brokowisko Pogonić niedorajdy!!! 28.08.05, 19:12 Usunąć z życia publicznego Macierewiczów , Wassermanów , Lepperów i Giertychów! A innych przeswietlić! Skończyć z Polską B. Przeciez mamy ludzi mądrych i utrzciwych tylko trzeba ich szukać!A reszta na emeryturę /taką jak MY/! Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Pogonić niedorajdy!!! 28.08.05, 20:01 Ja bym nie powiedział,że mamy ludzi mądrych,czytając te posty ,które wołaja o pomste do nieba,przyjdzie nam chyba dalej byc pod rządami bałwanów............... Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 ANTEK - A CO NA TO TWÓJ LEKARZ? 28.08.05, 19:17 Byłeś już? Przysługuje ci lecznica rządowa czy też musisz iść po prośbie do NFZ? Zapytaj w przychodni - może mają jakieś limity na tą twoją przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 "broetje" bredzi jak Maciarewicz, fenomenalne... 28.08.05, 19:27 bo lekarze mówią, że choroba Antosia jest bardzo rzadka! Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 [...] 28.08.05, 19:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 28.08.05, 20:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 abba15 skazny jestes na ostracyzm !!!!!!!!!!!!!!! 28.08.05, 21:11 zamiast pisac na skorupkach naczyń i skazywać "biedaka" na starożytną formę ostracyzmu : encyklopedia.servis.pl/wiki/Ostracyzm proponuję prosty zabieg w "moim forum" dodac jako nieprzyjaciela abba15 -proste i skuteczne niech inni się z nim męczą .Do tego grona dołączy napewno davidmors i henryad. Jak demokracja to demokracja, także w temacie artykułu a poniewaz Macierewicz tego słowa nie zna, to kpi sobie z ludzi którzy głosowali inaczej. Tak wygląda jego wizja Polski która chciał wraz z misiem koalą wprowadzić w 1992 r. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 28.08.05, 21:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk to się nazywa freestyle 28.08.05, 23:58 nawet w radyju najlepszych Dj-ów ojca dyrektora takich nie usłyszysz, a tu proszę za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: abba15 skazny jestes na ostracyzm !!!!!!!!!!! 29.08.05, 00:08 abba15 napisał: > Możesz mi ale nadmuchać do zada, > tam gdzie mam takiego jak ty gada. Abbusiu nareszcie wychodza z ciebie ukryte pragnienia! Moze w LPR spotkasz kogos, kto Ci nadmucha, albo wskoczy tam gdzie pragniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: abba15 skazny jestes na ostracyzm !!!!!!!!!!! 29.08.05, 00:13 heh, ale można sie zrelaksować czytając ich posty prawda? ja spadam spać, bo mam jutro moją 1 radę i będę debatować jak uczyć, żeby dzeiciaki nie wyrastałay na takic "ludzi" jak abba i davidov :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: abba15 skazny jestes na ostracyzm !!!!!!!!!!! 29.08.05, 00:29 pzdr i dbrnc Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: abba15 skazny jestes na ostracyzm !!!!!!!!!!! 28.08.05, 22:35 milo_1 napisał: >> proponuję prosty zabieg w "moim forum" dodac jako nieprzyjaciela abba15 - proste i skuteczne niech inni się z nim męczą .Do tego grona dołączy napewno > davidmors i henryad. > Hej Milo, jak milo Twoje posty czytac:)) Ja juz mam davidka i abbeka na kolorowo, dzieki temu zawsze moge sie zabawic uprzejma pogawedka z ta fauna:)) A Ty sie nimi nie przejmuj, jak tylko dostana jakakolwiek prace, poza sztabem LPR-u to znikna z tego forum. Po wyborach swiat wypieknieje, nastroje opadna, PiS, LPR i postsocjalisci z populistami beda blokowali kolejne reformy i wszystko wroci do normy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Zwyczajnie, agenci boją się Macierewicza 28.08.05, 21:54 I stąd taki lament na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Zwyczajnie, agenci boją się Macierewicza 28.08.05, 22:36 najbardziej sie go boi pielegniarz z domu wariatow, z ktorego Antek byl nawial. Przedtem pielegniarza dotkliwie pogryzl:)) Musiales mu towarzyszyc w tej ucieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: ZWYCZAJNI agenci boją się Macierewicza 28.08.05, 22:40 Nie boja sie go tylko agenci specjalni z domu wariatow, ktorzy go scigaja oraz agenci tajni, bo Antek jeszcze nigdy zadnemu nie zrobil krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: "broetje" bredzi jak Maciarewicz, fenomenalne 28.08.05, 20:56 chris12 napisał: > bo lekarze mówią, że choroba Antosia jest bardzo rzadka! Lekarze mówią, że każdy głupi myśli, że Antoś zwariował, a nie chris12. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_kw Re: Rocznica "Solidarności": obchody wg. Macierew 28.08.05, 19:46 Również w trakcie tych obchodów zapomniano wspomnieć i w należyty sposób uczcić pamięć Ś.p. Księdza Popiełuszki. Cz naprawdę zapomniano o Jego zasługach i o roli jaką odegrała jego straszna śmierć w obudzeniu woli działania wśród członków "Solidarności" i netylko? Jest to bardzo dziwne i smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Rocznica "Solidarności": obchody wg. Macierew 28.08.05, 20:02 Przestańmy wreszcie wszystko i wszystkich czcić,do roboty ,a nie do permanentnego czczenia Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszenko i Prezio do pierdla! 28.08.05, 20:58 abyss napisał: > I jolka też! Zgadzam się, że pierdel jest dla takich mendeł. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Wiadomości TVP1 dzisiaj 28.08.05, 21:07 W Wiadomościach nie usłyszelismy co tak naprawdę zarzucają KORowcom i okrągłostołowcom ludzie, którzy zorganizowali dzisiejsze obchody 25lecia. Dowiedzieliśmy się za to, że wg T.Mazowieckiego to co robią i mówią na tych obchodach to obrzucanie błote... uwaga... tego wielkiego ruchu (SOLIDARNOŚCI!!!). To coś wprost niesamowitego. Można to stwierdzenie porównac tylko z bezpartyjnością Cimka albo premierostwem opozycjonisty Belki. Przecież to ci ludzie SĄ Solidarnością. To oni ją stworzyli, to oni w niej działali i nadstawiali karku. Nie dziwie im sie, że dzisiaj po kilkunastu latach wciskania skrzywionej historii "S" a przede wszystkim Okragłego stolca żądają prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
aaronbund M.Berety i antysemici spod znaku Maciarerewicza... 28.08.05, 21:13 to ci ludzie zebrali się na spotkaniu. Trzeba by ć bardzo naiwnym, aby nie dostrzec w tym kampanii politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: M.Berety i antysemici spod znaku Maciarerewic 28.08.05, 21:48 aaronbund napisał: > to ci ludzie zebrali się na spotkaniu. Trzeba by ć bardzo naiwnym, aby nie > dostrzec w tym kampanii politycznej. Jak ktoś pisze: M.Berety i antysemici spod znaku Maciarerewicza' to ja na to: ty antypolska gnido od Władka ILICZA. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: M.Berety i antysemici spod znaku Maciarerewic 28.08.05, 22:29 abba15 napisał: > > Jak ktoś pisze: > M.Berety i antysemici spod znaku Maciarerewicza' > to ja na to: ty antypolska gnido od Władka ILICZA Czyli zgadzasz sie, ze Maciarewicz przypomina Lenina? Ale nie wiem, czy on wie, ze go nazywasz 'antypolska gnida'. Nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Taki sam:)) 28.08.05, 22:52 Taki sam ze mnie doktor jak z prezia magister I jeszcze zapodam fraszke: jak doktor.1 doktorem a abba15 przeorem:)) Bo przeorana ma czaszke Odpowiedz Link Zgłoś
1malkontent Abba15 28.08.05, 22:32 ojciec Cię chyba zrobił na próbę, a matka zapomniała łebka ukręcić... czy jesteś naprawdę takim debilem, czy tylko takiego udajesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Myslenie nie boli ... 28.08.05, 22:34 a zwlaszcz na temat Walesy. www.onet.pl "Walentynowicz o zdradzonych powolaniem "neo-Solidarnosci" [...] " na konferencji prasowej po zakonczeniu uroczystosci Walentynowicz mowila, ze drogi jej i Walesy musialy sie rozejsc, bo "byl agentem". Walentynowicz nie boi sie ewentualnego pozwu ze strony Walesy. "Czekam na to" - dodala"[...] Myslenie nie boli, warto sie zastanowic dlaczego tak publicznie, i nie po raz pierwszy mowi o agenturalnej dzialalnosci Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Myslenie nie boli ... 28.08.05, 22:43 Na pewno ma dowody:)) Z pierwszej reki, moze od samego Maciarewicza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Myslenie nie boli ... 29.08.05, 00:25 doktorhabilitowany.1 napisał: > Na pewno ma dowody:)) Z pierwszej reki, moze od samego Maciarewicza:))))) Czy od Macierewicza? Jezeli juz, to od samego Walesy ~ razem pracowali i razem wojowali ~ z tym, ze Walesa na tym wojowaniu dorobil sie milionow, a Walentynowicz ~ nie! Poza tym, jest dalej tak samo skromna osoba, jak byla, czego nie mozna powiedziec o Walesie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Myslenie nie boli ... 29.08.05, 01:06 To prawda. Ale mam silne poczucie, ze za atakami na Walese stoi kilka grup, ktorym zalazl za skore: 1. SB-cja, bo im rozwalil (na chwile) piekny interes jakim bylo prywatyzowanie sie za poznej komuny. Zreszta, gdyby byl agentem, bylby najgorszym mozliwym, bo byl symbolem zmian, ktore zadaly decydujacy cios blokowi sowieckiemu. 2. Dawni towarzysze, ktorzy poczuli sie wystawieni do wiatru, niedocenieni i zapomniani, a tu Lechu, taki sam prosty robotnik, jak wielu z nich robi kariere i jeszcze ma wlasne zdanie na kazdy temat. 3. Oponenci polityczni, ktorzy przegrali jakies wojenki na gorze i poczuli sie niedowartosciowani. Nic nie boli tak jak zraniona ambicja idioty. 4. Postkomuna z podobnych powodow jak pkt.1. 5. Paru innych z nieznanych mi powodow:)) 6. Sam Lechu, ktoremu sie wydaje, ze pozarl wszystkie rozumy i ze byl niezastapiony oraz ze sam zbawil swiat (co m.in. powoduje pkt. 2 i 3) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Myslenie nie boli ... 29.08.05, 02:26 doktorhabilitowany.1 napisał: > To prawda. Ale mam silne poczucie, ze za atakami na Walese stoi kilka grup, > ktorym zalazl za skore: > 1. SB-cja, bo im rozwalil (na chwile) piekny interes jakim bylo prywatyzowanie > sie za poznej komuny. Zreszta, gdyby byl agentem, bylby najgorszym mozliwym, bo > > byl symbolem zmian, ktore zadaly decydujacy cios blokowi sowieckiemu. > 2. Dawni towarzysze, ktorzy poczuli sie wystawieni do wiatru, niedocenieni i > zapomniani, a tu Lechu, taki sam prosty robotnik, jak wielu z nich robi kariere > > i jeszcze ma wlasne zdanie na kazdy temat. > 3. Oponenci polityczni, ktorzy przegrali jakies wojenki na gorze i poczuli sie > niedowartosciowani. Nic nie boli tak jak zraniona ambicja idioty. > 4. Postkomuna z podobnych powodow jak pkt.1. > 5. Paru innych z nieznanych mi powodow:)) > 6. Sam Lechu, ktoremu sie wydaje, ze pozarl wszystkie rozumy i ze byl > niezastapiony oraz ze sam zbawil swiat (co m.in. powoduje pkt. 2 i 3) A mnie najbardziej wkurza p-t 6 Bo on o wszystkim mowi: ja, ja, ja ~ w mowi to tak, jakby to on w pojedynke dokanal te zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer44 [...] 28.08.05, 22:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Czy to ma byc reklama???? 28.08.05, 23:30 Tylko ta nazwa taka dziwna, kojarzaca sie z LPR:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Spisek ktorego nie ma 29.08.05, 00:22 o i skrobnal, swieto zdrady, ale to swieto obchodza ci,ktorzy juz niedlugo beda prawdopodobnie spawowac wladze w Polsce, a wiec zarty na bok. Czy to znowu pisanie nowej historii, po opluciu lat PRL, podobny los czeka 15 lat dorobku RP. Ciagle kraza po kraju, na wzor niewidzialnej alakidy, toerie spiskowe trokistow, cyklistow itp. podsycane tym bardziej im blizej wyborow. Zagadka pozostaje ten odwieczny spisek komuny, Rosji, czychajacych sowietow, calej czerwonej zarazy tego swiata. Przeciez od 1989 wisimy na pasku USA, wraz z cala racja stanu, jest niedopomyslenia, ze sojusznik, zgodzilby sie na tak rozlegly spisek bylych komunistow, wrogow ideologicznych, tym bardziej dzialajacych w poblzu odwiecznie niebezpiecznej Rosji. Jaki bylby cel i zysk dla Stanow, utrzymywanie tego komplotu zdrady. Na reke byloby przeciez wskazanie w Polsce na kwitnacy rozwoj demokracji, jako wzorca wprowadzania przez USA czy UE do krajow bylych demolodow. A wiec nalezy sadzic, ze cala ta teoria zdrady, jest jedna wielka bzdura, ale bzdura, ktora moze za pare miesiecy przyjac bardzo konkretne ksztalty, bo nalezy bezwzgednie przypuszczac, ze znajda sie teczki na tych czy innych, zasluzonych opozycjonistow. To nie sa zarty, Walesa do dzsiaj nie ma zaswiadczenia z IPN i poniza sie nawet u Kieresa o zebranie o status przesladowanego. Czy nadchodzi, najbardziej czarny scenariusz, jaki moga przewidywac, ci ktorzy jescze sie grzeja w sloncu statusu kombatanta z 1980? Sadze ze tak, iluzja i bzdura stanie sie ogolna prawda,jeszcze jedna ta jedyna prawdziwa, jak to u nas zawsze bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Spisek ktorego nie ma 29.08.05, 00:32 Bo sb-cja robi wszystko, zeby zdyskredytowac Solidarnosc w oczach Polakow, odnowic lub stworzyc podzialy i sie odegrac za lata spedzone z dala od wladzy. Teraz sb-cja chce zalegalizowac swoje interesy i uzywa do tego Samoobrony i LPR, bo SLD przestal dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
gentlecaress69 Nie wierze Walesie! Walentynowicz=Prawda 29.08.05, 23:37 Jeszcze raz powtorze. Walentynowicz nie ma nic do zyskania mowiac to co mowi. Ta stara, bogobojna kobieta nie bedzie klamac piec minut przed smiercia. Walesa kreci, zawsze krecil, a na dodatek biega do Jaruzelskiego po alibi. Nie wierze temu malemu czlowiekowi o wielkich ambicjach. SB wykorzystali jego slabosc do wladzy i rzadzenia. To on probowal zakonczyc strajk w 1980 r juz na trzeci dzien. Jego skok przez mur to bzdura. W 1988 znowu wygaszal strajki, bo poczul sie juz glowa panstwa gotowa do rozmow z komuchami. Przechytrzyli go jednak Kiszczak z Jaruzelem. No i mamy to co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś