039o01587 23.10.05, 20:37 Chwala i czesc IV RP ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bomarzo [...] 23.10.05, 20:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Po 66 latach niewoli nareszcie w Polsce, w IV RP ! 24.10.05, 12:54 Radość wielka, wdzięczność dla tych wszystkich, którzy nas poparli, za to, że razem wywalczyliśmy IV Rzeczpospolitą! To jest wielki dzień dla wszystkich, którzy kochają Boga i Polskę. Mamy prezydenta, z którego możemy być dumni, prezydenta, który nie zdradzi, który nie zapomni obietnic i który zbuduje Polskę naszych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Po 66 latach niewoli nareszcie w Polsce, w IV 24.10.05, 13:00 Wiwat IV Rzeczpospolita Ludowa! Biednie, ale uczciwie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziun Re: Po 66 latach niewoli nareszcie w Polsce, w IV 24.10.05, 16:54 .... rece opadaja czytajac takie posty !!! Takie poglady to patologia. Zycie was zweryfikuje szybciej niz myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tulu1 Re: Po 66 latach niewoli nareszcie w Polsce, w IV 24.10.05, 17:02 dziun napisał: > .... rece opadaja czytajac takie posty !!! Takie poglady to patologia. Zycie > was zweryfikuje szybciej niz myslisz. całkowicie popieram ....mamy prezydenta co będzie "szeryfem na dzikim zachodzie" klęska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Wolę jedną RP a porządną,a nie czwartą socjalną 24.10.05, 17:42 Tja, Kaczor ma tyle wspólnego z prawicą co Sharon z chrzescijaństwem. Wydaje mi się, że właśnie Kaczyński złożył tyle socjalnych obietnic, że nawet Kwaśniewskiego zdeklasował. Więc gdzie tu prawicowość? Ciekawe skąd on weźmie pieniądze na te obiecanki cacanki? Bo jak znam życie to zabierze jedym biednym, a da drugim, albo poprostu powie nam za kilka lat "spieprzajcie dziady". I to chyba tak się skończy, bo tak się wszystko w tym kraju kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
rottensky Re: Lech Kaczynski Prezydentem - gratulacje 24.10.05, 19:00 Racja, gratulacje dla Pana Kaczyńskiego, obu Panów z resztą! I całego PiS! p.s. Ja stąd wyjeżdżam, tak samo planuje postąpić 80% moich znajomych, pozostałe 20%, chociaż bardzo by chciało, niestety nie ma możliwości. Do Niemiec, Anglii, gdziekolwiek, nawet jeśli przyjdzie pracować "na zmywaku" i tak będzie to lepsze wyjście niż pozostanie tuataj. Może to mało patriotyczne. Ale czy postawa reprezentujących nas polityków jest patriotyczna? Wczorajsza telewizyjna relacja z PKiN kojarzyła mi się niewymownie z wiecami komunistycznymi, które znam (na szczęście?) tylko z filmów. Może jestem jeszcze młoda głupia. Może się mylę. Prawdę mówiąc, bardzo chciałabym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
fuiio Re: Lech Kaczynski Prezydentem - gratulacje 24.10.05, 19:30 jedz... zwłaszcza ten "zmywak" fajnie brzmi.kiedys było takie powiedzenie "nie chcialo sie nosic teczki- trzeba nosic woreczki" ateraz widac musisz na zmywak emigrowac...dołączam wyrazy ubolewania... Odpowiedz Link Zgłoś
rottensky Re: Lech Kaczynski Prezydentem - gratulacje 25.10.05, 09:22 Prawdę mówiąć jadę tam studiować. Z porządnym stypenduim, nomalną pracą i warunkami życia. I mam to wszystko właśnie dzięki "noszeniu teczki". Odpowiedz Link Zgłoś
indris Gratulacje będzie można składać... 24.10.05, 20:03 ...kiedy Polska przestanie być amerykańskim lokajem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lech Kaczynski Prezydentem - gratulacje 25.10.05, 04:40 Nadszedł czas dr Leppera i era Gangu Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Lech Kaczynski Prezydentem - gratulacje 25.10.05, 14:35 Zwycięstwo Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich oznacza ogromną porażkę obrońców III Rzeczypospolitej. Tak naprawdę ostateczną klęskę poniósł obóz Czersława Kiszczaka, Leszka Bubela i Floriana Siwckiego - stwierdzajom znawcy.. Odpowiedz Link Zgłoś