zigzaur 25.02.05, 12:57 Sytuacja zaczyna się klarować. Putinowska Rosja ma do wyboru: albo zostać satelitą USA albo wrogiem. Rosja już była wrogiem USA. Za Breżniewa, o trzykrotnie większych zasobach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Mamy nowych ekspertów od spraw światowych- CZECHÓW 25.02.05, 13:18 Pięknie, ci śmieszni tchórzliwi Czesi stali się cytowanymi autorytetami od spraw polityki globalnej. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
blong ty to masz jakas fobie 25.02.05, 13:57 twoje posty mi przypominaja posty niektorych o tym jak wszyscy polacy to pijacy i zlodzieje samochodow ten sam poziom, ta sama wartosc Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: ty to masz jakas fobie 26.02.05, 15:42 > twoje posty mi przypominaja posty niektorych o tym jak wszyscy polacy > to pijacy i zlodzieje samochodow Z punktu widzenia np. przeciętnego Niemca (tak, tak, narodowości piszemy z wielkiej litery) tak to niestety wygląda. I sami sobie niestety na taką opinię uczciwie zapracowaliśmy, jako naród. Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: Czeskie media: Pomiędzy Rosją a USA będzie co 25.02.05, 19:02 A teraz USA maja hak - ruscy zaczna przeginac, to poproszony o to Irak zacznie sprzedawac rope 2x taniej niz oni (bo wydobycie ma 3x tansze) i ch*j ich ekonomiczne bombki strzeli :] Odpowiedz Link Zgłoś
indris Satelitą... 25.02.05, 19:50 ...to Rosja, putinowska lub nie, nie zostanie na pewno. A podbić jej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Satelitą... 25.02.05, 20:32 Owszem, da się podbić. Raz zrobił to Czyngiz Chan, drugi raz zrobią to Chińczycy. Wspomnisz moje słowa. Otwartym jest pytanie, czy warto podbijać tereny skażone radioaktywnie i chemicznie, pozbawione roślinności, zamieszkałe przez zapitych leni i bandytów. Jestem dumny, że Polska uczestniczyła w obaleniu Saddama Hussajna. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Satelitą...ZAPITYCH LENI I SKAZONYCH TERENOW 26.02.05, 23:13 indris napisał: > ...to Rosja, putinowska lub nie, nie zostanie na pewno. Rosja na zlosc mamie odmrozi sobie uszy i satelita nie bedzie. No wiec przyjrzyjmy sie jak zyja satelici USA:Taiwan i Korea Pd. > A podbić jej się nie da. Wietnam tez sie nie dal podbic,no i tam dopiero dobrobyt kwitnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blong szkoda ze polska nie zostala niemiecka 26.02.05, 23:16 jak fajnie by nam dzis bylo w reichu a my glupcy o jakiejs niepodleglosci marudzilismy Odpowiedz Link Zgłoś