tosza13 14.10.05, 22:53 Pierwszy podałem wiadomość że Tusk przyznał się do przeszłości swego dziadka już w trakcie trwania audycji, post z tą wiadomością został wykasowany. Czy gazecie zależy na prawdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faberiusz Re: GAZETA manipuluje postami 14.10.05, 22:54 GW stosuje prostą zasadę - niewolno broń Boże pisac bolesnej prawdy o Tuska, a pluć na kaczora ile tylko wlezie. ot cała prawda GW tosza13 napisał: > Pierwszy podałem wiadomość że Tusk przyznał się do przeszłości swego dziadka > już w trakcie trwania audycji, post z tą wiadomością został wykasowany. Czy > gazecie zależy na prawdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
tosza13 Re: GAZETA manipuluje postami 14.10.05, 22:56 Mój post z 12.10.2005r Nie podadzą.A szkoda. Sprawę można w sądzie przegrać i co wtedy trzeba będzie Kurskiego i Kaczyńskiego przeprosić. Byłby to cios w prawdomówność PO. czekam teraz na odpowiedź tych wszystkich mądrych z elektoratu PO Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: GAZETA manipuluje postami 15.10.05, 03:24 "Wysoki sądzie, zapytałem w wywiadzie nie stawiając pytania o to czy dziadek kandydata na prezydenta był ochotnikiem do Wermachtu. Mimo że to łgarstwo bo tak naprawdę stwierdziłem, a nie zapytałem, bo powiedziałem, że poważne źródła tak twierdzą, a nie zapytałem "Czy to prawda, że...", (o tym, że źródeł nigdy nie podałem, bo w sumie to je wyssałem z palca a więc po prostu łgałem, to nie wspominam)to bardzo mi się zrobiło przykro, kiedy ktoś z tych żydomasonów, o których nakręciłem kłamliwą manipulacje pod tytulem "Nocna zmiana" zaczął coś krzyczeć, że niby to jest ohydna manipulacja. Wysoki sądzie, przecież to miało bezpośredni związek z tym jakim prezydentem będzie Donald Tusk, zwłaszcza że przeciez on był bezpośrednio odpowiedzialny za to, co robił jego przodek, kiedy nie było go nawet na świecie!!! Okazało się przecież, że na 2 miesiące go siła wcielili, a więc prawie miałem rację! Liczy się to, że był, nie to że ja mówiłem, że sam chciał, a okazało się inaczej i to że zdezerterował i wstąpił do wojska polskiego, bo przecież wysoki sądzie chodzilo o to aby go oczernić, nieważne czy kłamiąc czy nie, bo skoro na 2 miesiące mu kazali to ja rządam teraz przeprosin, od całej PO, z Tuskiem nazistą na czele!!!" Gratuluję i zycze owocnego brania pastylek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vigneto.monty Re: GAZETA manipuluje postami 16.10.05, 21:10 Wyskoki Sądzie, zapytałem w wywiadzie nie stawiając pytania o to czy p. K. molestuje małych chłopców. Mimo że to łgarstwo bo tak naprawdę stwierdziłem, a nie zapytałem, bo powiedziałem, że poważne źródła tak twierdzą, a nie zapytałem "Czy to prawda, że...". Też brzmi ładnie. A pastylki im nie pomogą... Odpowiedz Link Zgłoś
biczogan Re: GAZETA manipuluje postami 15.10.05, 04:59 gazeta wybiurcza to stary dziennik telewizyjny jeszcze troche i bedzie ja czytal tylko adam michnik Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: GAZETA manipuluje postami 17.10.05, 01:22 A Ty co? Masochista, ze tu jeszcze siedzisz i swoimi wypowiedziami nabijasz kase Agorze? Odpowiedz Link Zgłoś
markopolo10 Re: GAZETA manipuluje postami i sugeruje 16.10.05, 21:05 Moich kilka wypowiedzi zostało wykasowanych na temat p.Tuska i PO, dodam, iż były one niesprzyjające tej partii i p. Tuskowi, aczkolwiek nieobraźliwe. Niestety manipulują ludźmi zostawiając wypowiedzi tylko odpowiadające gazecie - jednak nadal w Polsce mamy cenzurę, a szkoda kiedyś uważałem tę gazetę, za jedną z najlepszych, bezstronnych, no cóż mamona i chęć utrzymania się na rynku robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
tosza13 Re: GAZETA manipuluje postami i sugeruje 16.10.05, 23:38 jest dokładnie tak jak napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: GAZETA manipuluje postami i sugeruje 17.10.05, 00:59 Nie rozumiem tylko, dlaczego - skoro GW jest taka stronnicza i w ogóle to pewnie agentura CIA i mosadu i antypolska manipulacja i w ogóle klamią, a cenzorzy z pianą na twarzy wycinają nieprawomyślnych (swoją drogą interesujące, że mi jakoś nie wycinają o ile nie zdarzy mi się użyć nieładnego określenia, a niekoniecznie piszę zawsze coś po ich myśli, dziwnym trafem, kiedy wycinają ludzi o poglądach innych niż "centrowe" to zaraz się okazuje że to spisek i zmowa... jasne) tu jeszcze siedzicie. jest tyle róznych for internetowych. Onet, WP, Interia i nie wiadomo jeszcze ile. Więc jakoś nie łapię, co tu robicie, skoro tu tak okropnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieantysemitaalekatolik Re: GAZETA manipuluje postami 17.10.05, 10:05 a mój temat usunęły żydki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieantysemitaalekatolik Re: GAZETA manipuluje postami 17.10.05, 10:50 wykopmy żydów z władz Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: GAZETA manipuluje postami 20.10.05, 02:12 lepiej kup sobie mózg, mniej będziesz bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes Re: GAZETA manipuluje postami 20.10.05, 05:43 zostal usuniety moj post w ktorym zapytalosmy o co chodzi z tymi zmianami nazwisk przez Zydow na nazwiska polsko brzmiace jak na przyklad Adam Michnik to byl Aaron Szechter Jerzy Urban - Josek Urbach Aleksander Kwasniewski - Izaak Stolzman Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz Janusz Lewandowski - 'Aaron Langmann Jerzy Jaskiernia - Aaron Aksman Jan Litynski - Jakub Leman Tadeusz Mazowiecki - Icek Dikaman Leszek Moczulski - Robert Berman Andrzej Olechowski - Mosze Brandwien Janusz Onyszkiewicz - Jojne Gryndber Olga Lipinska - Fajga Lipmann Jerzy Stuhr - Josek Fiengold Izabela Sierakowska - Rebeka Sommer Jan Maria Rokita - Izaak Goldwitch Wlodzimierz Cimoszewicz - David Goldstein Bronislaw Geremek - Berele Lewartow Hanna Gronkiewicz - Waltz - Hajka Grundbaum Jacek Kuron - Icek Kordblum ...itd ; lista jest dluga; sa strony internetowe ktore wciaz dodaja. Pytalismy czemu tak jest i czy jest to spowodowane wstydem przynaleznoscia do zydowskiego swiata??? O co chodzi?? Sprawa jest jasna w przypadku Michnika czy Urbana czy Cimoszewicza. Ale co z pozostalymi?? Post zostal wyciety i nie mozna bylo zaczac dyskusji; Listy wisza w internecie i zadna z osob nie protestuje..ze to nie ich stare nazwiska. Czy to nie dziwne??? I jesli tak jest jak mowia listy to jest to jakies dziwne nagromadzenie ludzi pochodzenie zydowskiego w najwyzszych wladzach . Chyba tylko prof Chrzanowski Marek Edelman czy Adam Rotfeld nie ukrywaja ze sa Zydami i nie zmieniaja nazwisk... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: GAZETA manipuluje postami 20.10.05, 06:01 nie pisze się Icek tylko Izak,albo Izaak,drogie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś