Dodaj do ulubionych

W sprawie wyjaśnień B. Sonika, posła do Parlame...

28.04.05, 19:43
Wspolczuje, ze musi Pan Profesor poczuwac sie do odpowiedzialnosci za takich
oslow jak Sonik. Czy naprawde wsyzscy musza miec dyplomy mgr? W tym kraju nie
sposob nikogo znalezc zeby kafle rowno i w stanie trzezwym polozyl, zato
takich absolwentow uczelni wyzszych - od grpma i troche. A w szkole na pewno
byl skarzypyta. Szkoda, ze nikt mu iedys za to nie przylozyl.
Obserwuj wątek
    • josifwisarionowiczstalin Brawo Sonik! 28.04.05, 20:00
      Ludzie ze środowiska "katolików otwartych" & GW przyzwyczaili się, że w Polsce
      mówią jedno, a za granicą coś zupełnie innego (vide także p. Środa).
      Ale to się skończyło. Brawo Sonik!
      • osiolekporfirion Brawo pan Profesor! Chapaux bas! I-ha-aa-a! 28.04.05, 23:54
        Dawno się tak nie ubawiłem! Ogonem okładam się z radości po bokach! Dzięki
        Panie Profesorze! To było lepsze niż kremówka w kawiarni Sukiennicach! Nie
        znam co prawda oryginału, bo Pan Sonik mi go na szczęście nie przysłał, ale
        wszystko dzięki Panu Profesorowi jest jasne! Precz z kołtuństwem i Opus Dei
        wszystkich Soników! I-ha-aa-a!
    • frank_drebin Panie prof. moze pan zacytuje odpowiednie artykuly 28.04.05, 23:39
      a nie dyrdymalki w rodzaju cytuje "Jestem pewien, że nie ma przepisu, który
      posłowi do PE przyznaje kompetencję do interesowania się i reagowania, etc.".
      Jesli pan zareaguje na ten post w co watpie prosze o rzeczowa odpowiedz, a nie
      odpowiedz w stylu jestem pewien bo jestem pewien.
      • fajka2 Re: Panie prof. moze pan zacytuje odpowiednie art 29.04.05, 15:17
        mam pewność, ze nie ma odpowiedniego przepisu, który pozwoliłby na odstrzał
        durniów. Rzeczowe to to czy nie? Na co należy się powoływać? Na przepis, którego
        nie ma?
    • tomcio_rogal profesora musialo zabolec podwojnie: 29.04.05, 08:24
      1. Jego student a nie on sam powiedzial cos w mediach - to boli naszych profesorow
      2. Jak smial wogole cos krytykowac, przeciez robta co chceta, mowta co chceta,
      hulaj duszo

a tak swoja droga to skoro scioral Sonika jak psa za krytyke, to dlaczego sam go
      krytykuje ? Jestem pewien ze nie ma przepisu nakazujacego profesorom szacowych
      uczelni krytykowania swoich studentow. No chyba ze sie myle, a moze Jagielonka
      ma osobne przepisy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka