ludozerca 03.04.05, 10:20 O śmierci papieża ani słowa, za to cała główna strona poświęcona odpieraniu ataków na jedyne naprawdę katolickie medium. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzik-m Re: To jest skandal !!! 03.04.05, 11:01 ludozerca napisał: > O śmierci papieża ani słowa, za to cała główna strona poświęcona odpieraniu > ataków na jedyne naprawdę katolickie medium. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 12:09 Obrzydliwe. Czy ktos ma jeszcze watpliwosci co do tego radia???? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_cytrynka Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 12:17 wczoraj wieczorem tv Al-jaaera podała na wiadomość o śmierci papieża i relację na żywo z Watykanu. Ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
rywin-arms Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 12:33 To oczywiste, ze tam nie ma żadnej żałoby, skoro wszyscy radiomaryjni admini siedzą teraz tutaj i cenzuruja posty. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_cytrynka Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 14:45 Niesamowite! RM się obudziło i zamieściło informację o śmierci papieza ale... jak na wolne katolickie medium to bardzo skromnie i oszczędnie w formie podana ta informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 14:57 To ze radio Maryja dziala z opoznieniem mysleli jak znowu wyludzic od radiosluchaczy w zwiazku ze smiercia Papieza pieniadze,moze juz wkrotce uslyszymy czy dales dar serca na sanktuarium Jana PawlaII,mylic sie myle rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 15:07 ...w TV Trwam jest taka sama ponoć sytuacja- zero info o śmierci Jana Pawła II. Rydzyk nienawidzi wszystkich! Tak samo jest z jego Moherowymi Beretami, które wierzą tylko w boskiego ojca dyrektora. RmR jest SEKTA, której działalności Kościół powinien zakazać!!! ▐►●◄▌ Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw Re: Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 15:37 Ostatnim razem jak Papiez byl w Toruniu mial zaproszenie do Radia Maryja, z ktorego nieskorzystal. Daje do myslenia (choc moze akurat i nie mogl)... Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys [...] 03.04.05, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer81 Re: Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 16:09 Na codzien nie jestem fanka ani instytucji Kosciola, ani zadnego z jej mediow, ale kiedy wszystkie telewizje podawaly informacje o stanie zdrowia Papieza i nadawaly relacje na zywo z placu sw. Piotra przelaczylam na TV Trwam- zeby zobaczyc co oni nadaja. Spodziewalam sie relacji z Rzymu, jesli nie maja korespondentow to chociaz rozmowy w studiu, czy wspolnej modlitwy za Ojca Swietego. GUZIK!!! Byly rozmowy o eutanazji, a o stanie Jana Pawla II-NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Rydzyk uważa Papieża za żydomasona 03.04.05, 16:56 Teraz nikt nie powinien mieć wątpliwości ile tak naprawdę wspólnego ma RM z Kościołem, a nawet z chrześcijanizmem.... Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap kazda okazja jest dobra by dowalic Rydzykowi 03.04.05, 17:38 'Rydzyki' zamiast szukac sensacji i 'newsa' pewnie sie modlili. W tym czasie inni robili serwisy o papiezu,bo przeciez okazja to nie lada. Jak ktos lepiej ocenia to drugie, to pokazuje swoja 'religijnosc'. Media to nie rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia141 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 17:38 zalosne!poprostu zalosne!brak slow na cala ta daremna,zdewocila instytucje! Kosciol powinnien zakazac nadawania tej stacji!To jest jedna wielka sekta,a ks.Rydzyk jest zwyklym guru dla glupich,zacofanych ludzi,ktorzy oddaja mu cala emeryture!W zamian sluchaja dniami i nocami daremnej klepaniny,a potem ogluszeni wychodza na ulice glosno wyrazajac to co im wpojono...Az dziw bierze,ze istnieje cos takiego w cywilizacyjnym kraju w samym srodku Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
ludozerca www.radiomaryja.pl - 3 kwietnia wieczorem 03.04.05, 21:13 O 21:00 zajrzałem jeszcze raz na tą stronę, i ... jednak Jedyni Prawdziwi Głosiciele coś zauważyli - pojawiła się nieduża ramka z informacją o śmierci Jana Pawła II w postaci początku komunikatu Prezydium Konferencji Episkopatu i linku do pełnej treści komunikatu. Aluzję chyba zrozumiałem - Episkopat (bez 2 biskupów) przecież popiera Radio... Wczoraj, na przystanku autobusowym, rozmowa 2 dam (autentyczne): - Ja pani mówię, ten nowy kardynał, co papież nie chciał powiedzieć nazwiska, to na pewno ojciec Tadeusz! - Co też pani opowiada, żeby być kardynałem musiałby być chociaż biskupem. - Za sprawą Maryi wszystko możliwe - i że kardynałem zostasnie, i że go na nowergo papieża wybiorą. Jeszcze pani zobaczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: www.radiomaryja.pl - 3 kwietnia wieczorem 03.04.05, 22:01 i jak ta polska ma sie rozwijac jak takie osoby wierza w takie idiotyzmy...wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Polecam www.radiomaryja.pl 03.04.05, 22:00 z czasem pojawila sie zawiadomienie o smierci papieza..i taka jest do tej pory..jest ona niewielka..inne portale calkowicie podporzadkowaly swoja grafike i tematyke temu wydarzeniu..nawet strona idei zmienila kolory..] jak zobaczylam ze nie pojawila sie wzmianka o smierci to poleciala z moich ust wiazanka...ni nadajaca sie do cytowania.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia36 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 04.04.05, 23:16 Oni chyba nowy Kościól założą, chciałabym zobaczyć ich miny, jakby nowym papieżem został Czarny Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Polecam www.radiomaryja.pl 05.04.05, 01:23 Przepraszam że to powiem, ale powiem. Jak mam porównać to co myślał i mówił Ojciec Święty, z tym co wyczynia radio Maryja, to tak jakbym porównała Niebo z piekłem, po prostu jakoś im jest nie po drodze, zwłaszcza jeżeli chodzi o idee, aha i zapomniałam dodać że mam w d.... radio Maryja, właściwie to mogliby dla mnie nie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś