prawdziwy_polak1 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:25 A Tujsk juz na palkatach wystepowal jako prezydent. Jakie to smieszne . Tymbardziej ze media kreowaly go na prezydenta. Kaczynski = Prezydent 4 RP chala za to.Głosowalem na Kaczynskiego !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baklazanek kaczpospolita 24.10.05, 00:26 Pozostaje mieć nadzieje, ze nie będzie aż tak tragicznie jak się zapowiada...Kochany narodzie, jednego się jednak nie uniknie - krąglutki kaczorek z upiornym uśmiechem będzie nas reprezentować na świecie przez najbliższe 5 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_buka Re: kaczpospolita 24.10.05, 00:32 Oj trzeba sie przespac z ta mysla. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
szczylek1984 Kto głosował na kaczora? PROSTATCTWO! 24.10.05, 00:28 Niestety ale w naszym państwie wiekszość stanowią ludzie prości, niedokształceni, którzy nie sa w stanie realnie ocenić programu wyborczego. Niestety wiekszosc polaków wierzy obietnicom Kaczyńskiego. Tak jak na obietnicach skończyło się w Warszawie, tak skonczy sie i teraz tyle że na wiekszą skalę. Czasami gdy widziałem L. Kaczyńskiego w tv kojarzył mi sie z dyktatorem Castro a nawet czesciowo z nazista Adolfem...ale totylko moje osobiste spostrzezenie... Wracajac do tematu - 64 % studentów i 61% obywateli z wyzszym wykształceniem głosowało na D. Tuska. To o czyms świadczy. Po pierwsze - ludzie wykształceni maja większa swiadomośc obywatelska, oraz wieksza wiedze pozwalajaca im ocenic ktory kandydat na prezydenta jest własciwszy dla polski w jej obecnej kondycji gospodarczej. Po drugie - studenci - ludzie którzy wkrótce zaczną życie na własny rachunek, którzy beda chcieli cos wiecej w zyciu osiagnac niz kłasc płytki, wozic węgiel lub kopac doły i byc zwyklym zjadaczem chleba. Nie oklamujmy sie - praca fizyczna zawsze bedzie potrzebna i zawsze bedzie mozna z nej wyżyc...a stdenci chca pezydenta ktory bedzie realnie obnizał bezrobocie i umozliwiał powstawanie nowych miejsc pracy.Wiec niech pan Kaczynski nie robi ludziom wody z mozgu mowiac ze obnizy podatki. Niech powie jakim kosztem je obniży. Matka dostanie ulge podatkowa bo ma dziecko, ale co z tego skoro jej maz mniej zarobi bo jego firma wiecej wyda na benzyne która bedzie wyzej opodatkowana? NIE MA TAIEJ MOŻLIWOŚCI zeby pozostawic zarówno dodatki socjalne i pomoc społeczna a jednocześnie zmniejszyc podatki... no chyba że pan Kaczor dodrukuje sobie banknotów w mennicy. Po prostu trzeba zerwac z lewicowym podejciem do sprawy. Nawt Tusk nie byłby w stanie poczynic tak rozległych i powaznych kroków jakie mam na mysli. Chodzi mi o całkowite rozwiazanie instytucji pomocy społecznej. Pełny liberalizm, zero zaplecza socjalnego ze strony państwa, każdy martwi sie o swój tyłek i mysli perspektywicznie, a nie tak jak jest teraz, gdzie Polska jestkrajem nierobów którzy ciągle domagaja sie od państwa czegoś co im sie nie nalezy. Nikt nie jest biedny z cudzej winy, jesli chcesz to znajdziesz prace. Tylko nie kazda praca daje satysfakcje. Niejedna baba woli siedziec w domu na utrzymaniu panstwa i rodzic dzieci które utrzymywac bedzie oczywiscie ppanstwo, bo w mienym jej sie nie chce pracowac bo praca za ciezka i za malo placa. Skoro woli chodzic do lasu na grzyby i sobie w ten sposob dorabiac do zapomogi socjalnej to niech przestanie pobierac ta zapomoge. Co to sa wogole jakiekolwiek ulgi do dzieci tudziez doplłaty? kpina! jak sie decyduje na dziecko to mam pieniadze zeby je wychowac, a nie jak niektórzy - BÓG DAŁ BÓG WYCHOWA... ciekawe kto zrobił, bo chyba nie bóg , a płaci też nie on tylko państwo niestety. W tym momencie polsc potrzeby jest ustrój ultraliberalny, a nie jakas hybryda która proponuje pan Kaczyński. Prosta zasada - bez racy nie ma kołaczy - jak nie chcesz pracowac to sam sie martw o siebie a nie zrzucaj odpowiedialnsci na państwo! Troche sie rozpisałem, ale spowodowane jest to moim podirytowaniem... po prostu nie chce mi sie z każdej pensji dorzucac do garnka ludziom ktorzy nic nie robia bo im tk wygdniej, szczerze mowiac wolałbym dać te pieniadze żulowi stojacemu w bramie, bo taki przynajmniej okaże wdziecznosc... A Tusk... mysle że im bardziej liberalny prezydent tym lepiej. Dobrze ze romek z brygady G nie wygrał albo Andrzej z pod znaku sierpa i kombajnu bo naprawde byłoby w polsce źle. P.S. a kto to k.... za przeproszeniem wymyslił ze skoro zarabiam wiecej to mampłacic wieksz podatek??????? czy ja czesciej niz inny korzystam z lekarza, czy barzdiej zużywam drogi publiczne, czy bardziej zanieczyszczam środowisko, czy w jakis inny sposób bardziej narażam na koszty administracje publiczna niz gdybym zarabiał połowe mniej? MOże mi to ktos wytłumaczy - czekam na maile... don-consiliere@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Kto głosował na kaczora? PROSTATCTWO! 24.10.05, 00:41 Wyluzuj szczylek1984 bo ci zylka peknie. Polska ma prezydenta na jakiego zasluguje i na jakiego od tak dawna czekala. Nie chce byc "personal" ale nie wytykaj wspolobywatelom, ze sa niewyksztalceni prostacy. Oni swoje wiedza i nareszcie przewidzieli w tegorocznych wyborach. Kaczynski prezydentem IV Rzeczpospolitej, czy to lubisz, czy nie. Vox populi. Wszak mowisz o szacunku dla demokracji, prawda? Wiec przeczytaj czlowieku jeszce raz, co napisales i popraw bledy ortograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
szczylek1984 Re: Kto głosował na kaczora? PROSTATCTWO! 24.10.05, 01:15 W naszym ograniczonym umysłowo społeczeństwie demokracja to mogła byc dobra taka jaką była w dawnym Rzymie - cóż nie byłaby wtedy niestety demokracją. "niewolnicy" nie powinni miec prawa głosu. Niby skad lepper miał tyle % poparcia w I turze? Bo zrobił wode z mózgu co siódmemu polakowi. Bardziej pasowałaby arystokracja albo ewentualnie oligarchia. Problem nie jest w rządzących tylko w obywatelach... don-consiliere@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eyeofbeholder niestety, motłoch skwapliwie pilnuje swoich intere 24.10.05, 00:53 ...resów Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Na ostatnie pytania... 24.10.05, 05:00 Trochę bardziej zanieczyszczasz środowisko, bo pewnie masz samochód, częściej nim jeździsz i dalej. Ale poza tym masz rację - rzadziej na przykład korzystasz z pulicznej opieki zdrowotnej, bo pewnie chodzisz do lekarzy prywatnych. Gratuluję postu, podpisuję się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:31 Im większe miasto i wyższe wykształcenie tym więcej dostawał głosów Tusk. Ja też oczywiście na niego głosowałem ale banda wsiunów i nieuków wybrała kaczkę na prezydenta - jeszcze zarazi Polskę ptasią grypą... Odpowiedz Link Zgłoś
kiluk2004 Re: NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:40 Jezeli nielubisz nieukow i wsiunow to sie przeprowadz do singapuru tam ich nie ma (tylko niepal na ulicy 500$) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:50 ...przeciez walesa , miller glosowali na tuska...to jak to jest z tymi nieukami sie pytam ...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: NIEUKI i WSIUNY głosowały na K 24.10.05, 00:49 doopa1 napisał: > Im większe miasto i wyższe wykształcenie tym więcej dostawał głosów Tusk. Ja te > ż > oczywiście na niego głosowałem ale banda wsiunów i nieuków wybrała kaczkę na > prezydenta - jeszcze zarazi Polskę ptasią grypą... A ty skad jestes, taki oswiecony? Idac na wojne trzeba liczyc sie z mozliwoscia przegranej i to samo jest z wyborami. Skoro glosowales, co chwale, to znaczy, ze liczyles sie z tym iz w przypadku wygranej twojej opcji "przegrani" uszanuja twoj i twojej wiekszosci wybor. Ponieaz stalo sie inaczej, niz ci z GW i inne sondazowe firmy wciskaly z uporem przed wyborami, to nalezaloby oczekiwac od osoby "oswieconej", za ktora jak sadze z twej wypowiedzi sie uznajesz, uznanie wynikow wyborow i przynajmniej nie wyglupianie sie takimi wypowiedziami. Jestem pewien, ze swiatli ludzie, do ktorych sie tak samodzielnie przyklejasz, na pewno nie beda zachwyceni sposobem, w jaki ich swoja osoba dyskredytujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e WYNIKI z 90 proc komisji wyborczej... 24.10.05, 00:37 ...11 proc przewagi dla kaczynskiego...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiluk2004 Re: WYNIKI z 90 proc komisji wyborczej... 24.10.05, 00:42 me-e napisał: > ...11 proc przewagi dla kaczynskiego...-))) Jednym slowem kacze jaja??? Gdzie Ci itelektualisci w pomrocznej? Odpowiedz Link Zgłoś
lola2915 Re:Nadzieja w ptasiej grypie... 24.10.05, 00:39 Nie popierałam Donalda Tuska w pierwszej turze, ale dziś wręcz pobiegłam do urny, żeby oddać na niego swój głos. Niestety stało się to, czego się spodziewałam, ja i reszta młodych ludzi z mojego otoczenia. Wygrał Kaczyński. A co to dla mnie oznacza? Pewnie nic, ale zastanawiać powinni się ci, którzy popełnili ten błąd i zagłosowali właśnie na niego. Bowiem uwierzyli w totalne bzdury, populistyczne hasełka i nawet nie zdają sobie sprawy z tego jakie przykre konsekwencje to przyniesie. Jestem wręcz pewna, że za dwa lata bezrobotnych będzie nie 3, 5 milionów, a co na to powie wtedy nasz malutki prezydent? Wymyśli jakąś kolejną bajkę o drukowaniu pieniędzy i rozdawaniu biednym? Opustoszeją nie tylko lodówki, ale też głowy wyborców. Nie chcę żyć w takim kraju. Cieszę się z mojego drugiego obywatelstwa, ale jestem też dumna z faktu, że mój region poparł Tuska..., czarno to widzę. Rydzyk przewodniczącym polskiego radia i telewizji, Lepper marszałkiem?, a Beger może ministrem finansów? HAHAHA, aha no i "polska dla polaków", czyli, że wypędzą cały górny śląsk za zachodnią granicę? Jedyna nadzieja w ptasiej grypie :) Pozdrowienia z Zabrza Odpowiedz Link Zgłoś
kiluk2004 Re:Nadzieja w ptasiej grypie... 24.10.05, 00:45 lola2915 napisała: > Nie popierałam Donalda Tuska w pierwszej turze, ale dziś wręcz pobiegłam do > urny, żeby oddać na niego swój głos. Niestety stało się to, czego się > spodziewałam, ja i reszta młodych ludzi z mojego otoczenia. Wygrał Kaczyński. A > > co to dla mnie oznacza? Pewnie nic, ale zastanawiać powinni się ci, którzy > popełnili ten błąd i zagłosowali właśnie na niego. Bowiem uwierzyli w totalne > bzdury, populistyczne hasełka i nawet nie zdają sobie sprawy z tego jakie > przykre konsekwencje to przyniesie. Jestem wręcz pewna, że za dwa lata > bezrobotnych będzie nie 3, 5 milionów, a co na to powie wtedy nasz malutki > prezydent? Wymyśli jakąś kolejną bajkę o drukowaniu pieniędzy i rozdawaniu > biednym? Opustoszeją nie tylko lodówki, ale też głowy wyborców. Nie chcę żyć w > takim kraju. Cieszę się z mojego drugiego obywatelstwa, ale jestem też dumna z > faktu, że mój region poparł Tuska..., czarno to widzę. Rydzyk przewodniczącym > polskiego radia i telewizji, Lepper marszałkiem?, a Beger może ministrem > finansów? HAHAHA, aha no i "polska dla polaków", czyli, że wypędzą cały górny > śląsk za zachodnią granicę? Jedyna nadzieja w ptasiej grypie :) Pozdrowienia z > Zabrza Ajak nie bedzie to sie podetniesz?? Do kanady tez sie przeprowadzali po zwyciestwie Busha i jakos ich nie widac??? Odpowiedz Link Zgłoś
lola2915 Re:Nadzieja w ptasiej grypie... 24.10.05, 00:49 co mam zrobić podciąć się? Odpowiedz Link Zgłoś
jubo7 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:40 Vox populi, vox Dei ale może jednak wygrały prywatne interesy Polacy wybralui prezydenta, który najwiecej im obiecał nie pamiętali o tym ze mamy puki co mamy ustrój parlamentarny i praktycznie prezydent nie ma możliwosci spełnienia przedwyborczych obietnic jeżeli partia z jakiej sie wywodzi nie posiada co najmniej 2/3 miejsc w parlamencie. Tu zacytujer ojca Rydzyka: " oj biedna ta polska, biedna" choć on mowił to w innym kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
dupaasi Gazeto nie śpij dawaj wyniki z 90% komisji!!!!!!!! 24.10.05, 00:46 A może jest wam to niewygodne????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Tusk - to Gw ciebie dob iła 24.10.05, 00:43 nieprzesadzjmy, to nie GW, ale poparcie mediow, w tym klamliwa propaganda GW. Hahahahahahaha Hip hip! Odpowiedz Link Zgłoś
yarqyarq Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:48 Chcieliście mieć Państwo Policyjne?! To teraz bedziecie mieli. Brawo dla tych którzy głosowali na Kaczuchę. Radio X już dało swój komentarz .... jeśli Kaczuch się nie naumie, to marnie widzę ten kraj ;). Pozdro 600 dla głosujących na McDonalda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
al.ex.andra Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:52 " Lech Kaczyński - nowy prezydent wszystkich Polaków " - ha !!! Pan Kaczyńskim moim prezydentem nie jest i nie będzie. A pani prezydentowa...ojeeeej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lola2915 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:54 Nie podoba ci się? Kilka dni temu w naszym pięknym kraju dokonano pierwszej, udanej transplantacji twarzy... istnieje więc jakaś nadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
piozet Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 00:53 Chce mi sie plakac!!! Właśnie skończyła się w Polsce demokracja. W sejmie większość kaczorowo- leperowa, w Pałacu Kaczor, a Balcerowicz musi odejść. Ein Volk, Zwei Kaczoren!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goochio Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 01:04 Najpierw ukradl ksiezyc i teraz....ukradl moje marzenia o Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e CZAS NA ZMIANY... 24.10.05, 01:10 ...juz widze mine wachowskiego i innych bolkow...prawda was wyzwoli a wielu wlos zjezy sie na glowie...o gospodarke sie nie obawiam...zwiazki z us jeszcze b. zacisnione czas miec z tej przyjazni kozysci materialne...a unia juz czuje respekt przed polska...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: CZAS NA ZMIANY... 24.10.05, 01:25 O, mee znowu bredzi na forum o bolkach i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
piterro107 Radio Maryja 24.10.05, 01:12 Chyba zaczne sluchac tego radia skoro jest takie skuteczne.....PS. Mam wyzsze wyksztalcenie zeby nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Radio Maryja 24.10.05, 01:28 piterro107 napisał: > Chyba zaczne sluchac tego radia skoro jest takie skuteczne.....PS. Mam wyzsze > wyksztalcenie zeby nie bylo.... Nareszcie ludzie zrozumieli, ze Radio Maryja to jak Radio Wolna Europa na czerwonych. I nawet rzad amerykanski nie dal na to jednego dolara a czerwonych raz i na zawsze wymiotlo. Cos w tym musi byc. Ale czerwoni nadal tego "nie panimajut" Odpowiedz Link Zgłoś
grunio Re: Radio Maryja 24.10.05, 07:13 piterro107 napisał: > Chyba zaczne sluchac tego radia skoro jest takie skuteczne.....PS. Mam wyzsze > wyksztalcenie zeby nie bylo.... Polecam!!! Słucham tego radia od samego początku. Wraz znim modliłem się o zwycięstwo Polski solidarnej. Wykształcenie też mam wyższe (UW - mgr politologii). Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzecymagnetyzm Do czerni internetowej 24.10.05, 01:26 Jak to dobrze,że jesteście nic nie znaczącą cząstką elektoratu. Brawo prezydent Lech Kaczyński. Jestem dumny z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
asmag IV Rzeczpospolita=Kaczor, Gierek, Rydzyk i Lepper 24.10.05, 01:28 Do tego jeszcze Bugaj, Kurski, Kamiński i reszta tej menażerii Odpowiedz Link Zgłoś
me-e KULTURA WYMAGA... 24.10.05, 01:36 ...dziekowac tym , ktorzy oddali na kaczynskiego glos...dlaczego tusk nie dziekowal urbanowi...millerowi...walesie...kwasniewskiemu...i wielu innym bolszewikom i ich kolesiom...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Unikneliśmy DOCHNALIZACJI i PĘCZAKIZACJI POLSKI :) 24.10.05, 01:41 Kaczyński prowadź! --- najgorszy blog swiata animowanehistoryjki.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mspank21 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 01:39 Czemu Kaczynscy spychaja Polske na boczne tory europy, a milionom Polakow szanse na prace? Co to za kraj w ktorym banda chomikowatych blizniakow moze zrobic ludziom wode z mozgu? Dzisiaj w programie wyborczym byli szefowie sztabow wyborczych Protasiewcz i Kaminski. Scyzoryk mi sie w reku otwiera jak slyszalem Kaminskiego: maja realizowac swoj plan: dozywiac biedne dzieci, zaostrzyc prawo karne i inne populizmy. Ani slowa o walce z bezrobociem, a to jest glowna przyczyna tych i wielu innych chorob polskiego panstwa. Jestem mlodym czlowiekiem, niedlugo koncze studia i emigruje na zachod. Mam nadzieje ze zrobi to duzo mlodych ludzi i te matoly ktore glosowaly na Kaczynskiego beda przymierac glodem jak nie bedzie komu lozyc na ich emerytury. Moze wtedy zdadza sobie sprawe ze swojej glupoty. Tego im serdecznie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 01:40 Mimo wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będę krytykował jak zawsze!!!!!!!!!!! Z celi więziennej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 01:52 kozaczek3 napisał: > Mimo wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Będę krytykował jak zawsze!!!!!!!!!!! > Z celi więziennej. > Amen. > ...to sie nazywa mania wielkosci...obawiam sie ,ze twoj idol uszatek ...juz sie pakuje...bo widzisz demokracja nie dopuszcza takich anomali...a jezeli dopuszcza to sie nazywa nie domokracja a ...panstwo kolesi... to tak jak z dzielem hitlera ludzie zyjacy w demokracji chca je czytac ...lecz demokracja mowi nie...-))) ...czuwaj...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
himax NIE DLA KOALICJI Z PiS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 01:43 Oni wciagna nas w te probe zbudowania Utopii a potem zwala cala wine na nas. Dac im samym szanse zrobienia miodu w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 24.10.05, 01:54 i co te wasze zasrane sondaze tydzien temu pisaliscie tusk 58% Kaczynski 42 ja pisalem Kaczynski 58%wygrane tusk 42% ikto mial racje? ....KLAMCY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tusk1944 NO TO PLATFORMA ZATOPIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.05, 02:03 Za pychę,za arogancję,za poniżanie wyborcami samoobrony isłuchaczami RM,za nieszczerość,za farbowanie skóry dla kariery itp Za to wszystko im się te porazki należały.NIECH ŻYJE PREZYDENT LECH KACZYŃSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: DO DONALDA "BOLKA" TUSKA 24.10.05, 02:04 silesius.monachijski napisał: > KONIWC "NOCNEJ ZMIANY"; I TY KOCHASIU I TWOI PATRONI Z "NOCNEJ ZMIANY", BOLEK I > > KWACH, POLEGLISCIE. KONIEC Z LAJDACTWEM III RP. BOLEK! IV RP JUZ PUKA DO TWOICH > > DRZWI NA POLANCE. ADIOS AMIOGOS!!! Silesius- adrenalina po tak pieknym zakonczeniu rekordowo dlugiej kampanii wyborczej na pewno nie da spac wielu, ktorzy wreszcie doczekali sie TEGO DNIA. Odpocznij wiec i daj tej swiadomosci wygranej dla Polski "to sink in". A jeki zawiedzonych z "raju utraconego" tak liczne na tym forum z pewnoscia nie przerwa zasluzonego odpoczynku. "Zakwaszenie" umyslow Rodakow powoli przechodzi i dzisiejsze wyniki wyborow prezydenckich na to jednoznacznie wskazuja. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Masz racje "fromwindsor" 24.10.05, 02:33 Zwyciestwo nalezy uczcic zasluzonym snem. Dobranoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ZNOW ...KLAPA...-))) 24.10.05, 02:06 ...kto o zdrowych zmyslach szuka poparcia u trupa politycznego z jedno procentowym poparciem...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tusk1944 TUSK DLACZEGO PRZEGRAŁEM??? 24.10.05, 02:13 Przegrałem bo:Nie powiedziałem prawdy o dziadku,w reklamówkach nazwałem się królem a wyborców -zwykłym ludem,wypowiadałem się z pogardą o elektoracie Andrzeja Leppera i słuchaczach Radia Maryja,użyłem H,Gronkiewicz-Waltz do fałszywej i niegodnej kampanii przeciw prezydentowi Warszawy,byłem nieszczery biorąc na użytek wyborów ślub kościelny z dotychczasową (od 27 lat) konkubiną,nie wyciągnęłem konsekwencji wobec Miodowicza-sprawcy prowokacji przeciw Cimoszewiczowi,przyjmując poparcie Lecha Wałęsy za wpisanie jego syna na listy wyborcze PO,przjęłem "pocałunki śmierci" Millera,Urbana,Kwaśniewskiego,Borowskiego,wcześniej wspomnianego Wałęsy.Zachowywałem się w czasie kampanii arogancko i wobec Kaczyńskiego i wobec wyborców (Leppera,RM,i ludzi słabych).To były grzechy główne mojej kampanii wyborczej.Dlatego przegrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: TUSK DLACZEGO PRZEGRAŁEM??? 24.10.05, 02:23 tusk1944 napisał: > Przegrałem bo:Nie powiedziałem prawdy o dziadku,w reklamówkach nazwałem się > królem a wyborców > -zwykłym ludem,wypowiadałem się z pogardą o elektoracie Andrzeja Leppera i > słuchaczach Radia Maryja,użyłem H,Gronkiewicz-Waltz do fałszywej i niegodnej > kampanii przeciw prezydentowi Warszawy,byłem nieszczery biorąc na użytek wyboró > w > ślub kościelny z dotychczasową (od 27 lat) konkubiną,nie wyciągnęłem > konsekwencji wobec Miodowicza-sprawcy prowokacji przeciw > Cimoszewiczowi,przyjmując poparcie Lecha Wałęsy za wpisanie jego syna na listy > wyborcze PO,przjęłem "pocałunki śmierci" > Millera,Urbana,Kwaśniewskiego,Borowskiego,wcześniej wspomnianego > Wałęsy.Zachowywałem się w czasie kampanii arogancko i wobec Kaczyńskiego i wobe > c > wyborców (Leppera,RM,i ludzi słabych).To były grzechy główne mojej kampanii > wyborczej.Dlatego przegrałem. A teraz, gdy przegralem, to mowie, ze zabieram zabawki i wychodze ze wspolnej piaskownicy z PiS-em, mimo iz caly czas przedtem mowilem, ze mi zalezy bardzo na naprawie Rzeczpospolitej. Czyzby to wiec miala byc tylko gra pozorow. A moze tylko sprytny kamuflaz planu "B"? Odpowiedz Link Zgłoś