silesius.monachijski Tacy dwaj "przystojni" panowie. Szczeka mi opadla! 12.10.05, 18:29 www.wirtualnapolonia.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Tacy dwaj "przystojni" panowie. Szczeka mi op 12.10.05, 18:30 To ty i ten w lustrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Tacy dwaj "przystojni" panowie. Szczeka mi op 12.10.05, 18:33 Chyba za duzo gorzaly wypiles. Tuska nie poznajesz? No wiesz. Wstydz sie! Ostatni raz Ci pomoge, zebys mogl rozpoznac: to ten z lewej strony. A ten z wasami to niejaki "Bolek". Jak mozna byc tak malo spostrzegawczym. Pfe! .- www.wirtualnapolonia.com/ indianski napisał: > To ty i ten w lustrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tacy dwaj "przystojni" panowie. Szczeka mi op 12.10.05, 18:39 silesius.monachijski napisał: > Chyba za duzo gorzaly wypiles. Tuska nie poznajesz? No wiesz. Wstydz sie! > Ostatni raz Ci pomoge, zebys mogl rozpoznac: to ten z lewej strony. A ten z > wasami to niejaki "Bolek". Jak mozna byc tak malo spostrzegawczym. Pfe! > .- > www.wirtualnapolonia.com/ > indianski napisał: > > > To ty i ten w lustrze ? Taki inteligent a argumentem gorzała się posługuję?Brak słownictwa czy wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Kacze prawo i kacza sprawiedliwosc 12.10.05, 18:44 Juz widze po wyborach te prawo i sprawiedliwosc. Tak troche Prawem Kalego to zalatuje ale w koncu cos Kac(z)ykow obaj Panowie maja...50% znow oleje te wybory? Jak sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Tacy dwaj "przystojni" panowie. Szczeka mi op 12.10.05, 18:44 a zdjecie fajne, prawda? przypomina mi hitlera w 1936 roku w Norymerdze. A moze ten Kurski nie do konca siemylil? hmm, ciekawe. . www.wirtualnapolonia.com/ veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > Chyba za duzo gorzaly wypiles. Tuska nie poznajesz? No wiesz. Wstydz sie! > > > Ostatni raz Ci pomoge, zebys mogl rozpoznac: to ten z lewej strony. A ten > z > > wasami to niejaki "Bolek". Jak mozna byc tak malo spostrzegawczym. Pfe! > > .- > > www.wirtualnapolonia.com/ > > indianski napisał: > > > > > To ty i ten w lustrze ? > Taki inteligent a argumentem gorzała się posługuję?Brak słownictwa czy wyobraźn > i? Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Przystojniacy 12.10.05, 19:11 Nie o fizjonomie chodzi. Obaj jednak maja cos wspolnego - przeszlosc, terazniejszosc i przyszlosc. Obaj rowniez nie blysneli inteligencja. Obaj maja podobne upodobania i wspieraja sie. Nawet Matka Boska w klapie i nawrocenie z kociej lapy - to tez ta sama szkola pozorow. Komentarz autora wiersza o pociaganiu za sznurki przez sponsorow jest wiec jak najbardziej prawdziwy. Sami z siebie to minus nieskonczonosc - jak zycie pokazalo (nie moge odbierac Ziobrze "mniej niz zera"). Tylko dlaczego Polacy sa masochistami i otaczaja sie uparcie zatechlym powtrzajacym sie dnem zamiast polac wszystko bielinka albo kwasem solnym? Wiersz Miroslawa Krupinskiego do zdjecia bohaterow jest celnym strzalem: www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?tekstID=9677 pocałunek smierci? ® © Mirosław Krupiński, 10 październik 2005 Ref: www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=9675 „Jak powiedział wczoraj PAP syn b. prezydenta Jarosław Wałęsa, teraz jego ojciec bardziej aktywnie zaangażuje się w kampanię Donalda Tuska. "Ze wzruszeniem usłyszałem, że jest on gotów dalej pomagać mi, jeśli będzie taka potrzeba" - powiedział Tusk o panu Wałęsie po wczorajszym spotkaniu.” * * * raz mały słonik, czerwony słonik, wizje przyszłości miał czarne, az przyszedł Bolek, z sercem na dłoni i załkał – ja cię przygarnę! bede cię wspierał, ręką i nogą, za szmal, na kredyt, na raty. razem nam kuku zrobić nie mogą, ja na nich mam doktoraty! te najważniejsze – honoris causa - na piersi, pleckach i w klapie, to nam zapewni dosyc aplauza i się na stołek załapiesz! wygrasz wybory z moją pomocą, ja ci Belweder obalem. sejm przed Kaczyniskim zamkniemy nocom i nie wpuścimy ich wcale! choć doktor jezdem, nie żaden docent, lecz prezydenckom mam głowę: - został mi głosów ten jeden procent - cały ci dam, nie połowę! tylko pamiętaj – dodaj na przodzie, bo z przodu więcej ma tresci: - media od dziś niech głoszą w narodzie że procent masz sto trzydziesci. * * * gdyby psychole nie chciały wierzyć i odebrały ci stołek, nie płacz – porażkę też można przeżyć - zawsze zostanie ci Bolek... juz dzis ci skladam – patrzcie psychole! - swój pocałunek na czole... Z Wirtualnej Polonii skopiowala Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Przystojniacy 12.10.05, 19:28 Mazs racje, ze nie o fizjonomie chodzi, tylko o takie... male cos wiecej. Warty Pac palaca. Tusk zrobi wsyztsko, zeby wejsc doo palacu Namiestnika (do dobre okreslenie: oddaje w zrozumialy sposob nicosc i brak wszelkich pogladow Tuska). Przykro, bo obawiam sie, ze on wygra. Ludzie - chodzi chodza jak te pawei tzw "ynteligencji" i tak uwirza GW, TVP (naczelny to Dworak z PO), TVN Waltera, itd., itp. Szkoda, naprawde szkoda. Ale: smiejmy sie, dopoki jeszcze mozemy . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk. juz dawno tak cellengo opisu osoby i osobowosci Tuska nie zcytalem, i juz dawno tak sie nie usmialem rakunica napisała: > Nie o fizjonomie chodzi. Obaj jednak maja cos wspolnego - przeszlosc, > terazniejszosc i przyszlosc. Obaj rowniez nie blysneli inteligencja. Obaj maj > a > podobne upodobania i wspieraja sie. Nawet Matka Boska w klapie i nawrocenie z > kociej lapy - to tez ta sama szkola pozorow. Komentarz autora wiersza o > pociaganiu za sznurki przez sponsorow jest wiec jak najbardziej prawdziwy. Sam > i > z siebie to minus nieskonczonosc - jak zycie pokazalo (nie moge odbierac Ziobrz > e > "mniej niz zera"). Tylko dlaczego Polacy sa masochistami i otaczaja sie uparci > e > zatechlym powtrzajacym sie dnem zamiast polac wszystko bielinka albo kwasem > solnym? > Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Tacy dwaj "przystojni" panowie. Szczeka mi op 12.10.05, 19:11 A... to wy z PiSu . trzeba bylo mowic od razu , pisalbym pismem obrazkowym . Pewnie byscie zalapali . Odpowiedz Link Zgłoś
equisetum Re: Tusk: nie zamierzam podawać Kurskiego do sądu 12.10.05, 18:48 Moj ojciec żył w tych samych realiach w "Wolnym Mieście Gdańsk". Nie podpisał listy folksdeutsch-ów i dnia 01,09,1939r o godz. 6-ej rano został aresztowany. Wrócił do swojego domu z obozu w Guzen w Austrii w 1946r...Powinien był podpisać tą listę, może dostałby jakiś order, krzyż za zasługi? Niech kogoś gęś kopnie Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak Wujek Donalda Tuska. Poznajecie? 12.10.05, 18:52 www.dhm.de/lemo/objekte/pict/ph006369/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: Wujek Donalda Tuska. Poznajecie? 12.10.05, 18:56 Do jasnej ... Czy musicie robić z tego bagno? Księze robaku - nick zobowiązuje. Wystarczy jednego Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: Wujek Donalda Tuska. Poznajecie? 12.10.05, 18:57 ksiadz.robak napisała: > www.dhm.de/lemo/objekte/pict/ph006369/index.html ************************************************************ ty to moje zdjęcie, oddaj mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Wujek Donalda Tuska. Poznajecie? 12.10.05, 19:02 w19f45 napisał: > ksiadz.robak napisała: > > > www.dhm.de/lemo/objekte/pict/ph006369/index.html > ************************************************************ > ty to moje zdjęcie, oddaj mi!!! Weź kąpiel w jacuzzi Wassermana może ta gorączka przejdzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajakjebiedronke lepszy prusak tusek od kaczki z krzyżem w kuprze 12.10.05, 20:31 nie mam nic przeciw prusakom, nawet wolę ich od pseudo polskiego kaczyzmu a Balcerowicz i tak odejdzie bo już niedługo nie będzie co miał robić. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 12.10.05, 23:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś