poliklinik 13.09.05, 13:18 Słyszałam w tramwaju plotkę, a może to prawda? Czy Lech Wałęsa popiera Donalda Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twojapoczta Re: Słyszałam plotkę 14.09.05, 10:37 t-800 napisał: > Poniekąd, ponoć. Bzdury waść pleciesz. Przecież wyraźnie napisała, że słyszała, a nie, że poniekąd ponoć słyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
twojapoczta Re: Słyszałam plotkę 15.09.05, 12:46 t-800 napisał: [ciach spam] Kiedy profesor Religa był na szczycie sondaży, to Wałęsa, by go zniszczyć jako kandydata, oznajmił, że popiera profesora Religę jako kandydata. I co się stało? Sondaże prawie natychmiast zepchnęły profesora w koniec peletonu. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Słyszałem plotkę o kardiologach w Krakowie 15.09.05, 14:56 "Dopiero 23. lekarz pomyślał, że Krzysztof K. może cierpieć na chorobę wieńcową, i uchronił go przed zawałem serca. Wcześniejszych 22 upierało się, że ma raka. Dawali środki przeciwbólowe i szukali przerzutów". (GW) Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 czemu akurat kardiologach? 15.09.05, 15:01 Czy któryś z tych lekarzy, u których ten pacjent leczył swój ból był kardiologiem? Chyba nie. Dlaczego więc miałaby to być „plotka o kardiologach”? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: czemu akurat kardiologach? 15.09.05, 15:25 mn7 napisała: > Czy któryś z tych lekarzy, u których ten pacjent leczył swój ból był > kardiologiem? Chyba nie. Dlaczego więc miałaby to być „plotka o kardiolo > gach”? pewnie dlatego ze pacjent byl chory na serce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: czemu akurat kardiologach? 16.09.05, 17:36 Czyli plotka o niekardiologach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twojapoczta Re: czemu akurat kardiologach? 20.09.05, 13:55 mn7 napisała: > Czy któryś z tych lekarzy, u których ten pacjent leczył swój ból był > kardiologiem? Chyba nie. Dlaczego więc miałaby to być „plotka o kardiolo > gach”? Bo wszyscy oni popierać mogą Donalda Tuska jak jeden mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
twojapoczta Re: Słyszałem plotkę o kardiologach w Krakowie 19.09.05, 13:41 meerkat1 napisał: > > "Dopiero 23. lekarz pomyślał, że Krzysztof K. może cierpieć na chorobę > wieńcową, i uchronił go przed zawałem serca. Wcześniejszych 22 upierało się, że > > ma raka. Dawali środki przeciwbólowe i szukali przerzutów". (GW) Masz całkowitą rację. To skandal, żeby właśnie on popierał Donalda Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
poliklinik Re: Słyszałam plotkę 16.09.05, 12:11 lolo11 napisała: > On jest za Tuskiem a nawet przeciw A więc to nie plotka tylko szczera i prawdziwa prawda. Ajajaj. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Słyszałam plotkę 20.09.05, 14:02 poliklinik napisała: > lolo11 napisała: > > > On jest za Tuskiem a nawet przeciw > > A więc to nie plotka > tylko szczera i prawdziwa prawda. > > Ajajaj. Akuszer największych afer ! Autorem programu gospodarczego PO i nieoficjalnym kandydatem tej partii na ministra finansów jest Stefan Kawalec, człowiek, którego nazwisko przewijało się przy okazji wszystkich największych afer w sektorze finansowym. Odpowiedz Link Zgłoś