Dodaj do ulubionych

Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki

• prawdziwy_polak1 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:25
      A Tujsk juz na palkatach wystepowal jako prezydent. Jakie to smieszne .
      Tymbardziej ze media kreowaly go na prezydenta. Kaczynski = Prezydent 4 RP chala
      za to.Głosowalem na Kaczynskiego !!!!!!!!!
    • baklazanek kaczpospolita 24.10.05, 00:26
      Pozostaje mieć nadzieje, ze nie będzie aż tak tragicznie jak się
      zapowiada...Kochany narodzie, jednego się jednak nie uniknie - krąglutki
      kaczorek z upiornym uśmiechem będzie nas reprezentować na świecie przez
      najbliższe 5 lat...
      • ma_buka Re: kaczpospolita 24.10.05, 00:32
        Oj trzeba sie przespac z ta mysla. Dobranoc
    • szczylek1984 Kto głosował na kaczora? PROSTATCTWO! 24.10.05, 00:28
      Niestety ale w naszym państwie wiekszość stanowią ludzie prości,
      niedokształceni, którzy nie sa w stanie realnie ocenić programu wyborczego.
      Niestety wiekszosc polaków wierzy obietnicom Kaczyńskiego. Tak jak na
      obietnicach skończyło się w Warszawie, tak skonczy sie i teraz tyle że na
      wiekszą skalę. Czasami gdy widziałem L. Kaczyńskiego w tv kojarzył mi sie z
      dyktatorem Castro a nawet czesciowo z nazista Adolfem...ale totylko moje
      osobiste spostrzezenie... Wracajac do tematu - 64 % studentów i 61% obywateli z
      wyzszym wykształceniem głosowało na D. Tuska. To o czyms świadczy. Po pierwsze -
      ludzie wykształceni maja większa swiadomośc obywatelska, oraz wieksza wiedze
      pozwalajaca im ocenic ktory kandydat na prezydenta jest własciwszy dla polski w
      jej obecnej kondycji gospodarczej. Po drugie - studenci - ludzie którzy wkrótce
      zaczną życie na własny rachunek, którzy beda chcieli cos wiecej w zyciu osiagnac
      niz kłasc płytki, wozic węgiel lub kopac doły i byc zwyklym zjadaczem chleba.
      Nie oklamujmy sie - praca fizyczna zawsze bedzie potrzebna i zawsze bedzie mozna
      z nej wyżyc...a stdenci chca pezydenta ktory bedzie realnie obnizał bezrobocie i
      umozliwiał powstawanie nowych miejsc pracy.Wiec niech pan Kaczynski nie robi
      ludziom wody z mozgu mowiac ze obnizy podatki. Niech powie jakim kosztem je
      obniży. Matka dostanie ulge podatkowa bo ma dziecko, ale co z tego skoro jej maz
      mniej zarobi bo jego firma wiecej wyda na benzyne która bedzie wyzej opodatkowana?
      NIE MA TAIEJ MOŻLIWOŚCI zeby pozostawic zarówno dodatki socjalne i pomoc
      społeczna a jednocześnie zmniejszyc podatki... no chyba że pan Kaczor dodrukuje
      sobie banknotów w mennicy. Po prostu trzeba zerwac z lewicowym podejciem do
      sprawy. Nawt Tusk nie byłby w stanie poczynic tak rozległych i powaznych kroków
      jakie mam na mysli. Chodzi mi o całkowite rozwiazanie instytucji pomocy
      społecznej. Pełny liberalizm, zero zaplecza socjalnego ze strony państwa, każdy
      martwi sie o swój tyłek i mysli perspektywicznie, a nie tak jak jest teraz,
      gdzie Polska jestkrajem nierobów którzy ciągle domagaja sie od państwa czegoś co
      im sie nie nalezy. Nikt nie jest biedny z cudzej winy, jesli chcesz to
      znajdziesz prace. Tylko nie kazda praca daje satysfakcje. Niejedna baba woli
      siedziec w domu na utrzymaniu panstwa i rodzic dzieci które utrzymywac bedzie
      oczywiscie ppanstwo, bo w mienym jej sie nie chce pracowac bo praca za ciezka i
      za malo placa. Skoro woli chodzic do lasu na grzyby i sobie w ten sposob
      dorabiac do zapomogi socjalnej to niech przestanie pobierac ta zapomoge.
      Co to sa wogole jakiekolwiek ulgi do dzieci tudziez doplłaty? kpina! jak sie
      decyduje na dziecko to mam pieniadze zeby je wychowac, a nie jak niektórzy - BÓG
      DAŁ BÓG WYCHOWA... ciekawe kto zrobił, bo chyba nie bóg , a płaci też nie on
      tylko państwo niestety. W tym momencie polsc potrzeby jest ustrój
      ultraliberalny, a nie jakas hybryda która proponuje pan Kaczyński. Prosta zasada
      - bez racy nie ma kołaczy - jak nie chcesz pracowac to sam sie martw o siebie a
      nie zrzucaj odpowiedialnsci na państwo! Troche sie rozpisałem, ale spowodowane
      jest to moim podirytowaniem... po prostu nie chce mi sie z każdej pensji
      dorzucac do garnka ludziom ktorzy nic nie robia bo im tk wygdniej, szczerze
      mowiac wolałbym dać te pieniadze żulowi stojacemu w bramie, bo taki przynajmniej
      okaże wdziecznosc...
      A Tusk... mysle że im bardziej liberalny prezydent tym lepiej. Dobrze ze romek z
      brygady G nie wygrał albo Andrzej z pod znaku sierpa i kombajnu bo naprawde
      byłoby w polsce źle.
      P.S. a kto to k.... za przeproszeniem wymyslił ze skoro zarabiam wiecej to
      mampłacic wieksz podatek??????? czy ja czesciej niz inny korzystam z lekarza,
      czy barzdiej zużywam drogi publiczne, czy bardziej zanieczyszczam środowisko,
      czy w jakis inny sposób bardziej narażam na koszty administracje publiczna niz
      gdybym zarabiał połowe mniej? MOże mi to ktos wytłumaczy - czekam na maile...

don-consiliere@o2.pl
      • fromwindsor Re: Kto głosował na kaczora? PROSTATCTWO! 24.10.05, 00:41
        Wyluzuj szczylek1984 bo ci zylka peknie.

Polska ma prezydenta na jakiego zasluguje i na jakiego od tak dawna czekala.
        Nie chce byc "personal" ale nie wytykaj wspolobywatelom, ze sa niewyksztalceni
        prostacy.
        Oni swoje wiedza i nareszcie przewidzieli w tegorocznych wyborach.
        Kaczynski prezydentem IV Rzeczpospolitej, czy to lubisz, czy nie.
        Vox populi.
        Wszak mowisz o szacunku dla demokracji, prawda?
        Wiec przeczytaj czlowieku jeszce raz, co napisales i popraw bledy ortograficzne.
        • szczylek1984 Re: Kto głosował na kaczora? PROSTATCTWO! 24.10.05, 01:15
          W naszym ograniczonym umysłowo społeczeństwie demokracja to mogła byc dobra taka
          jaką była w dawnym Rzymie - cóż nie byłaby wtedy niestety demokracją.
          "niewolnicy" nie powinni miec prawa głosu. Niby skad lepper miał tyle % poparcia
          w I turze? Bo zrobił wode z mózgu co siódmemu polakowi. Bardziej pasowałaby
          arystokracja albo ewentualnie oligarchia. Problem nie jest w rządzących tylko w
          obywatelach...

don-consiliere@o2.pl
      • eyeofbeholder niestety, motłoch skwapliwie pilnuje swoich intere 24.10.05, 00:53
        ...resów
      • pierwszywprawo Na ostatnie pytania... 24.10.05, 05:00
        Trochę bardziej zanieczyszczasz środowisko, bo pewnie masz samochód, częściej
        nim jeździsz i dalej. Ale poza tym masz rację - rzadziej na przykład korzystasz
        z pulicznej opieki zdrowotnej, bo pewnie chodzisz do lekarzy prywatnych.

Gratuluję postu, podpisuję się w 100%.
    • doopa1 NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:31
      Im większe miasto i wyższe wykształcenie tym więcej dostawał głosów Tusk. Ja też
      oczywiście na niego głosowałem ale banda wsiunów i nieuków wybrała kaczkę na
      prezydenta - jeszcze zarazi Polskę ptasią grypą...
      • kiluk2004 Re: NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:40
        Jezeli nielubisz nieukow i wsiunow to sie przeprowadz do singapuru tam ich nie
        ma (tylko niepal na ulicy 500$)
        • me-e Re: NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:50
          ...przeciez walesa , miller glosowali na tuska...to jak to jest z tymi nieukami
          sie pytam ...-)))
      • fromwindsor Re: NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:49
        doopa1 napisał:

> Im większe miasto i wyższe wykształcenie tym więcej dostawał głosów Tusk. Ja
        te
        > ż
        > oczywiście na niego głosowałem ale banda wsiunów i nieuków wybrała kaczkę na
        > prezydenta - jeszcze zarazi Polskę ptasią grypą...

A ty skad jestes, taki oswiecony?
        Idac na wojne trzeba liczyc sie z mozliwoscia przegranej i to samo jest z
        wyborami.
        Skoro glosowales, co chwale, to znaczy, ze liczyles sie z tym iz w przypadku
        wygranej twojej opcji "przegrani" uszanuja twoj i twojej wiekszosci wybor.
        Ponieaz stalo sie inaczej, niz ci z GW i inne sondazowe firmy wciskaly z uporem
        przed wyborami, to nalezaloby oczekiwac od osoby "oswieconej", za ktora jak
        sadze z twej wypowiedzi sie uznajesz, uznanie wynikow wyborow i przynajmniej
        nie wyglupianie sie takimi wypowiedziami.
        Jestem pewien, ze swiatli ludzie, do ktorych sie tak samodzielnie przyklejasz,
        na pewno nie beda zachwyceni sposobem, w jaki ich swoja osoba dyskredytujesz.
    • me-e WYNIKI z 90 proc komisji wyborczej... 24.10.05, 00:37
      ...11 proc przewagi dla kaczynskiego...-)))
      • kiluk2004 Re: WYNIKI z 90 proc komisji wyborczej... 24.10.05, 00:42
        me-e napisał:

> ...11 proc przewagi dla kaczynskiego...-)))
        Jednym slowem kacze jaja??? Gdzie Ci itelektualisci w pomrocznej?
    • lola2915 Re:Nadzieja w ptasiej grypie... 24.10.05, 00:39
      Nie popierałam Donalda Tuska w pierwszej turze, ale dziś wręcz pobiegłam do
      urny, żeby oddać na niego swój głos. Niestety stało się to, czego się
      spodziewałam, ja i reszta młodych ludzi z mojego otoczenia. Wygrał Kaczyński. A
      co to dla mnie oznacza? Pewnie nic, ale zastanawiać powinni się ci, którzy
      popełnili ten błąd i zagłosowali właśnie na niego. Bowiem uwierzyli w totalne
      bzdury, populistyczne hasełka i nawet nie zdają sobie sprawy z tego jakie
      przykre konsekwencje to przyniesie. Jestem wręcz pewna, że za dwa lata
      bezrobotnych będzie nie 3, 5 milionów, a co na to powie wtedy nasz malutki
      prezydent? Wymyśli jakąś kolejną bajkę o drukowaniu pieniędzy i rozdawaniu
      biednym? Opustoszeją nie tylko lodówki, ale też głowy wyborców. Nie chcę żyć w
      takim kraju. Cieszę się z mojego drugiego obywatelstwa, ale jestem też dumna z
      faktu, że mój region poparł Tuska..., czarno to widzę. Rydzyk przewodniczącym
      polskiego radia i telewizji, Lepper marszałkiem?, a Beger może ministrem
      finansów? HAHAHA, aha no i "polska dla polaków", czyli, że wypędzą cały górny
      śląsk za zachodnią granicę? Jedyna nadzieja w ptasiej grypie :) Pozdrowienia z
      Zabrza
      • kiluk2004 Re:Nadzieja w ptasiej grypie... 24.10.05, 00:45
        lola2915 napisała:

> Nie popierałam Donalda Tuska w pierwszej turze, ale dziś wręcz pobiegłam do
        > urny, żeby oddać na niego swój głos. Niestety stało się to, czego się
        > spodziewałam, ja i reszta młodych ludzi z mojego otoczenia. Wygrał Kaczyński.
        A
        >
        > co to dla mnie oznacza? Pewnie nic, ale zastanawiać powinni się ci, którzy
        > popełnili ten błąd i zagłosowali właśnie na niego. Bowiem uwierzyli w totalne
        > bzdury, populistyczne hasełka i nawet nie zdają sobie sprawy z tego jakie
        > przykre konsekwencje to przyniesie. Jestem wręcz pewna, że za dwa lata
        > bezrobotnych będzie nie 3, 5 milionów, a co na to powie wtedy nasz malutki
        > prezydent? Wymyśli jakąś kolejną bajkę o drukowaniu pieniędzy i rozdawaniu
        > biednym? Opustoszeją nie tylko lodówki, ale też głowy wyborców. Nie chcę żyć
        w
        > takim kraju. Cieszę się z mojego drugiego obywatelstwa, ale jestem też dumna
        z
        > faktu, że mój region poparł Tuska..., czarno to widzę. Rydzyk przewodniczącym
        > polskiego radia i telewizji, Lepper marszałkiem?, a Beger może ministrem
        > finansów? HAHAHA, aha no i "polska dla polaków", czyli, że wypędzą cały górny
        > śląsk za zachodnią granicę? Jedyna nadzieja w ptasiej grypie :) Pozdrowienia
        z
        > Zabrza
        Ajak nie bedzie to sie podetniesz??
        Do kanady tez sie przeprowadzali po zwyciestwie Busha i jakos ich nie widac???
        • lola2915 Re:Nadzieja w ptasiej grypie... 24.10.05, 00:49
          co mam zrobić podciąć się?
    • jubo7 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:40
      Vox populi, vox Dei
      ale może jednak wygrały prywatne interesy
      Polacy wybralui prezydenta, który najwiecej im obiecał
      nie pamiętali o tym ze mamy puki co mamy ustrój parlamentarny i praktycznie
      prezydent nie ma możliwosci spełnienia przedwyborczych obietnic jeżeli partia z
      jakiej sie wywodzi nie posiada co najmniej 2/3 miejsc w parlamencie.
      Tu zacytujer ojca Rydzyka: " oj biedna ta polska, biedna"
      choć on mowił to w innym kontekście.
    • dupaasi Sprężaj się Gazeto są już wyniki z 60% komisji!!!! 24.10.05, 00:40
      • dupaasi Gazeto nie śpij dawaj wyniki z 90% komisji!!!!!!!! 24.10.05, 00:46
        A może jest wam to niewygodne?????????????
    • brynk Tusk - to Gw ciebie dob iła 24.10.05, 00:40
      • mysz_polna5 Re: Tusk - to Gw ciebie dob iła 24.10.05, 00:43
        nieprzesadzjmy, to nie GW, ale poparcie mediow, w tym klamliwa propaganda GW.
        Hahahahahahaha Hip hip!
    • yarqyarq Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:48
      Chcieliście mieć Państwo Policyjne?! To teraz bedziecie mieli. Brawo dla tych
      którzy głosowali na Kaczuchę. Radio X już dało swój komentarz .... jeśli Kaczuch
      się nie naumie, to marnie widzę ten kraj ;). Pozdro 600 dla głosujących na
      McDonalda ;D
    • al.ex.andra Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:52
      " Lech Kaczyński - nowy prezydent wszystkich Polaków " - ha !!!
      Pan Kaczyńskim moim prezydentem nie jest i nie będzie.
      A pani prezydentowa...ojeeeej !!!
      • lola2915 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:54
        Nie podoba ci się? Kilka dni temu w naszym pięknym kraju dokonano pierwszej,
        udanej transplantacji twarzy... istnieje więc jakaś nadzieja!
    • piozet Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:53
      Chce mi sie plakac!!! Właśnie skończyła się w Polsce demokracja. W sejmie większość kaczorowo-
      leperowa, w Pałacu Kaczor, a Balcerowicz musi odejść. Ein Volk, Zwei Kaczoren!!!
    • goochio Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 01:04
      Najpierw ukradl ksiezyc i teraz....ukradl moje marzenia o Polsce!!!
    • me-e CZAS NA ZMIANY... 24.10.05, 01:10
      ...juz widze mine wachowskiego i innych bolkow...prawda was wyzwoli a wielu
      wlos zjezy sie na glowie...o gospodarke sie nie obawiam...zwiazki z us jeszcze
      b. zacisnione czas miec z tej przyjazni kozysci materialne...a unia juz czuje
      respekt przed polska...-)))
      • y.y Re: CZAS NA ZMIANY... 24.10.05, 01:25
        O, mee znowu bredzi na forum o bolkach i nie tylko...
    • piterro107 Radio Maryja 24.10.05, 01:12
      Chyba zaczne sluchac tego radia skoro jest takie skuteczne.....PS. Mam wyzsze
      wyksztalcenie zeby nie bylo....
      • fromwindsor Re: Radio Maryja 24.10.05, 01:28
        piterro107 napisał:

> Chyba zaczne sluchac tego radia skoro jest takie skuteczne.....PS. Mam wyzsze
        > wyksztalcenie zeby nie bylo....

Nareszcie ludzie zrozumieli, ze Radio Maryja to jak Radio Wolna Europa na
        czerwonych. I nawet rzad amerykanski nie dal na to jednego dolara a czerwonych
        raz i na zawsze wymiotlo.
        Cos w tym musi byc.
        Ale czerwoni nadal tego "nie panimajut"
      • grunio Re: Radio Maryja 24.10.05, 07:13
        piterro107 napisał:

> Chyba zaczne sluchac tego radia skoro jest takie skuteczne.....PS. Mam wyzsze
        > wyksztalcenie zeby nie bylo....
        Polecam!!! Słucham tego radia od samego początku. Wraz znim modliłem się o
        zwycięstwo Polski solidarnej. Wykształcenie też mam wyższe (UW - mgr
        politologii).
    • zwierzecymagnetyzm Do czerni internetowej 24.10.05, 01:26
      Jak to dobrze,że jesteście nic nie znaczącą cząstką elektoratu. Brawo prezydent Lech Kaczyński. Jestem dumny z Polski.
    • asmag IV Rzeczpospolita=Kaczor, Gierek, Rydzyk i Lepper 24.10.05, 01:28
      Do tego jeszcze Bugaj, Kurski, Kamiński i reszta tej menażerii
      • me-e KULTURA WYMAGA... 24.10.05, 01:36
        ...dziekowac tym , ktorzy oddali na kaczynskiego glos...dlaczego tusk nie
        dziekowal urbanowi...millerowi...walesie...kwasniewskiemu...i wielu innym
        bolszewikom i ich kolesiom...-)))
      • alkud Unikneliśmy DOCHNALIZACJI i PĘCZAKIZACJI POLSKI :) 24.10.05, 01:41
        Kaczyński prowadź!

---
        najgorszy blog swiata
        animowanehistoryjki.blox.pl/
    • mspank21 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 01:39
      Czemu Kaczynscy spychaja Polske na boczne tory europy, a milionom Polakow
      szanse na prace? Co to za kraj w ktorym banda chomikowatych blizniakow moze
      zrobic ludziom wode z mozgu? Dzisiaj w programie wyborczym byli szefowie
      sztabow wyborczych Protasiewcz i Kaminski. Scyzoryk mi sie w reku otwiera jak
      slyszalem Kaminskiego: maja realizowac swoj plan: dozywiac biedne dzieci,
      zaostrzyc prawo karne i inne populizmy. Ani slowa o walce z bezrobociem, a to
      jest glowna przyczyna tych i wielu innych chorob polskiego panstwa. Jestem
      mlodym czlowiekiem, niedlugo koncze studia i emigruje na zachod. Mam nadzieje
      ze zrobi to duzo mlodych ludzi i te matoly ktore glosowaly na Kaczynskiego beda
      przymierac glodem jak nie bedzie komu lozyc na ich emerytury. Moze wtedy zdadza
      sobie sprawe ze swojej glupoty. Tego im serdecznie zycze.
    • kozaczek3 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 01:40
      Mimo wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Będę krytykował jak zawsze!!!!!!!!!!!
      Z celi więziennej.
      Amen.
      • me-e Re: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 01:52
        kozaczek3 napisał:

> Mimo wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > Będę krytykował jak zawsze!!!!!!!!!!!
        > Z celi więziennej.
        > Amen.
        >

...to sie nazywa mania wielkosci...obawiam sie ,ze twoj idol uszatek ...juz sie
        pakuje...bo widzisz demokracja nie dopuszcza takich anomali...a jezeli
        dopuszcza to sie nazywa nie domokracja a ...panstwo kolesi... to tak jak z
        dzielem hitlera ludzie zyjacy w demokracji chca je czytac ...lecz demokracja
        mowi nie...-)))

...czuwaj...-)))
    • himax NIE DLA KOALICJI Z PiS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 01:43
      Oni wciagna nas w te probe zbudowania Utopii a potem zwala cala wine na nas.
      Dac im samym szanse zrobienia miodu w Polsce
    • kap0 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 01:54
      i co te wasze zasrane sondaze tydzien temu pisaliscie tusk 58% Kaczynski 42 ja
      pisalem Kaczynski 58%wygrane tusk 42% ikto mial racje? ....KLAMCY!!!!!
    • tusk1944 NO TO PLATFORMA ZATOPIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 02:03
      Za pychę,za arogancję,za poniżanie wyborcami samoobrony isłuchaczami RM,za
      nieszczerość,za farbowanie skóry dla kariery itp Za to wszystko im się te
      porazki należały.NIECH ŻYJE PREZYDENT LECH KACZYŃSKI!!!!
    • fromwindsor Re: DO DONALDA "BOLKA" TUSKA 24.10.05, 02:04
      silesius.monachijski napisał:

> KONIWC "NOCNEJ ZMIANY"; I TY KOCHASIU I TWOI PATRONI Z "NOCNEJ ZMIANY", BOLEK
      I
      >
      > KWACH, POLEGLISCIE. KONIEC Z LAJDACTWEM III RP. BOLEK! IV RP JUZ PUKA DO
      TWOICH
      >
      > DRZWI NA POLANCE. ADIOS AMIOGOS!!!

Silesius- adrenalina po tak pieknym zakonczeniu rekordowo dlugiej kampanii
      wyborczej na pewno nie da spac wielu, ktorzy wreszcie doczekali sie TEGO DNIA.
      Odpocznij wiec i daj tej swiadomosci wygranej dla Polski "to sink in".
      A jeki zawiedzonych z "raju utraconego" tak liczne na tym forum z pewnoscia nie
      przerwa zasluzonego odpoczynku.
      "Zakwaszenie" umyslow Rodakow powoli przechodzi i dzisiejsze wyniki wyborow
      prezydenckich na to jednoznacznie wskazuja.
      • silesius.monachijski Masz racje "fromwindsor" 24.10.05, 02:33
        Zwyciestwo nalezy uczcic zasluzonym snem. Dobranoc!!
    • ivo80 z Donalda wyrosla kaczka dziennikarska.. 24.10.05, 02:05
    • me-e ZNOW ...KLAPA...-))) 24.10.05, 02:06
      ...kto o zdrowych zmyslach szuka poparcia u trupa politycznego z jedno
      procentowym poparciem...-)))
      • tusk1944 TUSK DLACZEGO PRZEGRAŁEM??? 24.10.05, 02:13
        Przegrałem bo:Nie powiedziałem prawdy o dziadku,w reklamówkach nazwałem się
        królem a wyborców
        -zwykłym ludem,wypowiadałem się z pogardą o elektoracie Andrzeja Leppera i
        słuchaczach Radia Maryja,użyłem H,Gronkiewicz-Waltz do fałszywej i niegodnej
        kampanii przeciw prezydentowi Warszawy,byłem nieszczery biorąc na użytek wyborów
        ślub kościelny z dotychczasową (od 27 lat) konkubiną,nie wyciągnęłem
        konsekwencji wobec Miodowicza-sprawcy prowokacji przeciw
        Cimoszewiczowi,przyjmując poparcie Lecha Wałęsy za wpisanie jego syna na listy
        wyborcze PO,przjęłem "pocałunki śmierci"
        Millera,Urbana,Kwaśniewskiego,Borowskiego,wcześniej wspomnianego
        Wałęsy.Zachowywałem się w czasie kampanii arogancko i wobec Kaczyńskiego i wobec
        wyborców (Leppera,RM,i ludzi słabych).To były grzechy główne mojej kampanii
        wyborczej.Dlatego przegrałem.
        • fromwindsor Re: TUSK DLACZEGO PRZEGRAŁEM??? 24.10.05, 02:23
          tusk1944 napisał:

> Przegrałem bo:Nie powiedziałem prawdy o dziadku,w reklamówkach nazwałem się
          > królem a wyborców
          > -zwykłym ludem,wypowiadałem się z pogardą o elektoracie Andrzeja Leppera i
          > słuchaczach Radia Maryja,użyłem H,Gronkiewicz-Waltz do fałszywej i niegodnej
          > kampanii przeciw prezydentowi Warszawy,byłem nieszczery biorąc na użytek
          wyboró
          > w
          > ślub kościelny z dotychczasową (od 27 lat) konkubiną,nie wyciągnęłem
          > konsekwencji wobec Miodowicza-sprawcy prowokacji przeciw
          > Cimoszewiczowi,przyjmując poparcie Lecha Wałęsy za wpisanie jego syna na listy
          > wyborcze PO,przjęłem "pocałunki śmierci"
          > Millera,Urbana,Kwaśniewskiego,Borowskiego,wcześniej wspomnianego
          > Wałęsy.Zachowywałem się w czasie kampanii arogancko i wobec Kaczyńskiego i
          wobe
          > c
          > wyborców (Leppera,RM,i ludzi słabych).To były grzechy główne mojej kampanii
          > wyborczej.Dlatego przegrałem.

A teraz, gdy przegralem, to mowie, ze zabieram zabawki i wychodze ze wspolnej
          piaskownicy z PiS-em, mimo iz caly czas przedtem mowilem, ze mi zalezy bardzo
          na naprawie Rzeczpospolitej. Czyzby to wiec miala byc tylko gra pozorow. A moze
          tylko sprytny kamuflaz planu "B"?
          • dupaasi Re: TUSK DLACZEGO PRZEGRAŁEM???KTO WIE ??? 24.10.05, 10:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka