marcus_crassus 23.04.05, 17:20 a te bydlaki chcialy to ukryc.....pamietacie kiedy podano informacje o katastrofie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkmax Re: Demonstracja ofiar Czarnobyla w Kijowie 23.04.05, 18:01 marcus_crassus napisał: > a te bydlaki chcialy to ukryc.....pamietacie kiedy podano informacje o katastro > fie???? Przede wszystkim nie "katastrofa" tylko AWARIA. To była AWARIA, bo tak wszystkie dzienniki podawały. Po drugie, nic specjalnego się nie stało, bowiem ludzie z małymi dziećmi wyległy na ulice Kijowa, by świętować 1 Maja, który był wyjątkowo słoneczny tego '86 roku i sprzyjał bardzo świętowaniu. A po trzecie, to Wyścig Pokoju w maju '86 planowo odbył się na terenie Ukrainy, choć z ekip zachodnich przyjechała tylko ekipa Francji. Za to jasno Francuzi swą obecnością zademonstrowali, że nic poza drobną "awarią" się w Czarnobylu nie wydarzyło. Gdzie więc te "bydlaki"? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Demonstracja ofiar Czarnobyla w Kijowie 23.04.05, 18:18 Niedawno był w TVP film dokumentalny o dzisiejszych skażonych terenach pod Czarnobylem... straszne! W Polsce zaś ludzie nadal umierają na nowotwory... Odpowiedz Link Zgłoś
grenka1 OGLĄDAŁAM TEN FILM W TV 23.04.05, 20:18 Coś potwornego, dzieci z mózgiem poza czaszką w postaci wiszącego worka, nerki poza ciałem, powykręcane kończyny w nienaturalnych pozycjach. Dla nich już nie ma ratunku. Ludzie dorośli i młodzież - wszyscy świadomi tego, że niedługo umrą. Nieliczni tylko mogą liczyć na operację tarczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: OGLĄDAŁAM TEN FILM W TV 23.04.05, 20:25 e-kolezaka z forum Warszawa napisała mi, że jej brat po tym filmie nie mógł zasnąć ... Potworny koszmar !!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann ja nie oglądałem, ale... 23.04.05, 20:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23090953&a=23105981 Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Bialorusini ucierpieli glownie 23.04.05, 23:56 Osmielam sie to zauwazyc bo ciagle kraza brednie ze to Ukraina, na Ukarinie i.t.p. Otoz owszem Czernobyl jest na Ukrainie i duze skazenie tam nastapilo, ale elektronia ogromne skazenie spowodowala na terenie Bialorusi. Prosze spojrzec na mapke przygraniczna oraz mapke oraz opisy skazenia. A dla zainteresowanych zapraszam na wycieczke po skazonym terenie dzisiaj o tutaj (27 rozdzialow ze zdjeciami): www.kiddofspeed.com/chapter1.html Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Bialorusini ucierpieli glownie 23.04.05, 23:58 heeej :) patrz wyżej oraz poniżej ;p: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23090953&a=23105981 Odpowiedz Link Zgłoś