minimum1 Re: PO= porażka obywatelska 27.10.05, 14:44 bebert007 napisała: > czas na zakończenie drawek PO zdelegalizować libertynów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:42 Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam... No to wszystko jasne. Kaczyńscy mają pełnię władzy i pełne gacie: jak sprostać obietnicom wyborczym i jak rządzić? Najlepiej zaasekurować się na wszelki wypadek: wszystkiemu winna PO. PKP - czyli pięknie k... pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul7 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:45 Banda kretynów ... Mam na myśli PiSuar, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:46 a wina PO polega na tym, że nie daje się Kaczyńskim wpuścić w maliny Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:47 Ludwik Dorn wyjaśnił, że PiS poparło kandydaturę Andrzeja Leppera na wicemarszałka Sejmu, aby wybrać prezydium Izby w sposób bezkonfliktowy. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Oczywiscie. Oto kwintesencja stylu PiSowego: wszystkim wszystko, byle sie nie burzyli, bo wtedy pospadamy ze stoleczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 przeciez to sa wywrotowcy i sabotazysci 27.10.05, 14:48 to jest ich celem i do tego dążą. gdyby ich celem byla prawdziwa troska o ludzi w tym kraju to dążyli by do ugody. Odpowiedz Link Zgłoś
gmork1 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:48 Dzrwi do rozmów dla PO sa otwarte, ale są to tylne drzwi dla służby. PiS oczekuje, że PO podkuli ogon i będzie na posyłki PiS-u. A co do krytyki kadydatur wysuwanych przez PO- no cóż, potwierdza sie to co już zostało powiedziane- każdy kandydat dobry, byle nie proponowany przez PO, która ma w przyszłej koalicji pełnic role podnóżka, a nie równego partnera Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz62 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:50 Dorn nawięcej winy jest w Tobie bo mataczysz i masz nie wyparzony jęzor a co do tego kto jest winny to poczytaj sobie o kontaktach kumpla Czarnieckiego z sztabem wyborczym kaczora .Coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś
narat Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:51 Co ten Dorn wygaduje. Szef klubu PiS Ludwik Dorn, wcześniej stawiał warunek, że wicemarszałkiem mogą być tylko osoby godne i bez kryminalnej kartoteki. Tymczasem głosami PiS WCmarszałkiem Sejmu został kryminalista Andrzej L.i w tej chwili Dorn usiluje wmówić, że winna jest Platforma Obywatelska, toż to szczyt obłudy i cynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesagnes Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:51 PiS wybiera marszałka Sejmu wspólnie z Samoobroną i LPR. Wybiera też Leppera na wicemarszałka, mimo że nie tak dawno nazywali go przybudówką SLD. Nie chce się zgodzić na wybór Niesiołowskiego na wicemarszałka Senatu. Rozmowy rządowe się ślimaczą i PO ma zabrać się za zdrowie, gospodarkę i infrastrukturę zostawiając PiS resorty siłowe. I to oczywiście jest wina PO :-) Dorn ma niezłe poczucie humoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:53 Jak słucham tego Dórnia to mi się nóż w kieszeni otwiera. Arogancja, bezczelność i chamstwo to jedyne co się na usta ciśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chiphop Wystarczy przyjąć do PO Płażyńskiego 27.10.05, 14:53 i problem się sam rozwiąże, będzie PO miało swoją reprezentację w Senacie nieźle to wymysliłem Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Wystarczy przyjąć do PO Płażyńskiego 27.10.05, 14:58 chiphop napisał: > i problem się sam rozwiąże, będzie PO miało swoją reprezentację w Senacie A moze by tak przyjac O Rydzyka do PO to platforma mialaby wygrane wszystkie wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
narat Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:56 PiSuar i WCmarszałek pasują do siebie jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
rafek00 Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 14:56 ROZWIĄZAĆ PARLAMENT !! PRZEGONIC CHLOPOW Z MIASTA CZYLI PiS !! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh no to już wiemy dlaczego Płażyński poparł 27.10.05, 14:59 niespodziewanie pisiorki przed wyborami. obiecali mu, tka jak lepperowi, stołek. ponieważ mniej znaczy to tylko w senacie. i się ch.łop połasił. czekamy teraz na dalsze stołki dla swoich chłoptasiów. nie zapomnijcie o przewielebnym rydzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi1709 zagdka: Kogo poparł Płażyński w drugiej turze? 27.10.05, 15:03 Kaczora!!! Spłata długu za wybory Odpowiedz Link Zgłoś
dochtor4 Tusk won! 27.10.05, 15:08 Tusk wywalaj z przewodniczacego PO. Pod twoim przewodnictwem PO przegrala wybory parlamentarne a Ty sam przegrales prezydenture. Gdybys mial choc troche honoru poszedlbys w cholere. Ale Ty po prostu nie masz jaj. Tobie sie glownie marzy "waadza" za wszelka cene nawet kosztem stalosci kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jacenciak Re: Tusk won! 27.10.05, 15:15 Jasne - pewnie wymagasz, aby PiS na każdym kroku pluł na PO, a Tusk mimo tego ma się uśmiechać, i mówić że to deszczyk ?!? Jeśli to jest poczucie honoru wg. ciebie to gratuluję. Może wy PiSowcy tak macie... To zresztą widać - chlebem powszednim i kluczem PiSsu do sukcesu są kłamstwa, obłuda, manipulacja (chyba nikt nie wierzy, że Kurski zrobił to co zrobił bez wiedzy i przyzwolenia tego swojego chlebodawcy - półtorametrowego chomika). Odpowiedz Link Zgłoś
rychu20 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 15:08 Panie Dorn. Czy to, że Lepper przemyślał swoje dotychczasowe postępowanie wynika z Pańskiwch obserwacji, czy też Lepper Panu o tym powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek7777 Obłuda Dorna jest porażająca,ile kłamstw 27.10.05, 15:09 jeszcze nam zechce wcisnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
masterluke Kryzys jest winą PIS'u!!! w 100% procentach! 27.10.05, 15:11 Odpowiedzialność za państwo mają ci którzy wygrali czyli PiS! Wybieranie sobie tych osób z PO które im pasują na zasadzie Tusk-tak, Komorowski-Nie etc. jest cholerną arogancją!! Albo przyjmują koalicjanta albo nie. Nie ma tak że będą sobie wybierać kto im odpowiada a kto nie! Nareszcie objawiła się pełna natura Kaczyńskich, Dorn'a i Wassermana, czyli pęd do władzy i stanowisk. Jeszcze zapiszą się w historii jako ci którzy zprezentowali Polskę Lepper-owi!!! SLD to byli internacjonalistyczni populiści, z celem objęcia posadek. PiS to nacjonalistyczny populizm który może zakończyć się naszym polskim Talibanem!! Odpowiedz Link Zgłoś
deboras Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 15:14 Opamiętajcie się kretyni!!! Przyśpieszone wybory oznaczają zwycięstwo Samoobrony, LPR, Ruchu Patriotycznego i Domu Ojczystego tak znaczne, że dopiero wtedy wymarzona koalicja Ojca Ryzyka przejęła by władzę! Styczniowe wybory, odbywające sie z winy PO i PIS, które nie potrafiły się porozumieć (choć od ponad roku trąbiły o wspólnym rządzeniu ku ogólnemu pożytkowi i szczęśliwości Ojczyzny!) to włożenie w ręce w/w czterech partii idealnego narzędzia pozwalajacego im w kampanii wyborczej pójść jak burza i zgarnąć wszystko! Co się dzieje z tymi politykami! Czy wszystkich, włącznie z Kwasem, ogarnęła jakaś pomroczność jasna!? Odpowiedz Link Zgłoś
r202 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 15:26 > Opamiętajcie się kretyni!!! Przyśpieszone wybory oznaczają zwycięstwo > Samoobrony, LPR, Ruchu Patriotycznego i Domu Ojczystego Nie mów? Może zadzwoń do Dorna i mu to powiedz, bo chyba nie wie. Albo do tej jego fryzjerki, może jej uwierzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzela53 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 15:26 A już myślalem , że poprzez media ludzie maja zdięte klapki z oczu ale nie i dalej wierzą w to żo ktoś i coś da za darmo tak jak to obiecuje kaczoland Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Panie i Panowie. Po co się zajmować akim frizem? 27.10.05, 15:16 Panie i Panowie. Po co się zajmować takim frizem.frizem! Nie ma powodu i nie ma potrzeby komentować jego postów. Po co się denerwować, tym bardziej, ze wiadomo, co fritz wygęga. Olewajmy go. Proponuję powszechny bojkot tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Nie, ja chcę mieć różnorodność, nie dlatego tu 27.10.05, 15:54 zaglądam żeby czytać posty na jedno kopyto, fritz, nigdy się chyba nie zgodziłem z Twoim zdaniem, ale nie słuchaj idiotów. Mój ojciec walczył o to, żeby można było każdy pogląd wygłosić. Nie niszcie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
philippo Re: Nie, ja chcę mieć różnorodność, nie dlatego t 27.10.05, 17:21 > zaglądam żeby czytać posty na jedno kopyto, fritz, nigdy się chyba nie > zgodziłem z Twoim zdaniem, ale nie słuchaj idiotów. Mój ojciec walczył o to, > żeby można było każdy pogląd wygłosić. Nie niszcie tego. a gdyby na tym forum ktoś ciągle pisał że twój ojciec to idiota i h... to byś dalej był za różnorodnością poglądów i z nim na ten temat dyskutował????????????????????????? Fritzom mówimy pis off!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jo46 Re: Dorn: Rozwiązanie Parlamentu winą PO 27.10.05, 15:18 skąd tyle JADU w tym człowieku? To on i Jarek są przyczyną załamania rozmów z Platformą. Odpowiedz Link Zgłoś