rudex1 Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 15:58 Musicie się bardzo bać, skoro od dawnych wrogów chcecie pozyskać głosy. Tworzą sie nowe czerwonuszki. To ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Ale dno . 17.10.05, 16:19 Czy nikt z tego pojemnika na mocz nie ma honoru ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 16:19 Wassermann, patałachu, lepiej od razu zapisz się do SLD, będzie czytelna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 16:22 No jasne ty pozytywny "wassermanie", że tylko za formę! Każdy, kto spodziewałby się że przeprosisz generalnie, byłby cholernie naiwny wierząc, iż możesz się w pełni odchamić. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Dodatni odczyn Wassermana 17.10.05, 16:22 Zachowania p. Wassermana wywołują u mnie odruch wymiotny. PIS-owi gratuluję przygarnięcia czołowych oszołomów kraju (paru udało się przechwycić PO). Odpowiedz Link Zgłoś
habermas [...] 17.10.05, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak nie bojcie sie on ja jeszcze zamknie 17.10.05, 16:30 do pierdla, zgodnie z prawem i sprawiedliwoscia. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 17:29 a swoja drogą pp. Wassermann, Miodowicz, Maciarewicz i Giertych bedą, przynajmniej na czas jakiś, w zyciu publicznym "się przyczaić". Można miec nadzieję, że każdy szanujący się polityk nie będzie chciał się z nimi afiszować. Później (zapewne) wszystko pójdzie w zapomnienie, i cała ta czwórka, + o. Rydzyk i bracia Kaczyńscy będą w w IV RP karty rozdawać. Chyba, chyba (?), że Polacy otrzeźwieją. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Oj Wassyl, Wassyl i czemu ciagle taki kogutek?? 17.10.05, 17:40 A juz ludzie mysleli ze moga Cie widziec w lepszym swietle. Odpowiedz Link Zgłoś
worgules Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 17:51 Ziobro,Wasserman,Miodowicz.....- oto nowa elita rządząca naszym pięknym krajem.Wstydź się elektoracie! A na miejscu Kwaśniewskiej opluła bym gbura, ma przecież tę swoją wannę więc pewnie się myje; chociaż oni wszyscy wyglądają na brudasów, cuchną z ekranu mimo,że ubrani w drogie garnitury.Ale cuchną! Hipokryzją,ciemnotą,cwaniactwem..Dotyczy to też borówek. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Chamstwo Wassermanna 17.10.05, 17:55 W życiu nie widziałem bardziej obrzydliwych zagrań. Najpierw przeprasza, bo kazali a potem się publicznie z tego wycofuje. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Czy PiS nie mógłby wydelegować na poważne... 17.10.05, 18:17 ...stanowiska jakichś mniej śmiesznych ludzi ?...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Czy PiS nie mógłby wydelegować na poważne... 17.10.05, 18:21 Wassermann musi mieć poważne kwity na Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 18:30 Jego kurtuazja jak gentelmena rodem ze wsi patiomkinowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 18:48 Pierwszy przykład sterowania swoimi ludzmi (kukiełkami?) przez Kaczyńskiego. Wasserman nie chciał, ale musiał. Ten człowiek nie ma klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 18:56 Kolejny wierny piesek . pan kaze .... Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 20:09 indianski napisał: > Spadaj dziadu. Niestety, na tym nie koniec. Mamy nowe TKM (Teraz, k..., my! - okrzyk Kaczyńskiego po niegdysiejszej wygranej AWS-u, jakby ktoś nie wiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 22:09 Oczywiscie, że nie ma klasy.Rozumu chyba też. Dlatego starał się ponizyć Kaśniewską - bo ona ma klasę. A teraz Was-ser-man będzie obrzucał ludzi gó....em DELIKATNIEJ.(na wyraźną prosbę Kaczora). Odpowiedz Link Zgłoś
nicolle05 Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 19:45 słoma z butów tych kurdupli rodem z PIS- aru zawsze wyleźie. Odpowiedz Link Zgłoś
yashina Re: Wassermann: przeprosiłem Kwaśniewską tylko za 17.10.05, 19:51 Wassernam=PIS=kultura z rynsztoku taki milosierny czy kiedy kolwiek przekazal na pieniadze na cel charytatywny??? Oby sie nie ugotowal swoim jaccuzi-wannnie Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Kaczyńscy przepraszają Kwaśniewskich, Tusków... 17.10.05, 19:57 Oni wszystkich przepraszają ostatnio. Wasserman nawet nie wie, jaką szkodę swoim oświadczeniem wyrządził Lechowi K. Na ołtarzu kampanii prezydenckiej Kaczyńscy składają swoje przekonania, swoją godność i skłonność do dekomunizacji Polski. Kaczyńscy obiecują ostatnio wszystkim wszystko. Czy to nie jest jest gorsze od populizmu? Przecież juz wiadomo, że wygra Tusk. Niech juz lepiej PiS przestanie obiecywać, bo kto będzie ich obietnice realizował.. Ostatnio kokietują rolników jakimis duperelami. Pora już skończyć z tymi plugawymi promesami. Przecież wiadomo, że braci K. interesuje tylko władza, nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Kaczyńscy przepraszają Kwaśniewskich, Tusków. 17.10.05, 22:15 Tak jest. Mozna obiecywać, wiedząc, że nigdy się spełni tych obietnic. W obydwu przypadkach: wygranej i przegranej. Elektoracie! Co żeś uczynił? Polak madry po szkodzie. Jaka szkoda, że ta prawda wciąż jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
echo7 [...] 17.10.05, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś