babaqba 10.09.05, 02:59 Jezuu, a jak by tak do mnie przyszedł? A ja nie mam nawet czym poszczuć. Ale gazeta faszysty też nie lubi - gratulacje za dobór zdjęcia. To akromegalia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paramol Kobieto, nie strasz! 10.09.05, 05:52 Chłop jestem i psa mam, i też nie wiem co byśmy zrobili. On to pewnie skuliłby się i zawył żałośnie... Na razie udaję, ze nie ma mnie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Re: Roman Giertych chodzi po domach 10.09.05, 14:29 Wcale mu się nie dziwię. Pokazuje swoim potencjalnym wyborcom co ich czeka jak będą na niego i tych jego populistów głosować. Tylko, że ci już będą chodzić po prosbie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Roman Giertych chodzi po domach 10.09.05, 16:00 babaqba napisała: > Jezuu, a jak by tak do mnie przyszedł? A ja nie mam nawet czym poszczuć. He, he. Musiałabyś mieć zwierza niebojącego się upiorów. Krokodyl ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty to Romek Giertych zapisał się do Świadków Jehowy? 10.09.05, 22:52 ci to do mnie nieraz już przyszli... Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Roman Giertych chodzi po domach 11.09.05, 09:45 >>>>> jak przyjdzie po suchy chleb dla konia to mu dam a jak przyjdzie w sprawie wyborów to "porozmawiam z nim "jak polak z polakiem . Odpowiedz Link Zgłoś