galba 29.07.05, 13:38 A która to partia chciała likwidować Senat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panatha Oleksy: będę kandydował do Senatu 29.07.05, 13:38 Kończ wasc wstydu oszczedz honoru nie masz a do koryta sie pchasz Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re:Oleksy kończy naŚmietnikuBOtym dlaSLDjestSenat 29.07.05, 15:18 Dla Olejniczaka każdy kto jest nie wygodny i grozi jego majestatowi zostaje wyrzucony na polityczny śmietnik. Dosłownie tego ten kogucik uczynić nie może wiec za taki śmietnik robi Senat. Naprawde szkoda ze SLD nawet raz nie dotrzymało słowa bo wówczas Senatu by nie było i pozostał zwykły śmietnik. Tylko jedno jest w tym Olejniczaku dziwne i w SLD dlaczego wyrzucił na ów śmietnik Oleksego którzy rzadał zmian w Sojuszu a zostawił Janika, który tak zaciekle zwalczał zmiany proponowane przez pana Józefa. To już jest zwykła polityczna podłośc Wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś
a75 Trudno odejśćod koryta, oj trudno:):) 29.07.05, 13:40 a tak się zarzekaliśmy, że to policzek:) CAła nasza "klasa" polityczna, jak ulał... Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak_leon Oleksy: będę kandydował do Senatu 29.07.05, 13:40 Joozek - ty to masz ze swych ust wierzchnią część buta (żeby nie używać obraźliwych powiedzeń o gębie i cholewie). Gratuluję, gratuluję, tylko co powiesz jak w efekcie nie wybiorą? Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Oleksy: to moja wstepna opinia 29.07.05, 13:41 Jak to dobrze, że jeszcze może zmienić zdanie. Życzę panu JO emerytury politycznej. Dostatecznie długo promował ideologię PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores Po raz pierwszy Oleksy wzbudził mój szacunek... 29.07.05, 14:24 Po raz pierwszy Oleksy wzbudził mój szacunek. Nie stchórzył! W senacie żadna partyjna lista mu nie pomoże. Biorąc pod uwagę badania CBOS z maja, kiedy był liderem listy polityków którym Polacy nie ufają, czeka go bolesny klaps od wyborców. Olejniczak i Janik pewnie myśleli, że stchórzy i sam się wycofa. Albo jest naiwny i wierzy w magię swojej uwodzicielskiej mocy, albo chce na zrobić na złość Olejniczkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
madrediez Do przewidzenia. Ale Łysy musiał se "pooleksować". 29.07.05, 13:42 Wydaje mu się, że jak będzie udawał, że się waha, ludzie uwierzą, że nie jest do koryta przyspawany. "Świeża krew SLD". Narybek. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaniini O nie :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 29.07.05, 13:42 a ja już myślałam, że "Humpty Dumpty na murze siadł Humpty Dumpty z muru spadł" Naprawdę myślałam, że już go nigdy więcej nie zobaczę w polityce...........:( Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Odcinanie ryja Józia od koryta 29.07.05, 13:44 to może się wydawać zadaniem na lata, ale nie zapominajmy, że ta śliska glista musi jeszcze te wybory wygrać razem z tą szemraną bandą, co go w nich wystawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Józek nie odejdzie od koryta o nie! 29.07.05, 13:44 Od niepamietnych czasów działania w ZSP był Józek przy korycie.Doszedł do pierwszej linni już dawno,jako sekretarz PZPR z Siedlec.A potem było tylko więcej i więcej.ALE CO BĘDZIE JAK CIĘ JÓZUŚ NIE WYBIORĄ?STARTUJ JAKO NIEZALEŻNY MASZ WIĘKSZE SZANSE.GŁUPI NARÓD CIĘ WYBIERZE. A JAK SLD NIE WEJDZIE TO TY TEŻ NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik TOŻ TO NEWS OF THE DAY 29.07.05, 13:49 niemozliwe!!! a juz sie balem ze jozef sobie odpusci z ta polityka hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 SZLACHETNY MĘDrZEC 29.07.05, 13:52 Nie opuści Narodu umęczonego, dziesiątki lat pracy na niwie, wzmacniania przyjaźni, popierania słusznego nie mogą iść na marne , dobrotliwe spojrzenie z cyrankiewiczowskiego łba ogarnia całe Siedlce, a entuzjaści tureckiego lotniska czekają na ratunek - Józio prowadź na Stambuł!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
neuken RZĄD jest ODZWIERCIEDLENIEM NARODU !! 29.07.05, 14:01 Więc porządki zacznijcie od siebie . Taki rząd jaki Polak . Kto kradnie ? I nie mówcie mi ,że kradnie się z biedy ,bo kradną też te bogate świnie z rządu . Nawet jak gangster się dorobi to i tak nie może przestać kraść . Jeżeli nadal będziecie tolerować chamów , pijaków , korpucję , łamanie przepisów itd. itp. To nadal będziecie rządenie przez bandytów . Przypomnijcie sobie czy i wy nie złamaliście przepisów drogowych , nie kupiliście pirata itd. ? Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: RZĄD jest ODZWIERCIEDLENIEM NARODU !! 29.07.05, 14:11 Proponuję wziąć zimny prysznic. Może gdy się ochłodzisz, zobaczysz, że równanie "taki rząd, jacy są wszyscy Polacy" przestaje cokolwiek wyjaśniać. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: RZĄD jest ODZWIERCIEDLENIEM NARODU !! 29.07.05, 14:13 neuken napisał: > Więc porządki zacznijcie od siebie . Taki rząd jaki Polak . Kto kradnie ? I nie > > mówcie mi ,że kradnie się z biedy ,bo kradną też te bogate świnie z rządu . No, kwestionowac nikt nie bedzie. > Nawet jak gangster się dorobi to i tak nie może przestać kraść . No nie ale za to bedzie chcial zeby to co ukradl chronilo prawo"do wlasnosci" Jeżeli nadal > będziecie tolerować chamów , pijaków , korpucję , łamanie przepisów itd. itp. > To nadal będziecie rządenie przez bandytów . Co proponujesz ? Przypomnijcie sobie czy i wy nie > złamaliście przepisów drogowych , nie kupiliście pirata itd. ? ku temu pe Ja czje sie winny , ja jestem zbir i zlodziej, przekroczylem pol roku temu predkosc o 10 kmh, zdradzilem zone z kochanka a potem kochanke z zona. Jestem winny, ukarac mnie skazac trzeba. Moje winy sa podle, przewinienia ciezkie i nieporownywalne z tymi drobiazgami,jakimis tam rywninami czy orlenami albo pzu. Bijem sie w piers ze az dudni. Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: RZĄD jest ODZWIERCIEDLENIEM NARODU !! 29.07.05, 14:17 A ja się czuję winna, bo zamiast uczyć się do egzaminu, czytam Pana zabawne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Oleksy: będę kandydował do Senatu 29.07.05, 14:15 Oj, Józek! A nie lepiej dać sobie spokój i pomodlić się np. w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 A to czerwona, bezambitna.. 29.07.05, 14:19 .. świnia!! Wstyd. Napluj takiemu w mordę to sie obetrze i powie, że deszcz pada. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowe.slonko Re: A może by tak... 29.07.05, 14:23 z górnikami na tą wcześniejszą emeryturkę ,wnuki poniańczyć a nie ludzi źlić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: WWW.CIM TOWARZYSZ.AUTOSTRADA DO LASU 29.07.05, 14:27 TOWARZYSZU JEST PAN ODPOWIEDZIALNY ZA TA SYTUACJE W POLSCE OD 34 LAT W RZADZIE Z MILLEREM PRACOWALO SIE PANU JAK SLYSZALAM BARDZO DOBRZE,UZALEZNIENIE OD ROSJJ/GAZ,ROPA/ ZADŁUZENIE FINANSÓW PANSTWA 420 ml zł ,AFERY JUŻ DOŚĆ,CZAS ODEJŚĆ MOZE BYC DO LASU Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Józiek, zbastuj! Spróbuj zarabiać uczciwe dutki! 29.07.05, 14:29 Cie masz chłopie studia i zawód. A ty furt chcesz sie ograniczać do sprawiania zawodu wyborcom! Na cholerę komu ten senat, a ty w nim? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: Oleksy: będę kandydował do Senatu ZLIKWIDOWAC 29.07.05, 14:34 ZLIKWIDOWAC SENAT moze startować kandydet Oleksy. PO chce zlikwidować senat.Mam nadzieje ze to zrobi sytacja jaka zostawił nam rzad od siedmiu boleść SLD jest na tyle powazna ze nowy rzad bedzie musiał szukac wszedzie oszczedności Odpowiedz Link Zgłoś
brynk świniom nie łatwo oderwać sie od koryta ,..... 29.07.05, 14:38 tym bardziej gdy ta swinia jest czerwona , taka kołchoziana Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: świniom nie łatwo oderwać sie od koryta ,... 29.07.05, 15:39 Otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Ziutas - przeciez 4 lata tamu gadałes , zeby senat 29.07.05, 14:41 - rozpedzic ... a teraz sie do niego pchasz ? bezczelna swinia z ciebie juz na2wet bez siersci .... Odpowiedz Link Zgłoś
wlody_2 Re: Oleksy: będę kandydował do Senatu 29.07.05, 14:49 Widac brakuje agentow w senacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Paradoks Oleksego 29.07.05, 14:51 Tow.Oleksy bedzie mial istotny wklad do rozwoju nauk humanistycznych: w logice pojawi sie nowy termin - paradoks Oleksego. Jezeli ten nasz kandydat na senatora napisze w oswiadczeniu, ze nie wspólpracowal - to zostanie klamca. Jezeli napisze, ze wspólpracowal - to i tak bedzie klamca, bo przeciez twierdzi, ze jednak nie wspólpracowal. Szykuje sie Nobel !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Paradoks Oleksego 29.07.05, 15:05 jankbh napisał: > Tow.Oleksy bedzie mial istotny wklad do rozwoju nauk humanistycznych: w logice > pojawi sie nowy termin - paradoks Oleksego. kolega ma , takze poczcie, humoru. To rezultaty zlikwidowania przez komunistow szkoly- logiki tzw lwowskiej, czasami lwowsko warszawskiej szkoly. Trudnosci w mysleniu rodakow sa ewidentne. Raczki do gory -ktory sie uczyl logiki z prawdziwego zdarzenia ? Albo choc liznal ? Jezeli ten nasz kandydat na > senatora napisze w oswiadczeniu, ze nie wspólpracowal - to zostanie klamca. > Jezeli napisze, ze wspólpracowal - to i tak bedzie klamca, bo przeciez > twierdzi, ze jednak nie wspólpracowal. Szykuje sie Nobel !!!! Albo to poprostu "tyn trynd" cimoszewicz nie chcial ale go ludzie dobrzy poprosili, wahal sie , meczyl , cierpial w koncu podjal decyzje. O jezusinku , ja to myslalem ze sie wykoncze ,to oczekiwanie, zgodzi sie , nie zgodzi, w koncu kamien mnie z serca spadl i paluchy przywalil. Cimoszewicz bedzie kandydowal. Wlasciwie wybory nie sa potrzebne. Juz go ogloszono. Teraz ten oleksy jozio . Mial dac odpowiedz i dal . Napiecie wzrastalo z godziny na godzine. Ja myslalem ze bedzie po wszystkim , ze trup juz w politycznym niebycie a tu akuku , jak odpustowy diabelek. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Co za ulga! Mój faworyt jednak sie zdecydował!! 29.07.05, 15:01 To zamiłowanie do stanowisk tej czerwonej zarazy jest zdumiewajace! Pluje na niego własna partyjka a on dialektycznie oswiadcza że pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Co za ulga! Mój faworyt jednak sie zdecydował 29.07.05, 15:23 Coż ma chłop robić. Otwiera parasol i kontratakuje. Tym bardziej, ze cwaniak Olejniczak (proponuje nadanie mu dwuczłonowego nazwiska - lepiej bedzie oddawało charakter tago typa) sie uczepił biednego pana Józefa w sumie nie wiadomo za co. Gdyby się czepił Siemiątkowskiego, Kurczuka i przede wszystkim Janika to rozumiem, ale Józia???? Coż za podłość. Odpowiedz Link Zgłoś
kawon89 Re: Oleksy: będę kandydował do Senatu 29.07.05, 15:01 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
estr Dziękujemy, tow. Oleksy 29.07.05, 15:02 Z pewnością taki doświadczony polityk zrobi wiele dobrego dla kraju w Senacie RP. Dziękujemy Ci, Towarzyszu Oleksy, że nie porzuciłeś Narodu w tak ciężkich dla niego chwilach i w obliczu tak wielu wyzwań. A tak poza tym to dno i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyme Re: Oleksy: będę kandydował do Senatu 29.07.05, 15:04 Teraz wiadomo po co przeciaga proces lustracyjny che byc u zloba takiemu w morde leja a on mowi ze pada Odpowiedz Link Zgłoś