dziecina.betlejemska 23.06.05, 12:50 Kaczyński popełnił kolejne przestępstwo. Powinien podać się do dymisji i złożyć urząd prezydencki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shygay Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 13:00 Związek pomiędzy uchylonymi decyzjami o zakazie wieców a doniesieniem do prokuratury jest zerowy, bo z tego co się orientuję, chodzi tutaj przede wszystkim o pierwszy zakaz Kaczyńskiego wydany pod pretekstem niedostarczenia projektu zmiany organizacji ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien2201 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 14:29 Prokuratura bardzo ślamazarnie prowadzi śledztwa w sprawach "kardynalnych" decydujących o sprawach żywotnych narodu i państwa; natomiast w marginalnej dla bytu państwowego sprawie zabiera sie "dziarsko" do roboty.Kolejny Bolesny paradoks naszego życia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero DO PAKI Z KACZOREM!!!! 23.06.05, 16:04 TEN CZLOWIEK GARDZI PRAWEM, A CALE TO JEGO SZERYFOWANIE TO JEDNO WIELKIE AKTORSTWO. DO pAKI Z NIM! Odpowiedz Link Zgłoś
workpipeline Zza Kwacha wychyla sie Zagiel popychany Wiatr-em 24.06.05, 01:52 a Kuna za sterem, to taka bajka o innym prezydencie (nb. a wiecie ze Kuna i Zagiel to wspolpracownicy MOSAD? szukaj w bialej ksiedze wywiadow) Odpowiedz Link Zgłoś
mojezdanie Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:47 no wlasnie, np. FOZZ Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 18:17 dla jednych marginalne dla innych żywotne.Gdybym w Ciebie rzucał kamieniami to byś nie powiedział że to drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 CZy Kaczynski jest homoseksualista? 23.06.05, 18:02 A co z druga Kaczka? Moze ujawni sie dopiero jak zostanie prezydentem... Byl by to chyba pierwszy otwarcie proklemujacy sie z tym prezydent panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 lepszy jest donos na Aferę Telegrafu i mld zł. 23.06.05, 19:03 wyprowadzonych z budżetu przez tą korupcyjną szajkę PC / siedzi tylko jeden niejaki Maciej Z - najmniej winny i gramotny - a Szefowie walczą o stołki, da Opatrzność że w celi /. Odpowiedz Link Zgłoś
akla1 Niestety sie nie poda 23.06.05, 13:02 Zbyt jest przekonany o swojej nieomylnosci. To cecha autokratow. Nam pozostaje sie tylko modlic o to, zeby urzad prezydenta Warszawy byl najwyzszym piastowanym przez pana K. Strach pomyslec co bedzie robil jak zostanie prezydentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
al999 Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 13:16 akla1 napisała: > Zbyt jest przekonany o swojej nieomylnosci. To cecha autokratow. Zdecydowanie lepszy autokrata niz pedrylski lewak. Odpowiedz Link Zgłoś
al999 Re: A ty kto jesteś?? prawdziwy Polak all999 23.06.05, 13:35 Nie nie jestem prawdziwym Polakiem, mam obywatelstwo USA. Ale jestem NORMALNY. I bardzo nie lubie pedryli. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Nie nie jestem prawdziwym Polakiem/ al999 23.06.05, 14:11 i bardzo nie lubie pedryli.Tak napisal al999 Odpowiedz Link Zgłoś
mojezdanie Re: A ty kto jesteś?? prawdziwy Polak all999 23.06.05, 16:51 jak sobie radzisz ze swoja normalnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: A ty kto jesteś?? prawdziwy Polak all999 23.06.05, 18:19 przebadaj się u psychoanalityka.To może być ukryty homoseksualizm Odpowiedz Link Zgłoś
papista ostrzeżenie 23.06.05, 13:43 Uwaga wszyscy nielubiący pedalstwa i innych zboczeń Werter czyli Pierwszy Pedał Rzeczypospolitej zawsze czujny! buchachacha Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: A ty kto jesteś?? prawdziwy Polaka all999 23.06.05, 14:57 ponoc pedalów w spoleczenstwie niewielu to dlaczego was tak duzo na forum ? bidron oglosil mobilizacje calego pedalstwa prl-u Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: A ty kto jesteś?? prawdziwy Polaka all999 23.06.05, 15:00 a ty to niby kto też ciotka! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: A ty kto jesteś?? prawdziwy Polaka all999 23.06.05, 18:22 około 5%,ale muszę ci powiedziec że nie tylko pedały nie lubię psychopatów.Także ci,którzy są 100% hetero i właśnie z tego powodu nie muszą się bac własnej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 15:20 O, to jak ktoś nie jest za rzucaniem kamieniami w ludzi i jest za równością wobec prawa to znaczy że jest pedrylskim lewakiem? Co za debil... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 18:23 bardzo Cię proszę:nie obrażaj debili. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 17:00 al, porównaj sobie wystąpienia adolfka z przełomu lat 20 i 30 uw. z wystąpieniami tego karakana i porównaj różnice. Treść merytoryczna taka sama tyle że podana w języku polskim. Ciekaw jestem, które krematoria planuje wyremontować i uaktywnić. Największa jednak szansa na Oświęcim. Czy tego nie dostrzegasz? Czy nie czytasz o tym, że Polska zostaje uznawana za kraj, w którym brak jest tolerancji. Trzeba być ślepcem lub głupcem. Rządy autokratyczne oczwiście ale w granicach norm demokratycznych. Sprawdź sobie, że te oszołomy z Pis-u i lpr głosowały np. przeciwko uchyleniu immunitetu Smolanie, takiemu posełkowi sprawiającymi wrażenie uciekiniera z domu dla psychicznie chorych. Proszę sprawdzić. www.sejm.gov.pl/ prace sejmu/ głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 18:18 Masz rację i z tego powodu na ciebie nie będę głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 14:55 mozecie sie modlic tylko do kogo ,towarzysz che a moze jakis zyjacy ,moze fidel Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 14:59 Dlaczego? Przecież wielu z nas wierzy w Boga. Czy odmawiasz nam tej wiary? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Niestety sie nie poda 23.06.05, 15:06 shygay napisał: > Dlaczego? Przecież wielu z nas wierzy w Boga. Czy odmawiasz nam tej wiary? przepraszam ,myslalem tylko o lewakach,swoja droga oni tez maja prawo do wiary nawet w marksa ,tylko niech nie przesadzaja z modlami bo bedzie smieszno i straszno Odpowiedz Link Zgłoś
parambol Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 13:05 już widzę, jak nasza "niezależna" prokuratura zrobi coś przeciwko Kaczyńskiemu. Przestępca? Burak i quasi-faszysta? Prezydent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nwitas Już to widzę 23.06.05, 13:13 Już widzę tych prokuratorów robiących w gazie ze strachu - "Ruszamy tę sprawę? - Chyba żartujesz, chcesz ruszać Kaczyńskiego?". Nie zapominajmy, w jakim państwie żyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Już to widzę 23.06.05, 13:15 No właśnie, kto będzie na tyle odwazny aby ruszyć, być może przyszłego prezydenta Polski? Hmm... no i pewnie z dawnych, ministerialnych lat, ma wielu znajomych w wymiarze sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Kaczyński przejechal się na gejach! 23.06.05, 13:16 Bez wątpienia to byl jego bląd,a kierowal się zimną polityczną kalkulacja,tym sposobem, chcial oderwac kilka procent elektoratu LPR.Mam nadzieję,że po przegranej, wyniesie się z Warszawy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al999 Pedryle przejechali sie sami 23.06.05, 13:32 werter-6 napisała: Mam nadzieję,że po > przegranej, wyniesie się z Warszawy!!!! Wiesz, że możesz się leczyć? No może ne całkiem, pedalstwo można wyleczyć, debilizmu niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 OOOO powiedzial co wiedzial czyli nic/nie znaczysz 23.06.05, 13:35 al999 Odpowiedz Link Zgłoś
al999 [...] 23.06.05, 13:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: OOOO powiedzial co wiedzial czyli nic/nie zna 23.06.05, 13:59 I znowu nic! analfabetyzm??? Odpowiedz Link Zgłoś
mojezdanie Re: OOOO powiedzial co wiedzial czyli nic/nie zna 23.06.05, 16:53 masz dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: OOOO powiedzial co wiedzial czyli nic/nie zna 23.06.05, 18:29 jasne.Co wieczór ją myje.Razem z lewą. Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Re: Pedryle przejechali sie sami 23.06.05, 13:41 > Wiesz, że możesz się leczyć? No może ne całkiem, pedalstwo można wyleczyć, > debilizmu niestety nie. A ty oczywiście wiesz to na podstawie autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Pedryle przejechali sie sami 23.06.05, 14:13 >pedalstwo można wyleczyć, debilizmu niestety nie. Wiec nie ma juz dla ciebie szansy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Pedryle przejechali sie sami 23.06.05, 18:28 masz rację,nie wyniesie się.Chamy jak raz tu osiądą to juz na stałe.Wiem co mówię:jak mój przodek w XVIIIw. tu zjechał to ja mieszkam do dzis.Wprawdzie nie był z gminu,ale widać jak Warszawa działa na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński przejechal się na gejach! 23.06.05, 15:07 werter-6 napisał: > Bez wątpienia to byl jego bląd,a kierowal się zimną polityczną kalkulacja,tym > sposobem, chcial oderwac kilka procent elektoratu LPR.Mam nadzieję,że po > przegranej, wyniesie się z Warszawy!!!! predzej pederasci wyniosa sie widzac ze w warszawie niczego nie wywalcza Odpowiedz Link Zgłoś
marych Tak wygląda Prawo i Sprawiedliwość... 23.06.05, 13:17 jego prawo i jego sprawiedliwość... Po wyborach będzie więcej tego oszołomstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Tak wygląda Prawo i Sprawiedliwość... 23.06.05, 16:10 ale za to mniej pederastii w mediach i na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Decyzja urzędnika może byc różna 23.06.05, 13:29 Skoro urzędnik podejmuje decyzję o zezwoleniu na demonstrację, to może być ona zarówno pozytywna jak i negatywna, wiec skargi do prokuratury są bezsensowne. Organizatorzy odwołali się od tej decyzji Kaczyńskiego do wojewody i było grzecznie czekać na jego decyzję a nie demonstrować bez zezwolenia, czyli nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Decyzja urzędnika może byc różna 23.06.05, 13:42 Chodzi o prawdziwe motywy zakazu. Poza tym od pierwszej decyzji organizatorzy odwołali się do SKO a nie do wojewody. Trudno więc czekać 14 dni w sytuacji gdy urzędnicy Kaczyńskiego wcześniej naciągali terminy wydania, z góry wiadomego, zakazu. Parada była częścią większej całości - nie można było więc jej tak sobie przesunąć. I na koniec - tutaj chodzi o prawa obywatelskie i prawa człowieka, to nie jest błahostka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Decyzja urzędnika może byc różna 23.06.05, 18:31 nieprawda.Urzędnik jest powiadamiany o demonstracji i MA wydać zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubison Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 13:35 nic nie bedzie! przeciez to oczywiste ze maja "przekupione" sady i prokurature. zwlaszcza teraz przed wyborami nikt nie odwazy sie powiedizec prawdy, wszystko sie zataji i ucichie, bo nikt nie chce "podpasc" kaczoram skoro niedlugo maja rzadzic. i gdzie tu "prawo i sprawiedlisoc" wiadomo.. sa rowni i rowniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 13:35 Dac Kaczorowi pol roku z zawieszeniem - i niech sie pozegna z marzeniem o prezydenturze. Kaczory u wladzy skompromituja nas w cywilizowanym swiecie bardziej niz Waldheim-nazista Austrię Odpowiedz Link Zgłoś
al999 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 13:40 obcy444 napisał: > Dac Kaczorowi pol roku z zawieszeniem - i niech sie pozegna z marzeniem o > prezydenturze. > Kaczory u wladzy skompromituja nas w cywilizowanym swiecie bardziej niz > Waldheim-nazista Austrię Mam nadzieje, że wprowadzą przymusowe leczenie pedryli. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 13:45 Skoro jesteś ze Stanów, to bądź tak łaskaw i zamknij się! W Twojej nowej ojczyźnie, w której tyle konserwatyzmu, nikt nawet nie ośmiela się zabraniać parad gejów i lesbijek, bo większiość rozumie, że prawo do zgromadzeń to podstawa demokracji. Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 14:40 Mam nadzieję, że ludzie dopilnują, żeby Kaczyński został skazany. Zasłużył na to jako człowiek. Także w świetle prawa stoi bardzo cienko (prawie na pewno je złamał i nie da się go wybronić). Dlatego nie wolno tego przegapić i sobie odpuścić. Jest okazja skazać faceta cynicznie łamiącego podstawy demokracji. Napisałem Ci mail na gazeta.pl. Czytasz tę pocztę? Pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 18:36 Ty nie poganiaj tego pseudoamerykańca,bo to osoba niepełnosprawna:azbest zeżarł mu i płuca,i to co u innych nazywa się mózgiem,a u niego ze względu na rozmiary- fasolką. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 13:45 ja też mam taką nadzieję:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mojezdanie Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:42 a na czym polega takie leczenie? czy to mniej wiecej takie jak w obozach koncentracyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 18:34 Ponieważ pedały były przez IIIRzeszę(tak ci bliską)tak samo traktowani jak idioci,to może się spotkacie w jednej przychodni-ty i twój najbliższy przyjaciel.Który pewnie jest pedałem tylko się ciebie boi Odpowiedz Link Zgłoś
taaja homofobia a homoseksualizm, raport z badań 23.06.05, 13:42 www.racjonalista.pl/forum.php/s,24108 Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: homofobia a homoseksualizm, raport z badań 23.06.05, 13:57 i wszystko jasne . Myslisz ze kaczorek ma tez takie ukryte zachciewajki ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: homofobia a homoseksualizm, raport z badań 23.06.05, 14:19 indianski napisał: > i wszystko jasne . Myslisz ze kaczorek ma tez takie ukryte zachciewajki ? Jarek na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: homofobia a homoseksualizm, raport z badań 23.06.05, 15:43 Posunął cię?Przyjemnych wspomnień.. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Poseł Marek Jurek potwierdził atak na demokrację.. 23.06.05, 13:46 W nieocenionym programie TVP2 "Warto Rozmawiać" poseł Marek Jurek poruszył w monologu ze sobą wątek łamania demokracji w zwiazku z "Paradą Równości". Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: ostrzeżenie/ przed papistą /to faszysta! 23.06.05, 13:56 zapomniałeś dodać coś o katolandzie i ciemnogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: ostrzeżenie/ przed papistą /to faszysta! 23.06.05, 13:58 to wlasnie ty!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papista [...] 23.06.05, 14:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Katoliku milosierny, wiesz gdzie mam twoje 23.06.05, 14:15 pogróżki pijaczku??no zgadnij? Odpowiedz Link Zgłoś
papista wiem;) 23.06.05, 14:17 ja nie piję - to po pierwsze (nie mieści się w homosiowej główce, że katolik może nie pić, nie palić, nie chodzić na dziwki itd?) a moje pogróżki masz zapewne tam gdzie tak lubisz wsadzać także inne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: wiem;) 23.06.05, 14:22 tylko, ze Ty najwyrazniej nie jestes katolikiem. Najwyzej Ci sie tak zdaje... -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
papista ??? 23.06.05, 14:28 A to czemu? Oświeć mnie o krynico mądrości, tylko nie wypominaj mi braku miłości bliźniego, bo ten argument już nudny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ??? 23.06.05, 14:34 poczytaj katechizm, to sie dowiesz. A potem Biblie. Zwroc uwage zwlaszcza na Nowy Testament. Tam jest o takim panu, co nazywal sie Jezus. Jemu pewnie tez bys mowil: "nie nudz nam znowu o tej milosci blizniego"... -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
papista uprzejmie dziękuję 23.06.05, 14:45 Bóg kazał kochać grzesznika i nienawidzić grzechu. Nauki pana, zwanego Jezusem są mi znane. Ich nadinterpretacja to specjalność wszystkich lewaków, chcących uchodzić za "oświeconych" i próbujących bić chrześcijan (głównie katolików) ich własna bronią. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 14:51 rozumiem, ze papiez tez sie do takich lewakow zaliczal. I wiekszosc biskupow... Zauwaz, ze nie kochasz grzesznika. Potepiasz ludzi, a nie ich uczynki. A co do nienawidzenia grzechu, to chodzi o nienawidzenie grzechu u siebie, a nie u bliznich. Zdaje sie, ze Nowy Testamnet znasz tylko z opowiadan. To tak, jakbys pytal dlaczego uwazam, ze nie jestes wegetarianinem. I dodawal: tylko nie wypominaj mi jedzenia kielbasy, bo to nudny argument. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:15 Nie dogadamy się. Z dedykacją dla ciebie - piękny fragment Biblii: "21 Panie, czyż nie mam nienawidzić tych, co nienawidzą Ciebie, oraz nie brzydzić się tymi, co przeciw Tobie powstają? 22 Nienawidzę ich pełnią nienawiści; stali się moimi wrogami. " - Psalm 139 Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:20 Może tak Nowy Testament zacytujesz? Tylko nie listy apostoła Pawła, lecz Ewangelię. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:24 A Listy Apostolskie to nie jest Nowy Testament? Zawsze mi się wydawało, że tak. Ale może wy, lewackie homosie, macie jakieś wasze własne Pismo Święte, do którego dobraliście sobie sami to co wam było wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:30 Najważniejsze są jednak Ewangelie. Jest to przekaz wprost od Jezusa Chrystusa. Listy Apostolskie zostały spisane przez apostołów, czyli zwykłych ludzi, którzy mieli swoje ograniczenia, fobie, żyli w określonej kulturze. Listy Apostolskie to takie pierwsze interpretacje, encykliki, dokumenty powstającego chrześcijaństwa i są podrzędne względem Ewangelii. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:49 Ten przekaz (Ewangelie) też spisali zwykli ludzie i to w dodatku kawałek czasu po śmierci Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 18:44 Noooo,nie taki kawałeczek.najwcześniejsze to chyba tak z 80 lat po. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Chrześcijaństwo religią nienawiści? 23.06.05, 16:05 papista napisał: > 22 Nienawidzę ich pełnią nienawiści; > stali się moimi wrogami. " - Psalm 139 Czyli chrześcijaństwo religią nienawiści? Znamienne jest, że katofaszyści chętniej powołują się na Stary Testament niż na słowa Jezusa. I tu jest problem, bo jak to wziąć na logikę, to obie księgi są całkowicie sprzeczne. ST to księga w gruncie rzeczy prymitywna, nienawistna, totalitarna, miejscami nikczemna w swej wymowie. NT w wielu miejscach całkowicie przeczy ST. Słowa Jezusa rzeczywiście mogą brzmieć lewacko, w oderwaniu od ST. To tez jest źródlem schizefrenii wielu katolików - na codzień powołują się na Jezusa, ale bliższe jest im "oko za oko", jak z Hammurabiego. Pysznia się, że są lepsi, bo "idą drogą swojego Zbawiciela", jednak w swych czynach są nikczemni, podli, nienawistni i zakłamani. Potrafią udowodnić, że tak naprawdę Jezus nei mówił o miłości, tylko o rzucaniu w pedałów kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Chrześcijaństwo religią nienawiści? 23.06.05, 16:27 "24 Dlatego wydał ich Bóg poprzez pożądania ich serc na łup nieczystości, tak iż dopuszczali się bezczeszczenia własnych ciał. 25 Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen. 26 Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27 Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie." - Rz1 Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Chrześcijaństwo religią nienawiści? 23.06.05, 18:49 tak się czasem zastanawiam(może powinienem ci wytłumaczyc na czym to polega)że wy,nawiedzeni fanatyzmem katolicy,jesteście na poziomie umysłowym tych,dla których kilka tysięcy lat temu to pisano.Swiat się zmienił,ale wy dalej te same opowiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Chrześcijaństwo religią nienawiści? 23.06.05, 16:28 "9 6 Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą" - 1Kor 6 Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Chrześcijaństwo religią nienawiści? 23.06.05, 16:29 "8 Wiemy zaś, że Prawo jest dobre, jeśli je ktoś prawnie stosuje, 9 rozumiejąc, że Prawo nie dla sprawiedliwego jest przeznaczone4, ale dla postępujących bezprawnie i dla niesfornych, bezbożnych i grzeszników, dla niegodziwych i światowców, dla ojcobójców i matkobójców, dla zabójców, 10 dla rozpustników, dla mężczyzn współżyjących z sobą, dla handlarzy niewolnikami, kłamców, krzywoprzysięzców i [dla popełniających] cokolwiek innego, co jest sprzeczne ze zdrową nauką" - 1Tm1 Odpowiedz Link Zgłoś
tu.i.teraz Re: Chrześcijaństwo religią nienawiści? 23.06.05, 20:05 Polska nie jest krajem wyznaniowym, tylko demokratycznym, a Twoje cytaty, domyslam sie ze sa to Twoje argumenty, nie stosuja sie niestety do wszystkich. Szanuje Ciebie i Twoja religie, masz prawo do swoich przekonan, ale nie mozesz mi ich narzucac, tak jak ja nie moge Ci narzucac swoich. Jest to podstawowa zasada demokracji... ustroju w ktorym ludzie funkcjonuja obok siebie i szanuja sie jako ludzi i jako mieszkancow wspolnego domu. Tak jak szklanke mozna widziec do polowy pusta, alb do polowy pelna, rowniez w ludziach mozna szukac tego co wspolne, albo tego co rozni. Wszystko zalezy od tego czego sie szuka... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Chrześcijaństwo religią nienawiści? 23.06.05, 18:46 Bo Jahwe to zmutowany bóg BAAL.Krwiożerczy i straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 18:42 To z początku Biblii???Kiedy bóg mordował wszystkich do siódmego pokolenia włącznie???Pogmeraj w końcoeych rozdziałach:tam już się nieci ucywilizował. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:22 A tobie do czytania polecam Listy Apostolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:26 Tak, tak... szczególnie nawróconego Żyda, człowieka który nie miał bezposredniej styczności z Jezusem. Chodzi mi Pawła, przez niektórych uznanego za świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:45 "ak, tak... szczególnie nawróconego Żyda" Jezus też był Żydem. Wszyscy apostołowie i uczniowie, którzy go znali osobiście i mieli z nim bezpośrednią styczność też byli Żydami. Wszyscy pierwsi chrześcijanie byli nawróconymi Żydami. No i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:53 Tak na marginesie, Szaweł miał bezpośrednią styczność z Jezusem. Można o tym przeczytać w Dziejach Apostolskich 9, 3-16. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 18:53 poczytaj dokładniej i nieco opracowań.Poczytaj to także pod kątem sprzeczności w tekstach.Nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 15:59 A w ogóle to ta dyskusja nie ma sensu. Nie czuję w sobie powołania do nawracania homosiów z klapkami na oczach. I tak widzicie to co chcecie. Rzygać się chce od tych pedalskich stękań. over and out Odpowiedz Link Zgłoś
krzyspmac Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 16:11 Nikt nie chce zebys nikogo nawaracal. To raczej Ciebie mozna by nawrocic. Taki z ciebie Chrzescijanin jak ze mnie baletnica. Jak mowisz, ze niedobrze Ci sie robi od przykazania milosci to cos z Toba zle, zwlaszcza ze niby Katolik z Ciebie. To jest najwazniesze przykazanie. Jezus stanal w obronie prostytutki. Nie widze, zeby zaden Katolik cos takiego zrobil w dzisiejszych czasach. Jezu przebywal w towarzystkie lichwiarzy, setnikow i grzesznikow. Dzis taka osoba bylaby ukamieniowana przez Katolikow i MW. Jezeli cos jest niezgodne ze slowami Chrystuja (mowie o Biblii) to jest zle. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 16:40 Naucz się czytać, świątobliwy. Rzygać mi się chce nie od przykazania miłości tylko od stękania tych, którzy sobie nim wycierają gębę i za jego pomocą bronią pedalstwa. Jezus mówił o miłości bliźniego, a obrońcy pedryli i inni lewacy naginają jego słowa i w ich interpretacji brzmiałoby to mniej więcej tak: trzeba kochać bliźniego więc pozwalajmy wszystkim na wszystko, nie wolno protestować przeciwko homoseksualnemu zboczeniu (o którym mówi Pismo wyraźnie że jest grzechem), bo wtedy nie jesteśmy prawdziwymi chrześcijanami tylko faszyzującymi katolami. Bo przecież wszystkich trzeba kochać i na wszystko pozwalać, no bo Jezus tak mówił... To tak jak nadużywanie słów św. Augustyna:"Kochaj i czyń co chcesz". Tylko często umyka ludziom drobny szczegół: najważniejsze jest tu słowo "kochaj" i jego znaczenie, a oni największą wagę przywiązują do sło "czyń co chcesz", czyli bardziej współcześnie "róbta co chceta". Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 18:58 ciekawe,czemu chcesz siłą narzucać ludziom swoje poglądy i przekonania a nawet to w jaki sposób uprawiasz seks.Za chwilę okaże się że i jeść mamy to samo co ty.I mieszkania malować na jedyny słuszny kolor.Nawet sobie nie zdajesz sprawy jaki z ciebie faszyzujący komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 18:54 masz rację:ta dyskusja nie ma sensy większego niz namawianie przez krowę tygrysa żeby żywił się trawą Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: uprzejmie dziękuję 23.06.05, 18:51 Nie czepiaj się Szawła.To właśnie on jest założycielem chrześcijaństwa,które jest przecież tylko sektą Judaizmu.Miał facio łeb.Aż mu odcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 15:01 papista napisał: > Nauki pana, zwanego Jezusem są mi znane. Ich nadinterpretacja to specjalność > wszystkich lewaków Jest raczej na odwrót. To co mówił Jezus jest dosyć jasne i klarowne. Natomiast katofaszyści wyczyniają prawdziwe łamańce, żeby udowodnić, że Jezus tak naprawdę nawołuje do mordowania, nienawiści, jest prawicowym Polakiem, który zaglosuje na LPR, że jest zwolennikiem kary śmierci, że namawia do wojen i zwalczania grzeszników kamieniami. To potwierdza tylko, że katolicyzm jest takim osobnikom potrzebny nie jako system wartości i mmoralności, lecz jako wskaźnik nienawiści. Dzięki tak rozumianej wierze, katofaszyści mogą wskazać tych "onych" - innych, których należy wyplenić. Kiedyś byli to Żydzi, dziś są nimi Homoseksualiści. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 15:08 "Kiedyś byli to Żydzi, dziś są nimi Homoseksualiści." Tak, słowa Jezusa były jasne i klarowne. Mówił, żeby chronić homoseksualistów i dawać im wszelkie przywileje jakich zażądają, łącznie z adopcją dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 15:49 papista napisał: > Tak, słowa Jezusa były jasne i klarowne. Mówił, żeby chronić homoseksualistów i > dawać im wszelkie przywileje jakich zażądają, łącznie z adopcją dzieci. Nawet jakby tak móił, papiści-katofaszyści udawadnailiby, że nawoływał do kastrowania gejów i gwałcenia lesbijek "żeby sie do chłopa przekonały". Takie są mniej więcej proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 15:50 Widzisz to co chcesz widzieć. Tak jak wszyscy wielbiciele zboczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 16:09 papista napisał: > Widzisz to co chcesz widzieć. Niestety, widzę katofaszystów. Papistów-nazistów. Umysłowych zboczeńców, plujących nienawiścią. Hipokrytów i kłamców. A tego nie chcę widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 16:43 Nie znasz mnie, nie wiesz co robię, jak postępuję więc nie zarzucaj mi hipokryzji. A może nie wiesz co to znaczy? "hipokryzja ż I, DCMs. ~zji, blm «obłuda, dwulicowość, nieszczerość, udawanie»" Słowo często na tym forum nadużywane. Odpowiedz Link Zgłoś
mojezdanie Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 16:55 papista napisał: > "hipokryzja ż I, DCMs. ~zji, blm > «obłuda, dwulicowość, nieszczerość, udawanie»" > Słowo często na tym forum nadużywane. Chyba musisz je czesto slyszec, ze Cie tak rozsierdza Odpowiedz Link Zgłoś
papista Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 17:01 Pewnie że rozsierdza, chociaż w stosunku do mnie użyto go pierwszy raz;) Ale czego się spodziewać na forum lewackiej gazetki wybiórczej zalanym pedałami i ich obrońcami wszelkiej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 17:12 > Ale czego się spodziewać na forum lewackiej gazetki wybiórczej zalanym pedałami > i ich obrońcami wszelkiej maści. Jakoś nie zauważyłam, żeby tych "pedałów" i obrońców było tak dużo. Zauważyłam natomiast, że na wątkach poświęconych Paradzie itd. panuje atmosfera taka, że nazwać to homofobią to o wiele za mało, to jest NIENAWIŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 19:03 masz rację,ty w swej nienawiści do wszystkiego czego nie rozumiesz i się boisz,jesteś szczery. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Jezus też by rzucał kamieniami? 23.06.05, 19:01 nie sądzę zeby wielu gejów rwało się do adopcji,ale oczywiście jest to znacznie gorsze twoim skromnym zdaniem od dzieci którym na świecie daje się broń i każe zabijać albo od prostytucji sierot.Jakos pomijasz problem dzieci,które po tsunami zostały wcielone do armii Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ??? 23.06.05, 14:37 To tak, jakbys sie mnie pytal, dlaczego uwazam, ze nie jestes wegetarianinem. A potem dodawal: tylko nie wypominaj mi, ze jem kielbase, bo ten argument juz nudny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: ??? 23.06.05, 20:10 papista napisał: > A to czemu? Oświeć mnie o krynico mądrości, tylko nie wypominaj mi braku miłośc > i > bliźniego, bo ten argument już nudny jest. Ten argument jest dla ciebie nietyle nuny co nieznany. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: wiem;) 23.06.05, 18:39 ciekawe,ze tak bardzo cię interesuje to miejsce o którym zaden gej nigdy tu nie wspomina.Masz ukryte tęsknoty???? Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska "Arbeit macht frei" 23.06.05, 15:03 papista napisał: > "Kastracja i praca zboczeńców nawraca!!!" > i oby ktoś ci zafundował taką kurację pedalski kosmopolito!!!!!;))) Tu jeszcze powinieneś dodać cytat "Arbeit macht frei". Też byłby na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 14:24 Interesuje mnie czy demonstranci z MŁODZIEŻY WESZPOLSKIEJ , którży rzucali kamieniami zostali stosownie ukarani? Kto na ten temat coś wie proszę o informację DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
kopwdup [...] 23.06.05, 14:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 14:31 Przepraszam a który to z Kaczorków jest " moim bratem " - Stary pedał - pozdrawiam tego mojego kaczego brata . Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 14:26 mysle ze Pan Bog/matka natura wystarczajaco ich pokarala :-). -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Giertych homofobie czytaj na www.racjonalista.pl 23.06.05, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Radek Parda biseksualisto wszechpolakow wejjdż na 23.06.05, 14:32 radus parda z lpr/mw od wszechpolakow = ukryty biseksualisto czytaj za swym bogiem romusiem giertychem i wejdz na www.racjonalista.pl brawa dla autora tego postu co podal adres tej strony:www.racjonalista.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Radek Parda biseksualisto wszechpolakow wejj 23.06.05, 15:35 Biseksualista to według ciebie komplement,prawda? I jest to powód do dumy przecież... Coś ten post jest dzisiaj średniego lotu...czyżbyś nie wytrzeżwiał? Odpowiedz Link Zgłoś
yabolmastah Re: Radek Parda biseksualisto wszechpolakow wejj 23.06.05, 16:07 Hej, ludziska. Coś widzę, że znowu zwolennicy Romusia "Konia" G. licznie przybyli... SŁuchajcie, homofoby. Dobrze wiemy, że oglądacie w domu gejowskie pornosy, molestujecie swoich 2-letnich synów, a w pracy marzycie o ciasnej dziurce swojego kolegi. Dobrze też wiemy, że macie zaburzenia erekcji i dlatego musicie się wyżywać. Ale nie martwcie się, skryci biseksualiści - współczujem wam. Fundacja "Pomóż Debilom" numer 0-700 HOMOFOB Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Radek Parda biseksualisto wszechpolakow wejj 23.06.05, 16:08 Intelektem to ty nie grzeszysz jabolku.Ale czuj się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Wyborcza jest zalosna 23.06.05, 14:53 Zestawienie "usmiechnietych" zdjec z Parady Rownosci z Kaczynskim uchwyconym z wykrzywionym wyrazem twarzy z jednej strony, z drugiej zas strony - same "lyse paly" skinow w serwisie fotograficznym Wybiorczej z Parandy Normalnosci w zestawieniu z "usmiechnietymi" zdjeciami mlodych ludzi, kobiet, mezczyzn i dzieci z Parady Normalnosci z amerykanskich mediach. Panie Michnik, czy taka wolnosc slowa i bezstronnosc mediow wymarzyl Pan sobie siedzac kiedys w wiezieniach? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Wyborcza jest zalosna 23.06.05, 15:30 Czego można wymagać od tej gnidy? Ale prostacka manipulacja jest dla przeciętnego Polaka obrażliwa... Mam nadzieję że niebawem tą gazetke będą kupować mniejszości.. Czego temu towarzystwu serdecznie życzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Wyborcza jest zalosna 23.06.05, 17:27 Przepraszam, ale tak wyglądała Parada! Może się Panu wydaje, że ktoś tam musiał pod osłoną tłumu, mówiąc Pana domniemanym stylem, "wsadzać sobie w dupę", ale to nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 prorok nie ściga złodziei a dupojadów broni....... 23.06.05, 14:57 to jest Polska w-g lewicy. a gazetka zarabia na obronie szczytnych idei miłości odbytniczej...... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: prorok nie ściga złodziei a dupojadów broni.. 23.06.05, 15:02 zenek68 napisała: > to jest Polska w-g lewicy. a gazetka zarabia na obronie szczytnych idei miłości > > odbytniczej...... jaki pan taki kram ,coz to ludzie tworza gazete,o ich preferencje nie pytam bo to ich sprawa ,lecz czemu sa tak malo obiektywni spytac moge ,lecz czy warto,dla mnie wszystko jest jasne ,czy ktos ma jeszcze jakies watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: prorok nie ściga złodziei a dupojadów broni.. 23.06.05, 15:04 Polska lewicy? Nie, drogi panie - to jest Polska praworządna, a przynajmniej taka powinna być. Każde zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa winno być rozpatrzone przez prokuraturę, bez względu na to kim są "donosiciele". Gazeta Wyborcza po prostu kontynułuje watek parady, skoro już go tak szczegółowo relacjonowała, to niby dlaczego ma nie zdawać sprawozdań aż do końca sprawy? Milczenie innych mediów wskazuje tylko na ich charakter, zainteresowały się paradą tylko i wyłącznie dlatego, że szykowała się zadyma. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński prezydentem wszystkich kurdupli! 23.06.05, 15:02 zed123 napisał: > i oszołomów. a nawet komuchów ,lewaków i niestety wszystkich zboczenców Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 A jemu chodziło tylko o bezpłatną reklamę gejów ! 23.06.05, 15:04 I lesbijek, a to udało mu sie znakomicie, gdyby nie jego zakaz nikt w mediach by tego wiecu nie zauważył lub prawie nikt. A tak reklama juz miesiąc przed paradą i miesiąc po paradzie i to wszystko za frico. Chyba geje odpalili mu niezłą dolę za taką reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: A jemu chodziło tylko o bezpłatną reklamę gej 23.06.05, 15:11 feliks-50 napisał: > I lesbijek, a to udało mu sie znakomicie, gdyby nie jego zakaz nikt w mediach > by tego wiecu nie zauważył lub prawie nikt. A tak reklama juz miesiąc przed > paradą i miesiąc po paradzie i to wszystko za frico. > Chyba geje odpalili mu niezłą dolę za taką reklamę. i nastepnym razem tez beda mieli reklame ,tylko ze policja zgodnie z prawem rozpedzi nielegalne zgromadzenie Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn [...] 23.06.05, 15:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:07 Kaczorowi to wszystkie środy,jaruhy,nałęcze i inny polityczny lewacki plankton może skoczyć na kant.. Prokuratura uzna organizatorów tego obscenium za winnych.. I tak to się niebawem skończy ..głupie cioty.. Polska to nie HOmoLANDIA póki co.. I nigdy nie będzie krajem "postępowym" Mikromniejszość nie będzie organizować życia większości.Koniec,kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
yabolmastah Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:11 Zamknij się, żałosny chłoptasiu z zaburzeniami wzwodu. Lepiej leć do Giertycha albo Pardy zrobić mu loda. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:31 yabolmastah napisał: > Zamknij się, żałosny chłoptasiu z zaburzeniami wzwodu. Lepiej leć do Giertycha > albo Pardy zrobić mu loda. sam sie zamknij lewacka ciemnoto ,rób loda komu chcesz tylko nie na ulicy ,won Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:34 Mój świat nie kręci się wokół obsranej chłopskiej dupy,powiedz mi parę miłych słowek myślicielu...albo idż na Dw.Centralny może trafisz świeże mięsko albo sam nim będziesz..g...mnie to obchodzi..Tylko zatrzymaj to dla siebie a nie onanizuj się ostentacyjnie w publicznym kiblu,bo obiję ryja,będziesz miał facelifing gratis.. Niechęć do czytania wychodzi na twarz..niestety Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:29 ukropek napisał: > Kaczorowi to wszystkie środy,jaruhy,nałęcze i inny polityczny lewacki > plankton może skoczyć na kant.. > Prokuratura uzna organizatorów tego obscenium za winnych.. > I tak to się niebawem skończy ..głupie cioty.. > Polska to nie HOmoLANDIA póki co.. > I nigdy nie będzie krajem "postępowym" > Mikromniejszość nie będzie organizować życia większości.Koniec,kropka. ale niepoprawny politycznie ,pewnie faszysta do tego moherowy beret i oszolom z katolandu ,stronnik rydzyka z zascianka ,ciemnogrodzki nieuk itp :))))))))) lewacy uwaga! nadciaga kaczyzm Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Prokuratura bada doniesienie na prezydenta st 23.06.05, 16:41 Lejesz miód na moje serce,ale to substytut, wolał bym od tej reszty,naprawdę inteligentnych i postępowych usłyszeć te komplementy... Odpowiedz Link Zgłoś
mcsat Re: ostrzeżenie/ przed papistą /to faszysta! 23.06.05, 16:13 A czy ktoś zauważył jakie piękne nazwisko ma największy superpolak ? GEJTYCH !!!! Ale jajo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabolmastah Re: ostrzeżenie/ przed papistą /to faszysta! 23.06.05, 17:58 Nie Gejtych ale Giertych, i jakby co to na niego mówią Koniu! Spojrz na jego debilny koński ryj. A jak się uśmiecha! Odpowiedz Link Zgłoś
hematemesis Wlasnie 23.06.05, 16:15 Tego niezrownowazonego czlowieka majacego sobie za nic prawo i dazacego za wszelka cene do wladzy dla wladzy juz dawno powinno sie usunac i zazbronic pelnienia jakichkolwiek funkcji publicznych. NO moze poza rola dziadka klozetowego w szaletach Odpowiedz Link Zgłoś
yabolmastah Re: Wlasnie 23.06.05, 16:20 KAczor jest ponad prawem, a po wyborach będzie ponad wszystkim. A jako dziadek klozetowy spisałby się idealnie, bo interesują go cudze odbyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabolmastah Sheriff's McDuck Story: Part 1 23.06.05, 16:36 Saloon w miasteczku Warsaw na bezkresnej prerii stanu Poland. Z hukiem otwieranych drzwi wpada do środka nowy szeryf. - My name's McDuck. Lech McDuck. - Kim jesteś? - spytał się jeden z siedzących przy stoliku gości. - Teraz JA tu rządzę, pedały! - na te słowa McDuck wyjął z kabury nowiutkiego sześciostrzałowca i oddał parę strzałów w kierunku gości. Pozostali przy życiu uciekli w popłochu. Jedynym pozostałym w saloonie był barman. - N-n-nie s-strzelaj! - wybełkotał w strachu. - Zamknij się! - odpowiedział McDuck, po czym splunął. - Jeśli będziesz siedział cicho i nikomu nie piśniesz słówka, oszczędzę cię i mianuję cię nawet moim zastępcą... A jeśli nie, skończysz jak tamte pedryle! - A-ale j-j-jak ktoś się będzie pytał, co tu było? - Powiedz, że pedały się pokłóciły i same wystrzelały. - Wystrzelał je p-pan jak kaczki! - TYLKO NIE KACZKI!!!! - odwrzasnął szeryf. - P-p-p-przepraszam... - powiedział przerażony barman. McDuck nalał sobie jeszcze szklaneczkę tequili, po czym odszedł w sobie tylko znanym kierunku. TO BE CONTINUED... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Sheriff's McDuck Story: Part 1 23.06.05, 16:44 yabolmastah napisał: > Saloon w miasteczku Warsaw na bezkresnej prerii stanu Poland. Z hukiem otwieran > ych drzwi wpada do środka nowy szeryf. > - My name's McDuck. Lech McDuck. > - Kim jesteś? - spytał się jeden z siedzących przy stoliku gości. > - Teraz JA tu rządzę, pedały! - na te słowa McDuck wyjął z kabury nowiutkiego s > ześciostrzałowca i oddał parę strzałów w kierunku gości. > Pozostali przy życiu uciekli w popłochu. Jedynym pozostałym w saloonie był barm > an. > - N-n-nie s-strzelaj! - wybełkotał w strachu. > - Zamknij się! - odpowiedział McDuck, po czym splunął. - Jeśli będziesz siedzia > ł cicho i nikomu nie piśniesz słówka, oszczędzę cię i mianuję cię nawet moim za > stępcą... A jeśli nie, skończysz jak tamte pedryle! > - A-ale j-j-jak ktoś się będzie pytał, co tu było? > - Powiedz, że pedały się pokłóciły i same wystrzelały. > - Wystrzelał je p-pan jak kaczki! > - TYLKO NIE KACZKI!!!! - odwrzasnął szeryf. > - P-p-p-przepraszam... - powiedział przerażony barman. > McDuck nalał sobie jeszcze szklaneczkę tequili, po czym odszedł w sobie tylko z > nanym kierunku. > > TO BE CONTINUED... szkoda ze to tylko bajka ,moze kiedys bedzie musiala sie ziscic Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Wlasnie 23.06.05, 16:35 hematemesis napisała: > Tego niezrownowazonego czlowieka majacego sobie za nic prawo i dazacego za wsze > lka cene do wladzy dla wladzy juz dawno powinno sie usunac i zazbronic pelnieni > a jakichkolwiek funkcji publicznych. NO moze poza rola dziadka klozetowego w sz > aletach szanowni obywatele z ostra dewiacja seksualna i wielkim zboczeniem genetycznym ,polska to nie holandia ,nie zakrzyczycie nas ,wiec sie zamknijcie bo macie wielka okazje by wykazac sie odrobina kultury ,o posiadanie której spora czesc spoleczenstwa wcale was nie podejrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: SKAD SIE WZIAL TEN MURZYNSKI PEDAL W PLOSCE? 23.06.05, 16:48 to import obcych kulturowo agentów wrogiego wywiadu Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: SKAD SIE WZIAL TEN MURZYNSKI PEDAL W PLOSCE? 23.06.05, 16:50 Przyjechał z Homolandi..tu mu zrobią drąga taniej ..Ci gey pride.. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: SKAD SIE WZIAL TEN MURZYNSKI PEDAL W PLOSCE? 23.06.05, 17:24 Skąd jesteś pewien, że twoja praprababcia nie była Żydówką? Białorusinką? Niemką? Nie ma ludzi czystych narodowo, a dorzucając "argumenty" rasistowskie sam sobie wystawiasz świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: SKAD SIE WZIAL TEN MURZYNSKI PEDAL W PLOSCE? 23.06.05, 17:30 Mogła być aborygenką czy kimkolwiek,to nie ma żadnego znaczenia,ale pedakich genów po niej nie odziedziczyłem i dzieki Bogu. Za nie miejących tyle szczęścia pomodlę sie do Jahwe. Odpowiedz Link Zgłoś