galba 20.10.05, 11:30 Zobaczymy czy Platforma na polecenie Tuska będzie sabotować wybór marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moher.gryzie Re: Inauguracja Senatu 20.10.05, 13:08 tak sabotowac bedzie przemyslnie: ubierze sie w odswietne czarne sutanny i zrobi marszalkowi black sabot. czarna mewa goni biala mewe, z czym ci sie to kojarzy? ------------- tez z pieprzykiem to Prawo, ten drugi - to Sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Inauguracja Senatu 20.10.05, 13:15 Głosowanie na TAK było wielkim i przemyślanym sabotażem. :) Każdą głupotę napiszesz byleby przypiec PO. Na szczęście to PiS cwaniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Galba jestes lewak! - sciemniasz. 20.10.05, 13:28 galba napisał: > Zobaczymy czy Platforma na polecenie Tuska będzie sabotować wybór marszałka. > Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Na tym zdjęciu to podobny jest do Kaczyńskiego.. 20.10.05, 14:06 ..nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_junak brawo! 20.10.05, 14:06 brawo senatorowie! pokazaliście tym zapyziałym posłom, że można pracować i współpracować nie bacząc na kłótnie o władzę! gratulacje Panie Borusewicz! cieszę się, że Pomorze ma tak wspaniałą reprezentację w parlamencie. jeszcze Tusk na prezydenta i będzie wszystko w porządku:) pozdrawiam, a zwolennikom pisu, którzy uwazali, że po zablokuje wybór marszałka w odwecie za wczoraj pokazuje język!:P Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: brawo! 20.10.05, 14:29 Gdyby PiS miał 229 posłów, to też mógłby głosować na "niezależnego" Kurskiego. W Senacie w przeciwieństwie do Sejmu PO może sobie POgadać. BAH Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: brawo! 20.10.05, 16:35 mlody_junak napisał: > brawo senatorowie! pokazaliście tym zapyziałym posłom, że można pracować i > współpracować nie bacząc na kłótnie o władzę! > gratulacje Panie Borusewicz! > cieszę się, że Pomorze ma tak wspaniałą reprezentację w parlamencie. jeszcze > Tusk na prezydenta i będzie wszystko w porządku:)pozdrawiam, > a zwolennikom pisu, którzy uwazali, że po zablokuje wybór marszałka w odwecie > za wczoraj pokazuje język!:P trzeba mieć zamiast głowy turban by głosować tak jak Jerzy Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 [...] 20.10.05, 21:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Inauguracja Senatu 20.10.05, 14:46 bardzo dobry wybór i uhonorowanie człowieka, ktory był jednym z czołowych działaczy solidarnosci i to od samego początku. z jego poglądami i działaniami politycznymi mozna sie nie zgadzać, ale Borusewicz budzi szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
gzegzolka Re: Inauguracja Senatu 20.10.05, 14:48 to jedyna swietna informacja ostatnio. Bardzo się cieszę, że przynajmniej jeden NAPRAWDĘ PORZĄDNY CZŁOWIEK uzyzskal przyzwoite stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster W porownaniu z poprzednikiem to niebo i ziemia 20.10.05, 15:14 Postawcie przy Borsuku zalosnego Pastusiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ciiiicho, nie wspominaj juz tej kreatury 20.10.05, 17:51 Niech sobie lezy na (czerwonym) smietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Senat wyglada jak mumia lenina-niesiol,borsuk i 20.10.05, 16:13 inni "towarzysze broni" dzisass do czego to doszlo by takie plityczne wydawalo sie trupy wyszly ale jak mowi przyslow g.o.F.n.o. zawsze wyplywa... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 20.10.05, 16:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: Inauguracja Senatu 20.10.05, 16:35 Szanowny Bogdanie, składam Ci kondolencje z powodu przeistoczenia się na stronę oszołomów. Wyrażam tym samym ubolewanie z powodu urzeczywistnienia się moich prognoz z 1980 roku, które Wam sugerowałem. Niestety nie ma autorytetu, któryby Was "odnowił". Tym nie mniej życzę Ci Marszałku Wszystkiego Dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Zaczynam odczuwac,że wygrałem wybory. 20.10.05, 17:08 Kto za dwa miesiące będzie pamiętał o pastusiaku. Nawiasem pisząc - ciekawe jakie ma plany ten komunistyczny oczerniacz prezydentów USA? Borusewicz to osoba z listy kandydatów o jakich marzę aby mieli wpływ na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
pulemiot37 Re: Zaczynam odczuwac,że wygrałem wybory. 20.10.05, 22:00 O Pastusiaku można zapomnieć.. chociaż jakoś tam przeszedł do historii. A borusewicz to faktycznie osoba jak trzeba.. Niezależny / od pogody??/ senator.. i to nieważne, że od wieków związany z Kaczyńskimi.. Ale jest bezpartyjny.. Mnie to przypomina wiersz Majakowskiego o Archaniole.. " i wylazła z Archanioła stara świnia reakcyjna - absolutnie apolityczna i zupełnie bezpartyjna " No to smoku5 - ciesz sie, że wygrałeś.. ja pewnie glosowałem tak jak Ty.. ale poczucia wygranej nie odczuwam.. chyba jednak o mniej zakłamania mi chodzilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
worgules Re: Inauguracja Senatu 20.10.05, 17:59 Jakim sposobem ten osobnik,młot wyjątkowy, nie potrafiący sklecić poprawnie zdania został marszałkiem Senatu!? To cud chyba, że funkcjonuje w polityce tyle lat.Chyba że większość tych "polytyków"to ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
che.yebaka Wniosek o przerwanie obrad zgłosił PiS.... 20.10.05, 18:21 Nietrudno zgadnac kto sabotuje, bo obrady zarowno Sejmu, jak i Senatu zostaly przerwane dzieki PiS. Kaczory jak widac chca zlapac ile sie da stanowisk, czym jako zywo przypominaja SLD. A ich program gospodarczy jest chyba jeszcze bardziej socjalistyczny od SLD. Z ta ekipa, na pewno Polska gospodarczo moze jedynie upasc jeszcze nizej. Odpowiedz Link Zgłoś
good_news Re: Inauguracja Senatu 20.10.05, 22:30 Cieszę się i gratuluję "Borsukowi" Odpowiedz Link Zgłoś