilizmem. Byc moze Polacy w oguole jeszcze nie wiedza jak byc niezaleznym i jak oceniac wlasne postepowanie. Swiadomosc historyczna jest niezbednym czynnikiem podejmowania decyzji w demokratycznym systemie. Zla swiadomosc historyczna prowadzi do decyzji blednych. Komuna wciaz moralnie nie jest rozliczona - zbrodnia byla, winnego nie ma .... Moze sa sami winni i nie ma kto ich rozliczyc ?? Lub za malo sprawiedliwych aby stanowili dostateczna sile ?? Nie chodzi o rewanz, ani nawet o sprawiedliwosc - lecz o ocene, o prawidlowe ustawienie hierarchii wartosci - w prawidlowa swiadomosc historyczna ... No bo jezeli zdrajca ma sie za patriote .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borruch Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.sympatico.ca 01.02.05, 02:09 Panie STASINSKI NIE WYLEWAJ KROKODYLICH LEZ ,TO NIE BARBARZYNSTWO to tylko lista bylych podlych sluzacow systemu, ktorzy powinni byc ujawnieni z pelnymi konsekwencjami az do upadku karier jesli maja w publicznym zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z daleka Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.dc.dc.cox.net 01.02.05, 05:01 Chyba najlepsza wypowiedz. Gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szalonyprofesor Re: Barbarzyństwo Wildsteina 02.02.05, 13:54 Jak smiesz, kupo gowna, tak mnie nazywac? Tak, jestem na tej liscie. Podaj mi swoj adres, zebym mogl ci oklepac morde za "podlego sluzalce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.nyc.rr.com 01.02.05, 06:28 Jednak nie ma co prawdziwy oddany Polsce obywatel pochodzenia zydowskiego. Jak Jankiel w Panu Tadueszu zachowal sie lepiej niz niejeden "rodowity" Polak. Panie Bronku, brawo za odwage a szczujacym psom z Gazety podobne do owczarkow Trybuny Ludu strzegacych UBLANDU niech lepiej wyniosa sie na Bialorus bo bardziej tam pasuja (razem ze swoimimi mocodawcami). Pozdrowienia z Nowego Jorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowienski Re: Barbarzyństwo Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:27 Panowie i Panie z Wyborczej. Kłamstwo i sianie nienawiści to WAsz żywioł. Robicie to od dawna. Boicie się prawdy. Nie ma watpliwości, że macie wiele do ukrycia. Lustracja dziennikarzy pokaże, kim jesteście naprawdę. Maleszkowie zwielokrotnieni. Rowienski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaryT Bronek IP: 193.217.170.* 01.02.05, 10:07 Bronek Leżą teczki w ipeenie Widać tylko same cienie Nikt nie chce otworzyć wieka Każdy przed prawdą ucieka Prawdą oczu nie wykolę Nie jednemu łeb ogolę Nawet w trumnie cię dogonię I przed prawdą nie osłonię Niech zaświeci słońce prawdy Obejrzyjmy własne wady By lista Bronka Wildsztajna Treścią nie była już tajna CezaryT 01/02/05 Dedykuję Bronkowi Wildsztajnowi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin2791 Re: Barbarzyństwo Wildsteina 01.02.05, 17:49 Panie redaktorze Stasiński, Udało się panu mnie zaskoczyć, przyznaję. Spodziewałem się, że nie odmówi sobie pan przyjemności obrzucenia błotem dziennikarza, który w przeciwieństwie do pana okazała się, o zgrozo(!), odważny! Pan zaś okazał się pospolitym usłużnym, koniunkturalnym papieromazem (cyt. z ponadczasowego Czechowa). Gorliwość i etyka - wam nie jest wszystko jedno... Ale oto, postanowił pan teraz pójść jeszcze dalej, sięgnął był pan do wzorów omszałych, w pewnym sensie klasycznych. I tu zgonie z regułami rzemiosła, popełnił pan tekst w stylu, który od czasów przedwczesnej śmierci Josifa Wisarionowicza nie cieszy się już zbytnią popularnością, a jednak tu nabrał pan śmiałości. O, bez fałszywej skromności, to trzeba nazwać śmiałością! Lecz wciąż nie "odwagą". Żółć, proszę pana, to poza konformizmem, drugi z pana motywów. Zazdrości pan, że miał odwagę jakiej panu natura odmówiła. Poklepywany zachęcająco przez kolegów (przełożonych? nagroda?) na Czerskiej zdobył się pan na to by dołączyć do tow. Żakowskiego i innych świętych mężów, co po chrześcijańsku sercem swym obejmują i ofiary i katów. Zachciało się panu z wyżyn owej mądrości opluć tego heretyka, wiec czemu sobie nie pofolgować. Plunął pan wstrętną flegmą, ale czy udało się panu opluć tego dzielnego człowieka? Wątpię. Niestety, dał pan kolejny dowód na to, że podłość jest przypisana naturze ludzkiej, a odpowiednio pielęgnowana objawia się takimi szkaradzieństwami jak pański tekst. Panie Stasiński, jest pan kundlem. bez poważania, MC Odpowiedz Link Zgłoś
pianola2 Re: Barbarzyństwo Wildsteina 02.02.05, 20:39 Zwracam uwage, ze "kundel" to piesek mieszany. Nie wydaje mi sie eleganckie stosowanie takich porownan do tego przemilego, Bogu ducha winnego stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymichnik Re: Barbarzyństwo Wildsteina 01.02.05, 18:29 Aby zrozumieć antylustracyjną postawe mojej "Gazety" należałoby Wam Towarzysze przypomnieć moja wypowiedź z czerwca 1992. "nie możemy dopuścić do lustracji w imię ochrony autorytetów". Jakich autorytetow? A chocby wszystkich tych co doradzali tej Solidarnosci. Nie zasluzylismy na to? Nawet czesiek kiszczak i wojtek jaruzelski moga to potwierdzic. A po za tym my to tutaj wiecie gramy w wielkiego brydza, tylko ten licytuje kto rozdawal karty przy okraglym stole. No moze nie wszyscy umia grac z nami, ale my mamy najlepsze karty....adas michnik Odpowiedz Link Zgłoś
minotaurus Poszkodowani - bierzcie kretyna W. do trybunalu! 02.02.05, 06:48 Wildstein to wyjatkowa kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonyprofesor Re: Barbarzyństwo Wildsteina 02.02.05, 12:58 Lista jest juz w internecie. Niestety, pan Stasinski ma racje w artykule, choc nie wiem, czy cytat jest doslowny. Moje nazwisko tez jest na tej liscie, choc w momencie upadku komuny mialem 13 lat. Ale i tak jestem teraz uwalony przez niego. Dziekuje ci, Wild Szwajn. Odpowiedz Link Zgłoś
joptz prawdziwa twarz gw 02.02.05, 13:00 Bronisława Wildsteina wyrzucono z "Rzeczpospolitej". Muszę przyznać, że to jedno z najsmutniejszych wydarzeń nowego roku. Nie tylko dlatego, że z Bronkiem znam się parę lat, uważam za wyjątkową postać i szkoda mi, że potraktowano go jak byle neptka. Gorsze jest następujące zestawienie. Człowiek, który za pieniądze donosił na Wildsteina do SB - Lesław Maleszka - dostaje teraz pieniądze od "Gazety Wyborczej" - bo wciąż tam pracuje. Człowiek, na którego donosił - został z pracy wyrzucony. Bohatera przegnano, kanalii wybaczono. Porównanie tych dwóch faktów poraża i - mnie przynajmniej - napawa obrzydzeniem. Wildstein ukarano, bo jest człowiekiem niepokornym. Był taki i w PRL-u, gdy tłukł milicjantów, i jest teraz - gdy ma odwagę myśleć po swojemu, bez wsłuchiwania się w głosy obłudnych moralistów. Nie zlekceważył ich jednak redaktor naczelny "Rzeczpospolitej". Grzegorz Gauden nie zachował się jak mężczyzna. Uległ presji i przyjął interpretację konkurencyjnej "Gazety Wyborczej". Jeszcze nie wie, że żaden prawdziwy dziennikarz w Polsce nie będzie go teraz szanował. Ale niebawem się o tym przekona. We własnej redakcji. A moralistom z "Wyborczej" warto podziękować. Bo wreszcie stało się jasne jakie cele im przyświecają. Chodzi o to, by wywyższyć kapusiów i poniżyć ich ofiary. Dobrze wiedzieć. Igor Zalewski Wprost Odpowiedz Link Zgłoś
szalonyprofesor Re: prawdziwa twarz gw 02.02.05, 13:05 Sluchaj Zalewski, Jakim prawem umiescil Wildstein liste z *moim nazwiskiem* w internecie i jeszcze smie to nazywac bohaterstwem? Czy chociaz zadal sobie jedna sekunde trudu, zeby sprawdzic, czy bylem wspolpracownikiem? A tobie kreaturo nalezy sie w morde za "kapusia". Odpowiedz Link Zgłoś
pianola2 Dajcie nam zmierzyc sie z wlasna historia!!! 02.02.05, 20:23 Te typki jak Stasinski - pomijajac wszystko inne - jeszcze jednej rzeczy nie rozumieja. Że takie zetkniecie sie z prawda oczyszcza i uspokaja. Daje poczucie tego typu, ze nie ma juz mrocznej przestrzeni przedemną, w ktorej harcuja osobnicy mruzacy oko, straszacy, lamentujacy, histeryzujacy uzurpujacy sobie prawo do decydowania co dobre dla mnie co nie. Byc moze na tej liscie W. jest moj ojciec. Byc moze, bo wyjezdzal zagranice swego czasu. I coz panie Stasinski? Jesli tak jest, to trudno. Trzeba sie oswoic z ta myslą. Na spokojnie. Ale to ja sie bede oswajal z papierami bez jazgotu posrednikow takich jak wy z GW. Zamknijcie sie wreszcie! I dajcie ludziom w spokoju zmierzyc sie z wlasna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
79er to lista adresowa Rzepy najlepiej pisac do autorow 03.02.05, 01:12 to lista adresowa Rzepy najlepiej pisac do autorow zadymy Dane teleadresowe "Rzeczpospolitej" red. nacz - Grzegorz Gauden Grzegorz Gauden, tel. 622-75-61 email: G.Gauden@rzeczpospolita.pl I zastępca red. nacz.: Jan Skórzyński, tel./fax 628-29-52, 628-05-88 email: J.Skorzynski@rzeczpospolita.pl zastępca red. nacz.: Krzysztof Bień, tel. 653-04-32 email: K.Bien@rzeczpospolita.pl zastępca red. nacz.: Jerzy Paciorkowski, tel. 628-25-07 email: J.Paciorkowski@rzeczpospolita.p l I sekretarz redakcji - Robert Lutomski, tel. 628-81-44 email: R.Lutomski@rzeczpopolita.pl II sekretarz redakcji - Tomasz Sobiecki, tel. 628-81-44 email: T.Sobiecki@rzeczpopolita.pl III sekretarz redakcji - Paweł Lisicki, tel. 628-81-44 email: P.Lisicki@rzeczpopolita.pl Kierownicy działów: politycznego - Krzysztof Gottesman, tel./fax 629-24-46, 653-00-32 email: K.Gottesman@rzeczpospolita.pl społecznego - Ewa Kluczkowska, tel./fax 653-00-32 email: E.Kluczkowska@rzeczpospolita.pl prawa i legislacji - Krystyna Chrupkowa tel. 622-75-57 email: K.Chrupkowa@rzeczpospolita.pl ekonomicznego - Halina Bińczak, tel./fax 621-85-09 email: H.Binczak@rzeczpospolita.pl zastępcy kier. działu ekonom.: - Paweł Jabłoński, finanse, banki, giełda, tel./fax 622-75-82 email: P.Jablonski@rzeczpospolita.pl Danuta Walewska - rynki, przedsiębiorstwa, tel./fax 628-07-19 email: D.Walewska@rzeczpospolita.pl analiz finansowych i bank danych - Zofia Krajewska, tel./fax 621-60-15 email: Z.Krajewska@rzeczpospolita.pl raportów i dodatków spec. - kierownik Ewa Barlik, tel. 622-75-86 email: E.Barlik@rzeczpospolita.pl zagranicznego - Jerzy Haszczyński, tel. 628-71-70 email: J.Haszczynski@rzeczpospolita.pl kultury i TeleRzeczpospolitej - Jacek Lutomski, tel. 653-04-53 email: J.Lutomski@rzeczpospolita.pl plusa-minusa - Elżbieta Sawicka, tel. 621-97-78 email: E.Sawicka@rzeczpospolita.pl nauki i techniki - Tadeusz Belerski, tel. 628-72-11 email: T.Belerski@rzeczpospolita.pl sportowego - Mirosław Żukowski, tel. 629-65-26 email: M.Zukowski@rzeczpospolita.pl fotograficznego - Anna Brzezińska, tel. 653-03-07 email: A.Brzezinska@rzeczpospolita.pl dokumentacji i biblioteki - Marta Szymanowska, tel. 653-03-98 email: M.Szymanowska@rzeczpospolita.pl łączności z czytelnikami - Irena Skoneczna, tel. 653-03-66 email: I.Skoneczna@rzeczpospolita.pl "Rzeczpospolita On Line" - elektroniczne wydanie "Rzeczpospolitej" Marek Kopyt tel. 653-01-99, fax 622-09-33 email: M.Kopyt@rzeczpospolita.pl "Magazyn" - dodatek kolorowy "Rzeczpospolitej" Redaktor naczelny - Krzysztof Krubski tel. 653-04-19 email: K.Krubski@rzeczpospolita.pl Sekretarz - Nina Wojciechowska email: N.Wojciechowska@rzeczpospolita. pl Wydawca: PRESSPUBLICA sp. z o.o. Prezes zarządu - Grzegorz Gauden, tel. 622-75-61 email: G.Gauden@rzeczpospolita.pl Wiceprezesi: - Piotr M. Mikosz, tel. 629-49-44 email: P.Mikosz@rzeczpospolita.pl - Elżbieta Ponikło, tel. 621-27-43 email: E.Poniklo@rzeczpospolita.pl - Piotr Frątczak, tel. 653-03-76 email: P.Fratczak@rzeczpospolita.pl Działy wydawnictwa Prezes zarządu - Grzegorz Gauden, tel. 622-75-61 email: G.Gauden@rzeczpospolita.pl Odpowiedz Link Zgłoś
79er pikieta w sprawie red. Wildsteina 03.02.05, 01:13 pikieta w obronie red. Wildsteina Bronisław Wildstein - wybitny dziennikarz Rzeczpospolitej, został zwolniony z pracy. Powodem zwolnienia jest jego zaangażowanie na rzecz ujawniania prawdy, o życiu publicznym w Polsce. Budzi to nasz zdecydowany protest! Zwolnienie Bronka to zagrożenie dla wolności słowa. To sygnał hamowania procesu naprawy państwa. Wzywamy do pikiety: W obronie Bronisława Wildsteina! W obronie prawdy! W obronie wolności słowa w Polsce! Spotykamy się w piątek 04.02.05. Pod Redakcją Rzeczypospolitej, Plac Starynkiewicza 7 Godz. 16:00 Zapraszamy: Ryszard Bugaj, ekonomista Barbara Fedyszak-Radziejowska, socjolog Grzegorz Górny, publicysta Wacław Holewiński, pisarz Dariusz Karłowicz, filozof Krzysztof Krauze, reżyser Paweł Kukiz, muzyk Michał Lorenc, kompozytor Cezary Michalski, pisarz Paweł Milcarek, filozof Paweł Nowacki, dziennikarz Jan Pietrzak, satyryk Jan Pospieszalski, muzyk, publicysta Maciej Rybiński, Rzeczpospolita Jarosław Marek Rymkiewicz, pisarz Piotr Semka, publicysta Krzysztof Skowroński, dziennikarz Piotr Skwieciński, dziennikarz Jerzy Zalewski, reżyser Rafał Ziemkiewicz, publicysta Waldemar Żyszkiewicz, dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
askold Re: pikieta w sprawie red. Wildsteina 03.02.05, 16:00 Całym sercem popieram. Przepraszam i jednocześnie żałuję, że nie będę mógł tam być. Ireneusz Wywiał - nauczyciel i raz na tydzień dziennikarz radiowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszfeliks Paweł Wroński -Atakuje podle Rybińskiego 04.02.05, 12:59 Pan Wroński w żenujący sposób atakuje Rybińskiego ( w sposób wogóle nie związany z intersującą nas kwestią.( lista Wildsteina). Metoda typowa w retoryce kiedy kiedy rozmówcy brak argumentów bądź intelektualnie nie dorównuje adwersarzowi. Mam trochę czasu i jeśli Wroński jest magistrem zajme się jego pracą dyplomową. Zostanie sprawdzona krok po kroczku w imię zasad dociekania prawdy rzecz jasna. Strach i wstyd. Miłego weekendu Wroński Odpowiedz Link Zgłoś
tom999 Re: Barbarzyństwo Wildsteina 04.02.05, 13:17 ten komentarz- to SEANS NIENAWISCI by bronicGW i jej pracowników jak np. Katmanów = "Maleszków" Odpowiedz Link Zgłoś
darjot3 HISTORIA TRZECH KRAKOWSKICH STUDENTOW 04.02.05, 16:30 [warto przypomiec z rmf] W lustracyjnym szumie warto przypomnieć historię trzech krakowskich studentów, którzy w połowie lat 70. tworzyli Studencki Komitet Solidarności. Stanisław Pyjas, Lesław Maleszka i Bronisław Wildstein. Pierwszego zabiła bezpieka. Drugi okazał się donosicielem. Trzeci znalazł się w centrum lustracyjnego zamieszania. To ważne fragmenty historii zwolnionego wczoraj dziennikarza „Rzeczpospolitej”. Rozżalony Wildstein mówi o zabawnym paradoksie: W „Gazecie Wyborczej” pracuje człowiek, który był agentem, długie lata donosił na przyjaciół. I on pracuje, ja jestem zwolniony. To właśnie Maleszka, pseudonim Ketman, czołowe pióro „Gazety Wyborczej”, przez lata najbliższy przyjaciel Wildsteina. Gdy SB zamordowała Pyjasa, Maleszka już wówczas za pieniądze donosił służbom. I to działanie Wildsteina zmusiło Maleszkę, by na łamach „Gazety” napisał „byłem Ketmanem”. Dlaczego Maleszka nie został wtedy wyrzucony z pracy? Piotr Stasiński, wiceszef „Gazety” twierdzi, że ważniejszy był zakaz publikacji i infamia: Ja powiem zwyczajnie, że myśmy nie znaleźli siły na to, żeby poza tym, że jego spotyka infamia, czyli coś najgorszego, co może spotkać człowieka występującego publicznie, żeby jeszcze odbierać mu środki egzystencji. Tego nie zrobiliśmy oczywiście. I to jest kwestia oceny. Niech każdy ocenia jak uważa. A ocenia Wildstein: Ciągle „Gazeta Wyborcza” decyduje co wolno, a czego nie wolno robić dziennikarzom i ciągle Michnik nam to dyktuje. Ja muszę przyznać, że mi się to średnio podoba, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Odnajdywanie agentów we własnych życiorysach wśród przyjaciół na pewno boli, ale jak pokazuje przykład Małgorzaty Niezabitowskiej nie ma co liczyć na to, że byli agenci sami uderzą się w pierś. Odpowiedz Link Zgłoś