masochista 27.10.05, 09:38 Panie Jerzy, Niech Pan nie ustępuje. Będzie zabawniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puuchatek Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 09:44 Panie pośle Jurek, po raz pierwszy od 1989 roku powiedział Pan coś sensownego. Jeśłi nie są to tylko puste słowa, jeśłi rzeczywiscie jest Pan gotów do takiego kroku - składam wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
boorack Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 09:48 Wierzysz w garbate aniolki ? Ten bolszewik mowi dokladnie to co mu Kaczynski prikazal. I jak Kaczynski zdecyduje zeby to slowo zlamac, Jurek zlamie. Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_pucia No tak i znowu spiskowa teoria dziejów 27.10.05, 10:18 ulubiony argument zatuskanych. A nie widzisz tu dobrej woli ze stronu PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: No tak i znowu spiskowa teoria dziejów 27.10.05, 10:37 Przykro mi, ale nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Przyklady dobrej woli z strony PiS 27.10.05, 11:40 Bylo ich sporo a zaczelo sie jeszcze w czasie kampaniii wyborczej. PO-PiS mogly liczyc na blisko 70% glosow, kiedy PiS rozpoczal kampanie anty-PO. W efekcie do dejmu weslo PSL i SLD a SO osiagnela ponad 11% poparcia. Drugi przyklad dobrej woli PiS to kampania pomowien wobec rodziny D.Tuska. Trzeci przyklad to skumanie sie z rydzykiem w celu "zatopienia" PO. To tylko trzy przyklady dobrej woli PiS, zapewnie bylo ich sporo wiecej, nie wspominajac o obietnicy L.Kaczynskiego ze PO dostanie marszalka sejmu. skonczylo sie tak ze wy (PO) dostaniecie, ale my (PiS) sobie go wybierzemy... Odpowiedz Link Zgłoś
miecia9 i znowu spiskowa teoria dziejów 27.10.05, 11:57 Po nie potrzebuje pomocy Rydzyka sama sie zatopi. A co do kampanii to PO doprowadził do wycofania się Cimoszewicza rozpoczynajac tym samym brutalną kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1960 Re: i znowu spiskowa teoria dziejów 27.10.05, 13:22 to PiS wymyslił a PO dało się podpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1960 Re: No tak i znowu spiskowa teoria dziejów 27.10.05, 13:19 jakiej woli bo jest wola ochota i zachęta1 Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 13:09 bez przesady. marszalek pisu jest o tyle lepszy, ze nie bedzie mial przeciwko sobie calej opozycji i nie skonczy sie jak za belki. potrzebna jest osoba ktora poprowadzi ten sejm a nie sama przynaleznością partyjną doprowadzi do awantur i przyspieszonych wyborow. z drugiej strony to tez argument (byly spory o marszalka i mswia) za przyznaniem mswia po, zeby nie odebrac im zupelnie decyzyjnosci w pracach rządu (co tez moze uchronic koalicje przed rozpadem) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Szkoda Tusk i Rokita zamiast bic sie o stolki ... 27.10.05, 09:48 ... nie biora przykladu posla Jurka. Odpowiedz Link Zgłoś
filc1957 Re: Szkoda Tusk i Rokita zamiast bic sie o stolki 27.10.05, 09:59 Toż własnie biorą! Rezygnują ze stołków! Przecież jak nie będzie koalicji, to nie będzie stołków dla PO, prawda? Te już PiS odpowiednio porozdziela... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Tusk wypłakał się wczoraj w spódnicę Moniki Olej. 27.10.05, 11:58 Większość wynorców wypowiedziała się jasno: NIE CHCEMY PLATFORMY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach a w czyją spodnice mial sie wyplakac 27.10.05, 12:17 kiedy zona daleko, a jedyna kobieta w tej partii jest św. Waltzowa? Kaczynski, jak bedzie chcial sobie poplakac to ma oprocz zony jeszcze mnostwo innych kobiet wokol siebie. i za to tez go cenie, ze dal zatrudnienie i zaufal tylu kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 Re: a w czyją spodnice mial sie wyplakac 27.10.05, 13:18 kobieta_na_pasach napisała: > kiedy zona daleko, a jedyna kobieta w tej partii jest św. Waltzowa? Tuskowa chodzi tylko w spodniach, wiec najwyzej moze sie jej w spodnie wyplakac. A ze zona daleko, to moze sie wyplakac w spodnie ktorego z kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 euro idzie w gore, nareszcie! 27.10.05, 13:20 kiedys ulokowalam zlotowki w euro i teraz nadchodza wreszcie zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
mnia-mnia Re: Tusk wypłakał się wczoraj w spódnicę Moniki O 27.10.05, 13:13 prawie połowa wyborców powiedziała-NIE CHCEMY PISu Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 Re: Tusk wypłakał się wczoraj w spódnicę Moniki O 27.10.05, 13:16 mnia-mnia napisała: > prawie połowa wyborców powiedziała-NIE CHCEMY PISu no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ustąpienie Jurka nie jest najważniejsze 27.10.05, 09:46 Pierwszy krok to odsunąć obrażonego "Donalda Wielkiego Macedońskiego" rozsądnym Rokitą. Dąsy jednego, dużego chłopca nie mogą wpływać na losy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
carmell11 Re: Ustąpienie Jurka nie jest najważniejsze 27.10.05, 09:49 Jak widac, na razie za bardzo nie wplywa. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Ustąpienie Jurka nie jest najważniejsze 27.10.05, 10:09 galba napisał: > Pierwszy krok to odsunąć obrażonego "Donalda Wielkiego Macedońskiego" rozsądnym > > Rokitą. Dąsy jednego, dużego chłopca nie mogą wpływać na losy kraju. > Ty chyba nic nie rozumiesz z polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Nie słuchałeś wczoraj uważnie 27.10.05, 10:22 galba napisał: > Pierwszy krok to odsunąć obrażonego "Donalda Wielkiego Macedońskiego" rozsądnym > > Rokitą. Dąsy jednego, dużego chłopca nie mogą wpływać na losy kraju. > Rokita mówi to samo co Tusk IMHO należałoby zastąpić kłamliwych Kaczyńskich, Dorna, Ziobrę, Jurka na jakiś uczciwych ludzi. Tylko czy tacy są w PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Kompleksy Kaczek 27.10.05, 10:51 jasiuf napisała: > Rokita mówi to samo co Tusk > IMHO należałoby zastąpić kłamliwych Kaczyńskich, Dorna, Ziobrę, Jurka na jakiś > uczciwych ludzi. > > Tylko czy tacy są w PiS ? Jeśli byli, to zostali wycięci. Trzeba być bardzo łatwowiernym, aby sądzić, że PiSiorkom chodzi o naprawdę kraju. Oni władzą leczą swoje kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
liberus naprawę 27.10.05, 10:53 liberus napisał: > PiSiorkom chodzi o naprawdę kraju. "Naprawę" oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
atomm A na rynkach trwa bessa 27.10.05, 11:48 Taaaa po wczorajszych spadkach dzis znowu w ciagu 3 godzin mamy 2% w dol... Odpowiedz Link Zgłoś
aariciaa Re: Nie słuchałeś wczoraj uważnie 27.10.05, 11:23 Bo niby PO sklada sie z ludzi krystaliczne uczciwych i czystych ? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal A, PiS-iory, obnazacie sie 27.10.05, 10:39 galba napisał: > Pierwszy krok to odsunąć obrażonego "Donalda Wielkiego Macedońskiego" rozsądnym > > Rokitą. Dąsy jednego, dużego chłopca nie mogą wpływać na losy kraju. > chcecie rozbicia PO, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
liberus TKM 27.10.05, 10:50 galba napisał: > Pierwszy krok to odsunąć obrażonego "Donalda Wielkiego Macedońskiego" rozsądnym > > Rokitą. Dąsy jednego, dużego chłopca nie mogą wpływać na losy kraju. Albo głupi albo naiwny jesteś. PiS za plecami PO konsztachtuje z Lepperem, łamią wspólne umowy i forsują swoje marszałka, chcą zostawić paltformiakom ochłapy w rządzie aby mieć na kogo zrzucić winę za niechybne w przyszłości porażki. Jaka zdrowo mysląca partia by się w to pakowała???? W taki układ się nie wchodzi. Kaczyńskim sodówa do głowy uderzyła. IV RP to fikcja. TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1960 Re: TKM 27.10.05, 13:32 Tylko twarda opozycja i na wszystko veto co zrobi PiSuar. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Dobry pomysł! 27.10.05, 09:46 Ustąpić może także prezydent-elekt Kaczyński Lech. Może po prostu powiedzieć: "Drodzy wyborcy, uważam, że to mnie przerosło, zrzekam się wyboru, nie przystąpię do ślubowania." Bardzo uzdrowiłoby to sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dobry pomysł! 27.10.05, 11:32 zigzaur napisał: > Ustąpić może także prezydent-elekt Kaczyński Lech. > Może po prostu powiedzieć: > "Drodzy wyborcy, uważam, że to mnie przerosło *********************************** Nie trzeba wielkich starań, by cos Kaczyńskiego przerosło. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dobry pomysł! 27.10.05, 12:03 Ale jestem ciekawy, co by się stało, gdyby PO wystąpiła, na próbę, z taką inicjatywą. Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Zgadza się, nie ustępuj Jurek 27.10.05, 09:48 Będzie niezła heca. Może znowu głównym tematem obrad będzie nie gospodarka a aborcja, obowiązkowa spowiedź i wiodąca rola kościoła czy teżinnej partii. Nie ustępuj, Jurek. Marek też niech nie ustępuje. Musicie to jaoś dogadać między sobą. W ten sposób najdalej za dwa lata znowu będziemy mieli wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
carmell11 Re: Zgadza się, nie ustępuj Jurek 27.10.05, 09:51 Na to wygląda. Zacofany kraj, zacofani ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zgadza się, nie ustępuj Jurek 27.10.05, 10:06 Tylko, że prezydentem nie jest człowiek z charakterem, potrafiący w odpowiedniej chwili walnąć pięścią w stół i rozwiązać Sejm. Mam na myśli, oczywiście, Lecha Wałęsę. Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Zgadza się, nie ustępuj Jurek 27.10.05, 12:48 A Ty zaliczasz się do tych zacofanych? Co wg Ciebie świadczy o zacofaniu ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Już za późno PiS-iorki.. Jak teraz by wyglądała PO 27.10.05, 09:49 gdyby uparła sie przy zmianie na stanowisku marszalka? Dokladnie tak, jak wypadło PiS w amoku zgarniajac wszystkie stołki. PiS to oszuści. Z takim chamstwem nie można współrządzić. Smutne to, ale prawdziwe. Nie tak dawno temu, tu w GW pisalłem na forum, że jeżeli wygra kaczyński, to nie będzie tragedii. Pomyliłem się co do braci K. Oni naprawdę są niebezpieczni dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon ja jurka pamietam ze studiow 27.10.05, 09:50 wiecie co, ja tego faceta dobrze znalem, bo studiwalismy w tym samym czasie na UAM w Poznaniu, w latach 80-ych. razem tez strajkowalismy na uczelni. to byl nawet mily gosc, z ktorym wiaze sie pare zabawnych anegdot. pamietam jak sie wybralismy do opery chyba na balet Drzewieckigo. Jurek popil wczesniej i w trakcie spektaklu zrobilo mu sie niedobrze, wiec rzucil pawia na wydekoltowane plecy jakiejs starszej pani, ktora siedziala przed nim. gruchnelismy smiechem, oprocz Jurka oczywiscie, no i wyproszono nas z opery. Jurek, pijany jak bela, stoczyl sie jeszcze ze schodow z okrzykiem "ooo coorva...!" lubilismy go, bo w zasadzie latwo bylo z niego lacha drzec - taki troche "sierioznyj czelowiek" z niego byl. to tak w ramach sylwetki nowego marszalka... Odpowiedz Link Zgłoś
sadusx Re: ja jurka pamietam ze studiow 27.10.05, 10:36 No brawo Jurek, nie znalem cie z tej strony. Orzygac plecy szanownej pani uuaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: ja jurka pamietam ze studiow 27.10.05, 10:43 A ja o Jurku slyszalem od profesora UMK w Toruniu, ktory byl jego wykldowca Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: ja jurka pamietam ze studiow 27.10.05, 10:45 Kontynuuje, przerwalo mi z przyczyn technicznych: ten profesor byl lewicowy z przekonan, b. czlonek PZPR. Ale Jurka wspominal jako sympatycznego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: ja jurka pamietam ze studiow 27.10.05, 14:33 To już wiem, co trzeba zrobić, żeby załapać się do PiS-owców! Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: ja jurka pamietam ze studiow 27.10.05, 14:37 Rzygać! Rzygać i jeszce raz Rzygać.! Czym sie da i jak sie da, i jak najdalej! Byle nie na SWOICH pisiów! Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 09:53 Kandydowałem, ale mogę ustąpić, co ty człowieku łachę robisz czy co. Po coś tu wlazł jak nie wiesz czego chcesz. Skoro porozumienie przedwyborcze dot koalicji było takie, że jedni dają premiera a drudzy marszałka to trzeba było wybrać Komorowskiego a łamać porozumienie a potem bajdużyć jak durna panienka: chcałaby, ale może nie, ja nie wiem, ja pójdę do mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
agni1 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 11:17 Właśnie o to chodziło, żeby marszałkiem nie został Komorowski. Wcale nie dziwię sie PIS - domagać się aby głosowali na Komorowskiego - najbardziej zajadłego przeciwnika PIS to trochę za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 A może Marek fajnie bije w pupę? 27.10.05, 09:56 bo wszyscy tak psy wieszają na nim, biduli... Odpowiedz Link Zgłoś
kot19991 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 10:00 Brawo Platformo !!!! Pamiętajcie, w polskim systemie prawnym istnieje coś takiego jak POZYTYWNE WOTUM NIEUFNOŚCI. Oznacza to, że możliwy jest w każdej chwiliej wybór nowego premiera i utworzenie nowej większości w trakcie kadencji (w nowe wybory raczej nie wierzę). Jeśli Kaczyńscy się opamiętają i w końcu powiedzą wyborcom, że składali obietnice bez okrycia i szkodliwe dla kraju (takie jak utrzymanie KRUS, utrzymanie przywilejów emerytalnych dla niektórych kosztem innych podatników, restytucji PRL w służbie zdrowia) to Platforma może (na bazie rozsądnego programu) z nimi podjąć rządy. Fałszywe, debilnego, populistycznego programu nie warto realizować. Obecnie wejście do rządu dla PO będzie zabójstwem. PiSowcy są skrajnie fałszywi i będą się umawiać z populistami za plecami koalicjanta – po to aby utrzymać się przy władzy. W tym czasie wszystkie rozsądne, ale trudne rozwiązania prawne, które forsowałaby Platforma byłyby przez PiS kontestowane. Odpowiedz Link Zgłoś
filc1957 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 10:17 Bingo! Tak właśnie będzie! Wszystko, co będzie trzeba zrobić, a będzie to związane ze spadkiem poparcia dla rządu będzie obciażało PO, a nie PiS! Tak było w przypadku AWS-u i UW i tak bedzie teraz! Jak to jest, że w trakcie kampanii wyborczej J. i L. Kaczyńscy z kpiną wymachiwali karteluszkami mówiąc, że to program gospodarczy PO a teraz nagle ten program jest dobry?! Ma go realizować PO?! Albo ma być inaczej, to PO ma realizować banialuki gospodarcze PiS-u i brać za nie odpowiedzialność !!! To jest właśnie plan "zatopienia" PO !!! Już tam bliźniacy doskonale wiedzą, że tego, co naobiecywali NIE DA się zrealizować ! Więc teraz podnoszą larum, że PO taka nieodpowiedzialna... Nich realizuja to, do czego zostali przez część społeczeństwa upoważnieni. I tyle. Ale też niech wezmą za wszystko odpowiedzialność, bez zaworu bezpieczeństwa, zderzaka, jakim w ich zamyśle ma być PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo panie jerzy, niech pan tego jerzemu urbanowi nie 27.10.05, 10:06 robi, gdy pan ustapi, jerzy (urban) straci duzo kasy, pan jest taka ciekawa osobowoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
ata4 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 10:15 Niech Pan ustapi - zdecydowanie poprawi mi to nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 10:32 J.K po mistrzowsku rozprowadził PO z płaksiwym Tusiem na czele..... Marsz do kąta...do Olejniczaka ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 10:49 jak dotychczas JK nie wie, co ma robic Odpowiedz Link Zgłoś
papa.leone Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 11:09 Jestem przekonany, że wie doskonale. Odkąd stanął do wyborów (a wszyscy widzą, że dobrze w nich wypadł) wie co robi! To PO jest obrażoną panną, która stroi fochy gdy w rzeczywistości mimo drugiego miejsca osiągnęła sukces o jakim żadnej partii liberalnej się w Europie NIE ŚNIŁO! Niechże prezydent TUSK pokaże teraz jakim jest POKOJOWO nastawionym człowiekiem. Chcemy być dumni z Polski! Problem w tym, że jego partia nie jest jednorodna. Pan Tusk nie wydaje się mieć pełni władzy. Tym lepiej dla kraju, że taka niejednorodna partia nie ma przewagi i nie rządzi krajem. To również mogłyby być rządzy kolesiów ciągnących każdy w swoją stronę by załatwić coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 mistrzowsko - tylko co z tego? 27.10.05, 11:20 1)kiedyś trzeba będzie skończyć gierki i zająć się polityką - budżetem,podatkami,służbą zdrowia,bezrobociem i całą resztą tych nudnych rzeczy... 2)mnie takie "mistrzowstwo" nie fascynuje,raczej budzi obrzydzenie prawdziwym mistrzem to był np. Miles Davis... Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Nie pomoże ale poprawi nastrój wielu - tak 27.10.05, 10:39 poważniej. Ad vocem Filc 1957 teoretycznie PiS uważa że wersja nie wejścia PO do rządu też będzie dla nich korzystna. PO będzie poza nawiasem sprawnej koalicji, poza nawiasem znaczących mediów które za jakiś czas nie będa przychylne PO (wiadome metody wpływu), poza autorstwem jako takiego rzadzenia który zostanie okrzyknietym "... wykonaniem zadania budory 4 RP" itd itp podobne fugury retoryczne. A za 4 lata pieniądze na kolejną kampanię wyborcza zrobia wodę z mózgu ludziom i ponownie wybiorą geniuszów i wzory wszelkich cnót. Takie podejście zaś świadczy o jednym - o falandyzacji prawa w celu zagwarantowania wpływów jednej partii. Media - juz dzisiaj zatrudniajcie dobrych śledczych, byłych agentów i szykujcie kasę na kupowanie tajnych informacji o zakulisowych działaniach władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 10:44 nie ustepować,bo to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 10:47 Wczoraj wybrano marszałka sejmu RP czy kapitana drużyny siatkówki plażowej? Ta wypowiedź p. MJ jest kompromitująca. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Ile jeszcze "zderzakow" maja Kaczynscy? 27.10.05, 10:51 Marcinkiewicz, Jurek... Kaczynscy szermuja tymi pionkami az milo... Tylko mnie juz rzygac sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: wypowiedź skandaliczna 27.10.05, 11:02 ...deprecjonująca drugi urząd w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Dooooookladnie! 27.10.05, 11:10 To pokazuje jak instrumentalnie Kaczynscy chca korzystac z wladzy i stanowisk. Mnie tylko zastanawia jedno i autentycznie chcialbym to wiedziec - komu tak bardzo Kaczynscy chca sie dobrac do tylka (jekies konkretne nazwisko lub nazwiska), ze az tak bardzo "inwestuja". Kwasniewski? Nie sadze, to mydlo nie warte by bylo takiego zachodu. Autentycznie pojecia nie mam, kto tym maluchom tak zaszedl za skore.... Odpowiedz Link Zgłoś
agni1 Re: Dooooookladnie! 27.10.05, 11:28 Przypuszczam, że chcą się dobrać do skóry tzw. baronom SLD, aferzystom i osobom robiącym przekręty, czyli osobom posiadającym duzą kasę i wpływy. Jak sie popatrzy na członków PO (Janusz Lewandowski, prezydent Poznania, były prezydent Warszawy)to można przestać się dziwić, skąd takie awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 watpie... 27.10.05, 11:36 moim zdaniem chodzi o kogos bardzo konkretnego... Niedlugo sie o tym dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 karły są mściwe... 27.10.05, 11:39 r306 napisał: > moim zdaniem chodzi o kogos bardzo konkretnego... > Niedlugo sie o tym dowiemy. pewnie niedługo dowiemy się,że Lech Wałęsa był japońskim szpiegiem... Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Ale to juz bylo 27.10.05, 11:44 co wy nie pamietacie afery Olszewskiego, ktorego popierala najbardziej aferalna partia czyli PC... Niedlugo sie dowiemy ze Maciarewicz byl cacy, a Walesa obalil komunizm na zyczenie PZPR.... Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Ale to juz bylo 27.10.05, 12:56 Co za bzdury wypisujesz! Mam nadzieję, że nie jesteś zwolennikiem PO, bo to byłaby dla nich kompromitacja!!! Uważam, że raczej bliżej Ci do SLD. Wszyscy moi znajomi głosujący na PO za najbardziej aferalną uwazają postkomunistyczną SLD (znakomicie dowiodły tego ostatnie cztery lata). Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Dooooookladnie! 27.10.05, 15:11 Jak to kto. Warszawiacy! Tak się chłop starał "na niby", a Warszawa wystawiła mu prawdziwy rachunek! A biedak miał nadzieję, że rachunek też będzie "na niby". I kilkadzięsiąt wielkich miast w Polsce postąpiło tak samo. Biedak usłyszał gdzieś, że "Chłop potęgą jest i basta!" oraz że "Chłop żywemu nie przepuści!" i dlatego w pobliżu towarzystwo Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 Re: Ile jeszcze "zderzakow" maja Kaczynscy? 27.10.05, 11:31 r306 napisał: > Marcinkiewicz, Jurek... Kaczynscy szermuja tymi pionkami az milo... > Tylko mnie juz rzygac sie chce... sądzac po ilosci kobiet w PiSie wiecej niz PO. tam zdaje sie tylko jest jedna ze zderzakami, pani Waltz? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 hehehe 27.10.05, 11:36 w moim wieku o kobiecych kraglosciach nie mysli sie w ten sposob ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 jak sie panna raz obrazi to tak łatwo sie jej nie 27.10.05, 11:23 przeprosi. wątpie wiec, czy ten jeden gest wystarczy, aby obłaskawic obrażoną dziewice. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 on ma na nazwisko JUREK, a na imię Marek nt. 27.10.05, 11:26 masochista napisała: > Panie Jerzy, Niech Pan nie ustępuje. Będzie zabawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
masochista Re: on ma na nazwisko JUREK, a na imię Marek nt. 27.10.05, 11:44 Zgadza się. "Panie Jerzy" to hasło Rewińskiego odnośnie Jurka, kiedy razem posłowali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 11:32 chyba Panie Marku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magi Re: Jurek: Ustąpię z funkcji, jeśli to pomoże 27.10.05, 11:34 Ojciec Jurek nie ustąpi bo nie zgodzi się na to Ojciec Dyrektor Rydzyk!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejnoworoczny TKM 27.10.05, 11:35 TKM chlopaki, TKM. Macie już Premiera, Prezydenta, marszalka Sejmu, Marszałka Senatu. Więc przebiliście pezernością na stanowiska wszystkie poprzednie TKM-y. A WIERZYŁEM, ŻE HUCPA LUDZI PIERWOTNYCH MINĘŁA Z EPOKĄ. Zaczyna się nowa era GIERKA - tym razem Adama i jego braci bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
magi Ojciec Jurek nie ustąpi 27.10.05, 11:36 OJCIEC JUREK nie ustąpi bo OJCIEC DYREKTOR nie zgodzi się na to Odpowiedz Link Zgłoś
tornado2005 Kto Głosował na ZChN 27.10.05, 11:39 Ciekawostka: stanowisko / nazwisko / obecnie w partii - poprzednio marszałek Sejmu Marek Jurek PiS - ZChN kandydat na marszałka Senatu Stefan Niesiołowski PO - ZChN premier Kazimierz Marcinkiewicz PiS - ZChN główny sztabowiec Michał Kamiński PiS - ZChN europoseł Ryszard Czarnecki Samoobrona - ZchN Może ZChN powinno rządzić Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
atomm ZChN -> AWS -> PiS 27.10.05, 11:46 A moze ktorych z tych panow po drodze zaliczyl jeszcze AWS.... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: PO = zdrada, sabotowanie, i żądza władzy. 27.10.05, 12:03 Platformersi to niebezpieczni szkodnicy. We Wrocławiu sprzedali Miejską Ciepłownię, pozbawiając miasto stałych, pewnych wpływów gotówki. Ci goście są w jakimś amoku prywatyzacyjnym. Pozbywają się najlepszego dostawcy pieniędzy za jedorazową kwotę poniżej rocznego przychodu. Odpowiedz Link Zgłoś