Dodaj do ulubionych

Polecam www.radiomaryja.pl

03.04.05, 10:20
O śmierci papieża ani słowa, za to cała główna strona poświęcona odpieraniu
ataków na jedyne naprawdę katolickie medium.
Obserwuj wątek
    • magdzik-m Re: To jest skandal !!! 03.04.05, 11:01
      ludozerca napisał:

> O śmierci papieża ani słowa, za to cała główna strona poświęcona odpieraniu
      > ataków na jedyne naprawdę katolickie medium.
    • draconessa Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 12:09
      Obrzydliwe. Czy ktos ma jeszcze watpliwosci co do tego radia????
      • zielona_cytrynka Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 12:17
        wczoraj wieczorem tv Al-jaaera podała na wiadomość o śmierci papieża i relację
        na żywo z Watykanu. Ech....
    • rywin-arms Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 12:33
      To oczywiste, ze tam nie ma żadnej żałoby, skoro wszyscy radiomaryjni admini
      siedzą teraz tutaj i cenzuruja posty.
    • zielona_cytrynka Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 14:45
      Niesamowite! RM się obudziło i zamieściło informację o śmierci papieza ale...
      jak na wolne katolickie medium to bardzo skromnie i oszczędnie w formie podana
      ta informacja.
      • grom3 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 14:57
        To ze radio Maryja dziala z opoznieniem mysleli jak znowu wyludzic od
        radiosluchaczy w zwiazku ze smiercia Papieza pieniadze,moze juz wkrotce
        uslyszymy czy dales dar serca na sanktuarium Jana PawlaII,mylic sie myle rzadko.
    • umfana Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 15:07
      ...w TV Trwam jest taka sama ponoć sytuacja- zero info o śmierci Jana Pawła II.
      Rydzyk nienawidzi wszystkich!
      Tak samo jest z jego Moherowymi Beretami, które wierzą tylko w boskiego ojca
      dyrektora.
      RmR jest SEKTA, której działalności Kościół powinien zakazać!!!
      ▐►●◄▌
      • jerzy_gw Re: Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 15:37
        Ostatnim razem jak Papiez byl w Toruniu mial zaproszenie do Radia Maryja, z
        ktorego nieskorzystal. Daje do myslenia (choc moze akurat i nie mogl)...
        • stan.borys [...] 03.04.05, 15:47
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • yennefer81 Re: Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 16:09
            Na codzien nie jestem fanka ani instytucji Kosciola, ani zadnego z jej mediow,
            ale kiedy wszystkie telewizje podawaly informacje o stanie zdrowia Papieza i
            nadawaly relacje na zywo z placu sw. Piotra przelaczylam na TV Trwam- zeby
            zobaczyc co oni nadaja. Spodziewalam sie relacji z Rzymu, jesli nie maja
            korespondentow to chociaz rozmowy w studiu, czy wspolnej modlitwy za Ojca
            Swietego. GUZIK!!! Byly rozmowy o eutanazji, a o stanie Jana Pawla II-NIC!
            • konread Re: Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 16:56
              Teraz nikt nie powinien mieć wątpliwości ile tak naprawdę wspólnego ma RM z
              Kościołem, a nawet z chrześcijanizmem....
    • klip-klap kazda okazja jest dobra by dowalic Rydzykowi 03.04.05, 17:38
      'Rydzyki' zamiast szukac sensacji i 'newsa' pewnie sie modlili. W tym czasie
      inni robili serwisy o papiezu,bo przeciez okazja to nie lada. Jak ktos lepiej
      ocenia to drugie, to pokazuje swoja 'religijnosc'.

Media to nie rzeczywistosc.
    • olcia141 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 17:38
      zalosne!poprostu zalosne!brak slow na cala ta daremna,zdewocila instytucje!
      Kosciol powinnien zakazac nadawania tej stacji!To jest jedna wielka sekta,a
      ks.Rydzyk jest zwyklym guru dla glupich,zacofanych ludzi,ktorzy oddaja mu cala
      emeryture!W zamian sluchaja dniami i nocami daremnej klepaniny,a potem
      ogluszeni wychodza na ulice glosno wyrazajac to co im wpojono...Az dziw
      bierze,ze istnieje cos takiego w cywilizacyjnym kraju w samym srodku Europy!
    • ludozerca www.radiomaryja.pl - 3 kwietnia wieczorem 03.04.05, 21:13
      O 21:00 zajrzałem jeszcze raz na tą stronę, i ... jednak Jedyni Prawdziwi
      Głosiciele coś zauważyli - pojawiła się nieduża ramka z informacją o śmierci
      Jana Pawła II w postaci początku komunikatu Prezydium Konferencji Episkopatu i
      linku do pełnej treści komunikatu.
      Aluzję chyba zrozumiałem - Episkopat (bez 2 biskupów) przecież popiera Radio...

Wczoraj, na przystanku autobusowym, rozmowa 2 dam (autentyczne):
      - Ja pani mówię, ten nowy kardynał, co papież nie chciał powiedzieć nazwiska,
      to na pewno ojciec Tadeusz!
      - Co też pani opowiada, żeby być kardynałem musiałby być chociaż biskupem.
      - Za sprawą Maryi wszystko możliwe - i że kardynałem zostasnie, i że go na
      nowergo papieża wybiorą. Jeszcze pani zobaczy!!!
      • grecz Re: www.radiomaryja.pl - 3 kwietnia wieczorem 03.04.05, 22:01
        i jak ta polska ma sie rozwijac jak takie osoby wierza w takie
        idiotyzmy...wrrr....
    • grecz Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 22:00
      z czasem pojawila sie zawiadomienie o smierci papieza..i taka jest do tej
      pory..jest ona niewielka..inne portale calkowicie podporzadkowaly swoja grafike
      i tematyke temu wydarzeniu..nawet strona idei zmienila kolory..]
      jak zobaczylam ze nie pojawila sie wzmianka o smierci to poleciala z moich ust
      wiazanka...ni nadajaca sie do cytowania..
      • ewunia36 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 04.04.05, 23:16
        Oni chyba nowy Kościól założą, chciałabym zobaczyć ich miny, jakby nowym
        papieżem został Czarny
    • yola13 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 05.04.05, 01:23
      Przepraszam że to powiem, ale powiem. Jak mam porównać to co myślał i mówił
      Ojciec Święty, z tym co wyczynia radio Maryja, to tak jakbym porównała Niebo z
      piekłem, po prostu jakoś im jest nie po drodze, zwłaszcza jeżeli chodzi o idee,
      aha i zapomniałam dodać że mam w d.... radio Maryja, właściwie to mogliby dla
      mnie nie istnieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka