szatan33 Re: Ziobro chce większych kar za groźne przestęps 02.11.05, 21:32 Dlaczego hojarska ma dwa wyroki w zawieszeniu podobnie jak leper. Ziobro, należy zmienić najpierw Ustawę "Ordynacja wyborcza do Sejmu RP i Senatu RP" tak, by żaden przestępca nie mógł nawet marzyć o wybraniu go do sejmu czy senatu. I nie byłoby to ograniczenie praw obywatelskich. Wtedy prawo znaczyłoby prawo. Igrzysk na nie potrzeba ale konkretnych zmian. Druga sprawa to kryształowo czyści pozostający poza wszelkimi podejrzeniami ministrowie. Dorn modlący się pod figurą a mający dwóch diabłów za skórą (dwie żony i kochankę) to dla superchrześcijanina gwóźdź do trumny politycznej. Ale czy elity polityczne to potrafią zrozumieć. Czy kaczory mają poczucie odpowiedzialności. Jest szereg pytań, na które nie ma odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Brawo, tego oczekuje całe społeczeństwo... 02.11.05, 21:47 ..., w tym pracownicy mediów i oczywista "Gazety". Niech się Panu wiedzie w nowej pracy. Tym zaś, którzy opluwają nowego Pana Ministra i nie wiedzą w jak fatalnym stanie jest Państwo Polskie, proponuję swój blog: jurcio.blox.pl. Opisuję tam w jaki sposób zostałem okradziony przy współudziale obecnego szefa Wydziału Zabójstw Komendy Stołecznej Policji o nazwizwisku Maruchniak przy aprobacie dla tych działań prokurator Doroty Wróbel z Prokuratury Warszawa Wola. Mam też nadzieję, że po trzech latach walki z ww. przestępcami, w mojej sprawie "coś się ruszy", oni zaś trafią tam gdzie miejsce przestępcy, czyli w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
najgorsza Re: Brawo, tego oczekuje całe społeczeństwo... 03.11.05, 01:57 Idz z tym do "Nie". Gromadz dowody materialne bo Cię oskarżą o pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-thegreat Re: Ziobro chce większych kar za groźne przestęps 02.11.05, 21:49 Ziobro teraz pokaże tym złodziejom. A zacznie od swoich: o.Rydzyka i Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Brawo Ziobro - koniec z szambem w srodku Europy! 02.11.05, 22:00 Zabierac samochody pijanym kierowcom, kastrowac pederastow, dawac kare smierci dla zabojcow, wladowac do pudla za zlodziejstwo wobec panstwa i obywateli, wysokie kary pieniezne za zabrudzanie i niszczenie publicznego mienia to tmi sie na prawde marzy w IV Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmm007 to brzmi jak cytat z marnego westernu 02.11.05, 23:02 Gangsterzy musza sie bac bardziej - u hu hu - ale sie przestraszyli..... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor Bardziej to oni wierzą w ciebie,ziobro Adama 02.11.05, 23:04 To ty zapewnisz im swobodę działania. A Bóg to po drodze. Chyba że wykąpią się w Jakuzi (chyba żle napisałem) Wassermana. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
grammatik Jaki on męski, ten minister, ach! 02.11.05, 23:48 Taki zamyślony na tym zdjęciu, po prostu, cudo! Jaka szkoda, że gej.....i nawet ślub na pokaz nie pomógł, co Zbyszku? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Panie Ziobro - ujawnij przestepców z PO !!! 02.11.05, 23:53 ...hihihih smiać mi sie chce z tego , jak to peowczyki boją się Ziobro , doskonale , to mi sie podoba . Przestępców równiez PO scigać . Odpowiedz Link Zgłoś
brynk a moze by tak GW przefiltrować , Michnika kontakty 02.11.05, 23:56 z Millerem i Kwasniewskim , .... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Podpie..ć kolegów?????? 03.11.05, 00:29 Panie Ziobro,to koledzy zapraszali pana na imprezę a pan z magnetofonikiem ????? Tak panie Ziobro,ku.. to nie zawód-to charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Trzeba przywrócić wiarę w rząd z Warszawy ... 03.11.05, 00:32 Trzeba przekonać ludzi , że ci co kradną miliony i miliardy są groźnymi przestępcami , a ci co kradną małe sumy są mniej groźnymi przestępcami. Po piętnastu latach bezprawia okazało się że kary sa tylko dla małych ludzi, a ci potentaci są bezkarni. Trzeba przywrócić wiarę w elementarną sprawiedliwość. Trzerba dać szansę tym co zrobili to pierwszy raz, a karać recydywistów. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Nowe nowe nowe propozycje 03.11.05, 00:46 Scisłe zarachowanie wytrysków Katecheta zamiast nauczyciela Ciastko zamiast prezerwatywy Porażenie prądem za orgazm Różaniec zamiast paszportu Kina na kościoły Teatry na kościoły Szkoły na kościoły Kastracja za samogwałt Jakby nie prowokowała to by nie zgwałcili Jak zgwałcili to jej wina,więc niech rodzi i wychowuje Odpowiedz Link Zgłoś
jww Dobrze ze nie jestem przestapca 03.11.05, 02:04 bo mialbym mokro w gatkach -:) Nie moge sie doczekac jak mafiosi wystosuja list zatytulowany "Panie Ziobro pan jest...." Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 To o niczym nie przesadza. Jaksie za ciebie wezma 03.11.05, 07:39 to paragraf znajda. To jest taki rewolucyjny zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: Ziobro chce większych kar za groźne przestęps 03.11.05, 08:02 Proponuję,żebyś zaczął myśleć Odpowiedz Link Zgłoś