gniru Re: Zarzuty za maltretowanie 1,5-rocznej Agatki 01.11.05, 17:11 ci sąsiedzi którzy słyszeli też powinni siedzieć btw to się dzieje obok nas codziennie sami sie przyznajcie, ile razy reagujecie gdy ktoś na ulicy bije dzieciaka klapsa, szarpie go, wrzeszczy? ile razy dzwoniliscie na policję słysząc wrzaski u sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
rapidite Ja to przeszłam 01.11.05, 17:49 to nie matka , to jeszcze dziecko zmuszone do urodzenia dziecka. Gdzie rodzina- dziadkowie , otoczenie.Wszyscy są winni.Mam prawo tak pisać . Mam dorosłą córke , dziś już po studiach pracującą z tytułem mgr. Sama ją wychowałam, bo ojciec, a mój mąz sadysta. Żaden sąd nigdy mi nie pomógł . Nawet przy sprawach alimentacyjnych usłyszałam że "on też ma prawo do życia". Ani raz nie usłyszałam, że dziecko ma prawo do rodziców. Rodzina ze strony jej ojca jej nie zna. Szkoda niczemu niewinnych dzieci. Serce mi pęka, bo wiem co to znaczy znieczulica i złosć otoczenia i to czasem najbliższego. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier73 Re: Zarzuty za maltretowanie 1,5-rocznej Agatki 02.11.05, 10:08 Sama mam 1,5 miesiecznego syna i powiem jedno - sasiedzi naslali na mnie policje dwa razy, bo moje dziecko bylo na etapie nauki raczkowania i jak mu znikalam z oczu to darl sie tak ze rzeczywiscie bylo go slychac. Wczesniej przez bardzo dlugi okres darl sie przy kazdym myciu. Ale w nocy zawsze byla cisza! I nic mu nie jest, jest szczesliwym dzieckiem, trzeba czasami pomyslec i zastanowic sie jak wyglada sytuacja zanim sie zadzwoni na policje! Jak wychodzi na dwor to sie przyjrzec dziecku i matce lub ojcu - widac takie slady bicia! A co na to wszystko lekarz pediatra? Nic nie zauwazyl? Sa obowiazkowe kontrole i pierwsze co zrobili polocjanci, to wzieli namiary na mojego lekarza prowadzacego! I nie kazdy klaps jest maltretowaniem, katowaniem i znecaniem sie nad maluszkiem! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
trophy1 Re: Zarzuty za maltretowanie 1,5-rocznej Agatki 02.11.05, 19:07 Nie bardzo wiem o co Ci w tej sytaucji chodzi "jaskier". W tym przypadku jak moze nie zauwazylas nie byly to niewinne klapsy i jak moze rowniez nie zauwazylas stala sie tutaj wielka tragedia. I moze czasem lepiej piec razy zadzwonic nieslusznie na policje, bo jezeli jestem w porzadku to mnie to nie boli, niz raz nie zadzwonic i dopuscic do tego co sie stalo. Wiec nie wylewaj tutaj lez wielce poszkodowanej Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Zarzuty za maltretowanie 1,5-rocznej Agatki 01.11.05, 17:47 Dziewczyna ma 20 lat i dziecko w wieku 1.5 roku - czyli mogla zajsc w ciaze nawet juz w wieku 17 lat. Jakos nie sadze ze dziewczyna w tym wieku swiadomie wybiera bycie matka. Czyli posrednio widze tutaj winne calego pl spoleczenstwa ktore w imie koltunstwa, JP2 itp itd sadystycznych dewiacji, zabrania edukacji seksualnej w szkolach i nie gwarantuje darmowych srodkow antykoncepcyjnych. Do tego zabrania aborcji i pierze ludziom mozgi na temat swietosci zycia poczetego. No wiec to zycie poczete, nie tylko sie poczelo...........ale i zylo tylko po to zeby cierpiec cale swoje krotkie zycie.........i na koncu umrzec powolna smiercia, bedac systematycznie katowana przez jakiegos sadyste-kata-ofiare, z aprobata swojej matki-kata-ofiary. Jak slysze o takim nieziemskim i dlugotrwalym cierpieniu dziecka, to mam ochote porozwalac tych wszystkich "dobrych" ludzi, ktorzy dogmatycznie cwierkaja o swietosci zycia!!!!!!! :wku..ona: Na calej lini wine tych ludzi za wspolodpowiedizlanosc w tej tragedi!!! Bo zmuszaja najwieksze ofiary do zachodenia w ciaze, zmuszaja do porodu, a pozniej "grzecznie" umywaja sobie raczki z krwi, ktora jest i na ich rekach. I do tego wszystkiego jeszcze sie uwazaja za moralnie wyzszych - forumhumanitas.ipbhost.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Zarzuty za maltretowanie 1,5-rocznej Agatki 01.11.05, 17:55 jesteś taki sam jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa21 Re: Zarzuty za maltretowanie 1,5-rocznej Agatki 01.11.05, 19:56 To co, to lepiej usunąć ciążę, żeby póżniej nie prowokować takich ludzi, jak ten konkubent? Ludzie, zanim zdecydują się na sex powinni jednak wiedzieć, że z tego mogą być dzieci. Aborcja nie jest rozwiązaniem. Aborcja to morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj [...] 01.11.05, 19:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj Pedal Tusk i pederasci z PO chca takich 01.11.05, 19:43 zwyrodnialcow tak dlugo kochac, az i oni pokochaja swoje dzieci. A PiS, ktory proponuje jedyna sluszna w takich przypadkach kare, jest przez pederastow i postepowcow wyzywany od ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_x ŚMIERĆ DLA SKURVVYSYNA !!! 01.11.05, 20:11 Sam bym go chętnie z a j e b a ł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: OBUDZCIE SIE, KRETYNI!!!! 01.11.05, 20:37 MORDERSTWA DZIECI_TO ZWYCZAJNOSC W POLSCE, MOZE KTOS ZAREAGUJE, KU..!!!!!!!!!!!!12lat??Co to??WAKACJE??CZY KTOS W TYM CHORYM KRAJU MA JAJA????????? Kaczynski, kretynie od tzw. prawa, pokaz sie!! ABORCJA______________MUSI ISTNIEC, zeby nikt nie ZABIJAL!!Czy to zrozumiale?? LUDZIE< CO NIE CHCECIE POTOMSTWA!KASTRUJCIE SIE , KU.. WASZA MAC!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 ReTOMEK 606-------------------- 01.11.05, 20:40 TY tez cierpisz na BRAK JAJ???????????????KU.. w uzasadnieniu, OBURZA CIE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: ROMEK 606________________ 01.11.05, 20:55 BEZ KOMENTARZA!JESTES IDIOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Zarzuty za maltretowanie 1,5-rocznej Agatki 01.11.05, 21:21 Wujek stosowal sie tylko do "prawych i sprawiedliwych" zalecen Marcinkiewicza i Jureka Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Wojek robil to co premier Polski 02.11.05, 00:35 Premier polski Kazimierz Marcinkiewicz poleca bicie pasem dzieci - tak jak to robil wojek Agatki: serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2980198.html?as=1&ias=9 "Lanie paskiem wychowawcze Dziennikarz gorzowski I: - Kazimierz mówi, że lanie paskiem jest wychowawcze. Słyszałem na diecezjalnym kongresie rodziny, jak chwalił ojca, że dawał im w skórę. Młodszy brat Arek (rozbawiony): - Trzech urwisów w domu, można sobie wyobrazić, co się działo. Ojciec musiał lać. - Ściągaliście portki? - Tak. Kładliśmy się na kanapie, a tata przeciągał paskiem przez goły tyłek. Jak na mszy w katedrze się kręciliśmy, tata wyprowadzał przez zakrystię, trzy szybkie i z powrotem. Płakać nie było można, żeby księdzu nie przeszkadzać. Z naszymi dziećmi też tak robiliśmy" Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Swietojebliwy obronco forum, TOMEK 606, 03.11.05, 23:07 padlo pytanie, czy ty rownierz nie masz jaj?A ze jestem idiota, to wiem bez twoich kretynskich wskazowek. Odpowiedz Link Zgłoś