piwi77 Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:13 siedziba rzadu przeniesiona na zwirki i wigury w toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia BUAHAHAHAHAHAHAHAHA 06.11.05, 11:16 Dziś premier Marcinkiewicz udał się z pielgrzymką do swojego protektora. Odpowiedz Link Zgłoś
gigilatrottola HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 06.11.05, 11:21 Tolerujmy homoseksualistow ale sluchaczy tego radia nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 06.11.05, 11:26 A kto Ci powiedział, że nie toleruję moherowych beretów? Mogę ich tolerować, nie muszę ich lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek123 ale czasow dożylismy...premier u Rydzyka...załamka 06.11.05, 11:49 i co to wiecej dodawac? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Zatopić LPR!!!!! Dyrektorze pomożecie????? 06.11.05, 11:52 no możnaby wiele dodać, o ile się tylko zechce. Widać, że PIS mysli strategicznie juz o wyborach samorządowych itd. Wie co robi. Po zatopieniu platformy trzeba zatopić LPR, a bez Rydzyka to się nie da wiec Marcinkiewicz musi mu wchodzić w dupę by zyskać poklask tej ciemnoty ogarnietej nienawieścią, której miloscią życia stało się o zgrozo to własnie podobno "katolickie" radio. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: do rnrr 06.11.05, 12:31 rnrr I kto tu jest ogarnięty nienawiścią i do kogo , napisz jeszcze w jaki sposób ta nienawiśc się wyraża.Jesteś taki przewidujący, ale brakuje ci kultury. Czy wiesz że, to polska ciemnota jest po to żeby towoja " inteligencja i mądrość" była zauważona i odpowiednio doceniona. Odpowiedz Link Zgłoś
lisle [...] 06.11.05, 12:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na PIS 06.11.05, 12:45 Bo pieniactwo Tuska i Rokity siegnelo dna. A coz to za zarzut ze premier dal wywiad w Radio Maryja? Jak ktos wypowiada sie w Gazecie Wyborczej to dobrze a jak w Radio Maryja to zle? Ja uwazam ze wiekszy obciach to np udzielanie wywiadu Janinie Paradowskiej - skrajnie czerwonej tubie propagandowej SLD. Politycy PO sa u niej stalymi goscmi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Bo polity PO rozmwiaja z ludzmi inteligentnymi 06.11.05, 13:08 A nie z rosyjskimi agentami o czysto antypolskim i komuszym zabarwieniu jak Gejo-Rydzyk dla przykladu. Jezeli glosowales na PO, w co watpie (statystki mowia ze idioci raczej na PO nie glosowali) to zapewne przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Korzystajmy z tego forum poki sie da! 06.11.05, 13:51 Po Magdalenie Srodzie premier od mniejszosciowego spoglada juz na nas, a jego karzaca reka juz w gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 06.11.05, 13:56 piwi77 napisał: > Po Magdalenie Srodzie premier od mniejszosciowego spoglada juz na nas, a jego > karzaca reka juz w gorze. Przestraszyles mnnie i zaczynam sie trzasc :))))))))))))))))))) Ale, ale ~ powiedz mnie przy okazji pani Srody, ot chocby dzisiaj w niedziele ~ jakie konkretne osiagniecie poczynila pani minister w czasie swojego urzedowania. Po prostu nie wiem i tez z wielkim strachem przyznaje sie do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 06.11.05, 14:09 Fakt, ze urzad nie znaczacy, ale chodzi o to, ze dymisja Srody byla zemsta za niezyczliwe kosciolowi wypowiedzi. Na tych lamach tez nie wszystkie teksty sa kosciolowi czolobitne (chocby moje), czego kosciol nigdy nie zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 06.11.05, 14:26 piwi77 napisał: > Fakt, ze urzad nie znaczacy, ale chodzi o to, ze dymisja Srody byla zemsta za > niezyczliwe kosciolowi wypowiedzi. Na tych lamach tez nie wszystkie teksty sa > kosciolowi czolobitne (chocby moje), czego kosciol nigdy nie zapomni. Ja natomiast, jak do tej pory nie wypowiadalam sie na temat KK, a zwlaszcza jego polityki. Nie mialam takiej potrzeby. Ojciec Rydzik, to czlonek Zakonu oo Redemptorystow ~ nalezacy do Kosciola Katolickiego, jako niepodlegla organizacja. Jest to zasadnicza roznica. Nie sadze, zeby dymisja pani Srody byla zemsta za jej niezyczliwosc do Kosciola. Ja bym raczej optowala, za niezyczliwosc na jej nierobstwo, albo pozorowanie pracy / dzialanie / tego urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Rząd Rodzin Radia Maryja! 06.11.05, 14:41 Nie Polski, Maryjny, polskojęzyczny Nasz Dziennik na pierwszej stronie publikuje artykuł pt. ‘Niemiecka sprawa Tuska”. To jak Kaczyńskich opcja Białoruska! Jest Religa III liga, bez Religi spadek z ligi! A matoły na cokoły! Prokurator generalny (Ziobro)już nakazał śledztwo prokuraturze w Opolu w celu znalezienia fantów na Schetynę! Dzieje się zgodnie z wolą prestidigitatora Rydzyka zatopić platformę, nie ruszać solidarnościowych składek na stoczniowców! Niech żyją scejbate dziewice! Polplawda zawse to plawda! Niech zyje optymizm, ze odlosną scejbatym mlecaki! PO jesteście wielcy!!!!!!! Jesteście jak nadzieja w hospicjum agnostyków tworzonym przez króliczki Rydzyka, co jedzą buraki z Samoobroną. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu BRAWO POLSKA ! WRESZCIE POLSKI RZAD! 07.11.05, 01:27 Czekalismy dlugo, ale wreszcie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos jesli żartujesz to fajnie, ale jeśli nie to 07.11.05, 07:23 szkoda mi po prostu słów, obecna sytuacja jest taka, że mamy rząd poniżający się publicznie przed całym społecznieństwem swoimi groteskowymi wystąpieniami w RM i TV trwam, niczym sie nie przejmują i dopiero treraz wszystko wychodzi na wierzch!!! Jeszcze wam pisowcy odbije czkawką ta milość do ojca Rydzyka, bo to jest zwykły pospolity złodziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stegnitz285 "Rydzyk to agent KGB" - cytuję za J. Kaczyńskim 07.11.05, 11:13 który powiedział to nieomylnie kilka zaledwie lat temu. Jesli to prawda, jak twierdzi Marcinkiewicz, to rząd wbrew pozorom ma poparcie bardzo wpływowych czynników. Doszło do tego, że komuniści sa w Moskwie znienawidzeni a tymczasem... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 J. Kaczynski - polityk genialny 07.11.05, 11:45 "...w partii, w której mamy genialnego polityka i analityka politycznego..." Lenin, Stalin, Causescu, Kim Ir Sen, Kaczynski... Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Jeśli J. Kaczyńskiego umieszczasz w takim gronie.. 07.11.05, 13:03 ... to znaczy, że jesteś w obłędzie. Czas się leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
b.wlosek Re: J. Kaczynski - polityk genialny 07.11.05, 15:30 piwi77 napisał: > "...w partii, w której mamy genialnego polityka i analityka politycznego..." > > Lenin, Stalin, Causescu, Kim Ir Sen, Kaczynski... Zapomniałeś o Łukaszence, Cimoszence,Kim dzong Ilu i Fidelku.Tylu rewelacyjnych polityków i nie mogą sobie dać rady z Państwem, które ich rozwala. U nas nie będzie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
salwa_wiwat Re: jesli żartujesz to fajnie, ale jeśli nie to 07.11.05, 11:20 Groteska - hm, to slabe słowo. Raczej kicz i doktrynerstwo. Pierwszy dzień triumfu jest zarazem pierwszym dniem do upadku. To tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw PSEUDODEMOKRACI.PL CHCĄ ZAMKNĄĆ USTA PREMIEROWI.. 07.11.05, 13:45 ...i dyktować mu, gdzie i jak ma się wypowiadać. Nie jestem zwolennikiem RM, ani nawet katolikiem, ale ta nagonka pachnie mi terrorem jakimś obłędnym. Nie zauważyłem jakichś sytuacji przymuszania pistoletem, czy siekierką do słuchania tego, czy innego radia. Życzę zdrowia (szczególnie psychicznego) rozwścieczonym pseudodemokratom. Proponuję nowe hasło, które opisuje obecną rzeczywistość: DEMOKRACJA KALEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: PSEUDODEMOKRACI.PL CHCĄ ZAMKNĄĆ USTA PREMIER 07.11.05, 18:17 lwaw napisał: > ...i dyktować mu, gdzie i jak ma się wypowiadać. Nie jestem zwolennikiem RM, an > i > nawet katolikiem, ale ta nagonka pachnie mi terrorem jakimś obłędnym. Nie > zauważyłem jakichś sytuacji przymuszania pistoletem, czy siekierką do słuchania > tego, czy innego radia. > Życzę zdrowia (szczególnie psychicznego) rozwścieczonym pseudodemokratom. > Proponuję nowe hasło, które opisuje obecną rzeczywistość: DEMOKRACJA KALEGO! No to skąd u ciebie ten amok w oku i mocherowy beret? Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: jesli żartujesz to fajnie, ale jeśli nie to 07.11.05, 14:05 Występ u o.Rydzyka...taaakkk... Teraz powinien zrobić zadymę z Lepem, jakaś blokada, może coś rozsypać na torach... może kogoś pobiją Taki rząd mamy, A CO!! Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc ke? "BRAWO POLSKA ! WRESZCIE POLSKI RZAD!" 07.11.05, 12:27 o czym ty prawisz czlowieku?!? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.rowecki Re: BRAWO POLSKA ! WRESZCIE POLSKI RZAD! 07.11.05, 16:26 w polskim radio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu BRAWO POLSKA ! BRAWO POLSKI RZAD ! 07.11.05, 01:30 Dlugo czekalismy, ale wreszcie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: zal d... sciska 07.11.05, 10:48 Wykorzystując nieograniczoną wolność słowa zwolenników Polski buraczanej na tym forum odpowiadam im składnie. Do pedała rowerowego Prawego i Sprawnego! Och Tyyy…))))) Ja się po mszy kłaniam nisko, tak natchniony zrobię wszystko…)))) A czy Taki się odkłoni, choć Nasz Dziennik trzyma w dłoni? Stanął jak buddyjska stupa, zapatrzony na biskupa. Bo gdy chłop za chłopem goni , jako znak ma Dziennik w dłoni…)))) Bo gdy chłop za chłopem goni , to do buzi i do dłoni…))) ta Naszdzieja dobrodzieja…))) Taaaaaaaaaak…???? To do buzi i do ręki gotów oddać swoje wdzięki???? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Rydzyk, rozlicz kasę za stocznię i po sprawie 07.11.05, 11:42 To właśnie mi się w RM nie podoba, olewają prawo medialne, o bożym nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Rydzyk, rozlicz kasę za stocznię i po sprawie 07.11.05, 12:57 lepiej nie zajmowac zlego stanowiska tylko liczyc na to, ze po wyeliminowaniu urbana jego miejsce w polskim teatrze zajmie rydzyk (zreszta juz sa do siebie coraz bardziej podobni) rafvonthorn napisał: > To właśnie mi się w RM nie podoba, olewają prawo medialne, o bożym nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Rydzyk, rozlicz kasę za stocznię i po sprawie 07.11.05, 18:20 verushka1 napisała: > lepiej nie zajmowac zlego stanowiska tylko liczyc na to, ze po wyeliminowaniu > urbana jego miejsce w polskim teatrze zajmie rydzyk (zreszta juz sa do siebie > coraz bardziej podobni) > > rafvonthorn napisał: > > > To właśnie mi się w RM nie podoba, olewają prawo medialne, o bożym nie > wspomnę. Jest jeddna mała różnica W NIE pisa mądrze a w Naszym Dzienniku głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 06.11.05, 14:48 mysz_polna5 napisała: >... nalezacy do Kosciola Katolickiego, jako niepodlegla > organizacja. Niepodlegla, to znaczy niezalezna od biskupa i papieza? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 06.11.05, 21:38 ale jaja, ostatni niepodległy zakon to Krzyżacy i to polscy komuniści zlikwidowali go w 1410 roku Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 e nie... -no jasne ... 07.11.05, 01:24 zakonnik, dlatego nie KK, -ciekawy wniosek-przenosisz struktury administarcujne nameritum programowe obecności -fakt -jak jasna cholera różnica, dlatego w każdej parafii -z powodu tej własnie "rozdzielności" programowej itp, jak szyld i logo, pierwsze co widać, -to na jakiej częstości R. Ma ryja nadaje -co potrafi. Dawno, dawno temu, gdy bąkiem 20kilku letnim będąc pzreczytałem Daenikena chyba książkę "Objawienia", wstrzaśnięty byłem do głębi obrazobórczą trescią i próbą tknięcia mej wiray niezmiernej. Cieszę sie teraz że ktoś blicki mi wyciegnął mnie z tego sposobu opisu swiata, ale nie kazdy sie do tego nadaje. Niektórzy pozwolili sie jak rybki brzuchem do góry, bezkrytycznie porwać do końca i zaufaniem to nawet nazywają a sprawdzać nie potrafią, nie smią nawet.. Odpowiedz Link Zgłoś
sanv Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 07.11.05, 23:35 kosciol nic nie powinien miec do panstwa. ja proponuje zalozyc stowarzyszenie, ktore przy odpowiednich wynalazkach technicznych bedzie to propagandowe radio zagluszac. koniec z nienawiscia, antysemityzmem w tym kraju. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 07.11.05, 12:47 sroda srodą a likwidacja jej urzedu pozbawila nas mozliwosci przyciagania pieniązkow z budzetu unijnego piwi77 napisał: > > > Po Magdalenie Srodzie premier od mniejszosciowego spoglada juz na nas, a > jego > > karzaca reka juz w gorze. > > > Przestraszyles mnnie i zaczynam sie trzasc :))))))))))))))))))) > Ale, ale ~ powiedz mnie przy okazji pani Srody, ot chocby dzisiaj w niedziele ~ > > jakie konkretne osiagniecie poczynila pani minister w czasie swojego > urzedowania. Po prostu nie wiem i tez z wielkim strachem przyznaje sie do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
mmos Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 07.11.05, 13:07 Jak rzeczywiście z tego są jakieś pieniądze (a nie fakt medialny, że to niby w pełni wykorzystujemy środki - teraz się okazuje że 2 3%) to się zatrudni kogoś za pensję minimalną i i tak będzie bardziej skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaina Re: Korzystajmy z tego forum poki sie da! 06.11.05, 18:34 Tak to chyba ostatnie dni demokracji w Polsce.strasznie smutno i straszno.Juz nawet nie smieszno bo Leper tez jest w tym rzadzie!A zgrozo... Odpowiedz Link Zgłoś
grooken Cieszcie się ostatnimi chwilami z radadiem 06.11.05, 19:49 Już niedługo wejdzie ustawa o nielegalności wszystkich stacji radiowych oprócz Radia Ma ryja. Zaś te będzie nadawało na wszystkich zakresach z maksymalną siłą. Do głoszenia dzieła bożego zostaną użyte również komercyjne nadajniki GSM. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Statystyki i sondaze mowia jedno... 06.11.05, 20:43 ... a zycie co innego... Kretyn z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Bynajmniej, jestem wyksztalcona i inteligena 07.11.05, 06:45 czescia elektortu PO. A fakt ze obracam sie wsrod podobnych sobie, ludzi inteligentnych i wyksztalconych, ktorzy w zyciu nie zaglosowaliby na komusza partie pisu, lpru czy sld, utwierdza mnie w przekonaniu ze polactwu, takiemu jak ty niepismienny kmiocie chociazby, nalezy zabronic glosowac i to jak najszybciej bo Ojczyzna w niebezpieczenstwie! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtacki Re: Bynajmniej, jestem wyksztalcona i inteligena 07.11.05, 12:45 Moze jestes wyksztalcona ale z cala pewnoscia nie inteligentna. ( pewnie takie brzydkie kaczatko ktore dostalo sie do kompa i smrodzi )bo gdybys byla inteligentna nie obrazala-bys tych 40 % wyksztalconych co byli za PIS. ps. To ze obracasz sie wsrod ludzi podobnych sobie nikogo nie dziwi bo moi znajomi- tez wyksztalceni byli za PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Bynajmniej, jestem wyksztalcona i inteligena 07.11.05, 12:52 wojtacki napisał: > Moze jestes wyksztalcona ale z cala pewnoscia nie inteligentna. ( pewnie takie > brzydkie kaczatko ktore dostalo sie do kompa i smrodzi )bo gdybys byla intelige > ntna nie obrazala-bys tych 40 % wyksztalconych co byli za PIS. > ps. To ze obracasz sie wsrod ludzi podobnych sobie nikogo nie dziwi bo moi znaj > omi- tez wyksztalceni byli za PIS. ------------------------------------------------------------- a'propos: 40% wykształconych co byli za PiS z 50 % głosujących to i tak za mało w stosunku do 46% wykształconych głosujących na PO z tej samej liczby głosujących - w takim przypadku obrażasz pozostałych niewykształconych PiSuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Bynajmniej, jestem wyksztalcona i inteligena 07.11.05, 18:24 wojtacki napisał: > Moze jestes wyksztalcona ale z cala pewnoscia nie inteligentna. ( pewnie takie > brzydkie kaczatko ktore dostalo sie do kompa i smrodzi )bo gdybys byla intelige > ntna nie obrazala-bys tych 40 % wyksztalconych co byli za PIS. > ps. To ze obracasz sie wsrod ludzi podobnych sobie nikogo nie dziwi bo moi znaj > omi- tez wyksztalceni byli za PIS. Kmiotów i nieuków jest zawsze wiecej , to taka uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Bynajmniej, jestem wyksztalcona i inteligena 07.11.05, 16:40 wiedmak napisał: > czescia elektortu PO. A fakt ze obracam sie wsrod podobnych sobie, ludzi > inteligentnych i wyksztalconych, ktorzy w zyciu nie zaglosowaliby na komusza > partie pisu, lpru czy sld, utwierdza mnie w przekonaniu ze polactwu, takiemu ja > k > ty niepismienny kmiocie chociazby, nalezy zabronic glosowac i to jak najszybcie > j > bo Ojczyzna w niebezpieczenstwie! Nie wiem, czy jesteś wykształcona i inteligentna, ale z całą pewnością jesteś przeciwko demokracji i jesteś co najmniej równie nietolerancyjna, jak RM. A wrogi stosunek do "polactwa", cokolwiek to znaczy, kłóci się z moim rozumieniem patriotyzmu i w zestawieniu z nim stwierdzenie, że "Ojczyzna w niebezpieczeństwie" zdaje się wskazywać, że ta "ojczyzna" lezy daleko od Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
zdruff Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 06.11.05, 13:41 > Jak ktos wypowiada sie w Gazecie Wyborczej to dobrze a jak w Radio Maryja to > zle? wlasnie tak. czyli jednak rozumiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Mniej więcej tak to wygląda. 06.11.05, 17:38 Jedne media są BE, a inne CACY. Odpowiedz Link Zgłoś
l-a Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 06.11.05, 16:02 A coz to za zarzut ze premier dal wywiad w Radio Maryja? > Jak ktos wypowiada sie w Gazecie Wyborczej to dobrze a jak w Radio Maryja to > zle? > Oczywiście, że to kompletna paranoja, że premier poleciał do Radia MaryjaI i telewizji Trwam. A porównywanie Gazety Wyborczej i tych oszołomów i prymitywów z Radia Maryja to jakiś żart. Nie wierzę ,że głosowałeś na PO, bo większość elektoratu Platformy to ludzie rozsądni, racjonalni i tolerancyjni, a nie pełni nienawiści do wszystkich, którzy nie podzielają ich poglądów słuchacze mediów ojca Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Mozesz wierzyc albo nie... 06.11.05, 20:38 Uczciwi wyborcy PO dawno przestali popierac chore ambicje liderow tej partii. Donald Tusk i Jan Maria Rokita w walce o stolki zatracili zupelnie poczucie zdrowego rozsadku. Co oni proponuja teraz swoim wyborcom? Sojusz z SLD? Juz dzisiaj Rokita lizal sie z Napier'dalskim w radiu zet rano. Takiego drugiego gowna jak UW nie zniose. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: Mozesz wierzyc albo nie... 07.11.05, 09:03 mr_perfekt napisał: > Uczciwi wyborcy PO dawno przestali popierac chore ambicje liderow tej partii. > Donald Tusk i Jan Maria Rokita w walce o stolki zatracili zupelnie poczucie > zdrowego rozsadku. Co oni proponuja teraz swoim wyborcom? Sojusz z SLD? Juz > dzisiaj Rokita lizal sie z Napier'dalskim w radiu zet rano. Takiego drugiego > gowna jak UW nie zniose. ---- Popieramy, popieramy dalej PO. Nie szafuj słowem uczciwi wyborcy, bo co mają powiedzieć uczciwi wyborcy PiS, które jak piszesz liże się z Lepperem i Giertychem Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Uczciwi wyborcy PO juz dawno przejrzeli na oczy... 06.11.05, 20:41 Dostrzegli ze chorobliwe ambicje Tuska i Rokity niosa tylko zgube klotnie i kolejne przejecie wladzy przez czerwonych. Co oni mi chcieli zaproponowac? Sojusz z SLD? Juz dzisiaj Rokita lizal sie z Napie..alskim w radiu zet. Odpowiedz Link Zgłoś
bespowrotnie Taaa kolejny 07.11.05, 00:33 który dostaje boże błogosławieństwo za rzucanie Fałszywych kłamstw. Mamy początek tworzenia sie z polski państwa Fundamentalnego, pełnego fanatyków nie widzących innej niż słuszej prawdy swoich duchowych i moralnych przywódców. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: Taaa kolejny 07.11.05, 09:29 bespowrotnie napisał: > który dostaje boże błogosławieństwo za rzucanie Fałszywych kłamstw. > > Mamy początek tworzenia sie z polski państwa Fundamentalnego, pełnego fanatyków > > nie widzących innej niż słuszej prawdy swoich duchowych i moralnych przywódców. --- Nowy ajatollah - Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
nokata Re: Taaa kolejny 07.11.05, 09:35 Jakbym juz skas znala takie peany na czesc przywodcy. Kult jednostki, kult wodzusia, "Slonce Narodu", "Chorazy Pokoju" itd. Jest to wypowiedz Marcinkiewicza w programie TNR czyli jedynie slusznej ideologicznie i nie tylko Telewizji Nowego Rzadu (TRWAM). Czyz to nie znamienne, ze jeszcze nie posiadajacy votum zaufania premier pierwsza konferencje prasowo-telewizyjna zrobil wlasnie w gniezdzie obskurantyzmu? I drugie pytanie: czy to juz poczatek kultu jednostki blizniaka jednojajowego? Odpowiedz Link Zgłoś
star55 > A coz to za zarzut ze premier dal wywiad w Radio 06.11.05, 22:22 W RADIO MARYJA CHCIAŁABYM USŁYSZEĆ O BOGU, A NIE O POLITYCE I KŁAMSTWACH NOWEGO RZĄDU. DO TEGO CELU MOŻE SŁUŻYĆ WŁAŚNIE GAZETA, A W RM NIECH ZOSTAWIĄ MIEJSCE DLA GŁOSZENIA PRAWDY. Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Gdy RM wypowiada się o Bogu, to zaraz wyłączam... 07.11.05, 13:59 ...bo o jakichś ludzkich, kościelnych tradycjach mówią, ale raczej nie o Piśmie Świętym. Lepiej niech się Marcinkiewicz, czy Ziobro wypowiada, bo w TVP to im bez przerwy przerywają! Odpowiedz Link Zgłoś
pp87 Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 07.11.05, 00:12 Co to za zarzut? -Bardzo prosty. Premier udzielił wywiadu, zyskał łaskawa aprobatę o. Rydzyka i teraz będzie, jeszcze bardziej, kojażony z rozgłosnią, która manipuluje ludźmi wykorzystując ich uczucia religijne (jakbyś jeszcze o tym nie wiedział) i tym zasadniczo różni sie od Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 07.11.05, 00:44 pp87 napisała: > Co to za zarzut? > -Bardzo prosty. Premier udzielił wywiadu, zyskał łaskawa aprobatę o. Rydzyka i > teraz będzie, jeszcze bardziej, kojażony z rozgłosnią, która manipuluje ludźmi > wykorzystując ich uczucia religijne (jakbyś jeszcze o tym nie wiedział) i tym > zasadniczo różni sie od Gazety Wyborczej. hi,hi nie jestem fanka Ojca Rydzyka And Company ale znam jedną fanatyczkę tego radia i śmiem twierdzić iż nie jest manipulowana, ona poprostu ma takie poglądy i czy się to komuś podoba czy nie, sporo w naszym narodzie podobnych do niej. Przyda się ta lekcja pokory, ktora odbieramy od ludu pracującego. Ciekawa jestem kto wypromował RM na niemalże podziemne i alternatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 07.11.05, 18:39 hi,hi nie jestem fanka Ojca Rydzyka And Company ale znam jedną fanatyczkę tego radia i śmiem twierdzić iż nie jest manipulowana, ona poprostu ma takie poglądy i czy się to komuś podoba czy nie, sporo w naszym narodzie podobnych do niej. Przyda się ta lekcja pokory, ktora odbieramy od ludu pracującego. Ciekawa jestem kto wypromował RM na niemalże podziemne i alternatywne? Mylisz sie ,ona nie ma takich poglądów tylko własnie jest totalnie zmanipulowana przez sekte RM i TV TRWAM Odpowiedz Link Zgłoś
bespowrotnie teraz ześ perfektnie palnoł 07.11.05, 00:23 Przecież od tego jest demokracja ze każdy ma prawo pytać i dostawać odpowiedź. Ludzie jakimi wy standardami żyjecie? Ze za złe robicie tym którzy szanują demokratycze prawa mediów. A zaraz wybilicie rząd, który już teraz wybiórczo pozwala sobie tylko tym którzy źle nie gadają dopuszczać do głosu. Przykład dzisiejszy o 14 w TV back of Wildstain i kilka całkiem nie znanych mi osób, które tylko w błazeniaski dla siebie sposób próbowały zbić Premiera ze słów. Ośmieszyli się, bo przecież chcą pracować i wiedzą jak pamiętliwa potrawi być ta nowa władza. Odpowiedz Link Zgłoś
chiefchemist Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 07.11.05, 06:09 Nie glosowales na PO. nie klam Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit MERYTORYCZNA JEST SAMOOBRONA 07.11.05, 11:41 Bo rzeczywiście postawa PO jest w najwyższym stopniu nieodpowiedzialna. Zapowiadana programowa dywersja Rządu PIS razem w koalicji z SLD to zamach na Polską demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
edward7 Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 07.11.05, 17:21 i o to chodzi... Bądźmy solidarni przeciw pieniactwu, zawiści i brakowi pokory.... bądźmy razem - pomimo róznic, bądźmy razem... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek2 Re: Ja glosowalem na PO. Ale teraz glosowalbym na 07.11.05, 21:02 Bravo, w pełni Pana popieram. W I turze głosowałem na SdPL i Borowskiego, ale w II zaryzykowałem i zagłosowałem na PiS. Nie żałuję. To jest właśnie "polityczna poprawność" GW: dla niej i dla Parandowskiej wywiad - żaden "obciach", w Radiu Maryja - NIE WOLNO! Pozdrawiam normalnie myślących w (ciągle) katolickim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
michniko-urban_1 PUBLICZNE MEDIA = TUBA SBCKIEJ MAFII ????????????? 06.11.05, 14:24 JAKIM PRAWEM MEDIA TZW. PUBLICZNE ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW UPRAWIAJA W POLSKIEJ DEMOKRACJI BOLSZEWICKĄ CZERWONĄ PROPAGANDĘ NA RZECZ SBCKIEJ MAFII ????? Odpowiedz Link Zgłoś
michniko-urban_1 Re: PUBLICZNE MEDIA = TUBA SBCKIEJ MAFII ???????? 06.11.05, 14:26 michniko-urban_1 napisała: > JAKIM PRAWEM MEDIA TZW. PUBLICZNE > ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW UPRAWIAJA > W POLSKIEJ DEMOKRACJI > BOLSZEWICKĄ CZERWONĄ PROPAGANDĘ > NA RZECZ SBCKIEJ MAFII ????? NADZIEJA W TYM, ZE PO ROZBICIU TZW. SŁUŻB SPEC. PRZYJDZIE TERAZ KOLEJ NA MAFIJNY RADIOKOMITET ! Z BOLSZEWICKIMI WAŃKAMI ITP. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.gadomski Re: PUBLICZNE MEDIA = TUBA SBCKIEJ MAFII ???????? 06.11.05, 15:56 michniko-urban_1 napisała: > michniko-urban_1 napisała: > > > JAKIM PRAWEM MEDIA TZW. PUBLICZNE > > ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW UPRAWIAJA > > W POLSKIEJ DEMOKRACJI > > BOLSZEWICKĄ CZERWONĄ PROPAGANDĘ > > NA RZECZ SBCKIEJ MAFII ????? > > NADZIEJA W TYM, > ZE PO ROZBICIU TZW. SŁUŻB SPEC. > PRZYJDZIE TERAZ KOLEJ > NA MAFIJNY RADIOKOMITET ! > Z BOLSZEWICKIMI WAŃKAMI ITP. :) trzeba tez zweryfikowac niektore polskojezyczne media ktore nielegalnie podaja sie za Polskie !!! po prostu sprawdzic i upublicznic udzialy obcych koncernow i ich wplywy na forme politycznych publikacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: PUBLICZNE MEDIA = TUBA SBCKIEJ MAFII ???????? 06.11.05, 15:37 Słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
atomm RADIO MARYJA = TUBA SBCKIEJ MAFII ???????? 07.11.05, 12:03 tez tak mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Gadanie PiS co innego , a modlitwa co innego?? 06.11.05, 17:12 Gadanie PiS co innego , a modlitwa co innego. Pod twą Samoobronę oddajemy się Panie! Tańsze państwo, większe łapówki o dolę dla Samoobrony. Do rządzenia dobierana jest Samoobrona za urzędy i spółki Skarbu państwa ! Dlatego zachodzą zmiany w agencjach obrotu ziemią i mieniem. Aniele stróżu mój Ty zawsze przy mnie stój, daj rozwój i przed państwem oszołomów ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Gadanie PiS co innego , a modlitwa co innego? 06.11.05, 18:47 Numeru konta tak Rydzyk przy okazji nie podał?? Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: do rnrr 07.11.05, 00:01 tomekp1 napisał: > rnrr I kto tu jest ogarnięty nienawiścią i do kogo , napisz jeszcze w jaki > sposób ta nienawiśc się wyraża.Jesteś taki przewidujący, ale brakuje ci kultury > . > Czy wiesz że, to polska ciemnota jest po to żeby towoja " inteligencja i mądroś > ć" > była zauważona i odpowiednio doceniona. kulture panie to se pan wsadz.. Dobrze gada - taka jest rzeczywistosc, taka jest prawda i kazdy kto ma trzezwy umysl, czy kulturalny czy nie, widzi czym jest radio maryja, co soba reprezentuje i jaki ma elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
lukass78 Re: Zatopić LPR!!!!! Dyrektorze pomożecie????? 06.11.05, 19:25 jeżeli by ktoś nie wiedział co to "mowa nienawiści to powyżej jest przykład Odpowiedz Link Zgłoś
zj55 [...] 14.11.05, 01:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Przemier przecież dosc kumaty, 06.11.05, 11:56 aby zadbać o swoją duszę, Ojciec Rydzyk zaś poza tym - wszak zwycięstwa był akuszer... Odpowiedz Link Zgłoś
michniko-urban_1 WOLĘ RM NIŻ BRUKOWCA GW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 14:50 gdzie tu porównywać jakość polskiej, niezaleznej od obcej finasjery rozgłośni Radio Maryja z brukową polskojęzyczna gadzinówką o skradzionym tytule GW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michniko-urban_1 Re: WOLĘ RM NIŻ BRUKOWCA GW !!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 14:51 michniko-urban_1 napisała: > gdzie tu porównywać jakość > polskiej, > niezaleznej od obcej finasjery > rozgłośni Radio Maryja > z brukową polskojęzyczna gadzinówką > o skradzionym tytule GW !!!! kiedy wreszcie GW obublikuje swoich udziałowców z zagranicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.gadomski Re: WOLĘ RM NIŻ BRUKOWCA GW !!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.05, 15:58 michniko-urban_1 napisała: > michniko-urban_1 napisała: > > > gdzie tu porównywać jakość > > polskiej, > > niezaleznej od obcej finasjery > > rozgłośni Radio Maryja > > z brukową polskojęzyczna gadzinówką > > o skradzionym tytule GW !!!! > > kiedy wreszcie GW obublikuje > swoich udziałowców z zagranicy ? to jest konieczne i nieodzowne w demokratycznym panstwie musi byc transparencja !! czyli jawnosc tego kto wspiera finasowo i politycznie dane medium !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzab27 NIE STRASZCIE OJCA RYDZYKA BIDULKA NASZEGO 06.11.05, 16:50 andrzej.gadomski napisał: > > > > > gdzie tu porównywać jakość > > > polskiej, > > > niezaleznej od obcej finasjery > > > rozgłośni Radio Maryja > > > z brukową polskojęzyczna gadzinówką > > > o skradzionym tytule GW !!!! > > > > kiedy wreszcie GW obublikuje > > swoich udziałowców z zagranicy ? > > to jest konieczne i nieodzowne > w demokratycznym panstwie musi byc > transparencja !! > czyli jawnosc tego kto > wspiera finasowo i politycznie dane medium !!!!! CO WYŚCIE SIĘ TAK UPARLI ROZLICZAĆ TEGO RYDZYKA? NIE ROZUMIECIE, ŻE ON NIE MOŻE UJAWNIĆ SWOICH MOCODAWCÓW? ZOSTAWCIE GO WRESZCIE W SPOKOJU Odpowiedz Link Zgłoś
stanbal1 Re: NIE STRASZCIE OJCA RYDZYKA BIDULKA NASZEGO 07.11.05, 21:49 o. Rydzyk jeżeli jest katolikiem winien wszystkie wątpliwości odnośnie swojej działalności wyjaśnić przed obiektywnym sądem. Oczywiście obecnie nie zrobi tego bo jedne z najważniejszych osób w kraju P. Ziobro , p. Jurek na pytania dzienikarzy w tej sprawie nie chcieli udzielić żadnej odpowiedzi będąc posłami, tym bardziej nie będa udzielali odpowiedzi po obecnych awansach, przy dodatkowym poparciu poremiera i przyszłego prezydenta. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 chrzanisz brednie.. 07.11.05, 00:58 zamiast po omacku i na slepaka insynuować, po prostu sam podaj co i jak. Tak jak robisz, jest zwykle bez odpowiedzialnosci napuszczanie cienkich bolkow na innych podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: WOLĘ RM NIŻ BRUKOWCA GW !!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 09:36 andrzej.gadomski napisał: > michniko-urban_1 napisała: > > > michniko-urban_1 napisała: > > > > > gdzie tu porównywać jakość > > > polskiej, niezaleznej od obcej finasjery rozgłośni Radio Maryja > > > z brukową polskojęzyczna gadzinówką o skradzionym tytule GW !!!! > > kiedy wreszcie GW obublikuje swoich udziałowców z zagranicy ? > > to jest konieczne i nieodzowne w demokratycznym panstwie musi byc > transparencja !! czyli jawnosc tego kto wspiera finasowo i politycznie dane medium !!!!! ------ Nieodzowne i konieczne jest też aby Dyrektor Rydzyk opublikował ile i kto opłaca jego firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: WOLĘ RM NIŻ BRUKOWCA GW !!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 00:35 buehehehe. no pewnie! bo RM to awangarda. Taki performance z udzialem sluchaczy. Ojciec prowadzacy robi sika na mikrofon i potem "wchodzi" sluchacz ktory obsmarowuje musztarda Zydow oraz "wiadome sily". Jezeli nie chce smarowac ojciec prow. robi kupe na prztyczek i daje nastepnego sluchacza. Potem wszyscy tarzaja sie w salatce ze sledzi. piiiiiiiiiiiiiis:P Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Re: WOLĘ RM NIŻ BRUKOWCA GW !!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 12:28 michniko-urban_1 napisała: > gdzie tu porównywać jakość > polskiej, > niezaleznej od obcej finasjery > rozgłośni Radio Maryja > z brukową polskojęzyczna gadzinówką > o skradzionym tytule GW !!!! On mowi serio czy jaja sobie robi? bo juz nie kumam :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.rowecki Re: WOLĘ RM NIŻ BRUKOWCA GW !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 16:39 michniko-urban_1 napisała: > gdzie tu porównywać jakość > polskiej, > niezaleznej od obcej finasjery > rozgłośni Radio Maryja > z brukową polskojęzyczna gadzinówką > o skradzionym tytule GW !!!! konieczna jest nowa ustawa zoobowiązujaca włascicieli polskojęzycznych mediów do ujawniania ich udziałów i rocznych zysków !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:30 A gospodarka może zacząć się rozwijać,bez politycznego dyktatu pzper-owskiego Balcerowicza na usługach światowej i antypolskiej finnansjery.Koalicja Narodowa musi pozbawić wpływów i środków do manipulacji, takie koncerny jak między innymi GW.Walka o świadomą dyskredytację każdej propolskiej inicjatywy rzuca właściwe światło na rzeczywiste intencje niektórych mediów, Odpowiedz Link Zgłoś
torquay Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:35 Jak to jest,że jesteś tu za każdym razem plując na GW i używając języka rodem z zebrań ZMSu pomieszanego z nienawiścią ligorepublikańską??!! A przy tym kto Ci pisze te bzdurne bezsensowne teksty? Gdzie ty żyjesz?? Zejdź na ziemię....i się rozejrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:40 Jak to jest że GW pluje zawsze na Polski Naród używając języka psełdo inteligenckiego by uwiarygodnić infantylne tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:18 jola_z_dywit napisała: > ... używając języka psełdo Droga i wielce edukowana kolezanko, "psełdo" raczej po polsku wyglada bardziej jak "pseudo". Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:35 Popełniam błędy i dziękuję za popraę. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kiedy w swym koszmarze nocnym 06.11.05, 18:11 ujrzysz twarz Balcerowicza - wraz się pogrąż w żarze modlitw i wpłać datek na Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
am98 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 23:50 jola_z_dywit napisała: > Popełniam błędy i dziękuję za popraę. Riposta pierwszej próby! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzab27 LUDZIE NIE KOMENTUJCIE GŁUPIUTKIEJ JOLI 06.11.05, 15:46 TO ZATWARDZIAŁA, ZIEJĄCA NIENAWIŚCIĄ DO MICHNIKA I PO, FANKA LEPPERA I RYDZYKA. DYSKUSJA Z NIĄ TO STRATA CZASU. NAJLEPIEJ IGNOROWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Nie jastrząb a mucha z kloaki PO i Sldowskiej. 07.11.05, 11:52 I nikt tu się z tobą nie liczy prócz paru zaprzańców i renegatów. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela79 Re: glupia jola 06.11.05, 18:02 jolu masz glowe wypelniona kaczymi odchodami i gnojowica zarazona tradem tudziez waglikiem...koncz wasc wstydu oszczedz Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 21:54 He, he znalazł się lizus GW. To jest, synku POLSKI RZĄD, POLSKI PREZYDENT, A NIE (P)REZYDENT I mam nadzieję, że zrobią porządek z esbecją i agentami, z którymi wódę chleje Adaś Michnik. I tak tego nie puścicie. Odpowiedz Link Zgłoś
torquay Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:36 jola_z_dywit napisała: > A gospodarka może zacząć się rozwijać,bez politycznego dyktatu pzper-owskiego > Balcerowicza na usługach światowej i antypolskiej finnansjery.Koalicja Narodowa > musi pozbawić wpływów i środków do manipulacji, takie koncerny jak między innym > i > GW.Walka o świadomą dyskredytację każdej propolskiej inicjatywy rzuca właściwe > światło na rzeczywiste intencje niektórych mediów, Mówiąc prosto: co ty pieprzysz??!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:49 Tumanie bez szkoły. 1.Czemu w Polsce jest najdroższy kredyt? 2.Czemu nie może go dostać z gwaracjami i ponad 8 mil /osób 3.Czemu obcokrajowiec jest na lepszej pozycji niż krajowiec. 4Czemu media wmawieją nam że to jest nirmalność?5 mil.bezrobotnych z rol, 0,5 bezdomnych ,100 tyś samobójców przez 16 lat,2,2 mil głodnych permamentnie głodnych dzieci. 5.Zastanów się po czyjej stronie jesteś?I kto za to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
pryvaciarz Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:27 Za wszystko to odpowiada PZPR, ZSL, SD, komunistyczne trepy, milicjanty, SB, UB, komunistyczne prokuratory i sędzie. No i PZPR-owiec Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:28 jola_z_dywit napisała: > Tumanie bez szkoły. Zobaczmy kto jest bez szkoly. > 2. ... 8 mil /osób Skrot od "milion" jest "mln" > 3.Czemu obcokrajowiec jest na lepszej pozycji niż krajowiec. Zwykle, pytania konczy sie "?". > 4... wmawieją nam że to jest nirmalność? Czy "wmawieją" to to samo co "wmawiają", a co z "nirmalność"? > ... głodnych permamentnie "permamentnie" to chyba "prmanentnie"? Nalezy zadac sobie pytanie, czy ktos kto kaleczy jezyk ojczysty jest tumanem bez szkoly, czy jakims innym dziwolagiem... no i w konsekwencji, czy ma prawo wypowiadac sie na forum GW, skoro jest tumanem? Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:32 czyzby pod pseudonimem anty.rydzyk ukrywal sie prof. Miodek? Wstyd panie profesorze! Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:54 A co to? Miodek to juz nie moze nie kochac Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto nie kochać śmie Ojdyra, 06.11.05, 18:18 więc czniać polską stanu rację - po tym wdowa będzie w kirach spraszać wnet na konsolację... Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: Kto nie kochać śmie Ojdyra, 06.11.05, 21:04 Skad ty bierzesz te rymowanki? Tak z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: Kto nie kochać śmie Ojdyra, 06.11.05, 21:18 Aaaaa, no i uwazam (niestety nie jestem ekspertem), ze tracisz czas na forach, bo te wytworki czesto przweyzszaja poziom tutejszych dyskusji... no i momentami sa prawdziwie gorzko-dowcipne, co pewnie tez jest rzadko zauwazane i doceniane. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:35 fatalna interpunkcja panie anty.rydzyk. Po "zwykle nie stawia sie przecinka. I przed spojnikami tez. 3= Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:53 No coz, roznica miedzy mna a jolka jest taka, ze ja nie epatuje nikogo swoja nadzwyczajna "edukacja". Ten post mial uswiadomic jolce, ze blizej jej do "tumana bez szkoly" niz kogos kim chcialaby byc. I jeszcze jedno, reguly interpunkcji sa bardziej swobodne i dyskusyjne, niz reguly ortograficzne. Popelniam bledy, bede popelnial bledy i nie bede nikomu ich wytykal dopoki ten ktos nie uwaza siebie za kogos wyjatkowego i nieomylnego... tak mi dopomoz Rydzyk. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mmos Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 13:21 "jeszcze bardziej swobodne i dyskusyjne niż reguły ortograficzne". Ciekawe w jakiej szkole tego uczą. Chyba, że to wycowanie bezstresowe. Widzisz, dawno temu uważało się, że "wysoka" kultura to rezultat zdolności człowieka do samodoskonalenia, wyrwałości w dążeniu do celu. Przyjęło się, że się nie pierdzi przy stole i używa sztućców. Innym przyjętym standardem były reguły ortograficzne (interpunkcja jest raczej WYMOGIEM, koniecznym do poprawnego zachowania treści przekazu). Oczywiście zdarza się ludziom robić błędy, ale kwestionowanie ortografii to już niestety upadek kultury. I nie chodzi tu o nieomylność, czy wyjątkowść, chodzi po prostu o jakieś elementarne wykształcenie i kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 19:57 Pan ma klopot z odbiorem tresci pisanej? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 21:30 lavojtek napisał: > fatalna interpunkcja panie anty.rydzyk. Po "zwykle nie stawia sie przecinka. I > przed spojnikami tez. 3= A kogo to obchodzi jak i tak wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
torquay Dziękuję 06.11.05, 16:44 Dzięki Anty.rydzyk. Słusznie wypunktowałeś naszą Jolę. Nie wiem skąd czerpie informacje, że nie skończyłem szkoły, nawiasem mówiąc błędne, ale to chyba jakiś kompleks musi być.Ale uczy się dziewczyna od innych - właśnie wrzuciła nam tu kilka niewiadomo skąd danych niczym sam Lepper pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: Dziękuję 06.11.05, 17:12 No tak trzeba bylo. Jola strasznie ma zadarty nosek i to bez powodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 11:46 Gałganie i huncwocie,literówki i interpunkcję mi tu wypominasz ,a odniesienie do meritum ? Odpowiedz Link Zgłoś
aronii Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 16:45 Bo przez 50 lat takie tumany jak ty wierzyły, że tylko ich racja sie liczy i sami wiedza najlepiej jak uszczęsliwić naród (słuchali takich nawiedzeńców jak O Rydzyk, A. Lepper i inni). Jak chcesz lepiej to weź się do roboty a nie tylko narzekać i czekać, że ktoś da . Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 23:13 jola_z_dywit napisała: > Tumanie bez szkoły. > 1.Czemu w Polsce jest najdroższy kredyt? Nie słyszałem o tym. > 2.Czemu nie może go dostać z gwaracjami i ponad 8 mil /osób Bo zapewne nie mają zabezpieczenia :). > 3.Czemu obcokrajowiec jest na lepszej pozycji niż krajowiec. A skąd taka złota myśl? > 4Czemu media wmawieją nam że to jest nirmalność?5 mil.bezrobotnych z rol, 0,5 > bezdomnych ,100 tyś samobójców przez 16 lat,2,2 mil głodnych permamentnie > głodnych dzieci. Co jest tą niemoralnoscią? Zupełnie nie rozumiem. > 5.Zastanów się po czyjej stronie jesteś?I kto za to odpowiada. Niw wiem o czym piszesz. Jak chcesz coś udowodnić, to wyrażaj się jaśniej. Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:42 jola_z_dywit napisała: > A gospodarka może zacząć się rozwijać,bez politycznego dyktatu pzper-owskiego > Balcerowicza na usługach światowej i antypolskiej finnansjery.Koalicja Narodowa > musi pozbawić wpływów i środków do manipulacji, takie koncerny jak między innym > i > GW.Walka o świadomą dyskredytację każdej propolskiej inicjatywy rzuca właściwe > światło na rzeczywiste intencje niektórych mediów, PRZECIEZ TO BELKOT, NOWOMOWA PARTYJNA, TO, CO PISZESZ, A KONCERN RYDZYKA ZOSTAL WLASNIE WSPOMOZONY PRZEZ WAZELINIARZA PREMIERA. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:46 Droga mario43 to ty belkoczesz w mrocznym widzie! Gdzie sa twoje argumenty moja droga? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:55 Rozumiem twoje kłopoty z percepcją,niestety musisz wiele nadrobić edukacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Gdyś z per-cep-cją jest w kłopocie - 06.11.05, 18:30 wstępuj do Samoobrony! Cep na cepie, młot na młocie - każdy urydzykowiony... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaina Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 18:39 Joluś droga, zlota ,kochana powinnas sie leczyc tylko nie wiem czym ,bo na nienawisc nie ma lekarstwa.Kto miecze wojuje....Uwazaj zeby Ciebie nie zrobili SB-ekiem, bo bedziesz wygladac jak przez okno! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:47 No i narobilas sobie wrogow obrzezancow ! Joleczko ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 12:58 Nonkonformizm to droga nielicznych.Czy właściwa?Lecz światopogląd mamy wspólny i w tym opoka. Pozdrowienia Panie Katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:04 Roger Joleczka ! Cos tu nie tak skoro 1 % spoleczenstwa trzyma w lapach 90 % srodkow masowego przekazu ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:07 I dlatego trzeba to maluczkim uświadamiać.Spokojnie bez nerwów dzień po dniu. I ta praca nawet na tym portalu przynosi wymierne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:15 jola_z_dywit napisała: > I dlatego trzeba to maluczkim uświadamiać.Spokojnie bez nerwów dzień po dniu. > I ta praca nawet na tym portalu przynosi wymierne efekty. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Coraz wiecej naszych ludzi potrafi powiedziec NIE ! I wyrazic swoje zdanie ! Musimy ich tylko do tego zaangazowac . Mamy za soba cala Polske ! Odpowiedz Link Zgłoś
pryvaciarz Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:29 katolik_polski1 napisał: > jola_z_dywit napisała: > > > I dlatego trzeba to maluczkim uświadamiać.Spokojnie bez nerwów dzień po d > niu. > > I ta praca nawet na tym portalu przynosi wymierne efekty. > ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > Coraz wiecej naszych ludzi potrafi powiedziec NIE ! Ja mówię nie socjalizmowi. Polska kapitalistyczna, a nie socjalistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:32 Do Pana Katolika. Mądrego warto przeczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:51 Joleczko ,to wszystko tylko dla Ojczyzny ! Predzej czy pozniej przepedzimy tych chamow ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 15:39 Nawrócimy łotrów. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 16:09 Donosze, ze wole zakonczyc swoj zywot duzo wczesneij niz srednia przewiduje byle tylko nie kochac sie z Rydzykiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 18:46 jola_z_dywit napisała: > Nawrócimy łotrów. Aby w nawracaniu łotrów mieć sukcesy i wyniki - dusze poleciwszy Bogu trza ich nawlec na paliki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 09:51 Ależ się "liżecie". Cytat Waszego kolegi. Szukaj wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
siuna Re: sztabowcy PiS-u gadacie do siebie 06.11.05, 16:03 Czy nie ma forum na radiumaryja? Idzcie do siebie mówić dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn To Joli drugiego kompa wstawili, co Wy? 07.11.05, 12:11 Jola i katolik to ta sama osoba przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn I co będzicie robić sami? 07.11.05, 12:10 Bo z takim podejściem to nie tylko kamień na kamieniu, ale w ogóle nic nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st do katolika, joli, fritza i innych 06.11.05, 13:55 Bylem dwukrotnie swiadkiem poczynan politykow PiS na falach RM. Stwierdzilem osobiscie, nie bedac manipulowanym przez kogokolwiek : 1)swiadomosc socjalna-polityczna-ekonomiczna w dolnej strefie stanow niskich 2)stare demony spia lekkim snem. O jakze latwo je obudzic.... 3)zaproszeni i gospodarze zlamali 2,7,8,10 przykazanie dekalogu 4) dopuscili sie 1,2,6,7 z grzechow glownych 5)nie wykazali sie zadna z cnot kardynalnych Pan Kaminski na falach ( bylem rowniez swiadkiem)BBC Europe Today, tlumaczyl zdumionej prowadzacej, ze program PiS to taka polska wersja New Labour. PO nie przegrala tych wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: do katolika, joli, fritza i innych 06.11.05, 16:07 Ktory Kaminski? Michal czy Mariusz? W PiSie mamy ich 2 (znanych):) Jak to? Nie czujesz, ze zostales zmanipulowny przez PO i Michnika? Jakis dziwiny jestes :( Odpowiedz Link Zgłoś
am98 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 23:56 jola_z_dywit napisała: > I dlatego trzeba to maluczkim uświadamiać.Spokojnie bez nerwów dzień po dniu. > I ta praca nawet na tym portalu przynosi wymierne efekty. Brawo! :-) Jola Silaczka - pozytywistyczna praca u podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Okażmy ojcu Rydzykowi czołobitność... 06.11.05, 23:32 Ponieważ to on będzie rządził Polską przez najbliższe lata. Może tak być że miłość do rydzyka będzie obowiązkowa a aparat bezpieczeństwa Wassermana to wyegzekwuje. Może i przesadzam. Ot takie mam czarne myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Przed Rydzykiem bicie czołem 07.11.05, 09:27 dziś jest polską racją stanu! Wszak jest stabilizatorem władzy, którą wybrał Naród... Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:11 Czym jest zatem PiS, skoro od 2 lat uklada sie z agenturalnym PO? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:14 Kompromis w pewnych sprawach jest ,nie do uniknięcia.Zadajesz retoryczne i infantylne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:16 Popieram. PO nie stac na kompromis. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 13:38 Gdy brak argumentow, wtedy przeciwnik zadaje niby infantylne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 09:59 jola_z_dywit napisała: > Kompromis w pewnych sprawach jest ,nie do uniknięcia.Zadajesz retoryczne i > infantylne pytania. ---- Jaki kompromis, toż to były czyste kłamstwa, które już w tej chwili wychodzą na wierzch. Te kłamstwa zostają namaszczone przez Rydzyka. A kiedy PO nie daje przyzwolenia na kłamstwa i oszustwa, to przypisuje się jej walkę o stołki. Gdzie prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
pryvaciarz KONIEC 06.11.05, 13:26 Oddawać majątki rozgrabione przez tzw. władzę ludową. Oddawać rozgrabioną i rozdaną przez komunistów chamom ziemię. Kara śmierci dla PZPR-owca Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
manonfire Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 22:24 jola_z_dywit napisała: > A gospodarka może zacząć się rozwijać,bez politycznego dyktatu pzper-owskiego > Balcerowicza na usługach światowej i antypolskiej finnansjery.Koalicja Narodowa > musi pozbawić wpływów i środków do manipulacji, takie koncerny jak między innym > i > GW.Walka o świadomą dyskredytację każdej propolskiej inicjatywy rzuca właściwe > światło na rzeczywiste intencje niektórych mediów, Obawiam się, że gdyby nie "pzpr-owski Balcerowicz", to dostęp do Sieci miałabyś tylko w snach, po obejżeniu jakiegoś imperialistycznego, amerykańskiego filmu na telewizorze Rubin. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 23:47 Przede wszystkim koncern GW nie istnieje. Istnieje koncern Agora w sklad ktorej wchodzi GW. A jesli nchodzi o Balcerowicza ,to gdyby nie on mielibysmy druga Rosje , albo Uzbekistan.Glupota ludzka nie zna granic.Roznica w ramach glupoty jest taka ,ze jedna jest zdolna do nauki , druga niestety nie.Ty znajdujesz sie w ramach tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 12:14 Z tym, że Rosja ma pod dostatkiem surowców naturalnych, a My byśmy musieli wszystko sprowadzać. Taka raczej korea północna by wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
am98 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 06.11.05, 23:49 A gospodarka może zacząć się rozwijać,bez politycznego dyktatu pzper-owskiego > Balcerowicza na usługach światowej i antypolskiej finnansjery.Koalicja Narodowa > musi pozbawić wpływów i środków do manipulacji, takie koncerny jak między innym > i > GW.Walka o świadomą dyskredytację każdej propolskiej inicjatywy rzuca właściwe > światło na rzeczywiste intencje niektórych mediów, Brawo Pani Jolu!! :-))) Brawo po raz kolejny!!! Takich, jak Pani głosów więcej Nam potrzeba. Jak zwykle nienaganna elokwencja i klasa prawdziwego oratora! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: POLSKA ZDEJMUJE JARZMO AGENTURY PO I SLD 07.11.05, 00:43 jola_z_dywit napisała: > A gospodarka może zacząć się rozwijać,bez politycznego dyktatu pzper-owskiego > Balcerowicza na usługach światowej i antypolskiej finnansjery.Koalicja Narodowa > musi pozbawić wpływów i środków do manipulacji, takie koncerny jak między innymi > GW.Walka o świadomą dyskredytację każdej propolskiej inicjatywy rzuca właściwe > światło na rzeczywiste intencje niektórych mediów, Ja wohl! I to jest jedyny i sluszny poglad! A kto mowi inaczej jest Zyd, mason, esbek, ubek, zomowiec, komunista, socjalista, zdrajca, dezerter, pedal i nalezy do sld albo po i bedzie rozstrzelany! Ferstehen? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: ale czasow dożylismy...premier u Rydzyka...za 06.11.05, 19:41 Trzeba wprowadzić cos na zasadzie obiadów czwartkowych.Cotygodniowe sprawozdanie u ojca dyrektora. Jak cos nie tak to po pazurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Początek edukacji ekonomicznej słuchaczy RM? 06.11.05, 11:34 Ja myślę, że to nie jest głupi pomysł, żeby tam pochodzić i trochę powyjaśniać słuchaczom o co chodzi. Odrobina wiedzy to pierwszy krok do odebrania ich Rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto chce Ojdyrowi zabrać 06.11.05, 11:46 kwiat słuchaczy jego wiernych - tego opanował Szatan, w mocy mocy jest piekielnych! Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re:wizyta marcinkiewicza U Premira Polski Ojca dyr 06.11.05, 12:13 i kto ma jeszcze watpiliwosci??? jak mozna spotkac sie z rydzem. po co robic to potajemnie jak mozna oficjalnie, czas na spłate długu nadchodzi 4 RP TKM Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re: HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 06.11.05, 12:10 tolerowac ciemnote mozna czemu nie. ale do czasu gdy nie wpierniczają siedo poliytyki. ale jak ktos zaczyna nimi sterować, osiagac swoje cele po przez socjotechnikę, to stanowczo trzeba powiedziec NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 06.11.05, 12:16 Nie chcesz nie słuchaj ,co znacza słowa nie tolerujemy sluchaczy tego radia!!!! Nie wypowiadaj się w imieniu innych ja tego radia nie słucham ,ale jeżeli ktoś chce nie będę mu w tym przeszkadać GIGILATROTTOLA CÓŻ MASZ ZAMIAR ZROBIĆ SŁUCHACZĄ RADIA MARYJA - ZASTANOW SIĘ CO PISZESZ .MOŻE BRAKUJE CI TROCHĘ WYROZUMIALOŚCI,TOLERACJI I INTELIGENCJI Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 06.11.05, 12:55 tomekp1 napisał: > Nie chcesz nie słuchaj ,co znacza słowa nie tolerujemy sluchaczy tego radia!!! > ! > Nie wypowiadaj się w imieniu innych ja tego radia > nie słucham ,ale jeżeli ktoś chce nie będę mu w tym przeszkadać > GIGILATROTTOLA CÓŻ MASZ ZAMIAR ZROBIĆ SŁUCHACZĄ RADIA MARYJA - ZASTANOW SIĘ > CO PISZESZ .MOŻE BRAKUJE CI TROCHĘ WYROZUMIALOŚCI,TOLERACJI I INTELIGENCJI tobie przede wszystkim brakuje znajmomości podstawowych zasad ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: a czym to radio gorsze od GW ? ono jest pols 07.11.05, 10:04 A skąd wiesz, że polskie? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 "KADZENIE" Marcinkiewicza................... . 07.11.05, 10:16 nieźle "kadzi" -pozostało mu to z czasów jak był ministrantem - Oleksy też był ministrantem a więc wiele wspólnego ich łączy ,zwłaszcza podległość partyjna .Jak nie "czerwoni" to teraz "czarni" . Odpowiedz Link Zgłoś
galt Dobry argument. Bravo. 07.11.05, 06:09 To jest wlasnie cos czego nie rozumiem - hipokryzja jest krolowa dyskusji na tym forum i politycznym. Dla niektorych zrobienie znaku krzyza kojarzy sie juz negatywnie. Komunisci rzeczywiscie dokonali cudu oczerniajac tych, ktorzy zawsze stali w Polsce po stronie slabych. Teraz gdy zyskali nieco mocy przerazona dzicz ateistyczna wola o pomste ...nie do nieba a wiec pewno do Stalina? To wlasnie charakteryzuje klasycznych liberalow - specjalne przywileje dla homoseksualistow a paly na Chrzescijan. Czy komus sie podoba czy nie ten kraj wyrosl na tradycjach chrzescijanskich i te wartosci dominuja, jezeli nawet nie krzycza tak glosno, jak komuchy, liberalowie czy inni. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 07.11.05, 11:45 gigilatrottola napisał: > Tolerujmy homoseksualistow ale sluchaczy tego radia nie? Homoseksualiści nie są AŻ TAK szkodliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 07.11.05, 12:25 > Tolerujmy homoseksualistow ale sluchaczy tego radia nie? Nie chodzi o słuchaczy, tyko o nadawaczy. Radio kościelne wtrącające się brutalnie do spraw polityki jest pomysłem dyskusyjnym. Ale radio kościelne (chreścijanńskie) propagujące nienawiść? To szczyt obrzydliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: HAHAHA SKANDAL badźmy nietolerancyjni! 07.11.05, 12:44 sluchaczy jak najbardziej - gorzej z faszyzujacym, i nietolerancyjnym rydzykiem gigilatrottola napisał: > Tolerujmy homoseksualistow ale sluchaczy tego radia nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHA 06.11.05, 12:36 ciumcia napisał: > Dziś premier Marcinkiewicz udał się z pielgrzymką do swojego protektora. ...zeby wylizac mu d.; nadto: tym samym uwiarygodnil polityczny folklor do ktorego sam sie przypisal i utozsamil z niewątpliwą tandetą. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: BUAHAHAHAHAHAHAHAHA 06.11.05, 13:00 Oooo!Co za rzeczowe argumenty...ze o kulturze najwyższej próby nie wspomnę... Marwa kuć @ s-ka Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami wokol SLD 06.11.05, 11:21 Tylko dzieki tym Polakom Polska uniknela rusyfikacji pod komunistyczna okupacja egzekutowana przez SLD a teraz dzieki nim uniknela germanizacji pod rzadami Tuska i PO. Szczesc Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 11:31 Dziwne, wszyscy wielbiciele radyja, ktorych znam, nalezeli przed 1989 do PZPR. Patrioci, ze az sie lza kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 11:46 piwi77 napisał: > Dziwne, wszyscy wielbiciele radyja, ktorych znam, nalezeli przed 1989 do PZPR. > Patrioci, ze az sie lza kreci. To dobrze, ze zrozumieli przestepczy charakter tej organizacji i z niej wystapili. Moze wezmiesz z nich przyklad i rowniez wystapisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 11:54 DAj przykład opuszczenia PISu bo już widać, że nie wiele się różnią od PZPR: kłamią, szczują, manipulują, tworzą swoja sprawiedliwość i swoje standardy moralne. Czekam na uczciwy czyn i powiedzenie pa pa temu współczesnemu PZPRowi to fritzu.friztu pokaż, że nie jesteś sprzedawczykiem jak Borusewicz czy Płażyński i nie jesteś oplacany przez partię. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 11:59 Nie masz racji. Problem polega na tym, ze w Polsce nie ma pluralizmu prasowego. Moge dac ci tylko jedna rade: obserwuj naprawde uwaznie wydarzenia i konfrontuj je z wypowiedziam GW i innych gazet. Z czasem odkryjesz zasadnicze roznica. Mam nadzieje, ze nie przejdziesz nad nimi do porzadku dziennego w sensie , "przewidzialo mi sie", tylko znajdziesz w sobie tyle wewnetrznej odwagi, ze zaczniesz je powaznie analizowac i wyciagac wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 12:12 Wierz mi, albo i nie to nie moje zmartwienie, że jestem naprawde świetnym analitykiem, ale nie tylko prasy. Prasa ma ograniczony zasięg do góra 3 mln dziennie jak pokazują wszelakie badania. Wiec i z tego wyciągnij wnioski. Zatem przopimnij sobie język twoich fanów, którym sie posługiwali, metody typu, spoty i plakaty które wykorzystali, kłamstwa i brednie, które wmawiali ludziom w imie zwyciestwa. Nienawidze metody po trupach do celu. " > Mam nadzieje, ze nie przejdziesz nad nimi do porzadku dziennego w > sensie , "przewidzialo mi sie", tylko znajdziesz w sobie tyle wewnetrznej > odwagi, ze zaczniesz je powaznie analizowac i wyciagac wnioski." Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 12:29 rnrr napisał: > Wierz mi, albo i nie to nie moje zmartwienie, że jestem naprawde świetnym > analitykiem, ale nie tylko prasy. Prasa ma ograniczony zasięg do góra 3 mln > dziennie jak pokazują wszelakie badania. Powaznie: jak sie informujesz? Masz media, ktore niestety rowniez maja malo wspolnego z pluralizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 12:28 fritz.fritz napisał: > Nie masz racji. > Problem polega na tym, ze w Polsce nie ma pluralizmu prasowego. > > Moge dac ci tylko jedna rade: obserwuj naprawde uwaznie wydarzenia i konfrontuj > > je z wypowiedziam GW i innych gazet. > > Z czasem odkryjesz zasadnicze roznica. > Mam nadzieje, ze nie przejdziesz nad nimi do porzadku dziennego w > sensie , "przewidzialo mi sie", tylko znajdziesz w sobie tyle wewnetrznej > odwagi, ze zaczniesz je powaznie analizowac i wyciagac wnioski. rrn odpowiedziła ci to co kazdy normallny powinien zauwazyc. szkoda iz twoja analiza jest wybiórcza mam do ciebie kilka sloganów do analizy ktorymi własnie teraz powinienes sie zając nie bede ci ich rozpisywał bo liczę iz je sam przeanalizujesz i wyciągniesz jedyne słuszne wnioski. leper co onim mowili pisorowcy a co teraz mowią i dlaczego zmienili zdanie religa co mowlił leszek drobiowy brat o relidze i jego programie podczas debat telewizyjnych a co teraz sie dzieje podatek liniowy wpisz sobie do goole hasło podak liniowy i poczytaj co sie dzieje w rosji estoni slowacji rumuni czy tam mieszkają sami debile???? podatki ktore obiecywał pis a zmiany w programie ktore sie niedawno pojawiły ( szybka zmiana obietnic wyborczych) 3 mil mieszkani jako obietnica. poczytaj co teraz mowi o tym rzad marcinkiewicza i nie koniecznie w GW moze to byc nawet Nasz Dziennik poczytaj zyciorys ziobry i zastanów sie czy taki leszczu nadaję sie na ministra. mamy przeciez rzad fachowców wez kalkulator i policz podztek na zabwki ( spot reklamowy Pisu) i nie zapomnij odjąc watu jak to w pisie zapomnieli. jaka wyszła suma??????? nadchodzi 4 RP TKM manna z nieba Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Na tym, ćwoku, polega pluralizm prasowy, 07.11.05, 12:18 że różne media zajmują różne stanowiska w różnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 12:48 Z niczego nie wystapili - ja widze ciaglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 [...] 06.11.05, 17:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: W domu wszyscy zdrowi??? 06.11.05, 11:47 hernandez napisał: > czy zartujesz?? Alez nie, SLD powinna byc zabroniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: W domu wszyscy zdrowi??? 06.11.05, 17:55 fritz.fritz napisał: > hernandez napisał: > > > czy zartujesz?? > Alez nie, SLD powinna byc zabroniona. Tak? A czemu nie PiS, PO,SO,LPR,i inne???? nie odpowiesz, ale ja ci odpowiem. Dlatego, ze po zatopieniu platformy (zgnilych liberalow bez ktorych sami nie potraficie nic zrobic) czas przyjdzie na najwiekszego przeciwnika o stolki, SLD. Dlatego najlepiej odrazu zabronic, niec ludziom inne poglady niz wasze! No i czym sie skur....ale pisory roznicie od UB ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop fritz, powiedz mi co o. Rydzyk robił przed '89? 06.11.05, 11:36 Bo jakoś nie jest to ogólnodostępna wiedza, ale Ty pewnie się orientujesz. P.S. Aha, nie ośmieszaj się już tą "germanizacją" pod rządami Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ja wiem co robil rydzyk przed 89r! 06.11.05, 11:44 To są wstrząsajace fakty,jest świadek tamtych czasów rydzyka,ów świadek jest Niemcem,w tym okresie "dyrygent" moherbandu mieszkal w Niemczech.Zbieramy jeszcze materialy, które nie ukrywam, mogą wstrząnąc posadami RM . Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz [...] 06.11.05, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Werter jest niemieckim tchorzem na forum pols 06.11.05, 11:53 Na twoje posty się nie reaguje , a o rydzyku niedlugo uslyszysz,już niedlugo!! Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Werter jest niemieckim tchorzem na forum pols 06.11.05, 11:58 Werterze tożto nawet w "Polityce" takie wredne pisemko w którym płodzi bzdury Parandowska cytowali fritza.friza jako klasyka pisizmu takiego prefekta doktryny kongregacji i wiary. Wiec skoro on pisze coś o germanizacji to należy to traktować odpowiednio czyli tak jak program społeczno-gospodarczy pisu pod jego roboczą nazwą "Zbiór bzdur" Odpowiedz Link Zgłoś
hvannadalshnukur Re: Werter jest niemieckim tchorzem na forum pols 06.11.05, 12:09 fryc albo ma manię prześladowczą, albo próbuje ją zaszepić innym. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Werter jest niemieckim tchorzem na forum pols 06.11.05, 12:32 hvannadalshnukur napisał: > fryc albo ma manię prześladowczą, albo próbuje ją zaszepić innym. werter jest niemcem i nazista. Spytaj go sie, czy jest niemcem. czy ty rowniez jestes niemcem? Jezeli nie odpowiesz, to faktycznie jestes niemcem. czy jestes nazista? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 [...] 06.11.05, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Werter jest niemieckim tchorzem na forum pols 06.11.05, 12:10 rnrr napisał: > Werterze tożto nawet w "Polityce" takie wredne pisemko w którym płodzi bzdury > Parandowska cytowali fritza.friza jako klasyka pisizmu takiego prefekta > doktryny kongregacji i wiary. ah, myslalem, ze cos nowego. Jezeli cos zobyczysz podaj :) Ale jak widac Polacy nie dali sie nabrac. Czy moge powiedzies (nie)skromnie, ze wybory wygralem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Werter jest niemieckim tchorzem na forum pols 06.11.05, 12:29 nie nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Werter jest niemieckim tchorzem na forum pols 06.11.05, 12:33 balem sie, ze to wlasnie powiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto Radyja posadami 06.11.05, 11:51 ma nadzieję wstrząsnąć w Polszcze - ten przelicza się z siłami, gdyż rząd PiSu go wychłoszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: fritz, powiedz mi co o. Rydzyk robił przed '8 06.11.05, 11:50 mbishop napisał: > Bo jakoś nie jest to ogólnodostępna wiedza, ale Ty pewnie się orientujesz. > > P.S. Aha, nie ośmieszaj się już tą "germanizacją" pod rządami Tuska. Nie, wlasnie dzieki RM, uniknelismy tego. Dziwnie rzeczy, zdaje sie, ze handlowa ale nie narkotykami. Musial jakos uciulac na radiostacje. :) P.S. Tak naprawde slyszalem tylko plotki Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 12:47 fritz.fritz napisał: > Tylko dzieki tym Polakom Polska uniknela rusyfikacji pod komunistyczna okupacja > > egzekutowana przez SLD a teraz dzieki nim uniknela germanizacji pod rzadami > Tuska i PO. > > Szczesc Boze! MARYJA ZAWSZE DZIEWICA, TERAZ I ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek do marii43 06.11.05, 12:50 niech zgadne, twoje idolki to Sroda i Jaruga - Nowacka czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: do marii43 06.11.05, 12:58 lavojtek napisał: > niech zgadne, twoje idolki to Sroda i Jaruga - Nowacka czyz nie? NIEZUPELNIE, MOJA IDOLKA TO PIERWSZA DAMA OD KACZKI Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 12:56 fritz.fritz napisał: > Tylko dzieki tym Polakom Polska uniknela rusyfikacji pod komunistyczna okupacja > > egzekutowana przez SLD a teraz dzieki nim uniknela germanizacji pod rzadami > Tuska i PO. > > Szczesc Boze! jejku! Mój ulubiony debil z forum się pojawił: fritz.fritz wreszcie będzie się można pośmiać z chorych majaków opóźnionego w rozwoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalski.t Re: Tja, Polacy wokol RM nie sa przestepcami woko 06.11.05, 13:06 brawo politologist -ty to potrafisz .... trafnie to ująłeś !! Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 13:27 piwi77 napisał: > siedziba rzadu przeniesiona na zwirki i wigury w toruniu A to ciekawe. Czy siedziby rządu znajdują się w mediach, w których aktualnie premier lub jego ministrowie informują opinię publiczną o planach władz? Przypomnę, że Marcinkiewicz znacznie częściej bywa w studiu TVP, TVN, Radia Zet i innych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoenj Liberalowie badzcie liberalni 06.11.05, 16:38 Czy liberalowie zawsze musza byc nietolerancyjni dla swoich przeciwnikow politycznych? Polscy liberalowie (czy libertyni) dlaczego tyle nienawici dla Radia Maryja? Nie musicie sie zgadzac sie z RM ale czy macie inne argumeny jak inwektywy i chamskie komentaze? John Doe Clifton, NJ, USA Odpowiedz Link Zgłoś
t.duszynski Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:18 To piekne,ze Premier wraz z ministrami wystopil w torunskiej rozlosni,ktorej slucha kilka milionow sluchaczy.WRACAMY DO NORMALNOSCI.NO I NASTEPNY,NORMALNY,NIEAGRESYWNY ARTYKUL NIEATAKUJACY BEZPODTAWNIE MARCINKIEWICZA I O.RYDZYKA. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn STOLICA DO TORUNIA!!!! 07.11.05, 11:39 Moja matka mieszka jakieś 500 metrów od siedziby tego buraka :D Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:13 Ciemny ten narod i nie zanosi sie na poprawe. Boje sie ze ta cala rodzina RM nigdy nie oprzytomnieje a politycy PiSu jej jeszcze pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Gołodupki, hop do kupki 06.11.05, 11:29 Wraz z premierem w audycji, z telefonicznym udziałem słuchaczy, wzięli udział: minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro i minister - koordynator ds. służb specjalnych Zbigniew Wassermann. ************************************ Czyli: "proletariusze wszystkich krajów - łaczcie się". Komuchy z PiS-u nawet nie próbują być przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Aby Polska była wolna 06.11.05, 11:42 od jadowych knowań icka - musi stać się bogobojna i TOTALNIE katolicka!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: Gołodupki, hop do kupki 06.11.05, 13:02 maruda.r napisał: > > Wraz z premierem w audycji, z telefonicznym udziałem słuchaczy, wzięli udział: > minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro i minister - koordynator ds. służb > specjalnych Zbigniew Wassermann. > > ************************************ > > Czyli: "proletariusze wszystkich krajów - łaczcie się". Komuchy z PiS-u nawet > nie próbują być przyzwoite. > BEDZIE KOORDYNOWAL PRACE W SWOJEJ LAZIENCE (TZW. ODCZYN WASSERMANNA) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekm007 Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:14 Wstyd, ciemnogord i spłacanie długów radio szerzacemu nienawiść. Za to powinni karac Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Kto z rzadu jest w Opus Dei? 06.11.05, 10:15 Prosze o wpisy, jesli ktos ma informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk NIKT. Za tepe. W PO - Gronkiewicz-Walz. 06.11.05, 10:20 Radyjo i Opus Dei to dwa zupelnie rozne i przeciwstawne zjawiska: Radyjo - nurt plebejsko-ludyczny; Opus - intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Werter jest niemieckim tchorzem na forum polskim. 06.11.05, 11:52 Zjezdzaj do Postsdamu; nazisci wlasnie maszerowali. Odpowiedz Link Zgłoś
sfw Re: PROWOKACJA! 07.11.05, 11:54 fritz.fritz jest polskim idiotą na forum! Piata kolumna złodziejstwa, pijaństwa, chamstwa, bezmyślności, głupoty i prymitywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: NIKT. Za tepe. W PO - Gronkiewicz-Walz. 06.11.05, 10:28 Nie wiem, co w RM widzisz ludycznego, czyli zabawowego? Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: NIKT. Za tepe. W PO - Gronkiewicz-Walz. 06.11.05, 13:09 kropekuk napisał: > Radyjo i Opus Dei to dwa zupelnie rozne i przeciwstawne zjawiska: Radyjo - nurt > > plebejsko-ludyczny; Opus - intelektualny. NIE LUDYCZNY, TYLKJO LUDOWY! Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: NIKT. Za tepe. .................. 06.11.05, 13:41 Dobre,znakomite.....popis intelektu pani Marysi ha ha ha ha ha Marwa kuć @ s-ka Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: Kto z rzadu jest w Opus Dei? 06.11.05, 13:08 piwi77 napisał: > Prosze o wpisy, jesli ktos ma informacje. PRAWIE WSZYSCY: WASSERMANN, ZIOBRO, MARCINKIEWICZ (PRZEDTEM EWANGELIK), UJAZDOWSKI (TEZ KAZIU), DORN, LIPIEC(TEN SZPRYCOWAL SIE PRZED ZAWODAMI). Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Kto z rzadu jest w Opus Dei? 06.11.05, 13:12 Juz minela moda na masonerie? Teraz czas Opus Dei? Ciekawe skad wy bierzecie takie rewelacje? Powinas sie mario najac w wyborczej do wysysania wiadomosci z palca rabina dyrektora Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Ciemnogród 06.11.05, 13:49 I tak ma być...nie dać się kagańcowi "oświaty" ...kumasz postępaku? I głosować wg zdrowego rozsądku a nie tak jak chciałby ktoś tam... Dumny jestem że Polacy dokonali takiego wyboru... A tacy jak ty niech wyją do księżyca ...i czekają na przedterminowe wybory... Warto było poczekać na tą chwilę te 16 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpits Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:16 Gratuluje w negatywnym rozumieniu wszystkim, którzy głosowali na PIS. Teraz rząd będzie przedstawiał swój program przede wszystkim w radiu Maryja. To jest katastrofa dla demokracji i wolnego rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Propozycje wypowiedzi 06.11.05, 10:19 piotrpits napisał: > Gratuluje w negatywnym rozumieniu wszystkim, którzy głosowali na PIS. Teraz > rząd będzie przedstawiał swój program przede wszystkim w radiu Maryja. To > jest katastrofa dla demokracji i wolnego rynku. Hehe wpisujcie tu swoje propozycje "co Marcinkiewicz powie w RM gdy obietnice nie zostana spelnione i co na to odpowie Ojciec Dyrektor..." Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Propozycje wypowiedzi 06.11.05, 10:26 PO, masoneria, zydzi, zawinili, ze Katolud nie ma na kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
januszbn Re: Propozycje wypowiedzi 06.11.05, 11:18 No przecież to jest jasne jak słońce. "Platforma, mająca swoje korzenie wiadomo gdzie (żydzi, masoni, komuniści i cykliści) od początku deklarowała bycie w opozycji pomimo naszych wyciągniętych rąk. No i zrobili swoje. Zło ma bardzo głębokie korzenie i potrzebujemy jeszcze kolejnych czterech lat. Wierzymy, że ojciec dyrektor i rodzina mają tego świadomość. Itd, itd, ble, ble..........." Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Aby liberalnych drani 06.11.05, 12:02 antypolską rozbić siatkę - Ojdyr Rydzyk nam hetmani wraz z Maryją na dokładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: Propozycje wypowiedzi 06.11.05, 13:13 ziomal-18 napisał: > piotrpits napisał: > > > Gratuluje w negatywnym rozumieniu wszystkim, którzy głosowali na PIS. Ter > az > > rząd będzie przedstawiał swój program przede wszystkim w radiu Maryja. To > > > jest katastrofa dla demokracji i wolnego rynku. > > Hehe wpisujcie tu swoje propozycje "co Marcinkiewicz powie w RM gdy obietnice > nie zostana spelnione i co na to odpowie Ojciec Dyrektor..." POWIE: NIECH BEDZIE POCHWALONY, MARYJA ZAWSZE DZIEWICA!. A RYDZYJA NA TO: TERAZ I ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
menea Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:59 piotrpits napisał: > Gratuluje w negatywnym rozumieniu wszystkim, którzy głosowali na PIS. Teraz > rząd będzie przedstawiał swój program przede wszystkim w radiu Maryja. To > jest katastrofa dla demokracji i wolnego rynku. Katastrofa dla demokracji sa tysiace zmanipulowanych mlodych ludzi co widac po wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:17 Premier rządu RP w radiu, które powstało w dużej mierze na skutek wyłudzeń i przestępstw gospodarczych. W radiu, gdzie szerzy sie nienawiść i ksenofobię. To jest dno, upadek. Tak samo, jak wybranie Leppera do prezydium sejmu. Szczyt politycznej i moralnej prostytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To nie dno, to po prostu signum temporis :-)). 06.11.05, 10:22 Dno teraz będziemy mieli ruchome, uchylne i przechodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:54 KSENOFOBIE DO KOGO?????????????????A MYŚLAŁEM ŻE CHODZI O Radio niemieckie,tam oczerniają Polaków na okrągło!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hvannadalshnukur Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 12:16 jakieś konkretne przykłady? znasz niemiecki? słuchasz niemieckiego radia? ja szcze mówiąc nie znam ich języka i ichniego radia nie słucham, i nie bardzo wiem po co zwykły polak miałby słuchać ichniego radia. więc śmiem wątpić, że tego co wyżej napisałeś poprostu nie wymyśliłeś. no chyba, że ty nie jesteś zwykłym polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 14:01 Wyślę ci meila z gratulacjami za cztery lata...ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
lenya6 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:17 wybory wygrali Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie chce byc zlosliwy, w rzadzie Marcinkiewicza 06.11.05, 10:22 macie rekordowa ilosc osob pochodzenia zydowskiego:))) Niemniej nie radze sie z tego cieszyc: ISTNIEJA I GLUPI ZYDZI;) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Tez nie chce byc zlosliwa, ale Maryja to takze 06.11.05, 13:14 Zydowka. I Jezus tez. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Nie chce byc zlosliwy, w rzadzie Marcinkiewic 06.11.05, 14:07 Masz rację bywają albo genialni albo wyjątkowo głupi... A tak apropos pijesz do JMR czy HgW ?Jasiu Marysia chyba ma ten spryt... Ha ha ha ha ha pożyjemy ,zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany [...] 07.11.05, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eljotpi Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:44 Używając słowa Polacy to trzeba wiedzieć, co i kogo to słowo naprawdę oznacza! Nie wystarcza umiejętność rozróżniania liter i rachowania do 100... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tonacy Premier Rydzyka sie chwyta:))) 06.11.05, 10:17 Macie wiecej podobnych kabaretow w IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Tonacy Premier Rydzyka sie chwyta:))) 06.11.05, 10:25 > Macie wiecej podobnych kabaretow w IV RP? Taki będą teraz powstawać na wyścigi. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Tonacy Premier Rydzyka sie chwyta:))) 06.11.05, 14:10 Nooo z herr Tuskie w roli głównej... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Tonacy Premier Rydzyka sie chwyta:))) 06.11.05, 19:51 Nie tylko, nie tylko :-))! Odpowiedz Link Zgłoś
viscaelbarsa I co w tym złego? 06.11.05, 10:18 Czy Radio Maryja jest gorsze np od Radia ZET? Akurat słuchałam tej audycji i Pan premier nie powiedział niczego, za co musiałby się wstydzić. Ale oczywiście wielu środowiskom to nie pasuje i przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: I co w tym złego? 06.11.05, 10:40 bo moze zaczac powinien od expose i glosowania nad votum zaufania btw - ciekawy to sklad: premier + minister sprawiedliwosci + koordynator sluzb specjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigab5 Re: I co w tym złego? 06.11.05, 10:44 premier powiedział ,tak żeby nic nie powiedzieć a mocherowe berety i tak nie zrozumieją to ciemnogróg , nie wolno porównywać RADIA ZET z radjem RYJA to ciężki grzech mochery , nie rozumiecie , :(( szatan tadziu niech wam wytłumaczy co to jest grzech i niech was nauczy 10 - ciu przykazań BOSKICH , jeśli przejdzie mu to przez gardło z siedlidkiem żmij!!!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: I co w tym złego? 06.11.05, 13:24 viscaelbarsa napisał: > Czy Radio Maryja jest gorsze np od Radia ZET? Akurat słuchałam tej audycji i > Pan premier nie powiedział niczego, za co musiałby się wstydzić. Ale > oczywiście wielu środowiskom to nie pasuje i przeszkadza... PEWNIE ZE GORSZE, TO PRZECIEZ DYLETANCKIE RADIO, NASLADUJACE OKUPACYJNE NIEMIECKIE ULICZNE SZCZEKACZKI I KOMUNISTYCZNE PROPAGANDOWE KUKURUZNIKI. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: I co w tym złego? 06.11.05, 13:26 maria43 napisała: > PEWNIE ZE GORSZE, TO PRZECIEZ DYLETANCKIE RADIO, NASLADUJACE OKUPACYJNE > NIEMIECKIE ULICZNE SZCZEKACZKI I KOMUNISTYCZNE PROPAGANDOWE KUKURUZNIKI. To, ze sluchasz RM, to jest dla mnie zrozumiale. Ale, to porownanie? Skad ty to wiesz. Przeciez tak dlugo ludzie nie zyja? Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: I co w tym złego? 06.11.05, 14:15 Kołchożniki...jeżeli co..a tak wogóle to nie kalecz w kazdym poście...mowy polskiej wiesz jak to się nazywa ? Chyba ci słoneczko za mocno przygrzewa a i skleroza daje znać... Odpowiedz Link Zgłoś
rafaello_forum Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:18 Dziękuję Ci premierze Marcinkiewicz. Właśnie pomogłeś mi - podobno dobrze zapowiadającemu się naukowcowi - podjąć życiową decyzję o wyjeździe z tego kraju. Czuję, że nie będę tej decyzji żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:59 Ja juz wyjechalem i zapewniam Ciebie, ze ABSOLUTNIE nie zaluje tej mojej zyciowej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
matol13 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 12:53 u_bolt-cie podziwiałem te kible, które tam czyścisz. Rozsądna decyzja! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:18 Premier: "Druga sprawa - to jest kwestia kosztów pracy. Chodzi o obniżenie podatku dochodowego od osób fizycznych z 19 na 18 proc. i uproszczenie VAT". Zero pojecia co to sa koszty pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:46 ale kierunek dobry - proponuje zasade 3x15 (teraz juz nie powinno byc problemu z wyjasnieniem ze to dobry pomysl) Odpowiedz Link Zgłoś
czekajow WITAM WSZYSTKICH :) 06.11.05, 10:19 dlaczego tak nienawidzicie innych ludzi, w imie tolerancji i milosci? czy chciecie zeby sluchacze RM nosili jakies specjalne oznakowanie, np czerwony krzyz? to sa te liberalne wartosci, ktore glosicie? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: WITAM WSZYSTKICH :) 06.11.05, 10:21 > dlaczego tak nienawidzicie innych ludzi, w imie tolerancji i milosci? czy chciecie zeby sluchacze RM nosili jakies specjalne oznakowanie, np czerwony krzyz? to sa te liberalne wartosci, ktore glosicie? Michnikowszczyzna uznaje demokracje tylko wtedy, kiedy demokracja uznaje tylko ich :o) ---- A Francja płonie... religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?607542 Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigab5 Re: WITAM WSZYSTKICH :) 06.11.05, 10:47 oni noszą diabelskie krzyże a tadziu ten pedał nosi nawet dwa Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Tadziu nie jest pedal 06.11.05, 11:59 Patrzcie ile ma dzieci (mowia do niego tatusiu, ojcze czy jakos tam). Choc przyznaje, ze wiekszosc to tylko przybrane. Papcio na szczegolnie jurnego bowiem nie wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 [...] 06.11.05, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Tadziu nie jest pedal 06.11.05, 14:23 No,no,rzeczywiście warto ztobą podyskutować...najlepiej o onanizmie organisty i organiżmie onanisty.. Odpowiedz Link Zgłoś
zbikwi Re: WITAM WSZYSTKICH :) 06.11.05, 11:21 czekajow napisała: > dlaczego tak nienawidzicie innych ludzi, w imie tolerancji i milosci? > > czy chciecie zeby sluchacze RM nosili jakies specjalne oznakowanie, np czerwony > > krzyz? > > to sa te liberalne wartosci, ktore glosicie? Moja droga! (jeśli mogę się tak wyraźić) czerwone krzyże to mają oo. Kamilianie. Proszę nie mylić pojęć bo obrażasz tych ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Żądasz niemożliwego 06.11.05, 13:07 czekajow napisała: > dlaczego tak nienawidzicie innych ludzi, w imie tolerancji i milosci? > > czy chciecie zeby sluchacze RM nosili jakies specjalne oznakowanie, np czerwony > > krzyz? > > to sa te liberalne wartosci, ktore glosicie? *************************************** Jedną z fundamentalnych liberalnych wartości jest właśnie brak tolerancji dla nietolerancji. Liberalnej tolerancji nie ekstropoluje się w nieskończoność. Nie ma więc w słowniku pojęć liberalnych tolerancji dla: faszystów, komunistów, rasistów, fundamentalistów religijnych i innej maści radykałów. Byc może zrozumiałą analogią stanie się bon ton: można na przyjęcie zaprosić różnych ludzi (biednych, bogatych, kalekich), pod warunkiem, że się będą potrafili zachować. Po Rydzyku można się spodziewać, że w trakcie przyjęcia obrazi wiele osób i w końcu narobi na stół. Dlatego nie zapraszamy. W imię tolerancji dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: WITAM WSZYSTKICH :) 06.11.05, 13:29 czekajow napisała: > dlaczego tak nienawidzicie innych ludzi, w imie tolerancji i milosci? > > czy chciecie zeby sluchacze RM nosili jakies specjalne oznakowanie, np czerwony > > krzyz? > to sa te liberalne wartosci, ktore glosicie? CZERWONY KRZYZ JUZ ZAREZERWOWANY, A CI NOSZĄ MOHEROWE BERETY PRZECIEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud BOŻE BŁOGOSŁAW PREMIERA :))) 06.11.05, 10:20 Gorzej by było gdyby przyszedł do Wyborczej :-))))))) ------------------------- WE FRANCJI FASZYŚCI BIJĄ MUZUŁMAN religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?607542 Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: BOŻE BŁOGOSŁAW PREMIERA :))) 06.11.05, 10:22 Nie mam nic przeciwko temu, ze poszedl do RM. Tylko czemu, na Boga, z tamtad wrocil?! Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: BOŻE BŁOGOSŁAW PREMIERA :))) 06.11.05, 11:43 Bo za Radiem Maryja stoją siły nieczyste. Po paradzie nienawieści i kłamstwa, intryg i manipulacji Rydzyk i jego towarzysze zapewne dostaną ciepła posadkę po śmierci. Będzie im strasznie goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Premier w Wyborcze?! Toż to byłyby rozruchy 06.11.05, 10:24 jak we Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: BOŻE BŁOGOSŁAW PREMIERA :))) 06.11.05, 10:39 no i oczywiscie - bo najpierw powinien expose w parlamencie a potem votum zaufania i wtedy moze sobie biegac gdzie chce i robic co chce (tj na co mu JK pozwoli) a tak to tylko skojarzenia dziwne ze to o.Dyrektor moze mu glosowa w parlamencie doda Odpowiedz Link Zgłoś
alkud jedźmy WYZWALAĆ FRANCJĘ!!! 06.11.05, 10:25 będzie zabawa, hehe :) ----------- Francja płonie religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?607542 Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: jedźmy WYZWALAĆ FRANCJĘ!!! 06.11.05, 10:29 Z tą Francją to bardzo poważna sprawa!holota jest kierowana przez prowokatorów,w zamyśle prowokatorow jest destabilizacja sytuacji w Europie,a kto chce tej destabilizacji? retoryczne pytanie,Rosjanie!!!!!! a konkretnie Putin!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: jedźmy WYZWALAĆ FRANCJĘ!!! 06.11.05, 14:35 Coś ci się pozajączkowało.....nie widzisz że to ojciec dyrektor ? Chyba się obchlałeś,,ale nic co ludzkie nie jest nam obce Mohairowy beret. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski [...] 06.11.05, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 IP: *.dip0.t-ipconnect.de/Warnung!!!! !!! 06.11.05, 10:38 Wlaściciel tego nicku jest rydzykowym prowokatorem Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: IP: *.dip0.t-ipconnect.de/Warnung!!!! !!! 06.11.05, 20:46 werter-6 napisał: > Wlaściciel tego nicku jest rydzykowym prowokatorem ta szuja fritz jest zakala spoleczenstwa polskiego, to zniewiesciale nic, jedyne co potrafi so siac nienawisc i ciemnogrod, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, ze admin jest w jakis sposob bardzo mu przychylny, gdyz nnie widzialem zeby usuwal jakies posty fritzka, jak ta szuja nazywa innych nazistami i faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 silesius.monachijski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.11.05, 10:41 to nick tego prowokatora Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Werter jest niemieckim polakozerca; ten nazista 06.11.05, 11:55 nienawidzi Polakow i wszystkiego co polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Werter jest niemieckim polakozerca; ten nazis 06.11.05, 12:33 Ciebie nie znoszę a nie Polaków. Bo jesteś zgryżliwym bezpańswowcem w Niemczech,nienawidzącym innych i siebie,a dlaczego ?Bo zostaleś odrzucuny przeż środowisko polskie i niemieckie! Tja! das alles!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Werter jest niemieckim polakozerca; ten nazis 06.11.05, 21:01 werter-6 napisał: > Ciebie nie znoszę a nie Polaków. Bo jesteś zgryżliwym bezpańswowcem w > Niemczech,nienawidzącym innych i siebie,a > dlaczego ?Bo zostaleś odrzucuny przeż środowisko polskie i niemieckie! Tja! das > alles!! Dowiadujemy sie czegos nowego o fritzku!!! Ciekawe to i pouczajace :) Dzieki Werter:) Odpowiedz Link Zgłoś
kos110 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:25 Teraz jeszcze beret, niech się zintegruje Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Jedyne radio, w którym panuje wolność słowa 06.11.05, 10:28 Często mówią tam prawdę, ale niestety częściej ponoszą ich emocje, które wykorzystują reżymowe i koncesjonowane media. Polecam zobaczyć: lysiak.chrzanik.com Start i meta(fizyka) Czym jest? ozon.bo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: Jedyne radio, w którym panuje wolność słowa 06.11.05, 10:33 > Często mówią tam prawdę, ale niestety częściej ponoszą ich emocje, które wykorzystują reżymowe i koncesjonowane media Radio Maryja to chłopiec do bicia... Nie wiem dlaczego lewe media tak bardzo się go boją, przecież większość czasu lecą tam modlitwy, msze święte, jakieś programy dla dzieci czy naukowe dukane przez emerytowanych profesorów... jest coś nie tak, jeśli tak panicznie boją się Rydzyka... a może chodzi o to, żeby odwrócić uwagę od siebie??? -=-------=--=-=-=-=-=-=-=-=-=- BURN FRANCE! religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?607542 Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Hehe, wolność słowa tak, tylko KONTROLOWANA :) 06.11.05, 11:39 Powiedzcie - czy mogę zadzwonić do RM i wyrazić jakiś pogląd niezgodny z "linią" na antenie? NIE. A na tym forum np. mogę. I wy możecie, co zresztą skwapliwie czynicie. Czemu ND nie ma forum? Gdzie ta wolność słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Zadzwonic możesz, ale nie wpuszczą Cię na 06.11.05, 11:47 Antenę, bo oni posiadaja urządzenie opóżniające które wytnie twoje slowo np.Hooj Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kiewicz POLSKI premier w POLSKIM radiu 06.11.05, 10:37 ale odbiornik CHIŃSKI o święte Radyjo! 2010: Rząd Rumunii wyraził zgodę na otwarcie rynku pracy dla obywateli Polski. Władze IV Rzeczypospolitej mają nadzieję, że także Bułgaria zrezygnuje z okresu ochronnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Jedyne radio, w którym panuje wolność słowa 06.11.05, 11:49 niestety raczej dobrze, że ich emocje ponoszą bo tą są złe emocje. kochają nienawieść urojonych i wmówionych im wrogów i dzięi temu mamy piękny zwycieski PIS. Dlatego w interesie PIS są te ich emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
bohdan34 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:30 No to doczekaliśmy się Polski Ojca Rydzyka. "Nie stój nie czekaj, co robić? uciekaj" Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Ta faszystowska szczekaczka czuje się teraz 06.11.05, 10:33 dowartościowana. Upadek Polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 niestety masz rację / ale należy ją unicestwić 06.11.05, 10:43 Sa już pomysly, wybierzemy jeden z wariantów!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Trudno bedzie wam wybrac... 06.11.05, 11:42 W dolach PO OKOPALO sie wielu wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 PLATFUSSY chca , zeby ich uznac za inwalidow 06.11.05, 11:22 albo za trzeci rodzaj ludzki. Odpowiedz Link Zgłoś
ama18 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:35 Czy naprawdę Radio Maryja musi stac się forum wypowiedzi i propagandy rządu ? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:50 to jednak prawda co mowil JK ze rzadzaca partia powinna miec wlasny program telewizyjny Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Zaswiadczenie z ostatniej spowiedzi obowiazkowe 06.11.05, 10:36 Przy zameldowaniu, wniosku o paszport itd. Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:38 a gdzie artykuł? nikt w GW nie sluchal w nocy Radyjjja? Odpowiedz Link Zgłoś
matol13 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 13:10 Słuchali, tylko nie zrozumieli i czekają na tłumacza z KC- a ten zapił i teraz klapa. Na improwizację nie mają zezwolenia i w tak prosty sposób potężna machina sflaczała. Ciekawe, kto podsuwał kieliszki tłumaczowi? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pietrzak Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 10:39 W koncu wiadomo kto w Polsce rządzi i kto będzie siedział na tylnym siedzeniu obok Kaczuchy w samochodzie kierowanym rzekomo przez Marcinkiewicza. O. Rydzyk na swoich pieleszach ma wystarczająco dużo miejsca by pomieścić cały parlament, nawet Hotel dla posłów ma już zbudowany, tylko trochę bardziej prostytutki będą`musiały się konspirować skacząc z okien od swoick PISowych kochanków, coby konkurencyjne media ich nie nakryły Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 13:57 andrzej.pietrzak napisał: > W koncu wiadomo kto w Polsce rządzi i kto będzie siedział na tylnym siedzeniu > obok Kaczuchy w samochodzie kierowanym rzekomo przez Marcinkiewicza. O. Rydzyk > na swoich pieleszach ma wystarczająco dużo miejsca by pomieścić cały parlament, > nawet Hotel dla posłów ma już zbudowany, tylko trochę bardziej prostytutki > będą`musiały się konspirować skacząc z okien od swoick PISowych kochanków, coby > konkurencyjne media ich nie nakryły > Pozdrawiam NIEJAKI WASSERMANN NP. W JACUZZI, (PRZEDTEM ZROBI ODCZYN W.) Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu" 06.11.05, 10:42 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051105/publicystyka/publicystyka_a_4.html Tym sie rozni dziennikarstwo, od "dziennikarstwa". A wy sobie kraczcie dalej, az wam uszy opadna. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Prawdziwa historia "dziadka" wertera 6; 06.11.05, 10:48 insightmag.com/main.cfm/include/detail/storyid/174917.html Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 IP: *.dip0.t-ipconnect.de silesius.monachijski na 06.11.05, 10:52 Ta szmata rydzykowa kąsa z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: IP: *.dip0.t-ipconnect.de silesius.monachijs 06.11.05, 10:53 werter-6 napisał: > Ta szmata rydzykowa kąsa z Niemiec spod ktorej budki z piwem nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: IP: *.dip0.t-ipconnect.de silesius.monachijs 06.11.05, 10:54 dlatego dobrze sie czuje bo w tym gn.ju nie musi zyc na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Werter jest nazista i polakozerca. 06.11.05, 12:01 Nienawidzi Polakow i wszystkiego co polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Skad beirze sie taka zacieklosc wertera6 na forum? 06.11.05, 12:44 Bo to jest nazista niemiecki, wulgarny a paskudny, walczacy o niemiecki punkt widzenia. Do tego nalezy rowniez chamski, wulgarny i bydlecy sposob wyrazanie sie w stosunku do innych forumowiczow umiejacych wlasnie przedstawic "nie niemiecki" punkt widzenia. werner, nazisto, spadaj z polskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 do fritz.fritz 06.11.05, 13:11 Będzie lepiej jeśli już wrócisz do Polski,bo tu w Niemczech jesteś nikim,a tylko bezrobotnym Polakiem, ktory byc może z racji wieku, czy też wrodzonej wlasnej glupoty, niczego nie osiągnąl,i dlatego postanowil pluć na kraj swego osiedlenia, kraj, ktory mimo wielu niezaprzeczalnychj wad, jest przyjazny inaczej myslacym,tolerncyjnym dla takich kuriosów jak Ty, niestety. A w Polsce pierwsze kroki skieruj do Torunia, stolicy prawdziwych Polaków,ale pamiętaj, rydzyk nie cierpi frustratów! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: IP: *.dip0.t-ipconnect.de silesius.monachijs 06.11.05, 21:09 werter-6 napisał: > Ta szmata rydzykowa kąsa z Niemiec Ta szmata juz sie kiedys do tego przyznala, ale czejo jeszcze nie wiesz, to ta szmata rowniez jest gay'em, a sieje meda zamet na forum przeciwko takim jak on!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 06.11.05, 11:10 Jaki zwiazek maja te "rewelacje" z ciemnogrodem? Zalosne jest to ze PiS nie znalazlo innego, bardziej popularnego, mniej kontrowersyjnego, bardziej krytycznego, i mniej podatnego na demagogie miejsca na swoje autoprezentacje. A moze PiS nie szukal innego medium, bo bardziej przychylnych sluchaczy juz chyba nigdzie nie znajdzie... kazdy lubi poczuc sie waznym, potrzebnym i lubianym :) Zamiast na kozetke do psychoterapeuty to seansik u o. Rydzyka. No i istnieje jeszcze problem zaplaty, ktory nie jest pozbawiony sensu, bo dlug byl jako zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 06.11.05, 11:19 anty.rydzyk napisał: > Jaki zwiazek maja te "rewelacje" z ciemnogrodem? > > Zalosne jest to ze PiS nie znalazlo innego, bardziej popularnego, mniej > kontrowersyjnego, bardziej krytycznego, i mniej podatnego na demagogie miejsca > na swoje autoprezentacje. > A moze PiS nie szukal innego medium, bo bardziej przychylnych sluchaczy juz > chyba nigdzie nie znajdzie... kazdy lubi poczuc sie waznym, potrzebnym i > lubianym :) Zamiast na kozetke do psychoterapeuty to seansik u o. Rydzyka. > > No i istnieje jeszcze problem zaplaty, ktory nie jest pozbawiony sensu, bo dlug > byl jako zywo. > To nie sa zadne rewelacje. To jest chlodna z humorem przeprowadzona dziennikarska analiza tego, co jest na forum GW z taka zaciekloscia atakowane. Slowo ciemnogrod jest tu najczesciej uzywane, a sprawa powolania sedziego Kryze na wiceministra sprawiedliwosci, byla przez zwolennikow tego slowa odpowiednio potraktowana - czyli ciemnogrod. Sadze jednak, ze wiekszosc z tych ludzi niekoniecznie wie o czym pisze, tylko powtarza bezmyslnie modne obecnie nad Wisla slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 06.11.05, 12:09 Forum GW ma taki sklad z oczywistych wzgledow i nie mozna sie spodziewac przychylnosci dla dzialan, ktore zmierzaja do monopolizacji RACJI... wiec naiwnoscia jest oczekiwac tutaj przychylnosci dla poczynan miksera ludzkich umyslow jakim jest RM. Juz tylko konsekwencja powyzszego jest ekstrapolacja zlych emocji na tych, ktorzy wspieraja tego typu monopolistyczne dzialania, czyli w tym przypadku na PiS. Z tego co mnie wiadomo sedzia Kryze nie ma calkiem czystej przeszlosci, a to stoi w pewnej sprzecznosci z gloszona publicznie ideologia PiSu. Nie bede polemizowal ze stanowiskiem, tych ktorzy okrzykneli go "mieszkancem" ciemnogrodu, ani tych ktorzy go bronia, bo jestem niekompetentny. Jesli krzykacze nie maja argumentow, no to masz swieta slusznosc. Bezmyslne epitetowanie to nie jest atrybut tylko zwolennikow GW. Wystarczy poczytac posty np takich postaci jak silesius.monachijski, albo homosovieticus, zeby zauawzyc powszechnosc krzykactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tantal1 Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 06.11.05, 14:56 Pan(i) antyrydzyk systemowo zwalcza Rydzyka podobnie jak bardzo aktywny uczestnik prorydzka z forum wybory2005.wp.pl/f,167,t,21646,forum_viewtopic.html on też na końcu rzuca hasłami lub cytatami w celu zwiększenia swojej siły argumentacji. Obie te skrajności jakby nie chciały zauważyć , że poza stojącymi po przeciwległych stronach mędrcami i głosami narodu jak np Michnik i Rydzyk jest jeszcze naród ze swoimi wartościami i dążeniami który potrafi samodzielnie myśleć i nie trzeba jemu naprawdę wskazówek żadnego z tych panów aby wiedzieli co jest dobre a co złe. Trudno więc się dziwić ,że ludzie wierzący nie zagłosują za biznesem w którym naczelną wartością jest pieniądz tym bardziej w państwie którego prawo jest pełne dziur a instytucje niewydolne i często skorumpowane. Hasła wolności głoszone przez liberalnego Tuska to jednak puste słowa bo wolność musi być jasno zdefiniowana a przenoszenie wzorców liberalnych z innych krajów a zwłaszcza z USA jest wielkim nadużyciem. Nasz kapitalizm to wciąż małe żarłoczne dziecko a wiara w szwedzki model wychowania została już zanegowana przez doświadczenie. Wolność gospodarcza to wspaniała rzecz ale najpierw naprawa państwa bo staniemy się zakładnikami i niewolnikami grup interesów i będziemy musieli myśleć i wybierać tak jak nasi pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 06.11.05, 15:37 Piekna tyrada, tylko nie bardzo na temat - moze warto zalozyc wlasny watek? Jest jeszcze jeden problem. Nijak nie odmawiam prawa ludowi do uwielbiania Rydzyka i jego tuby smalonej groza Piekiel. Nie staram sie tez nikogo przekonywac, ze powinien kochac GW... zauwazam tylko "drobiazg" - jestesmy na forum gdzie wiecej jest sympatykow GW niz przeciwnikow, no i tego oczywiste (jak widze dla niektorych tylko) konsekwencje. Czyli wracamy do problemu nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
tantal1 Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 06.11.05, 19:26 Piękna odpowiedź, tylko nie bardzo na temat - moze warto skojarzyć ten watek? Szczypanie twojej gazety na której forum większość jej kadzi jest tylko kontynuacją jej lini ideowej i żadnego wątku nie można rozpatrywać w oderwaniu od celu jaki jej przyświeca. Może chciałbyś aby ludzie nie widzieli kontekstu bardziej ogólnego bo mógłbyś lepiej nimi manipulować. Anty.rydzyk jest bardzo trendy i napewno masz wielu wielbicieli ale dialektyczno-marksistowski sposób analizy rzeczywistości to już historia. Przyjrzyj się swemu odbiciu lustrzanemu z innego forum: wybory2005.wp.pl/f,167,t,21646,forum_viewtopic.html on też w podobnym stylu kończy. Pozdrawiam - Krzysztof Bóg Honor Ojczyzna Polska - to Matka . A Matki się nie sprzedaje. Każdy ranek daje szansę na to, by wieczorem móc powiedzieć: to był szczęśliwy dzień. Czyli wracamy do problemu nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 06.11.05, 21:02 A wlasciwie to o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tantal1 Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 07.11.05, 04:07 Pomyśl trochę jak myślisz po co są takie fora. Może po to aby media wiedziały jak skutecznie manipulują społeczeństwem. Pytanie? Czy jesteś manipulatorem czy manipulowanym? Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: dla wszystkich "specjalistow" od "ciemnogrodu 07.11.05, 20:04 Powtorze pytanie: a o co wlasciwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś